Page 1

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl


INDIVIDUEEL Met de Lexus GS 450h Hybrid krijgt het concept van een high-performance sportsedan een nieuwe dimensie. De basis daarvoor wordt gevormd door een designfilosofie van voortdurende innovatie en verbetering. De Lexus GS 450h Hybrid is in alle opzichten een unieke auto, met een design dat in dienst staat van een hoogstaande rijervaring. De originele accessoires van Lexus bieden de mogelijkheid om dit bijzondere karakter te onderstrepen met een aantal individuele stijlaccenten. Met accessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn, kunt u uw auto volledig afstemmen op uw persoonlijke stijl en wensen. De accessoires werden specifiek voor de GS 450h Hybrid ontworpen. Daardoor is een perfecte kwaliteit gegarandeerd, en gaan een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit hand in hand. Ongeacht de accessoires die u kiest, bent u verzekerd van gebruiksgemak dat uw rijplezier en persoonlijk comfort ten goede komt.


DESIGN

WIELSLOTENSET Door een van de wielbouten te vervangen door een slotbout van Lexus kunt u uw kostbare lichtmetalen velgen beveiligen tegen diefstal. Dankzij het afgeronde profiel en de speciale sleutel kunnen de wielsloten met een conventionele sleutel vrijwel onmogelijk worden verwijderd.

04 GS ACCESSOIRES

19" LICHTMETALEN VELGEN, ANTRACIET Afgewerkt met een duurzame antracietkleurige laklaag, afgeleid van de racesport. De velgen zijn met de grootst mogelijke precisie vervaardigd en combineren maximale stevigheid met een laag gewicht en een fraai design.


INTERIEUR

VLOERMATTEN Luxueus en buitengewoon praktisch. De vloermatten van Lexus zijn vervaardigd uit acuvelour, waarmee de geluidsisolerende werking van de bestaande vloerbekleding nog eens wordt versterkt.

06 GS ACCESSOIRES

RUBBEREN VLOERMATTEN De rubberen vloermatten van Lexus beschermen de vloerbekleding bij slechte weersomstandigheden. De matten zijn afgewerkt met een duurzame antisliplaag, en voorzien van speciale bevestigingshaken voor bevestiging op de vloer.


EXTERIEUR

WINDGELEIDERS De windgeleiders van Lexus sluiten perfect aan bij de contouren van de GS 450h Hybrid. Wanneer u met open ramen rijdt, worden turbulentie en windgeruis in het interieur dankzij deze windgeleiders sterk teruggedrongen, waardoor u en uw passagiers verzekerd blijven van maximaal comfort.

BESCHERMINGSFOLIE ACHTERBUMPER Een op maat gemaakte, zelfklevende beschermingslaag beschermt de lak van de achterbumper tegen krassen die kunnen ontstaan tijdens het in- en uitladen van bagage.

GS ACCESSOIRES 07


LIFESTYLE De GS 450h Hybrid onderscheidt zich met de meest plezierige en uitnodigende rijeigenschappen die een sedan van Lexus ooit bezat. Het gecontroleerde weggedrag, de aansprekende prestaties en het luxueuze interieur zijn evenzeer toegesneden op druk stadsverkeer, als op de snelweg. Het leven is een avontuur en de GS 450h Hybrid is de ideale auto voor uw ontdekkingsreis. Zeker wanneer u kiest voor originele Lexus accessoires. De reeks omvat een aantal praktische draagsystemen, alsmede een trekhaak waarmee u verzekerd bent van alle flexibiliteit die u zich maar kunt wensen. Ook kunt u kiezen uit meerdere kinderzitjes en andere praktische opties waarmee u goed zorgt voor uzelf, de passagiers, bagage en uw auto. Met de accessoires van Lexus geeft u uiting aan uw persoonlijke stijl, en laat u zien wat u belangrijk vindt in het leven.


VERVOEREN EN OPBERGEN

DAKDRAGER Deze afsluitbare dakdrager van lichtgewicht aluminium is zeer eenvoudig in het gebruik.

10 GS ACCESSOIRES

SURFPLANKHOUDER Te gebruiken in combinatie met de dakdrager van Lexus om een complete surfplank met mast veilig te kunnen vervoeren.

LUXUEUZE SKI- EN SNOWBOARDHOUDER Een stevige, afsluitbare houder voor ski’s en/of snowboards. Om het op- en afladen gemakkelijker te maken, kan de houder over de dakdragers naar de zijkant worden geschoven.

LUXUEUZE SKIBOX Speciaal gemaakt om skiaccessoires en kleding te kunnen meenemen. Voorzien van een stijlvol design, ruime binnenzijde, centrale vergrendeling en opening aan passagierszijde.


BAGAGEBOX Met zijn grote volume en optimale stroomlijn is dit de ideale bagagebox voor een heerlijke autovakantie. Voorzien van bevestigingsriemen aan de binnenzijde, centrale vergrendeling en een opening aan passagierszijde.


VERVOEREN EN OPBERGEN

TREKHAAK MET AFNEEMBARE KOGEL De trekhaak met afneembare kogel van Lexus is ideaal wanneer u incidenteel een aanhanger meeneemt, zoals een paardentrailer of boottrailer. Leverbaar in combinatie met een 13-polige bedradingsset.

12 GS ACCESSOIRES

VERTICAAL BAGAGENET Een eenvoudig, maar buitengewoon praktisch concept. Het verticale bagagenet bevestigt u eenvoudig aan de bagagehaken in de kofferbak, zodat ook kleinere voorwerpen veilig op hun plek blijven.


FIETSDRAGER Lichtgewicht, afsluitbare fietsdrager voor twee rijwielen. Uitgerust met geïntegreerde verlichting en kentekenplaathouder. Leverbaar als inklapbare ‘Easy Click®’ uitvoering, of in een versie voor bevestiging op de trekhaak.


VEILIGHEID EN BESCHERMING

KINDERZITJE BABYSAFE G0 Veilig comfort en extra bescherming tegen een zijdelingse aanrijding, voor baby’s tot ongeveer 15 maanden (max. 13 kg.). De bijgeleverde verstelbare kap biedt extra bescherming tegen zon en wind.

14 GS ACCESSOIRES

KINDERZITJE DUO PLUS ISOFIX G1 Ontworpen voor kinderen tussen negen maanden en vier jaar (+ 9 tot 18 kg). Voorzien van ISOFIX bevestigingspunten en een extra beugel aan de bovenzijde voor optimale stabiliteit. Verstevigde opstaande kussens bieden extra bescherming tegen een zijdelingse aanrijding.

KINDERZITJE KID G2 Voor kinderen tussen drie en twaalf jaar (+ 15 tot 36 kilo). Het zitje is uitgerust met een verhoogd kussen en een verstelbare hoofdsteun, voor optimale flexibiliteit bij opgroeiende kinderen. Leverbaar met ISOFIX of bevestigingspunten voor de veiligheidsgordel.


PERSOONLIJKE ACCESSOIRES Kijk voor een compleet overzicht van persoonlijke accessoires op www.lexus.nl of laat uzelf informeren bij de Lexus dealer.

GS ACCESSOIRES 15


ONTDEK DE LEXUS GS 450h HYBRID Impor teur voor Nederland: Louwman & Parqui B.V., Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer. De enige manier om zelf te ervaren wat een Lexus zo bijzonder maakt, is om ermee te rijden. Neem plaats achter het stuurwiel voor een proefrit. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met het Informatie Center Lexus: (0162) 585 288. U kunt natuurlijk ook de Lexus dealer bezoeken om een afspraak te maken voor een proefrit met de Lexus GS 450h Hybrid. Kijk voor meer informatie op onze website www.lexus.nl

©

2012. De importeur behoudt zich het recht voor zonder kennisgeving vooraf wijzigingen in de uitvoeringen aan te brengen. Details van specificaties en uitrusting kunnen bovendien per land verschillen om te voldoen aan plaatselijk geldende voorschriften. Informeer bij uw dichtstbijzijnde Lexus dealer naar eventuele wijzigingen. De in deze catalogus afgebeelde automobielen en specificaties kunnen per model en land verschillen. Ook kunnen als gevolg van het drukprocedé verschillen optreden tussen kleuren in deze brochure en de werkelijke (carrosserie)kleuren. Zorg voor het milieu is voor Lexus een belangrijke prioriteit. Daarom nemen we uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat gedurende de volledige levensduur van onze automobielen – van design, productie en distributie tot verkoop, service en recycling – de belasting voor het milieu tot een minimum beperkt blijft. Uw dealer verschaft u graag informatie aangaande voorschriften voor recycling van uw automobiel. F0000-49600/2.000/mei/2012

gs-accessories_nl_150dpi  

gs-accessories_nl_150dpi

gs-accessories_nl_150dpi  

gs-accessories_nl_150dpi

Advertisement