__MAIN_TEXT__

Page 1

LSW BEST PRACTICE ©


Velkommen til Life Saving World og LSW BEST PRACTICE ©

Vores succes er den sikkerhed vi skaber

Bernt Rasmussen

Har du før taget et førstehjælpskursus, kan du sikkert nikke genkendende til, at du har glemt noget af det, du lærte. Det vil vi i Life Saving World gerne sikre ikke sker for vores kursister, derfor har vi udviklet kursusformen LSW BEST PRACTICE ©, som kombinerer digital læring med praktisk træning.

Stifter og Direktør, Life Saving World

Hos os tages teorien online, så kursisterne selv bestemmer hvor, hvornår og i hvilket tempo undervisningen gennemføres. Det betyder, at kursisterne er godt forberedt til den praktiske træning, hvor teori omsættes til færdigheder. Den praktiske træning afholdes af en certiferet førstehjælpsintruktør på en lokation efter jeres valg. Hvert hold består af otte kursister, som parvis har adgang til en hjertestartertræner og en træningsdukke, det betyder at vores kursister oplever mindre ventetid og mere tid til træning – i forhold til sammenlignelige kurser.

FN’s VERDENSMÅL

SUNDHED OG TRIVSEL

Den instruerede lektion på arbejdspladsen varer blot halvanden time fremfor de almindelige 4 timer. Dette lader sig gøre, fordi kursisterne møder velforberedte op til et forløb, hvor instruktøren har bedre tid til den enkelte, og ventetiden er fjernet. Med de kortere og mere koncentrerede lektioner, kan kursisterne hurtigt vende tilbage til deres daglige opgaver. Efter kurset sender vi med jævne mellemrum en opfordring til kursisterne om at teste deres viden. På den måde får du, som administrator, mulighed for at følge med i, hvor mange af dine medarbejdere, som er ajour med deres førstehjælp – hvilket giver mere tryghed på arbejdspladsen. Det vigtigste for os er at gøre kursisterne i stand til at redde liv – også længe efter kurset er gennemført. Vi arbejder aktivt for at fremme sundhed og trivsel i tråd med FN’s Verdensmål nr. 3, hvorfor vi hele tiden skubber til grænserne for undervisning i førstehjælp. Vi er stolte af at dig byde velkommen til Life Saving World.


Den traditionelle metode 4 timers kursus med op til 16 deltagere

TRADITIONEL

TEORI

LSW

PRAKSIS

TRADITIONEL

LSW

LSWTEORI BEST UNDERVISNING PRACTICE ©BEVIS 1,5 timers kursus med op til 8 deltagere TEORI

LSW

PRAKSIS

BEVIS

LSW

UNDERVISNING

VEDLIGEHOLD

VEDLIGEHOLD

LSW

TEORI

BEVIS

BEVIS

VEDLIGEHOLD

LSW

VEDLIGEHOLD

TEORI

PRAKTISK TRÆNING

BEVIS

VEDLIGEHOLD

GENERHVERVELSE

Alle kursister modtager i god tid inden kursusstart et kodeord til et online træningsprogram, hvor teorien læres.

De godt forberedte kursister modtager praktisk træning i mindre hold af 8 kursister pr. instruktør.

Efter gennemført kursus modtager kursisterne deres bevis.

Efter endt kursus har kursisterne adgang til den digitale læringsplatform i to år.

Efter to år skal beviset generhverves.

Kursisten bestemmer selv, hvor, hvornår og i hvilket tempo undervisningen gennemføres inden den praktiske træning. Varigheden varierer naturligvis, men man bør afsætte 30-45 min.

Under den praktiske træning arbejder kursisterne sammen i teams af to omkring en dukke og en hjertestartertræner, hvilket giver hver enkelt kursist bedre tid til øvelser. Det praktiske kursus varer 1,5 time.

Kursisterne har nu modtaget undervisning svarende til et hjertestop-kursus som almindeligvis varer 4 timer, men de har blot været samlet i 1,5 time for at opnå deres bevis.

Kursisterne modtager kvartalsvis en e-mail, der opfordrer til repetition, så det indlærte kan holdes i frisk erindring.

Kursister, som følger repetitionsprogrammet, er hurtigere til at generhverve førstehjælpsbeviset.


LIFE SAVING WORLDs kurser er dynamiske og koncentrerede Kursisterne får op til en måned til at øve teorien før den praktiske træning. Det betyder at alle kursister møder op velforberedte.

+

Nemmere at afholde det praktiske kursus, når de ansatte samles i 1,5 timer fremfor de normale 4 timer

+ + +

Fokus på praktiske øvelser Bare to kursister om hver dukke og hjertestartertræner Mindre spildtid = bedre læring = tilfredse kursister


Fremtidens læringssystem

Læring efter de nyeste anbefalinger European Rescuration Council anbefaler læringsmetoden blended learning, hvor praktiske kurser i førstehjælp inddrager e-læring, således at kursisterne efter kurset kan genopfriske, hvad de har lært. LSW BEST PRACTICE © er det første danske kursus til at inkorpere ERCs anbefalinger omkring blended learning. Med denne metode bliver kursisternes viden holdt opdateret, så din virksomhed får et varigt højt niveau for sikkerhed. LSW BEST PRACTICE © lever op til ERCs nyeste anbefalinger.

RESCUE READY ZONE

Life Saving World arbejder med begrebet Rescue Ready, som betyder at man altid er klar til at handle, hvis en ulykke indtræffer. Med LSW RESCUE READY © får din virksomhed hjælp til at implementere førstehjælpsstrategier ved brug af læring og kommunikation. Ansatte og besøgende møder en bevidst virksomhed med styr på sikkerheden med skiltning både i virksomheden og på digitale platforme. Bliver din virksomhed LSW RESCUE READY ©, får I hjælp til at dokumentere jeres indsats indenfor førstehjælp blandt andet i form af CSR-rapportering ved regnskabsaflægelse. Med LSW RESCUE READY © følger en række valgfrie produkter, som alle understøtter bevidstheden omkring førstehjælp og sikkerhed. Det er blandt andet muligt at få opsat en hjertestarter i forbindelse med et LSW BEST PRACTICE © kursus.


Et godt valg med indbygget samfundsansvar

Glemselskurven

Start

3m

6m

9m

1 år

TID MED STANDARD FØRSTEHJÆLPS KURSER

TID MED LSW BEST PRACTICE ©

GLEMSELSKURVEN

HVAD SPARET ER TJENT

FAMILIEINDDRAGELSE

En undersøgelse, beskrevet i tidsskriftet British Medical Journal, viser, hvordan kursister, som deltager i traditionelle førstehjælpkurser, glemmer op til halvdelen af deres tillærte viden indenfor få måneder, med mindre de regelmæssigt bliver præsenteret for læringsmatrialet, efter kurset er overstået.

Med LSW BEST PRACTICE © får I et kursus, som er fleksibelt og tidsoptimeret, hvilket gør det nemmere og billigere at finde tid til at tage kurset. Et LSW BEST PRACTICE © kursus tager 1,5 time af de ansattes planlagte tid fremfor de almindelige 4 timer.

De fleste ulykker sker i hjemmet, derfor giver LSW BEST PRACTICE © de ansatte mulighed for at videregive teori omkring førstehjælp til deres familier. Det sker ved hjælp af den digitale platform, hvor den ansatte såvel som familien kan øge deres viden.

En kursist med en timeværdi på 380 kr. koster i LSW BEST PRACTICE © kun 570,- for virksomheden at undvære.

Familieinddragelse kan være med til at forebygge ulykker i hjemmet, som direkte eller indirekte påvirker medarbejderen. Det skaber tryghed uden for arbejdspladsen, at hele familien kender til førstehjælp, hvilket er med til at øge trivelsen udenfor og på arbejdspladsen.

For at bryde glemselskurven tilbyder Life Saving World kursisten adgang til en digital læringsplatform i 2 år, efter at beviset er erhvervet. Hver tredje måned modtager kursisten en påmindelse om, at teste deres viden og repetere teorien. Med LSW BEST PRACTICE © kan I blive klar til at handle, ligegyldigt hvor lang tid siden I sidst var på førstehjælpskursus. LSW BEST PRACTICE© er virksomhedens ansvarlige valg.

EKSEMPEL LSW-KURSIST 1,5 TIME: 570 KR. ALM. KURSIST 4 TIMER: 1520 KR. De ansatte oplever at halvanden times afbræk ikke er blokerende for deres arbejdsforhold. Snarere oplever de ansatte at få et afbræk i hverdagen og en socialt værdifuld oplevelse. LSW BEST PRACTICE © er virksomhedens smarte valg.

LSW BEST PRACTICE © er virksomhedens bevidste valg.


Kontakt vores certificerede partner for mere information eller booking af jeres næste førstehjælpskursus:

Førstehjælp for dig Møllevangen 22 • Bønnerup Strand • 8585 Glesborg Tlf. +45 40 13 01 12 • kontakt@fhfd.dk www.fhfd.dk

www.lifesavingworld.com

Profile for Life Saving World

LSW BEST PRACTICE © - Førstehjælpskurser på en ny måde  

LSW BEST PRACTICE © er en ny læringsmetode indenfor førstehjælpskurser, der øger trygheden og sikkerheden på din arbejdsplads.

LSW BEST PRACTICE © - Førstehjælpskurser på en ny måde  

LSW BEST PRACTICE © er en ny læringsmetode indenfor førstehjælpskurser, der øger trygheden og sikkerheden på din arbejdsplads.