Page 1


4 Seasons outlet TOPPER

TOPPER


“Als tranen een trap konden bouwen en herinneringen een brug, dan klommen we de hemel in en brachten je terug...”

Dankbaar om al wat zij voor ons heeft betekend, melden wij u het heengaan van MEVROUW

Romanie VERBEKE Weduwe van de heer François VAN LYSEBETTEN († 1999) Geboren te Hamme op 7 november 1925 en zacht ingeslapen op 26 maart 2014 in het A.Z. Nikolaas te Sint-Niklaas.

Dit melden u: Theo (†) en Ida DE RYCKE-VERBEKE Rita DE RYCKE Aline VAN BULCK en Mitchell haar broers, zusters, schoonbroers, schoonzusters, neven, nichten en alle aanverwanten van de families VERBEKE, VAN LYSEBETTEN, LEEMANS, WUYTACK en SMET. De uitvaartplechtigheid waartoe wij u vriendelijk uitnodigen, zal plaatsvinden in de Dekenale kerk Sint-Pieters, Marktplein te Hamme, op VRIJDAG 4 APRIL 2014 om 10 uur, daarna volgt de crematie en bijzetting van haar asurn in het columbarium op de begraafplaats van Hamme, ingang Kerkhofstraat. Gelegenheid tot condoleren na de uitvaartplechtigheid. Wij bieden u de mogelijkheid om Romanie een laatste groet te brengen in het Rouwcentrum Verleyen-Van Baelen, Spoorwegstraat 11 te Hamme, op woensdag 2 april 2014 tussen 19 en 20 uur. Een parochiale nadienst zal opgedragen worden in voornoemde kerk, op zaterdag 26 april 2014 om 18 uur. Wij danken familieleden, buren, vrienden en kennissen voor de hartverwarmende blijken van medeleven. Alsook danken wij in het bijzonder haar huisarts dr. W. Dierickx, Paula Vermeir en Anita Steveninck, voor de goede en toegewijde zorgen.

Deze rouwbrief geldt als enige kennisgeving. Rouwadres: Fam. VERBEKE-VAN LYSEBETTEN Rouwcentrum Verleyen-Van Baelen, Spoorwegstraat 11 te 9220 Hamme Rouwcentrum VERLEYEN - VAN BAELEN | Tel. 052.49.79.97 | online condoleren: www.verleyen-vanbaelen.be


Jouw activiteit in UiT in Hamme? Jouw activiteit in

Haminfo (juli-augustus)? Invoeren via www.uitdatabank.be

uiterlijk ingeven op 23 mei 2014

Invoeren via www.uitdatabank.be Hoe meer je INvoert, hoe meer je er UIThaalt! Wil jij jouw activiteiten op tal van plaatsen zien verschijnen? Dat kan als je invoert via de UiTdatabank. Deze databank biedt een overzicht van alle activiteiten op het grondgebied van Hamme.


VERKOCHT

VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT

De Kleine Wuiten - week 14 - 2014  
De Kleine Wuiten - week 14 - 2014  
Advertisement