Page 1

RX 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl


INDIVIDUEEL Baanbrekend design, puur rijplezier. Dat is de filosofie die ten grondslag ligt aan de nieuwe Lexus RX 450h Hybrid en onze overige modellen. Een filosofie waaraan u met de accessoires van Lexus een persoonlijk accent kunt toevoegen. Met elk accessoire stemt u uw auto meer af op uw persoonlijke wensen en stijl. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de dakrails en de bijbehorende draagsystemen. Praktische oplossingen die u in staat stellen om samen met uw RX 450h Hybrid ten volle te genieten van uw kostbare vrije tijd. Daarbij zijn er ook accessoires om het uiterlijk van uw RX 450h Hybrid te individualiseren en diverse accessoires die de veiligheid en het gebruiksgemak ten goede komen. Elk afzonderlijk accessoire is ontworpen om het reeds veelzijdige karakter van de RX 450h Hybrid een extra dimensie te geven. De pasvorm is dan ook perfect, de kwaliteit onberispelijk, zodat u van de accessoires evenveel plezier heeft als van de RX 450h Hybrid zelf.


STIJL

BODEMBESCHERMPLAAT ACHTER Met de zilverkleurige, scherpgesneden bodembeschermplaat aan de achterzijde biedt de rondlopende achterbumper van de RX 450h Hybrid een nog krachtiger aanblik.

BODEMBESCHERMPLAAT VOOR Geeft het uiterlijk van uw auto een individueel accent. De bodembeschermplaat met zilverkleurige onderspoiler benadrukt de gestroomlijnde contouren van de voorbumper van de RX 450h Hybrid.

SIERSTRIP ACHTERBUMPER Deze sierstrip van geborsteld aluminium oogt niet alleen fraai, maar biedt ook duurzame bescherming voor de lak op uw achterbumper.

04 RX 450h HYBRID ACCESSOIRES

18" LICHTMETALEN VELGEN Deze 18" lichtmetalen velgen van Lexus versterken het profiel van de RX 450h Hybrid, en geven uw auto tegelijkertijd een persoonlijk tintje. De velgen zijn met de grootst mogelijke precisie vervaardigd, en daardoor perfect in balans.


STIJL VOORBUMPERSPOILER Exclusieve styling voor de RX 450h F SPORT LINE. Het zelfverzekerde design met de voor Lexus kenmerkende grille geeft het front een krachtige, sportieve uitstraling.


BESCHERMING AUTO HOES Op maat gemaakt voor de RX 450h Hybrid. Deze hoes van Lexus is een eenvoudige manier om uw auto te beschermen tegen stof en extreme weersomstandigheden.

SPATLAPPEN Geschikt voor montage bij de voor- en achterwielen.

WINDGELEIDERS Wanneer u met de ramen open rijdt, helpt de aerodynamische vorm van de windgeleiders om windgeruis en turbulentie buiten het interieur te houden. Rijden met open ramen heeft als extra voordeel dat u voor koeling de airconditioning niet hoeft in te schakelen, waarmee u brandstof uitspaart.

WINDGELEIDER MOTORKAP De aerodynamisch gevormde geleider volgt de contouren van de motorkap. Dit handige accessoire voorkomt dat opspattend water, modder en steentjes de voorruit kunnen bereiken, en helpt zo schade te voorkomen.

RX 450h HYBRID ACCESSOIRES 07


BESCHERMING

SLOTBOUTEN Door een van de wielbouten te vervangen door een slotbout van Lexus, beveiligt u uw kostbare lichtmetalen velgen tegen diefstal. Het afgeronde profiel en de speciale sleutel maakt het onmogelijk om de velgen met een conventionele steeksleutel te verwijderen. De slotbouten zijn onopvallend en sluiten met hun chromen uiterlijk perfect aan bij het design van de velgen.

BESCHERMINGSSTRIP ACHTERBUMPER Onzichtbare, maar duurzame bescherming voor de lak van uw achterbumper. De transparante beschermingslaag is zelfklevend en heeft een ideale pasvorm.

08 RX 450h HYBRID ACCESSOIRES

BESCHERMINGSPLAAT ACHTERBUMPER Gemaakt van duurzaam zwart kunststof om de achterbumper te beschermen tegen het in- en uitladen van zwaardere voorwerpen.


LAADVLOERBESCHERMING RUBBER Vervaardigd uit dik rubber en voorzien van een hoge opstaande rand. Daarmee beschermt deze mat de bagageruimte wanneer u modderige, natte of scherpe voorwerpen wilt meenemen, zoals bijvoorbeeld een paardenzadel of tuingereedschap.

OMKEERBARE MAT Veelzijdig en uitermate praktisch. De omkeerbare mat is aan één zijde afgewerkt met zacht tapijt voor gewone bagage, met aan de andere zijde rubber wanneer u bijvoorbeeld wandelschoenen of kinderspeelgoed wilt meenemen. Voorzien van een uitklapbaar gedeelte om de lak van de achterbumper tijdens het in- en uitladen te beschermen tegen lakschade.

STOFFEN VLOERMATTEN Luxueuze vloermatten, leverbaar in black of ivory. De matten zijn vervaardigd uit acuvelour, waarmee de geluidsisolerende werking van de bestaande vloerbekleding nog eens wordt versterkt.

LAADVLOERBESCHERMING ANTISLIP Deze stevige vloermat is voorzien van een robuuste antisliplaag en opstaande randen.De perfecte bescherming van uw bagageruimte tegen de gevolgen van dagelijks gebruik.

RUBBEREN VLOERMATTEN De rubberen vloermatten van Lexus bieden de best mogelijke bescherming tegen modderige schoenen en slechte weersomstandigheden. Leverbaar in zwart of beige.

RX 450h HYBRID ACCESSOIRES 09


VERVOEREN EN OPBERGEN

DAKRAILS Vaste dakrails om het vervoeren van bagage op het dak eenvoudig te maken. De rails worden gecombineerd met dakdragers die geschikt zijn voor de diverse draagsystemen van Lexus.

FIETSDRAGER Lichtgewicht, afsluitbare fietsdrager voor één of twee rijwielen. Geschikt voor bevestiging op de trekhaak en voorzien van een veiligheidssluiting en geïntegreerde verlichting met kentekenplaathouder.

DAKDRAGERS Afsluitbare dakdrager van lichtgewicht aluminium voor gebruik in combinatie met de dakrails van uw Lexus. De dragers vormen een stevige basis voor de bevestiging van de optionele bagagesystemen van Lexus.

ALLESDRAGERSET De afsluitbare allesdrager van lichtgewicht aluminium is zeer eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Te combineren met de diverse optionele draagsystemen van Lexus.


LUXUEUZE FIETSDRAGER Licht en afsluitbaar, voorzien van bevestigingspunten voor fietsframe en velgen. Voor extra gemak kan de framebeugel op dakhoogte worden versteld.

LUXUEUZE SKI- EN SNOWBOARD DRAGER Afsluitbare houder voor ski’s en/of snowboards. De houder kan over de dakrails naar de zijkant van de auto worden verschoven om op- en afladen te vergemakkelijken.

BAGAGEBOX Met zijn grote volume en optimale stroomlijn is dit de ideale bagagebox voor een heerlijke autovakantie. In de box houden stevige riemen de bagage op zijn plaats. Met het oog op gebruiksgemak en veiligheid bevindt de centrale vergrendeling zich aan passagierszijde.

LUXUEUZE SKIBOX Speciaal gemaakt om kleding en andere benodigdheden voor de wintersport te kunnen vervoeren. Stijlvol design met ruim binnengedeelte, voorzien van centrale vergrendeling en opening aan passagierszijde. RX 450h HYBRID ACCESSOIRES 11


VERVOEREN EN OPBERGEN HONDENREK Door dit rek met de bevestigingshaken eenvoudig te monteren, krijgt uw hond zijn eigen comfortabele ruimte, en voorkomt u dat uw huisdier toegang krijgt tot het inzittendengedeelte.

HORIZONTAAL BAGAGENET Rondschuivende bagage is hinderlijk tijdens het rijden. Met het horizontale bagagenet blijven uw koffers en bagage veilig op hun plaats.

VERTICAAL BAGAGENET Een eenvoudig, maar buitengewoon praktisch concept. Het verticale bagagenet bevestigt u eenvoudig aan de bagagehaken in de kofferbak, zodat ook kleinere voorwerpen veilig op hun plek blijven.

VERWIJDERBARE TREKHAAK De Lexus trekhaak is speciaal ontworpen voor het chassis en de carrosserie van de RX 450h Hybrid. Daardoor worden de krachten die vrijkomen tijdens het trekken van een aanhanger gelijkmatig verdeeld, en kan de auto niet beschadigen. De trekhaak is berekend op een maximaal aanhangergewicht van 2.000 kilo en is verwijderbaar wanneer u deze niet gebruikt. De op maat gemaakte bedradingsset is voorzien van een foutdetectie en een weerstand om het boordnet van de auto te beschermen tegen eventuele elektrische storingen in de aanhanger. Belangrijk voor een crossover is dat de stekker waterdicht is wanneer u een kabel van een aanhanger heeft aangesloten.


COMFORT

OPBERGVAKJE / ASBAK Een ingenieus design met een perfecte pasvorm voor het interieur van de RX 450h Hybrid. Dankzij de geveerde afsluitklep te gebruiken voor het opbergen van kleine voorwerpen, of als asbak.

KOELBOX Met 12V-aansluiting om onderweg drankjes koel of warm te houden.

RX 450h HYBRID ACCESSOIRES 13


VEILIGHEID

KINDERZITJE BABYSAFE G0 Voor baby’s tot ongeveer 9 maanden (max. 13 kg.). De bijgeleverde verstelbare kap biedt extra bescherming tegen zon en wind.

14 RX 450h HYBRID ACCESSOIRES

KINDERZITJE DUO PLUS ISOFIX G1 Ontworpen voor kinderen tussen negen maanden en vier jaar (+ 9 tot 18 kg). Voorzien van ISOFIX bevestigingspunten en een extra beugel aan de bovenzijde voor optimale stabiliteit. Verstevigde opstaande kussens bieden extra bescherming tegen een zijdelingse aanrijding.

KINDERZITJE KID G2 Voor kinderen tussen vier en twaalf jaar (+ 15 tot 36 kilo). Het zitje is uitgerust met een verhoogd kussen en een verstelbare hoofdsteun, voor optimale flexibiliteit bij opgroeiende kinderen.


PERSOONLIJKE ACCESSOIRES Kijk voor een compleet overzicht van persoonlijke accessoires op www.lexus.nl of laat uzelf informeren bij de Lexus dealer.

RX 450h HYBRID ACCESSOIRES 15


ONTDEK DE LEXUS RX 450h HYBRID

Importeur voor Nederland: Louwman & Parqui B.V., Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer.

De enige manier om zelf te ervaren wat een Lexus zo bijzonder maakt, is om ermee te rijden. Neem plaats achter het stuurwiel voor een proefrit. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met het Informatie Center Lexus: (0162) 585 288. U kunt natuurlijk ook de Lexus dealer bezoeken om een afspraak te maken voor een proefrit met de Lexus RX 450h Hybrid.

Zorg voor het milieu is voor Lexus een belangrijke prioriteit. Daarom nemen we uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat gedurende de volledige levensduur van onze automobielen – van design, productie en distributie tot verkoop, service en recycling – de belasting voor het milieu tot een minimum beperkt blijft. Uw dealer verschaft u graag informatie aangaande voorschriften voor recycling van uw automobiel.

Kijk voor meer informatie op onze website www.lexus.nl

F0000-50600/NL/1.000/juni/2012

www.lexus.nl

©

2012. De importeur behoudt zich het recht voor zonder kennisgeving vooraf wijzigingen in de uitvoeringen aan te brengen. Details van specificaties en uitrusting kunnen bovendien per land verschillen om te voldoen aan plaatselijk geldende voorschriften. Informeer bij uw dichtstbijzijnde Lexus dealer naar eventuele wijzigingen. Er kunnen als gevolg van het drukprocedé verschillen optreden tussen kleuren in deze brochure en de werkelijke carrosseriekleuren. Ofschoon deze brochure met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen wij niet uitsluiten dat er eventuele onjuistheden in de gegevens van deze brochure voorkomen, van welke aard dan ook. Gehele of gedeeltelijke nadruk, in enige vorm, is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan.

rx_accessories_nl_150dpi  

rx_accessories_nl_150dpi

Advertisement