Page 1

MAT PÅ DØRA Lian Restaurant leverer lunsj, selskapsmat og plukkmat på døra. Hovedråvaren er kortreist, med smak og inspirasjon fra den store verden. På Lian kaller vi det «Kortreist mat i godt selskap».

KORTREIST MAT I GODT SELSKAP


MENY 1 :

3-RETTERS LUNSJ Kan også leveres på kveldstid om ønskelig.

FORRETT/ SMÅRETT Anrettet på tallerken til hver gjest Rekesalat med eple og dill. Frøyalaks med urtemajones og eggerøre. Lokalprodusert spekemat med byggrynsalat. Nystekt brød og smør. VARMMAT Anrettet på serveringsfat og skåler klar til buffet Trøndersk oksegryte med sopp, løk og stekt sideflesk. Serveres med potetstappe og Frostasalat. DESSERT Lagt på fat og settes ved kaffebuffeten Lians gulrotkake med bær og frukt.


HER ELLER DER Om du velger velger vår restaurant, kontoret, fabrikken, brygga eller om så en fjelltopp, matopplevelsen skal være den samme.


MENY 2 :

3-RETTERS SELSKAPSMAT FORRETT/SMÅRETT Anrettet på tallerken til hver gjest Frøyalaks med urtemajones. Varmrøkt lam fra Trollheimen med syltet gresskar. St. Kristina spekeskinke fra Tynset med tomat og pinjekjerner. Sprø Frostasalat. Nystekt brød og smør. VARMMAT Anrettet på serveringsfat og skåler klar til buffet Urtestekt svinenakke og kjøttboller fra Meråker med ovnsbakte rotgrønnsaker. Mild peppersaus og råstekte poteter. DESSERT Anrettet i glass til hver gjest Fruktig og tjukk rørosing med hvit sjokolade, friske bær og urter. En spennende variant av «panna cotta» / fløtepudding med økologisk tjukkmjølk fra Røros.


MAT & MER Lian Restaurant drives av en stødig gjeng matentusiaster. Alle er vi smittet av Inge Johnsens glødende engasjement for kortreist og ekte mat. Dette tror vi vüre gjester merker. Hos oss er ikke kortreist mat et motebegrep, men en usnobbete tanke som ligger til grunn for alt vi gjør.


MENY 3 :

PLUKKMAT FRA TRØNDELAG «Alt» blir i dag kalt tapas, men ofte er dette en mellomting av taps og koldtbord. Med vår kortreistfilosofi her på Lian kaller vi det «Plukkmat fra Trøndelag».

SMÅPLUKK Hver matrett anrettes på palmeblader, klart til servering Blåskjell fra Fosen med fennikelkraft. Frøyalaks med urtemajones. Varmrøkt lam fra Trollheimen med syltet gresskar. St. Kristina spekeskinke fra Tynset med tomat og pinjekjerner. En god trøndersk ost med Lianmarmelade. Saltkokte Kviknepoteter og sprø Frostasalat. Hvitløksmajones, smør og nystekt brød. VARMMAT Anrettet på serveringsfat og skåler klar til buffet Urtestekt svinenakke og kjøttboller fra Meråker med ovnsbakte rotgrønnsaker. Mild peppersaus og råstekte poteter. DESSERT Anrettet i glass til hver gjest Fruktig og tjukk rørosing med hvit sjokolade, friske bær og urter. En variant av «panna cotta» / fløtepudding, med tjukkmjølk fra Røros.


GÅ MATVEIEN Vi tror at kunnskap om mat hever matopplevelsen. Gjennom det matkulturelle selskapet LianTunet, tilbyr Lian Restaurant opplevelser som går utover det du forventer av en restaurant. «Matveien» byr på utendørs muligheter til å høre, gjøre og røre, og dermed lære om matkultur. Lavvo og bål er heller ikke hverdagskost hos bynære restauranter, men alt dette ligger altså bare en trikketur unna. Vi skreddersyr opplegg både til selskap, kurs og konferanse, enten det foregår i finstasen inne i restauranten, eller ute i friluft med allværsjakka på.


KORTREIST MAT I GODT SELSKAP

Mat på døra - Lian Restaurant  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you