Page 1

KURS OG KONFERANSE PÅ LIAN Et effektivt møte med ro til å konsentrere seg om dagens tema og de andre møtedeltakerne. Vidsyn, utsyn, naturens ro. Velsmakende, kortreist mat. Og det ligger bare 20 minutters trikketur fra Midtbyen, med gratis parkering for deg som heller vil kjøre bil.

KORTREIST MAT I GODT SELSKAP


For oss på Lian er det viktig at du som kursarrangør får utbytte av dagen. Vi serverer deg frokost, lunsj og en oppkvikker. Våre møterom tilpasses ulike grupper, og alle har panoramautsikt over Trondheim og Trøndelag. Dessuten har vi «verdens største grupperom» rett utenfor døra, nemlig Bymarka. EN KURS OG KONFERANSEDAG PÅ LIAN God start Honningsprø, hjemmelaget frokostblanding med frukt og yoghurt. En god start på dagen som gir alle det de trenger for å være kreative og konstruktive. Kortreist påfyll Plukkmattallerken, varmrett og litt søtt som avslutning. Våre kokker velger de beste, kortreiste råvarer som er i sesong når de serverer lunsjmenyen. Oppkvikker Frukt- eller smoothiepause. En liten oppkvikker som gir fullt fokus ut dagen.


VERDENS STØRSTE GRUPPEROM Det å legge kurs og konferanse til Lian kan by på mange muligheter. Hva med å la gruppearbeidet foregå utendørs? Ved Lianvannet, på Vimpelplassen eller ved lavvoen? Ta kontakt om du ønsker forslag. EN VEKKER I LUNSJEN Sammen med Liantunet, vårt matformidlingsselskap, byr vi en en lunsj som vekker hode, kropp og smaksapparatet. Når lunsjpausen starter, tar vi med våre kurs- og konferansegjester ut. Vi vandrer Matveien og sørger for at dere får frisk luft, en strekk på beina og noe ny kunnskap om regionens råvarer. I lavvoen serveres trøndersk plukkmat. Ettermiddagens smoothie blir trampet i gang på vår smoothiesykkel. Inne i restauranten venter en varm lunsj. Total varighet 45-60 min. Be om eget pristilbud. FRISK AVSLUTNING Vi har med stor suksess arrangert matkonkurranser. Her konkurrerer dere om å lage beste forrett. Flott premie til vinnerlaget. Hovedrett og dessert tilberedes av oss. Vi kan også tilby ordinære middager som en avslutning på dagen.


Kapasitet: 2- 120 personer i U- bord, skole eller kino-oppsett. Utstyr: Projektor, lerret, flippover, trüdløst nettverk. Transport: Trikk hvert 15. min, turen tar 20 min. Gratis parkering.

KORTREIST MAT I GODT SELSKAP

Kurs og konferanse på Lian  
Kurs og konferanse på Lian  
Advertisement