Page 1

CT 200h HYBRID ACCESSOIRES

Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke smaak


INDIVIDUEEL Full Hybrid rijplezier. Met het raffinement van een Lexus. De CT 200h Hybrid is een volmaakte synthese van geavanceerde technologie en zintuiglijk bedieningsgemak. Deze Lexus houdt rekening met het milieu, en combineert tegelijkertijd soepele en dynamische prestaties met hoogstaand rijcomfort. Met de originele accessoires van Lexus geeft u een extra dimensie aan een nieuwe rijervaring. Elk afzonderlijk accessoire is specifiek voor Lexus ontworpen en is bedoeld om uw auto te voorzien van een persoonlijke touch. Daarbij is de keuze volledig aan u. Zo zijn er accessoires om het design van uw auto verder te verfraaien, maar u kunt ook kiezen voor nog meer rijcomfort en technologische snufjes die het gebruiksgemak ten goede komen. Zoals u van Lexus mag verwachten werken de accessoires soepel en efficiënt, met dezelfde hoogstaande kwaliteit als van uw CT 200h Hybrid.

Design Technologie Interieur Vervoeren en opbergen Veiligheid en bescherming

04 07 08 12 16


DESIGN A

B

A. FUJU 16“ LICHTMETALEN VELGEN Dit krachtige, sportieve design geeft de CT 200h Hybrid nog meer uitstraling. De lichtmetalen velgen van Lexus zijn met de grootst mogelijke precisie vervaardigd, en combineren een laag gewicht met maximale stevigheid en een even robuust als elegant uiterlijk.

4

CT 200h ACCESSOIRES

C

B. F SPORT 17" LICHTMETALEN VELGEN

C. ZENGA 17" LICHTMETALEN VELGEN

De sportieve in ‘dark metallic’ afgewerkte 17" lichtmetalen velgen onderstrepen het dynamische karakter van de CT 200h Hybrid F SPORT LINE. Banden met laag profiel zorgen voor superieure grip.

Het elegante design van deze 17" lichtmetalen velgen is geïnspireerd op het gestroomlijnde profiel van de CT 200h Hybrid. De velgen zijn uitermate licht en robuust en dragen bij aan een voortreffelijk gebalanceerde wegligging.


D

D. ZENGA ANTRACIET 17" LICHTMETALEN VELGEN De in antraciet afgewerkte 17" Zenga lichtmetalen velgen geven de CTÂ 200h Hybrid een nog sportiever voorkomen.

E

F

E. SLOTSET

F. VERLAGINGSSET

Bescherm uw kostbare lichtmetalen velgen door ze te beveiligen met een slotset. Dankzij het afgeronde profiel en de speciale sleutel kunnen de slotmoeren met een conventionele sleutel vrijwel onmogelijk worden verwijderd.

Op maat gemaakt voor de schokbrekers van de CT 200h Hybrid. Door de wielophanging te verlagen, verlaagt u de rijhoogte en versterkt u de sportieve, dynamische uitstraling van uw auto.


DESIGN A

B

A. BESCHERMSTRIP OP ACHTERBUMPER, RVS Stijl en functionaliteit gecombineerd. Met de elegante, in RVS uitgevoerde bescherming van de achterbumper voorkomt u beschadigingen van de lak tijdens het in- en uitladen van zwaardere voorwerpen.

6

CT 200h ACCESSOIRES

C

B. STRIPING SPORT

C. CARBON LOOK SPIEGELKAPPEN

De striping benadrukt de gevormde contouren van de auto.

Deze spiegelkappen onderstrepen de sportieve uitstraling van de CT 200h Hybrid. Door de aerodynamische eigenschappen vormen ze een extra karaktervolle toevoeging aan het design.


TECHNOLOGIE A

B

A. HOMELINK®

B. DAB TUNER ®

Voor uw persoonlijke veiligheid. Met Homelink bedient u met een vaste afstandsbediening maximaal drie geautomatiseerde huissystemen. U kunt het systeem bijvoorbeeld programmeren om de buitenverlichting in te schakelen en om het hek en de garagedeur te openen en te sluiten. Leverbaar in diverse kleuren.

Ter uitbreiding van de tuner die deel uitmaakt van het navigatiesysteem van de CT 200h Hybrid, om digitale radiouitzendingen te ontvangen. Bediening geschiedt via het overzichtelijke touch-screen van het EMV (Electro Multi-Vision) display.

CT 200h ACCESSOIRES

7


INTERIEUR A

B

A. VOETENSTEUN Ontworpen met het oog op meer comfort voor uw passagiers. Dankzij de zachte velours bekleding en de verstelbare hoogte is deze voetensteun van Lexus ideaal voor lange reizen. B. MATTENSET RUBBER De rubberen vloermatten van Lexus beschermen de vloerbekleding bij slechte weersomstandigheden. De matten zijn voorzien van speciale bevestigingshaken voor bevestiging op de vloer, en afgewerkt met een duurzame antisliplaag. C. MATTENSET VELOURS Luxueus en buitengewoon praktisch. De vloermatten van Lexus zijn vervaardigd uit acuvelour, waarmee de geluidsisolerende werking van de bestaande vloerbekleding nog eens wordt versterkt.

8 CTÂ 200h ACCESSOIRES


C


INTERIEUR A

B

Carbon Graphite Een uitstraling die hoge prestaties benadrukt.

A. DORPELINSTAPLIJSTENSET, VERLICHT

B. DECORATIEPANEEL DASHBOARD

Met de dorpelinstaplijstenset van Lexus geeft u het interieur niet alleen een stijlvol detail, maar beschermt u ook de lak van de dorpels. De lijsten zijn uitgerust met accenten van geborsteld aluminium, terwijl de discrete verlichting handig is bij het instappen in het donker.

Met dit stijlvolle accessoire geeft u uiting aan uw persoonlijke smaak. De decoratiepanelen sluiten precies aan bij de contouren van het interieur en zijn leverbaar in drie verschillende dessins.

10 CT 200h ACCESSOIRES


C

D

Dark Brown Ash Burl Wood

Oriëntal Bamboo

De warme uitstraling van traditionele luxe.

Een hedendaagse keuze voor exclusiviteit.

CT 200h ACCESSOIRES

11


VERVOEREN EN OPBERGEN A

A. VERTICAAL BAGAGENET Een eenvoudig, maar buitengewoon praktisch concept. Het verticale bagagenet bevestigt u eenvoudig aan de bagagehaken in de kofferbak, zodat ook kleinere voorwerpen veilig op hun plek blijven.

B

B. HORIZONTAAL BAGAGENET In een auto die zo soepel en geruisloos rijdt als de CTÂ 200h Hybrid, wilt u natuurlijk niet worden afgeleid door rondschuivende bagage in de kofferbak. Met het horizontale bagagenet is uw rust verzekerd.

C

D

C. HONDENREK

D. ASBAK

Door dit rek met de bevestigingshaken eenvoudig te monteren, krijgt uw hond zijn eigen comfortabele ruimte, en voorkomt u dat uw huisdier toegang krijgt tot het inzittendengedeelte.

Bij de accessoires van Lexus gaat het om keuzes maken. De asbak is uitgerust met een geveerd klepje dat u stevig dicht kunt doen, zodat u het interieur netjes houdt, zonder nare geurtjes. E. LAADVLOERBESCHERMING Met de robuuste antisliplaag en opstaande randen vormt deze rubberen mat de best mogelijke bescherming voor het tapijt in de bagageruimte. Hierdoor manier kunt u eenvoudig uw wandelschoenen, natte sportuitrusting en speelgoed voor de kinderen meenemen.

12 CTÂ 200h ACCESSOIRES


E


VERVOEREN EN OPBERGEN A

A. FIETSENDRAGER INCL. EUROCLICK DRAGER Lichtgewicht, afsluitbare fietsendragerbeugel voor twee rijwielen. Het ‘Easy Click’ systeem maakt de montage en demontage uiterst eenvoudig, terwijl u ook toegang houdt tot de bagageruimte. Compleet met verlichting en kentekenplaathouder. B. ALLESDRAGERSET Deze afsluitbare allesdragerset van lichtgewicht aluminium is zeer eenvoudig in het gebruik. Een reeks speciaal ontwikkelde accessoires geeft u de flexibiliteit om uw kostbare vrije tijd ten volle te benutten. C. BAGAGEBOX Met zijn grote volume en optimale stroomlijn is dit de ideale bagagebox voor een heerlijke autovakantie. In de box houden stevige riemen de bagage op zijn plaats. Met het oog op gebruiksgemak en veiligheid bevindt de centrale vergrendeling zich aan passagierszijde.

14 CT 200h ACCESSOIRES

D. LUXUEUZE SKIHOUDER Afsluitbare drager voor zes paar ski’s of vier snowboards. Voorzien van een uitschuifbare drager om eenvoudig in- en uit te kunnen laden. E. LUXUEUZE FIETSENDRAGER Speciale beugels voor de velgen en het frame van de fietsen. De framebeugel kan eenvoudig in hoogte worden versteld, terwijl een uniek antidiefstalsysteem zowel de drager als uw fietsen beschermt.


B

C

D

E


VEILIGHEID EN BESCHERMING A

B

C

A. PERFORMANCE DEMPERS

B. AUTOHOES

C. BESCHERMHOES ACHTERBANK

De CT 200h Hybrid is te voorzien van een unieke stabilisatorstang met lateraal geïntegreerd dempersysteem voor en achter - een unicum voor Lexus en voor het segment. Hierdoor worden ongewenste trillingen in de carrosserie geminimaliseerd, wat zorgt voor een nog nauwkeuriger stuurgevoel en een nog verder verbeterd rijcomfort.

Een eenvoudige manier om uw auto te beschermen tegen stof en extreme weersomstandigheden. De hoes is op maat gemaakt voor de contouren van de CT 200h Hybrid, zodat u deze zeer eenvoudig kunt gebruiken.

Vervaardigd uit een robuuste kunststof om de interieurbekleding en het tapijt te behoeden voor beschadigingen. De mat is op maat gemaakt en past precies rond de achterbank, zodat deze ook op zijn plek blijft wanneer u de achterbank neerklapt.

16 CT 200h ACCESSOIRES


D

D. BESCHERMFILM DEURGREEP Duurzame bescherming tegen kleine beschadigingen van de lak. Deze transparante, zelfklevende folie past onopvallend rond de portiergrepen van de CT 200h Hybrid.

E

E. BESCHERMINGSSTRIP ACHTERBUMPER Ideaal om beschadigingen van de lak als gevolg van in- en uitladen te voorkomen. De beschermlaag is transparant, zelfklevend en heeft een ideale pasvorm.

F

F. PORTIERWINDSCHERMEN De portierwindschermen van Lexus sluiten perfect aan bij de contouren van de CT 200h Hybrid. Wanneer u met open ramen rijdt, worden turbulentie en windgeruis in het interieur dankzij deze windgeleiders sterk teruggedrongen, waardoor u en uw passagiers verzekerd blijven van maximaal comfort.

CT 200h ACCESSOIRES 17


VEILIGHEID EN BESCHERMING A

B

C

A. KINDERZITJE G0

B. KINDERZITJE G1 (ISOFIX)

C. KINDERZITJE G2

Veilig comfort en extra bescherming tegen een zijdelingse aanrijding voor baby’s van 0 tot 13 kg. De bijgeleverde verstelbare kap biedt extra bescherming tegen zon en wind.

Betrouwbare bescherming voor kinderen van 9 tot 18 kg. Voor optimale veiligheid bevestigt u het zitje met de ISOFIX punten, zodat het stevig aan de carrosserie wordt verankerd. De extra bevestiging aan de bovenzijde maakt het geheel uitermate stabiel. De hoog opstaande zijkussens bieden extra bescherming tegen een zijdelingse aanrijding.

Voor kinderen van 15 tot 36 kg. Het zitje is uitgerust met een verhoogd kussen en een verstelbare hoofdsteun, voor optimale flexibiliteit bij opgroeiende kinderen

18 CTÂ 200h ACCESSOIRES


PERSOONLIJKE ACCESSOIRES Kijk voor een compleet overzicht van persoonlijke accessoires op www.lexus.nl of laat uzelf informeren bij de Lexus dealer.

CTÂ 200h ACCESSOIRES 19


ONTDEK DE LEXUS CT 200h HYBRID

Importeur voor Nederland: Louwman & Parqui B.V., Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer. De enige manier om zelf te ervaren wat een Lexus zo bijzonder maakt, is om ermee te rijden. Neem plaats achter het stuurwiel voor een proefrit. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met het Informatie Center Lexus: (0162) 585 288. U kunt natuurlijk ook de Lexus dealer bezoeken om een afspraak te maken voor een proefrit met de Lexus CT 200h Hybrid. Kijk voor meer informatie op onze website www.lexus.nl © 2012. De importeur behoudt zich het recht voor zonder kennisgeving vooraf wijzigingen in de uitvoeringen aan te brengen. Details van specificaties en uitrusting kunnen bovendien per land verschillen om te voldoen aan plaatselijk geldende voorschriften. Informeer bij uw dichtstbijzijnde Lexus dealer naar eventuele wijzigingen. De in deze catalogus afgebeelde automobielen en specificaties kunnen per model en land verschillen. Ook kunnen als gevolg van het drukprocedé verschillen optreden tussen kleuren in deze brochure en de werkelijke carrosseriekleuren. Zorg voor het milieu is voor Lexus een belangrijke prioriteit. Daarom nemen we uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat gedurende de volledige levensduur van onze automobielen – van design, productie en distributie tot verkoop, service en recycling – de belasting voor het milieu tot een minimum beperkt blijft. Uw dealer verschaft u graag informatie aangaande voorschriften voor recycling van uw automobiel. F0000-42600/700/mei/2012

ct_accessories_nl_reprint_150dpi  

ct_accessories_nl_reprint_150dpi