Issuu on Google+

Autors i autores: Pili,Laia,AdriĂ  i Youness.


• •

• •

• •

DEFINICIÓ: El tritó jaspiat és un animal vertebrat del grup dels amfibis i normalment viuen a Espanya, a Portugal i França. DESCRIPCIÓ: El tritó jaspiat pot arribar a medir 17 cm de llarg. Té la pell aspra i amb el jaspiat marró o negre. HÀBITAT: Viu als boscos i camps propers de zones humides. ALIMENTACIÓ:s’alimenta de invertebrats aquàtics.


• LOCOMOCIÓ: corre i camina . • RESPIRACIÓ: respira pels pulmons. • REPRODUCCIÓ: són ovípars. • ALTRES INFORMACIONS: el Tritó Jaspiat per trobar les basses on ponen ous s’orienta amb els estels.


• DEFINICIÓ: el Tauró blanc és un perillós depredador. • DESCRIPCIÓ: és molt perillós i és un gran caçador. Esta en perill d’extinció. • HÀBITAT:Sud d´ Àfrica, Austràlia i el nord-est de l’oceà pacífic. • Alimentació:és carnívor i menja peixos.


• LOCOMOCIÓ: Neda sota l’aigua. • RESPIRACIÓ: respiren per les branquies. • REPRODUCCIÓ: són ovípars. • ALTRES INFORMACIONS: Poden medir de 5 a 8m. Les femelles son més grans que els mascles. Pesen 3000kg. No es poden pescar i viuen sols, no van en grup.


• DEFINICIÓ: és un rèptil molt verinós. • DESCRIPCIÓ: té un cap triangular diferenciat amb el tronc. Té el cos aplanat i la cua acaba en punta. • HÀBITAT: viuen a les muntanyes d’ Itàlia, França i Espanya .


• ALIMETACIÓ: s’alimenta de micromamífers, saures i ocells. • LOCOMOCIÓ: s’arrossega per terra. • RESPIRACIÓ: respira pels pulmons. • REPRODUCCIÓ: són ovípars. • ALTRES INFORMACIONS: pot medir fins a 70 centímetres.


• DEFINICIÓ: és un mamífer. • DESCRIPCIÓ: té unes grans escates, no té dents i té una cua llarga • HÀBITAT: Viuen a les Regions tropicals d’ Àfrica i Àsia. • ALIMETACIÓ: atrapen formigues i tèrmits amb la seva llarga llengua.


• LOCOMOCIÓ: corre, camina i trepa. • RESPIRACIÓ: respira pels pulmons • REPRODUCCIÓ: neix del ventre de la mare. • ALTRES INFORMACIONS: • la seva cua mesura 65-80 cm. També el pangolí s’amaga quan se’n va a dormir.


• DEFINICIÓ: el Pingüí Emperador és el més gran de tots els pingüins i només viu a l’ Antàrtida. • DESCRIPCIÓ: normalment viuen més de 20 anys, té un bec molt punxegut i les ales les fa servir per nedar. • HÀBITAT: només se’l veu fora de les aigües antàrtiques poques vegades. • ALIMENTACIÓ: menja krill,cefalòpodes i peixos petits.


• LOCOMOCIÓ: destaquen com a grans nedadors caminen i patinen amb la panxa. • RESPIRACIÓ: respiren pels pulmons. • REPRODUCCIÓ: ponen ous. • ALTRES INFORMACIONS: els mascles incuben els ous.


• DEFINICIÓ: és un insecte molt verinós. • DESCRIPCIÓ: té un agulló molt verinós i unes pinces perilloses. Te vuit potes. • HÀBITAT: viu a les zones seques i asolellades. • ALIMENTACIÓ: menja insectes.


• LOCOMOCIÓ: camina. • REPRODUCCIÓ: són ovípars. • ALTRES INFORMACIONS: amb el seu agulló deixa paral·lelitzades a les seves preses.


• DEFINICIÓ: és un insecte no verinós. • DESCRIPCIÓ:El color varia des del daurat fins al marró rovellat. • HÀBITAT: viu als llacs i als aiguamolls d´aigua dolça • ALIMENTACIÓ: menja plantes aquàtiques


• LOCOMOCIÓ: vola. • RESPIRACIÓ: respiren per tràquees. • REPRODUCCIÓ: són ovípars. • ALTRES INFORMACIONS: Té el cos més curt que les seves ales.


• DEFINICIÓ: És un crustaci. • DESCRIPCIÓ: És un cranc de mida mitjana. • HÀBITAT: Viu a l’aigua salada. • ALIMENTACIÓ: S’alimenta de peixos morts.


• LOCOMOCIO: corre i camina. • REPRODUCCIÓ: Ponen ous. • ALTRES INFORMACIONS: La cara de la nècora


ÉSSERS VIUS. ANIMALS