Page 1

Сърцето на природата, съчетанo с наука... Опит в билковия сектор и напреднали научни изследвания в лабораториите на “Зуф Глобус” направиха възможно формулирането на изключителна гама от хранителни добавки, създадени по естествен път в кошера. Пчелите се хранят само със специални смеси от билки селектирани спрямо техните свойства. В тялото на пчелите се задейства ензимен процес, който позволява да се получи естествен продукт с бионаличност и висока концентрация на активни съставки, които се усвояват лесно от човешкото тяло. Билковите комбинации се приготвят от части на растения (стъбло, корени, листа), които не са достъпни за пчелите в природата, така че активните съставки, които се съдържат в тях да могат да окажат синергично действие. По този начин се усилва детоксикацията, енергията, антивирусното, антимикробното и противовъзпалително действие. За сравнение: една чаена лъжичка мед съдържа около 120 активни съставки, а една чаена лъжичка мед от гамата ЛайфМел съдържа между 12000-15000. Климатичните фактори и уникалната среда в североизточната част на Израел гарантират естественото производство на гамата от хранителни добавки ЛайфМел със сертификат “Кашер”.


Основни предимства: - Допринася за укрепване на имунната система. - Подходящ в случаи на анемия. - ЛайфМел помага на организма да си възвърне силата и енергията. В областта на онкологията: - Облекчава честите нежелани реакции, предизвикани от химиотерапия и / или лъчетерапия. - Стимулира производството на здрави червени и бели кръвни клетки. - Противодейства на оксидативния стрес, на който са подложени клетките по време на химиотерапия и лъчетерапия. - Подобряване на резултатите се вижда в рамките на 7-10 дни. - ЛайфМел може да се приема с лекарства. Начин на употреба: Дозировка за хора на химиотерапия и / или лъчетерапия: 2 чаени лъжички на ден (5 гр.) - 1 сутрин, преди хранене и 1 вечер, преди лягане. Дозировката може да бъде увеличена до 8 чаени лъжички на ден (4 сутринта и 4 вечер). Други потребители: 1 чаена лъжичка на ден. *За максимален ефект, смучете ЛайфМел бавно под езика.


БронхоМел бързо и ефективно допринася за благосъстоянието на долните дихателни пътища. - Ефективен е срещу остър и хроничен бронхит. - Подпомага нормалната физиологична функция на дихателната система, често променяна от суха или влажна кашлица. - Спомага за регулиране секрецията на белите дробове. - Има отхрачващо действие и допринася за втечняване на бронхиалния секрет. - Защитава лигавицита на дихателните пътища. - БронхоМел е подходящ за деца над 2 години. Начин на употреба: Една чаена лъжичка три пъти на ден преди хранене. * За максимално усвояване на активните съставки, смучете БронхоМел бавно. * Желателно е да не се приемат храна и напитки 30 минути след употребата на БронхоМел.

Списък на билките, които се съдържат в специалната диета формулирана за пчелите: Градински чай, Лаврово дърво, Черен бъз, Масло от евкалипт, Живовляк, Лайка, Розмарин. Съдържание: 120гр.


ЛарингоМел бързо и ефективно допринася за благосъстоянието на горните дихателни пътища. - Спомага за облекчаване болките в гърлото в рамките на 24-48 часа. - Защитава лигавицита на дихателните пътища. - Допринася за защитата на организма срещу вирусни атаки и възпалителни състояния. - Подходящ е за деца. Начин на употреба: Една чаена лъжичка три пъти на ден преди хранене. *Желателно е да не се приемат храна и напитки 30 минути след употребата на ЛарингоМел. Изследване за предимствата на ЛарингоМел пред антибиотиците.

Списък на билките, които се съдържат в специалната диета формулирана за пчелите: Маточина, Лаврово дърво, Черен бъз, Кръмно цвекло, Майорана, Невен, Резене.

Съдържание: 120гр.


ХизукМел допринася за защитата на организма от вирусни и бактериални инфекции. Продуктът е подходящ за по-добро справяне с промяната на сезоните, по време на което тялото е изложено на стресиращи фактори. Тези фактори довеждат до понижаване на имунната система и поява на респираторни проблеми. Начин на употреба: Една чаена лъжичка два пъти дневно. * За максимален ефект, смучете ХизукМел бавно.

Списък на билките, които се съдържат в специалната диета формулирана за пчелите: Котешки нокът, Пурпурна ехинацея , Лавандула, Палида, Люцерна, Черен бъз, Пача трева, Сибирски женшен, Кръмно цвекло.

Съдържание: 120гр.


- Допринася за предотвратяване на грипни състояния, които са типични за зимния сезон. - ВирМел благоприятства укрепването на имунната система, подпомага физиологичните процеси на възстановяване при настинки. - Подходящ е за деца, и е безопасен за продължителна употреба, защото като всички наши продукти, е 100% натурален. Начин на употреба: по една чаена лъжичка два пъти на ден. * За максимален ефект, смучете ВирМел бавно. * ВирМел, може да се комбинира с ЛарингоМел и БронхоМел.

Списък на билките, които се съдържат в специалната диета формулирана за пчелите: Котешки нокът, Пурпурна ехинацея, Кръмно цвекло, Люцерна, Черен бъз, Сибирски женшен, Нар Съдържание: 120гр.


- ИзиМел допринася за регулиране на кръвното налягане. - Има свойствата да противодейства на нервното напрежение, раздразнителност, стрес, умствена умора, като може да допринесе за подобряване на емоционалното състояние. - ИзиМел има благоприятен ефект при проблеми свързани с безсънието. - Действието се усеща в рамките на 30-60 минути след приема благодарение на синергичното действие на активните съставки.

Начин на употреба: по една чаена лъжичка два пъти на ден. * За максимално усвояване на активните съставки, смучете ИзиМел бавно под езика.

Списък на билките, които се съдържат в специалната диета формулирана за пчелите: Пасифлора, Лавандула, Овес, Аврамово дърво, Бял Оман, Хмел. Съдържание: 120гр.


ЕнерджиМел допринася за съживяване на енергийното ниво на организма. - Препоръчва се при определени състояния на физическа и психическа умора, като има благоприятно действие за предотвратяване на хронична умора. - Допринася за добрия тонус на организма. - Помага да се ускори процеса на възстановяване в случай на продължително заболяване.

Начин на употреба: по една чаена лъжичка два пъти на ден. * За максимално усвояване на активните съставки, смучете ЕнерджиМел бавно.

Списък на билките, които се съдържат в специалната диета формулирана за пчелите: Аралия рацемоза, Ангелика, Бял оман, Широколистен живовляк, Аврамово дърво, Сибирски женшен,Китайски лимонник, Женшен. Съдържание: 120гр.


ГастоМел има има благоприятен благоприятен ефект ефект при при лошо лошо храносмилане, храносмилане, ГастоМел диспепсия, гастрит. гастрит. диспепсия, Допринася за за намаляване намаляване киселинността киселинността на на стомашния стомашния сок, сок, като като -- Допринася възстановява киселинно-алкалния киселинно-алкалния баланс баланс вв организма. организма. възстановява

Спомага за за облекчаване облекчаване симптомите симптомите на на синдром синдром на на дразнимото дразнимото -- Спомага черво, което което често често включва включва цялата цялата храносмилателна храносмилателна система. система. черво, Подпомага храносмилането храносмилането и и нормализира нормализира стомашната стомашната лигавица. лигавица. -- Подпомага

Ценна помощ помощ вв борбата борбата сс Helycobater Helycobater pilori pilori (бактерии, (бактерии, които които могат могат да да -- Ценна причинят стомашни стомашни язви язви и и гастрити). гастрити). причинят Начин на на употреба: употреба: по по една една чаена чаена лъжичка лъжичка два два пъти пъти на на ден. ден. Начин ГастоМел се се приема приема директно, директно, без без да да се се смуче. смуче. ** ГастоМел

Изследване за за предимствата предимствата на на ГастоМел ГастоМел пред пред антибиотиците. антибиотиците. Изследване

Списък на билките, които се съдържат в специалната диета формулирана за пчелите: Лавровото дърво, Градински чай, Ангелика, Дървовидна хортензия, Кактусова смокиня, Люцерна. Съдържание: 120гр.


КлиарМел е ценна помощ за тези, които са се отказали от тютюнопушенето, тъй като допринася за ускоряване прочистването на белите дробове. - Спомага за предотвратяване и облекчаване на възпаления на лигавиците, раздразнени от дим и замърсяване на околната среда. - Благоприятства отделянето на храчки от белите дробове. - Спомага за защитата на лигавиците.

Начин на употреба:по една чаена лъжичка два пъти на ден. * За максимален ефек смучете КлиарМел бавно.

Списък на билките, които се съдържат в специалната диета формулирана за пчелите: Черен бъз, Пача трева, Бял бор, Широколистен живовляк, Тученица. Съдържание: 120гр.


- Допринася за увеличаване на броя и подвижността на сперматозоидите. - Помага за подобряване на физическата издръжливост. - Ефективен е в борбата с ерективната дисфункция, като спомага за стимулиране на кръвообращението в областта на гениталиите. - Стимулира сексуалната активност. - Предназначен за продължителна употреба. Начин на употреба: по една чаена лъжичка два пъти на ден. За по-добро усвояване на активните съставки, смучете бавно под езика. * За максимален ефект, комбинирайте ПотентМел и ЕнерджиМел. / 1ч. лъжичка ПотентМел и половин чаена лъжичка ЕнерджиМел/

Списък на билките, които се съдържат в специалната диета формулирана за пчелите: Женшен, Палма-джудже, Аралия рацемоза, Ангелика, Бял оман, Широколистен живовляк, Аврамово дърво, Сибирски женшен, Китайски лимонник, Маката, Бабини зъби, Винена лоза. Съдържание: 120гр.


Lifemel catalogue  

химиотерапия, имунна система, кашлица, натурални продукти, хранителни добавки, болки в гърлото, високо кръвно, нервно напрежение, безсъние,...