Page 1

I


Ik kan, net als iedereen, kiezen. Maar wat kies ik? Welke beslissing maak ik? Welke boodschap breng ik over? Ik wil een boodschap overbrengen, ik wil communiceren, ik wil protesteren. Ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik samen. Samen vormen wij één ik. Aan de andere kant ben ik, net als iedereen, niet vrij om te kiezen. Ik heb helemaal niets te kiezen. Ik leef binnen een kader waar er voor mij gekozen wordt. Een kader dat door één ik bestuurd wordt, één persoon, één partij, één instantie. Binnen dit ene kader sta ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik en ik alleen.


Mass

I

If You Could Choose?


Mass

I

Ik ben zowel het individu als een massa. Ik sta als een individu in de massa, een massa waarin ik opga. Wat is de relatie tussen ik ĂŠn de massa? De massa ĂŠn ik? De massa tegen ik? Ik tegen de massa? Ik ben zowel deel van een natie als deel van de internationaliteit. Ik sta als een individu in de internationaliteit, een internationaliteit waarin ik opga. Wat is de relatie tussen de eigen natie en de internationaliteit? De eigen natie is van belang. De mens benadrukt dit door de nationale kwestie internationaal onder de aandacht te brengen. Communiceren op internationaal vlak om het nationale probleem ruchtbaarheid te geven.


OIY OIY

Ik heb een boodschap die iedereen moet horen, zien, lezen, voelen. Ik ben dus veel meer in combinatie met ik en ik en ik en ik samen. Samen spreken wij een eigen taal, hebben wij een eigen vorm van communiceren.


I

Ik communiceer door middel van woorden, beelden, symbolen, en mijn eigen lichaam. Ik speel een spel met communicatie. Ik heb macht.


I

III  
III  

I Can Choose What Winning Looks Like.

Advertisement