Page 1

DE NIEUWE GS 450h Hybrid

ONTDEK DE NIEUWE LEXUS GS 450h Hybrid

Importeur voor Nederland: Louwman & Parqui B.V., Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer

Neem alstublieft contact op met uw dichtstbijzijnde Lexus dealer of bezoek de Lexus website om meer te weten te komen over de nieuwe GS 450h Hybrid (leverbaar vanaf het tweede kwartaal van 2012). www.lexus.nl/gs450h

Zorg voor het milieu is voor Lexus een belangrijke prioriteit. Daarom nemen we uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat gedurende de volledige levensduur van onze automobielen – van design, productie en distributie tot verkoop, service en recycling – de belasting voor het milieu tot een minimum beperkt blijft. Uw dealer verschaft u graag informatie aangaande voorschriften voor recycling van uw automobiel.

© 2011. De importeur behoudt zich het recht voor zonder kennisgeving vooraf wijzigingen in de uitvoeringen aan te brengen. Details van specificaties en uitrusting kunnen bovendien per land verschillen om te voldoen aan plaatselijk geldende voorschriften. Informeer bij uw dichtstbijzijnde Lexus dealer naar eventuele wijzigingen. Er kunnen als gevolg van het drukprocedé verschillen optreden tussen kleuren in deze brochure en de werkelijke carrosseriekleuren. Ofschoon deze brochure met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen wij niet uitsluiten dat er eventuele onjuistheden in de gegevens van deze brochure voorkomen, van welke aard dan ook. Gehele of gedeeltelijke nadruk, in enige vorm, is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan.

F0000-49625/NL/2.500/december 2011

LEXUS, OFFICIAL SUPPLIER TO H.S.H. THE SOVEREIGN PRINCE OF MONACO


EEN MACHTIGE VERANDERING NIEUWE LEXUS RIJERVARING, KRACHTIGE GRILLE De volledig nieuwe GS 450h Hybrid herdefinieert de sportsedan. Dankzij ‘s werelds meest geavanceerde Full Hybrid aandrijving beschikt de auto over een ongelooflijk snelle acceleratie en het compleet nieuwe onderstel met intelligente besturing van alle wielen zorgt voor spectaculaire rijeigenschappen. Het ruime interieur zet een nieuwe standaard voor comfort, vakmanschap en vooruitstrevende techniek. Waaronder het breedste multimediascherm dat op dit moment op de markt is, een geraffineerd relaxationpakket voor de voorpassagier en rijondersteuning voor de bestuurder die uniek is in zijn klasse.

3


EEN STIJLVOLLE AANKOMST NIEUW L-FINESSE ONTWERP, VOORUITSTREVENDE AERODYNAMICA De GS 450h Hybrid is ontworpen op basis van een gedurfde, nieuwe versie van de L-finesse designtaal. De ontwerpers zijn met een schone lei begonnen om de GS een volledig nieuwe ‘look’ te geven, met als middelpunt de krachtig vormgegeven grille. De fraai vormgegeven LED-koplampen zorgen voor een sterk verbeterd zicht, terwijl de LED Daytime Running Lights deze Lexus een kenmerkend front geven. Het profiel van de auto laat een krachtige pose zien, wat contrasteert met zijn slanke vormgeving en lange gestroomlijnde cabine. Dit ontwerp geeft de auto een unieke en kenmerkende uitstraling en biedt bijzonder veel ruimte voor de inzittenden en hun bagage. De brede wielkasten onderstrepen het ontwerp en zinspelen op uitmuntende en dynamische stuureigenschappen. De innovaties die bijdragen aan de vooruitstrevende aerodynamica van de auto zijn onder andere de vlakke bodemplaat, een automatische deels afsluitbare grille en stabiliserende vinnen op de achterlichten die de voertuigstabiliteit verhogen en windgeruis in het interieur verminderen.

4


5


GS 450h HYBRID DE KRACHT VAN HYBRID

VOORUITSTREVENDE LEXUS FULL HYBRID DRIVE TECHNOLOGIE De GS 450h Hybrid profiteert van meer dan tien jaar leiderschap en innovatie op het gebied van Full Hybrid technologie bij Lexus en levert daardoor adembenemende prestaties met de krachtige Lexus Hybrid Drive. Deze bestaat uit een 3,5 liter V6 benzinemotor en twee sterke elektromotoren. Die intelligente combinatie produceert 252 kW / 343 pk voor een enerverende rit. De acceleratie verloopt uiterst soepel en indrukwekkend in slechts 5,9 seconden naar 100 km/u. Met een zeer laag brandstofverbruik van slechts 5,9l/100km en een CO2 uitstoot van maar 137 g/km is de nieuwe GS 450h Hybrid verzekerd van slechts 20% bijtelling bij registratie tot 1 juli 2012. Selecteer de EV (Electric Vehicle) modus voor een fluisterstille rit zonder brandstofverbruik of uitstoot van CO2 of NOX. Tegelijkertijd is deze nieuwste Lexus Full Hybrid ook enorm praktisch dankzij het kleine accupakket dat weinig ruimte inneemt en daardoor zorgt voor een bagageruimte van maar liefst 482 liter, genoeg voor de bagage van vier volwassenen.

6

20% BIJTELLING EN GROEN A-ENERGIELABEL


7


8


GS 450h HYBRID F SPORT LINE DYNAMISCHE VERLEIDING F SPORT STYLING, 19” LICHTMETAAL, LEXUS DYNAMIC HANDLING De nieuwe GS 450h Hybrid F SPORT Line is onmiskenbaar dynamisch. Kijk maar naar de agressieve F SPORT styling van de voorzijde - waarbij een honingraatgrille aan boven- en onderzijde dit benadrukt - de 19” lichtmetalen velgen en de bescheiden achterspoiler. Het interieur is voorzien van zestienvoudig verstelbare sportstoelen, aluminium pedalen en dito dorpellijsten. De F SPORT Line is ontwikkeld op de Nürburgring en biedt een ongelooflijke enerverende rijervaring. Dit is te danken aan vooruitstrevende technieken als de 356mm grote tweedelige voorremmen, Adaptive Variable Suspension (AVS) en Variable Gear Ratio Steering (VGRS). Een andere doorbraak is ‘Lexus Dynamic Handling’ dat naadloos AVS, VGRS, Dynamic Rear Steering en Vehicle Dynamics Integrated Management laat samenwerken voor soepele en enerverende prestaties.

9


10


11


12


UITERLIJKE SCHOONHEID, INNERLIJKE KALMTE LUXE, RUIMTELIJK INTERIEUR, ACHTTIENVOUDIG VERSTELBARE VOORSTOELEN In zijn ruime en stille interieur houdt de GS 450h Hybrid u compleet ontspannen, zelfs tijdens de langste ritten. Voor het prachtig gefabriceerde stuurwiel bevindt zich de luxueuze bestuurderstoel met achttienvoudige elektrische verstelling voor absoluut comfort. Tegelijkertijd kan de voorpassagier genieten van een elektrisch verstelbaar kussen voor extra ondersteuning van de onderbenen. De GS 450h Hybrid is bovendien subliem afgewerkt: kijk naar het subtiel uitgevoerde stiksel in het leder van het instrumentenpaneel, de portierbekleding, de middenconsole en de versnellingspook. Een andere doorbraak van Lexus is de intelligente, energiebesparende elektronische airconditioning die alleen de zitplaatsen koelt die bezet zijn. Daarnaast zorgt ‘s werelds eerste nano-e-technologie voor het elektrisch laden van de zuurstofionen in het interieur. Dat is niet alleen beter voor uw huid en haar, maar steriliseert ook automatisch de bekleding en neutraliseert de lucht in de auto.

13


14


HET COMPLETE PLAATJE

’S WERELDS BREEDSTE MULTIMEDIADISPLAY, REMOTE TOUCH BEDIENING De nieuwe GS 450h Hybrid biedt geraffineerde luxe en comfort dankzij een ergonomisch dashboard dat is ontworpen om u te helpen focussen op wat echt belangrijk is. De auto is voorzien van een 12,3" multimediadisplay, ‘s werelds grootste. Met de nieuwste generatie Remote Touch bediening stuurt u geavanceerde systemen aan om te navigeren met high-definition kaarten, of geniet u van een bioscoopervaring met het onovertroffen Mark Levinson® Premium Surround System met 17 speakers. Overal is bij deze indrukwekkende nieuwe Lexus het oog voor detail terug te zien. Neem bijvoorbeeld de witte LED-interieur sfeerverlichting en de nauwkeurig ontworpen analoge LED-klok die een prachtige blikvanger vormt in het instrumentenpaneel.

15


16


ONTWORPEN OM TE GENIETEN NIEUW ONDERSTEL, MULTI-LINK OPHANGING, DRIVE MODE SELECTOR Met de GS 450h Hybrid geniet u van de de meest enerverende en plezierige rijervaring die ooit door een Lexus sportsedan is geleverd. U geniet in bochten van de scherpe en precieze besturing en perfecte controle. En op de snelweg van de ultieme stabiliteit op hoge snelheid en Lexus rijcomfort en stilte. Deze verbetering van de rijeigenschappen is op verschillende manieren bereikt. Het onderstel is compleet opnieuw ontworpen. Verder is de compleet nieuwe ophanging voorzien van een compact multi-link ontwerp waardoor ook de bagageruimte flink is toegenomen. De auto heeft een geavanceerd en krachtig remsysteem en biedt vooruitstrevende techniek als Adaptive Variable Suspension en Dynamic Rear Steering. De nieuwe GS 450h Hybrid heeft ook een Drive Mode Selector waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen de ECO, NORMAL, SPORT S en SPORT S+ rijmodus. Hiermee kunt u kiezen voor maximale brandstofbesparing of dynamisch weggedrag voor een sportieve rit.

17


18


VOORTGANG MET VERTROUWEN LEXUS NIGHT VIEW, GEAVANCEERDE VEILIGHEID De nieuwe GS 450h Hybrid is uitgerust met de meest geavanceerde veiligheids- en rijondersteuningssystemen. Voor meer vertrouwen tijdens het rijden in het donker kan het 12,3" multimediadisplay een infrarood beeld weergeven van de weg vテウテウr u dankzij Night View, terwijl de Blind Spot Monitor de radar in de achterbumper gebruikt om te waarschuwen voor inhalende voertuigen die u misschien niet hebt gezien. Het Head-Up Display projecteert bovendien de belangrijkste data op de voorruit om u te laten concentreren op het rijden en de Lane窶適eep Assist voorkomt dat u buiten uw rijbaan dreigt te geraken. Het prijzenwinnende Advanced Pre-Crash Safety systeem, voor het eerst toegepast op de LS luxe sedan, detecteert een mogelijke botsing. Het systeem waarschuwt u indien nodig, voordat de Pre-Crash Brake Assist en de Pre-Crash Seatbelt gordelspanners worden geactiveerd. Tot slot zorgen tien airbags en een ongelooflijk sterke kooiconstructie er samen voor dat bij een aanrijding de passagiers rondom optimaal worden beschermd.

19


20


NIEUWE DEFINITIE VAN KWALITEIT HANDGEPOLIJST LAKWERK, ‘TAKUMI’ VAKMANSCHAP De GS 450h Hybrid zorgt voor een nieuwe definitie van bouwkwaliteit in zijn klasse. U voelt het wanneer u voor het eerst de prachtig gefreesde aluminium audioknoppen of het wonderschone stikwerk in het leder aanraakt. Of bekijk het glinsterende lakwerk van de auto. Deze is met de hand gepolijst na elke verflaag (een tijdrovend proces wat normaal alleen bij gelimiteerde oplages wordt toegepast) en op het oog en digitaal gecontroleerd om een perfecte afwerking te verzekeren. Even indrukwekkend is het minutieus met inheemse bamboe gelamineerde stuurwiel van de GS 450h Hybrid, dit onderstreept het milieuvriendelijke karakter van de auto. De productie van de GS vindt plaats in de prijzenwinnende Tahara fabriek, op dezelfde productielijn als de LS sedan. Daar wordt de productie overzien door Lexus ‘Takumi’ specialisten. Deze meester vaklieden controleren extreem zorgvuldig of alle auto’s voldoen aan alle standaarden, voordat ze worden meegenomen voor de afsluitende testrit van 30 km.

21


LEXUS FULL HYBRID DRIVE

LEXUS HYBRID DRIVE De Lexus Hybrid Drive combineert intelligent benzine- en elektromotoren voor een enerverende rit en exceptionele milieuvriendelijke prestaties. De Power Control Unit levert naadloos het maximale vermogen van de efficiënte 3,5-liter V6 benzinemotor en de twee krachtige elektromotoren. Bovendien zorgt deze voor het opladen van de compacte accu met behulp van de regeneratieve remmen of door overbodige energie om te zetten in elektriciteit.

LAGE UITSTOOT Een CO2-uitstoot van slechts 137 g/km is uniek voor een luxe sportsedan met 252 kW / 343 pk en een zeer snelle acceleratie. In EV (Electric Vehicle) mode rijdt de GS 450h Hybrid bijna geruisloos en produceert geen schadelijke uitstoot.

22

DRIVE MODE SELECTOR U kunt de prestaties van de GS 450h Hybrid aanpassen door één van de vier verschillende rijmodi te kiezen, die uiteenlopen van ECO tot SPORT S+. Of druk simpelweg op EV mode om puur elektrisch korte afstanden te rijden.

EV EN ECO Met een voldoende opgeladen accu kunt u in EV mode bij lage sneheden alleen op de elektromotoren rijden. ECO combineert de benzine- en elektromotoren voor hogere snelheden met minimale uitstoot en brandstofverbruik.

SPORT S EN SPORT S+ Schakel naar SPORT S en de Lexus Hybrid Drive aandrijving levert een snellere gasrespons voor een meer enerverende rit. En in SPORT S+ modus wordt het onderstel sportiever afgesteld voor exceptioneel dynamisch weggedrag.


GEAVANCEERDE UITRUSTING

12,3" MULTIMEDIADISPLAY Het nieuwe hoge resolutie 12,3" multimediadisplay is het breedste scherm leverbaar in een in serie geproduceerd voertuig. De bestuurder en voorpassagier kunnen via Remote Touch hun eigen display en via Voice Command een aantal applicaties bedienen. Het split-widescreen is geoptimaliseerd voor het simultaan bekijken van twee soorten informatie, zoals bijvoorbeeld een grote kaartweergave en DAB radio informatie.

HARD DISK DRIVE NAVIGATIE Dankzij de scherpe weergave en verschillende kaartopties is de Hard Disk Drive (HDD) navigatie intuïtief te gebruiken en reageert het systeem snel op de input van de gebruiker. Gecombineerd met Dynamic Route Guidance kan het bovendien alternatieve routes voorstellen om files te ontwijken. De kaarten, die het grootste deel van het Europese wegennetwerk bestrijken, zijn in de HDD opgeslagen en kunnen door uw Lexus dealer geüpdatet worden.

DIGITALE MEDIA U kunt ook meerdere apparaten synchroniseren met het multimediadisplay. Zo kunt u bijvoorbeeld het complete adresboek van uw smartphone downloaden en er doorheen bladeren op het display. Of bekijk en bedien uw iPod® of andere multimedia apparaten via verschillende schermen in het display.

3-ZONE CLIMATE CONTROL Het interieur van de GS 450h Hybrid is voorzien van ‘s werelds eerste nano-e-technologie en opgedeeld in drie electronisch gecontroleerde klimaatzones. De bestuurder en voorpassagier kunnen hun instellingen invoeren via Remote Touch of het voorste klimaatpaneel, terwijl de achterpassagiers hun zone bedienen via een eigen paneel. 23


VOORUITSTREVENDE VEILIGHEID

ADVANCED PRE-CRASH SAFETY De millimeter-golf radar kan potentiĂŤle obstakels op de weg ontdekken en als een botsing dreigt, wordt de bestuurder gewaarschuwd met audiovisuele alarmen. Als de botsing niet kan worden vermeden worden de remmen automatisch geactiveerd. Het All-speed Adaptive Cruise Control gebruikt dezelfde radartechnologie om automatisch een bepaalde afstand te houden tot de voorgaande auto.

DRIVER MONITOR SYSTEM Het Driver Monitoring Systeem kan met behulp van de ingebouwde Charge Coupled Device (CCD) digitale camera’s met infrarood LEDs waarnemen of de ogen van de bestuurder gesloten of niet op de weg gericht zijn. Indien nodig worden er gepaste waarschuwingen gegeven.

24

LANE KEEPING ASSIST Deze innovatieve technologie voorkomt dat de bestuurder per ongeluk buiten zijn rijbaan komt met behulp van een waarschuwing en een kleine stuurcorrectie. Het kan bovendien met subtiele correcties van de stuurweerstand helpen om de GS 450h Hybrid weer in het midden van de rijbaan te krijgen.

HEAD-UP DISPLAY Voertuigdata, zoals de huidige snelheid, worden direct op de voorruit geprojecteerd binnen het blikveld van de bestuurder. Ook kunnen simpele navigatieaanwijzingen, audio-instellingen en andere geselecteerde voertuigdata in het Head-Up Display worden bekeken.

BLIND SPOT MONITOR Radarapparatuur in de achterbumper detecteert voertuigen in de naastgelegen rijbaan die niet zichtbaar zijn in uw buitenspiegels. Op het moment dat een voertuig uw dode hoek binnenrijdt, wordt u gewaarschuwd met een signaal in de betreffende buitenspiegel.


F SPORT LINE De nieuwe GS 450h Hybrid kan geleverd worden als exclusieve F SPORT Line. De kenmerkende, door de autosport geïnspireerde, exterieurstyling en unieke interieurdetails zorgen voor een sportieve uitstraling.

INTERIEUR OP MAAT Een nieuw lederontwerp en de kleur Vibrant Garnet Red zijn exclusief voor de F SPORT Line ontwikkeld. Andere unieke en kenmerkende details zijn de aluminium elementen in het dashboard en sportpedalen, maar ook de F SPORT dorpellijsten.

F SPORT STUURWIEL Vanaf het moment dat u het stuurwiel met geperforeerd leder en F SPORT logo vastgrijpt, krijgt u het gevoel één te zijn met deze krachtige sportsedan. Het vraagt de betrokkenheid van de bestuurder.

VOORKANT EN GRILLE Met zijn kenmerkende honingraatgrille maakt de opvallende voorkant van de F SPORT Line een gedurfd en sportief designstatement.

ACHTERKANT De achterspoiler verbetert niet alleen de downforce en aerodynamica, maar het geeft het exterieur van de F SPORT Line ook een dynamische uitstraling.

19" LICHTMETALEN VELGEN De voor de F SPORT Line exclusieve 19" lichtmetalen velgen zijn voorzien van low-profile banden voor exceptionele grip in de bochten. De 356 mm grote schrijfremmen zorgen voor immense stopkracht.

25


INTERIEURCOMBINATIES STOFFEN BEKLEDING Black

LEDEREN BEKLEDING NEWPORT Ivory

Black

Saddle Tan

Topaz Brown

Ivory

Saddle Tan

Topaz Brown

Ivory

Aluminium

Ebony (hoogglans)

Walnut (matte afwerking)

Light Grey

Ivory

F SPORT LEDEREN BEKLEDING NEWPORT Black

Garnet

SEMI-ANILINE LEDEREN BEKLEDING BURBANK Black

DECORATIEPANELEN* Black (hoogglans)

Bamboo (matte afwerking)

* De Black (hoogglans) interieurlijsten zijn standaard bij stoffen- en lederenbekleding Newport. Aluminium is standaard bij F SPORT lederen bekleding Newport. De drie hout varianten zijn leverbaar in combinatie met semi-aniline lederen bekleding Burbank. 26


Afgebeeld: Topaz Brown semi-aniline lederen bekleding Burbank in combinatie met Ebony decoratiepanelen.

Afgebeeld: Black semi-aniline lederen bekleding Burbank in combinatie met Bamboo decoratiepanelen.

27


LAKKLEUREN WHITE PEARL (077)

SONIC SILVER (1J2)

BLACK (212)*

STARLIGHT BLACK (217)

MERCURY GREY (1H9)

DARK OPAL (214)

28


CRIMSON RED (3S8)

SAND ECRU (4U7)

METEOR BLUE (8W3)

MIDNIGHT BLUE (8V3)

SIENNA BROWN (4V3)

* Niet-metallic lak De F SPORT Line is alleen verkrijgbaar in White Pearl, Sonic Silver, Crimson Red, Black en Mercury Grey. Als gevolg van afwijkingen in het drukprocédé kunnen de in deze brochure afgebeelde kleuren verschillen van de daadwerkelijke kleuren. 29


DE SERVICE VAN LEXUS LEXUS RED CARPET TREATMENT Voor ons is de zorg voor uw Lexus symbolisch voor onze zorg voor u als klant. Elk lid van het Lexus team, van de ontwerpers tot de verkopers, van de ingenieurs tot de onderhoudsmonteurs, wendt zijn of haar specifieke vaardigheden en toewijding aan om u van de allerbeste zorg te voorzien. Dit geldt voor elk aspect van onze service, van het beschikbaar stellen van een vervangende auto terwijl uw Lexus wordt onderhouden, tot ons streven om uw verblijf bij ons in de Lexus lounge zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu de krant leest, televisie kijkt of op uw laptop werkt, wij schenken er heerlijke koffie bij. Een uitstekende service is voor ons niet zomaar een doel op zich, het is onze passie. En dankzij onze Lexus Red Carpet Treatment zal die passie u, lang nadat uw auto de showroom heeft verlaten, ook bijblijven. De Lexus Red Carpet Treatment bestaat uit de volgende onderdelen: HAAL- EN BRENGSERVICE Bij een onderhoudsbeurt, garantie- en overige reparatiewerkzaamheden, uitgezonderd glas- en plaatwerkreparaties, kunt u gebruik maken van gratis haal- en brengservice. Een voorwaarde is dat de doorlooptijd van de werkzaamheden minimaal anderhalf uur bedraagt. Hierbij wordt uw auto thuis of op een andere, met u overeengekomen plaats in Nederland, opgehaald. Slechts de verbruikte brandstof is voor eigen rekening. VERVANGEND VERVOER Of u nu zelf uw auto bij de dealer brengt of gebruik maakt van de haal – en brengservice, u kunt gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Een voorwaarde voor gratis vervangend vervoer is dat de doorlooptijd van de service werkzaamheden minimaal anderhalf uur bedraagt. Deze service geldt niet in het geval van glas- en plaatwerkreparaties. De vervangende auto is van het merk Lexus en niet ouder dan drie jaar. De eerste honderd kilometers van deze vervangende auto zijn vrij van kosten (exclusief brandstof). De extra gereden kilometers worden tegen kilometervergoeding (afhankelijk van het type Lexus) verrekend. 30

MOGELIJKHEID TOT VASTE SERVICEMONTEUR Iedere Lexus rijder kan bij de dealer aangeven of hij/zij gebruik wil maken van een vaste Lexus servicemonteur. IN- EN EXTERIEUR REINIGEN NA SERVICEBEURT Na iedere onderhoudsbeurt worden het interieur en exterieur van uw auto gereinigd. EXCLUSIEF MAGAZINE U ontvangt het Lexus Magazine en My Lexus. Vol boeiende verhalen over Lexus, interviews met interessante personen en lifestyle gerelateerde onderwerpen. GARANTIE EN MOBILITEIT DRIE JAAR GARANTIE Uw garantie geldt voor elk defect dat bij normaal gebruik kan worden toegeschreven aan een fout bij de fabricage of montage. De garantie geldt voor een periode van drie jaar of 100.000 km – wat het eerst aan de orde is – waarbij voor het eerste jaar geen kilometerbeperking van toepassing is. Ook de kosten van transport naar de dealer worden vergoed indien het defect valt onder de garantie en niet ter plekke kan worden opgelost. DRIE JAAR GARANTIE OPPERVLAKTEROEST EN LAKWERK Er geldt een garantietermijn van drie jaar op oppervlakteroest en lakdefecten die het gevolg zijn van materiaalfouten of productiefouten. Voor deze garantie geldt geen kilometerbeperking. TWAALF JAAR CARROSSERIEGARANTIE De carrosserie is twaalf jaar gegarandeerd tegen doorroesten van binnenuit indien dit te wijten is aan materiaalfouten of productiefouten. Ook hier geldt geen kilometerbeperking. Onder ‘carrosserie’ vallen in dit kader alle originele Lexusplaatwerkdelen, zoals de motorkap, de portieren, de achterklep en de bodemplaat, maar niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

VIJF JAAR HYBRIDE GARANTIE De hybride garantie geldt voor elk defect dat bij normaal gebruik kan worden toegeschreven aan een fout bij fabricage of montage. Voor de onderdelen van het Lexus Hybrid Drive systeem (de hybride accu, de elektronische stuureenheid van de hybride accu, de Power Control Unit en de hybride inverter en converter) geldt een garantie van vijf jaar of 100.000 kilometer – wat het eerst aan de orde is – waarbij in het eerste jaar geen kilometerbeperking van toepassing is. LEXUS EURO ASSISTANCE 24 Wij willen ervoor zorgdragen dat u overal in Europa zorgeloos van uw Lexus kunt genieten. Daarom profiteert u de eerste drie jaar na aanschaf van het lidmaatschap van Lexus Euro Assistance 24. Dit programma biedt u een uitgebreide reeks diensten, zoals wegslepen, hotelaccommodatie, een vervangende auto, repatriëring van uw auto indien u geen gebruik kunt maken van uw Lexus door pech onderweg, een ongeval of diefstal. LEXUS EXTRA GARANTIE U kunt extra garantie aanvragen voor uw Lexus totdat deze 3 jaar oud is of maximaal 100.000 kilometer op de teller heeft staan. U kunt kiezen voor een Extra garantieperiode van 12 of van 24 maanden met een ruim aantal te rijden kilometers en tegen bijzonder scherpe tarieven. Lexus Red Carpet Treatment geldt voor alle Lexus modellen van alle bouwjaren, mits de onderhoudswerkzaamheden conform voorschrift worden uitgevoerd bij de officiële Lexus organisatie in Nederland. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen eigenaren en berijders (in geval van lease). Evenals maken we geen onderscheid tussen nieuw en gebruikt gekochte automobielen.


DE NIEUWE GS 450h Hybrid

ONTDEK DE NIEUWE LEXUS GS 450h Hybrid

Importeur voor Nederland: Louwman & Parqui B.V., Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer

Neem alstublieft contact op met uw dichtstbijzijnde Lexus dealer of bezoek de Lexus website om meer te weten te komen over de nieuwe GS 450h Hybrid (leverbaar vanaf het tweede kwartaal van 2012). www.lexus.nl/gs450h

Zorg voor het milieu is voor Lexus een belangrijke prioriteit. Daarom nemen we uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat gedurende de volledige levensduur van onze automobielen – van design, productie en distributie tot verkoop, service en recycling – de belasting voor het milieu tot een minimum beperkt blijft. Uw dealer verschaft u graag informatie aangaande voorschriften voor recycling van uw automobiel.

© 2011. De importeur behoudt zich het recht voor zonder kennisgeving vooraf wijzigingen in de uitvoeringen aan te brengen. Details van specificaties en uitrusting kunnen bovendien per land verschillen om te voldoen aan plaatselijk geldende voorschriften. Informeer bij uw dichtstbijzijnde Lexus dealer naar eventuele wijzigingen. Er kunnen als gevolg van het drukprocedé verschillen optreden tussen kleuren in deze brochure en de werkelijke carrosseriekleuren. Ofschoon deze brochure met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen wij niet uitsluiten dat er eventuele onjuistheden in de gegevens van deze brochure voorkomen, van welke aard dan ook. Gehele of gedeeltelijke nadruk, in enige vorm, is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan.

F0000-49625/NL/2.500/december 2011

LEXUS, OFFICIAL SUPPLIER TO H.S.H. THE SOVEREIGN PRINCE OF MONACO

10419_New_GS_Hybrid_NL_150dpi  
10419_New_GS_Hybrid_NL_150dpi  

DE NIEUWE GS 450h Hybrid 3 4 5 20% BIJTELLING EN GROEN A-ENERGIELABEL 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Advertisement