Page 1

DE NIEUWE GS

Een krachtige verandering

DE NIEUWE GS Neem contact op met de dichtstbijzijnde officiële Lexus dealer of raadpleeg de website van Lexus voor meer informatie over de nieuwe GS. nl.lexus.be/newgs

©

2011 Lexus Belgium - TBel n.v. behoudt zich het recht voor om details van specificaties en uitrusting zonder aankondiging te wijzigen. De specificaties en uitrusting zijn ook onderhevig aan plaatselijke wetgevingen en vereisten. Vraag bij uw plaatselijke officiële Lexus dealer naar details over dergelijke veranderingen, die voor uw regio vereist zouden kunnen zijn. Opmerking: de afgebeelde voertuigen en de in deze brochure beschreven specificaties kunnen afwijken van de modellen en uitrusting die in uw regio beschikbaar zijn. De kleur van de carrosserie van het voertuig kan licht afwijken van de in deze brochure afgedrukte foto’s. Lexus Belgium - TBel n.v. - Avenue du Japon 51 - B-1420 Braine-l’Alleud - www.lexus.be M9711-GSPB1-NL/red. 10.2011 Zorg dragen voor het milieu is voor Lexus een prioriteit. Wij nemen heel wat maatregelen om ervoor te zorgen dat de milieueffecten van onze voertuigen tijdens hun levenscyclus, van het ontwerpen, de productie, de distributie, de verkoop en de service tot de afdanking, tot een minimum beperkt wordt. Uw dealer zal u graag meer informatie verstrekken over de eisen met betrekking tot afgedankte voertuigen. Gedrukt in Europa, november 2011

Scan met uw gsm voor meer informatie over de nieuwe GS.


1455 mm

1575 mm 1840 mm

1125 mm

1590 mm

2855 mm 4850 mm

870 mm


EEN KRACHTIGE VERANDERING NIEUWE LEXUS RIJERVARING, GEDURFD NIEUW DESIGN De gloednieuwe GS 450h en GS 250 vinden de prestatiegerichte berline opnieuw uit. Zowel met de meest geavanceerde “Full Hybrid” aandrijflijn ter wereld als met een soepele maar buitengewoon dynamische 2,5-liter V6 benzinemotor accelereren beide auto’s snel en is opwindend rijplezier verzekerd. Gloednieuwe chassis- en ophangingssystemen staan borg voor een nauwkeurig en meeslepend rijgedrag en de GS 450h biedt de aanvullende verfijning van voor- en achterwielbesturing. Het ruimte interieur van de GS stelt nieuwe normen inzake comfort, vakmanschap en geavanceerde technologie. Voorbeelden zijn het breedste multimediascherm op de markt, verfijnde relaxatiekenmerken voor de voorpassagierszetel en vernieuwende rijhulpsystemen.

3


STIJLVOL OP UW BESTEMMING NIEUW L-FINESSE DESIGN, TOONAANGEVENDE AERODYNAMISCHE EIGENSCHAPPEN De GS berline pakt uit met een gedurfde nieuwe interpretatie van onze L-finesse designtaal. Vanuit het niets bezorgden onze ontwerpers de GS een volledig nieuwe look, opgebouwd rond een opvallende, doelbewuste grille. Juweelachtige koplampen verbeteren het zicht van de bestuurder aanzienlijk en led-dagrijlichten geven de auto een unieke uitstraling. In profiel contrasteert de gespierde fysionomie van de auto met zijn slanke taillelijn en zijn lange, gestroomlijnde cabine. Dit resulteert in een unieke uitstraling en een uitzonderlijk ruimteaanbod voor tot vijf inzittenden. De krachtige looks worden benadrukt door wielkastverbredingen die een briljant, dynamisch weggedrag verraden. Innovaties die bijdragen tot de toonaangevende aerodynamische eigenschappen van de auto zijn gestroomlijnde beschermplaten onder het koetswerk en afsluitbare koelopeningen op de grille van de 450h. Vinnen op de achterlichten bevorderen de rijstabiliteit en beperken het windgeruis in de passagiersruimte.

4


5


GS 450h DE KRACHT VAN DE h

TOONAANGEVENDE FULL HYBRID PRESTATIES, EV-MODUS Dankzij meer dan tien jaar Lexus leiderschap en innovatie in Full Hybrid technologie levert de GS 450h adembenemende prestaties. Een 3,5-liter V6 Atkinson Cycle benzinemotor en een krachtige elektromotor werken samen om in totaal 343 DIN-pk te produceren voor een meeslepende rijervaring. De acceleratie is soepel en onvoorstelbaar snel (100 km/u in 5,9 seconden) maar toch werd het verbruik met meer dan 20% verlaagd tot 5,9 l/100 km en werd de CO2-uitstoot verlaagd tot 137 g/km. In de EV-modus (Electric Vehicle) rijdt de GS 450h vrijwel geruisloos zonder benzineverbruik of CO2- en NOx-uitstoot. Deze nieuwe Lexus Full Hybrid is echter ook zeer praktisch; de hybride batterij neemt weinig plaats in beslag zodat maar liefst 482 liter aan kofferruimte beschikbaar blijft.

6


7


8


GS 250 FEILLOZE REACTIES DYNAMISCH V6-VERMOGEN, SCHAKELPEDDELS OP HET STUURWIEL De nieuwe GS 250 is uitgerust met een 2,5-liter V6 benzinemotor die snel een maximumvermogen van 209 DIN-pk ontwikkelt. Deze dynamische nieuwe sportberline met zijn soepele en zeer aangename rijgedrag accelereert snel tot een topsnelheid van 230 km/u waar dat wettelijk toegestaan is. Zijn aluminium V6, ontwikkeld voor een laag gewicht en een hoge constructiesterkte, biedt een schitterend evenwicht en is duurzaam. Vooruitstrevende geluidstechniek geeft de motor een opwindende, diepe klank. Deze krachtbron voldoet ruimschoots aan de Euro V emissienorm. Zijn geavanceerde D-4 directe injectie en VVT-i kleppentiming op in- en uitlaat verenigen kracht en zuinigheid over het volledige toerentalbereik. De 6-trapsautomaat die het vermogen naar de achterwielen van de GS 250 overbrengt, heeft schakelpeddels op het stuurwiel en een manuele modus “M� voor nog meer rijplezier.

9


GS F SPORT DYNAMISCHE AANTREKKINGSKRACHT F SPORT STYLING, 19'' ALU VELGEN, LEXUS DYNAMIC HANDLING De nieuwe GS 250 F SPORT en GS 450h F SPORT zijn onmiskenbaar dynamisch. Getuige de agressief gestylede voorzijde van de F SPORT - met een bovenste en een onderste honingraatvormige grille - de 19'' alu velgen en de discrete achterspoiler. In het interieur zijn 16-weg verstelbare sportzetels, aluminium pedalen en drempelsierlijsten en een stuurwiel en versnellingspookknop in gerimpeld leer opvallende kenmerken. De GS F SPORT modellen, op de Nürburgring ontwikkeld door het team dat onze supercar LFA V10 ontwikkelde, kan schermen met een onvoorstelbaar nauwkeurig en opwindend rijgedrag. Dat danken zij aan geavanceerde technologieën zoals tweedelige 356 mm-voorremmen en adaptieve variabele ophanging (AVS). Voor een nog meer beklijvende prestatie is er nog een andere doorbraak op de GS 450h F SPORT, namelijk “Lexus Dynamic Handling”, een systeem dat AVS, VGRS, meesturende achterwielen en “Vehicle Dynamics Integrated Management” met elkaar verbindt.

10


11


UITERLIJKEÂ SCHOONHEID, INNERLIJKE RUST RUIME LUXE CABINE, 18-WEG ELEKTRISCH VERSTELBARE ZETELS In het ruime en stille interieur van de GS rijdt u volkomen ontspannen, zelfs over lange afstanden. Achter het mooi gemaakte stuurwiel heeft de luxueuze bestuurderszetel 18 regelmogelijkheden voor totaal comfort. Uw voorpassagier geniet van de luxe van een elektrisch verlengbaar zitkussen voor een betere ondersteuning van dijen en kuiten. De GS is ook schitterend afgewerkt. Opvallend zijn de subtiele sierstiksels op het dashboard, de deurbekleding, de middenconsole en de versnellingspook. Een andere doorbraak van Lexus is de intelligente, energiebesparende elektronische airconditioning die alleen de zetels met een inzittende erop koelt. De nooit eerder gebruikte nanoeÂŽ-technologie geeft bovendien elektrisch geladen ionen af in de interieurlucht. Die zijn niet alleen goed voor huid en haren, maar helpen ook de bekleding te ontgeuren.

12


13


14


GROOT SCHERM HET BREEDSTE MULTIMEDIASCHERM TER WERELD, REMOTE TOUCH BEDIENING De nieuwe GS biedt verfijnde luxe en comfort dankzij een ergonomische cockpit die duidelijk is ingedeeld in een weergave- en een bedieningszone. Zo hoeft de bestuurder de ogen niet zoveel te bewegen. De auto is uitgerust met een 12,3-duims multimediascherm, het breedste ter wereld. Via onze Remote Touch interface communiceert u met de geavanceerde uitrusting van de auto. Zo kunt u wegenkaarten met hoge resolutie opvragen of van een concertzaalervaring genieten dankzij het Mark Levinson速 Premium Surround System met 17 luidsprekers. Overal in deze indrukwekkende nieuwe Lexus blijkt de aandacht voor het detail. Voorbeelden zijn de volledig uit leds bestaande witte interieurverlichting en de haarfijn afgewerkte analoge led-klok die een mooie blikvanger vormt in het midden van het dashboard.

15


16


ONTWIKKELD VOOR RIJPLEZIER NIEUW CHASSIS, MULTILINK-OPHANGING, DRIVE MODE SELECTOR Onze GS van de vierde generatie biedt de meest opwindende en beklijvende rijervaring ooit voor een Lexus berline. U geniet van een snedige, nauwkeurige besturing en een uitstekende wagenbeheersing in de bochten. Op de autoweg wordt u verwend met voorbeeldige stabiliteit en het typische rijcomfort van Lexus. Deze verbetering van de rijprestaties werd op een aantal manieren verkregen. Het chassis is stijver en werd volledig nieuw ontwikkeld en de gloednieuwe ophanging heeft achteraan een compacter multilink-ontwerp waardoor meer kofferruimte vrijkomt. De auto beschikt tevens over krachtige nieuwe remmen en geavanceerde technologieÍn zoals adaptieve variabele ophanging en meesturende achterwielen. De nieuwe GS is uitgerust met een Drive Mode Selector waarmee u gemakkelijk kunt omschakelen tussen de rijprogramma’s ECO, NORMAL, SPORT S en SPORT S+. Zo kunt u de milieuvriendelijke eigenschappen optimaal benutten of het maximum uit de rijdynamiek halen voor sportief rijplezier.

17


18


MET VERTROUWEN RIJDEN LEXUS NIGHT VIEW, ADVANCED PRE-CRASH SAFETY De nieuwe GS is uitgerust met de meest geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen op de markt. Om ‘s nachts met nog meer vertrouwen te rijden, geeft Lexus Night View een infraroodbeeld van de weg voor de auto weer op het 12,3-duims multimediascherm. Blind Spot Monitor gebruikt dan een radar in de achterbumper om u te waarschuwen voor inhalende voertuigen die u misschien niet hebt opgemerkt. Om u te helpen zich op het rijden te concentreren, projecteert Head-Up Display navigatie- en prestatiegegevens op de voorruit. Lane Keeping Assist waarschuwt u wanneer u van uw rijstrook dreigt af te wijken. Voor het eerst geĂŻntroduceerd op onze LS luxeberline is het bekroonde geavanceerde precrashveiligheidssysteem (Advanced Pre-Crash Safety) dat de mogelijkheid van een botsing detecteert en u waarschuwt voor eventueel het Pre-Crash remhulpsysteem en de Pre-Crash gordelspanners worden ingeschakeld. Tien airbags en een buitengewoon sterke veiligheidskooi beperken de verwondingen bij een botsing.

19


20


EEN NIEUWE VISIE OP KWALITEIT MANUEEL GESCHUURD LAKWERK, “TAKUMI” VAKMANSCHAP De GS is een prestatiegerichte berline die het begrip productiekwaliteit herdefinieert. U zult dit meteen voelen wanneer u de haarfijn bewerkte aluminium audiobedieningen of het mooi gestikte leer aanraakt. Of de hand over het glanzende lakwerk laat glijden. Het koetswerk wordt na elke grondlaag manueel nat geschuurd (een tijdrovend proces dat normaal alleen wordt toegepast voor op bestelling gemaakte auto’s) en visueel en digitaal gecontroleerd om een perfecte afwerking te waarborgen. Het al even indrukwekkende stuurwiel van de GS 450h wordt zorgvuldig vervaardigd uit inheemse bamboe, een verwijzing naar de unieke milieugeloofsbrieven van de auto. De GS wordt in onze bekroonde fabriek in Tahara gebouwd op dezelfde lijn als de LS, het vlaggenschip van Lexus. In deze fabriek houdt “Takumi” personeel van Lexus toezicht op de volledige productie van de GS. Deze bedreven handwerkers controleren nauwlettend of elke auto aan onze kwaliteitsnormen voldoet voor elk exemplaar aan een laatste testrit van 30 km wordt onderworpen.

21


FULL HYBRID TECHNOLOGIE

LEXUS HYBRID DRIVE Voor beklijvend rijplezier en uitzonderlijke milieueigenschappen verenigt Lexus Hybrid Drive op intelligente wijze benzine- en elektrisch vermogen. De Power Control Unit haalt naadloos maximaal vermogen uit de zeer zuinige 3,5-liter V6 Atkinson Cycle motor en een krachtige elektromotor. De compacte batterij wordt opgeladen door remkrachtregeneratie of door overtollige energie om te zetten in elektriciteit.

GERINGE UITSTOOT Een CO 2 -uitstoot vanaf slechts 137 g/km is opmerkelijk voor een luxueuze prestatiegerichte berline met 343 DIN-pk en snelle acceleraties. In EV-modus (Electric Vehicle) rijdt de GS 450h vrijwel geruisloos en stoot hij geen verontreinigende stoffen uit.

22

MODUSKIEZER U kunt de prestaties van de GS 450h op uw voorkeuren afstemmen door te kiezen tussen vier rijprogramma’s, die gaan van ECO tot SPORT S+. Door EV-modus in te drukken, gebruikt u uitsluitend elektrisch vermogen voor kortere afstanden.

EV EN ECO Wanneer de batterij voldoende opgeladen is, kunt u tegen lagere snelheden in de EV-modus rijden met alleen de elektromotor. In de ECOmodus worden benzine en elektriciteit gecombineerd om hogere snelheden te verenigen met minimale emissie- en verbruikswaarden.

SPORT S EN SPORT S+ Schakel over op SPORT S en de Lexus Hybrid Drive aandrijflijn laat de auto sneller op het gas reageren voor meer beklijvend rijplezier. In SPORT S+ zorgt traploze elektronische regeling van het chassis voor een bijzonder dynamisch weggedrag.


GEAVANCEERDE UITRUSTING

12,3" MULTIMEDIASCHERM Het nieuwe 12,3" multimediascherm is het breedste op de markt in een seriewagen. Bestuurder en voorpassagier communiceren met verschillende schermzones via Remote Touch. Een aantal toepassingen kan ook met spraakherkenning worden bediend. Het gesplitste breedbeeldscherm is geoptimaliseerd om gelijktijdig twee types van informatie te bekijken, bijvoorbeeld een grote wegenkaart en informatie over DAB-radiozenders.

HARD DISK DRIVE NAVIGATIE Het Hard Disk Drive (HDD) navigatiesysteem, dat zich onderscheidt door frisse en duidelijke grafische elementen en talrijke kaartopties, is intuïtief in het gebruik en reageert snel op de commando’s van de gebruiker. In combinatie met Dynamic Route Guidance stelt het ook alternatieve routes voor om files te vermijden. De kaarten, die de grote meerderheid van de Europese wegen dekken, zijn praktisch op de HDD opgeslagen en kunnen worden geüpdatet door officiële Lexus dealers.

DIGITALE MEDIA U kunt diverse digitale toepassingen synchroniseren met het multimediascherm. Bijvoorbeeld het volledige adresboek van uw smartphone downloaden en erin bladeren op het scherm. Of uw iPod® of andere multimedia-apparaten gebruiken en de bijbehorende gegevens bekijken op verschillende displayschermen.

AIRCO MET 3 ZONES Het interieur van de GS, uitgerust met de nooit eerder toegepaste nanoe®-technologie, is ingedeeld in drie zones met elektronisch gestuurde klimaatregeling. De inzittenden op de voorzetels voeren hun persoonlijke instellingen in met Remote Touch of de bedieningen op het voorpaneel, terwijl de achterpassagiers over hun eigen paneel beschikken. 23


GEAVANCEERDE VEILIGHEID

ADVANCED PRE-CRASH SAFETY Een millimetergolfradar detecteert hindernissen voor de auto en waarschuwt onmiddellijk de bestuurder bij een dreigende botsing. Wanneer een ongeval niet kan worden vermeden, wordt indien nodig automatisch geremd. All-speed Adaptive Cruise Control gebruikt deze radartechnologie om uw vooraf ingestelde afstand te handhaven ten opzichte van de voorligger.

DRIVER MONITORING Met de geïntegreerde digitale Charge Coupled Device (CCD) camera’s met bijna-infraroodleds kan het Driver Monitoring System detecteren dat de ogen van de bestuurder gesloten zijn of niet op de weg voor de auto gericht zijn. Indien nodig geeft het systeem waarschuwingssignalen.

24

LANE KEEPING ASSIST Deze innovatieve technologie helpt te voorkomen dat de bestuurder van zijn rijstrook afwijkt door een waarschuwingssignaal te geven en automatisch een korte stuurcorrectie uit te voeren. Ze kan ook het stuurkoppel subtiel aanpassen om de nieuwe GS opnieuw in het midden van de rijstrook te brengen.

HEAD-UP DISPLAY Voertuiggegevens zoals de momentane snelheid worden rechtstreeks op de voorruit geprojecteerd, binnen het gezichtsveld van de bestuurder. Vereenvoudigde navigatieaanwijzingen, audio-instellingen of andere geselecteerde gegevens kunnen eveneens bekeken worden met het Head-Up Display.

BLIND SPOT MONITOR Radarapparaten in de achterbumper detecteren voertuigen op de rijstroken naast de uwe die niet zichtbaar zijn in uw buitenspiegels. Zodra een voertuig in uw dode hoek komt, wordt u gewaarschuwd door een signaal op de betrokken buitenspiegel(s).


F SPORT DESIGN De nieuwe GS kan besteld worden als een exclusieve F SPORT versie. Onderscheidende, door de autosport geïnspireerde koetswerkstyling en specifieke interieurdetails geven deze auto een uitgesproken sportieve uitstraling.

SPECIFIEK INTERIEUR Speciaal voor de F SPORT werden een nieuw lederdesign en een levendige granaatrode kleur ontwikkeld. Andere unieke en onderscheidende elementen zijn aluminium inlegwerk, geperforeerde sportpedalen en F SPORT drempelsierlijsten.

F SPORT STUURWIEL Wanneer u het stuurwiel in geperforeerd leder met F SPORT logo vastneemt, voelt u zich onmiddellijk één met deze prestatiegerichte berline. Het vergt een actieve betrokkenheid van de bestuurder.

STYLING VAN DE VOORZIJDE EN GRILLE Met de typische honingraatvormige grille maakt de opvallende voorzijde van de F SPORT een gedurfd en zelfbewust designstatement.

STYLING VAN DE ACHTERZIJDE De achterspoiler verhoogt niet alleen de neerwaartse druk en de aerodynamische doeltreffendheid, maar voegt ook de stijlvolle dynamische toets toe aan het koetswerk van de F SPORT.

19-DUIMS LICHTMETALEN VELGEN De exclusieve F SPORT 19-duims lichtmetalen velgen zijn voorzien van laagprofielbanden met een uitstekende grip in de bochten. Schijfremmen met een diameter van 356 mm zorgen voor indrukwekkende remkracht.

25


INTERIEURKLEUREN STOF Black

LEDER Ivory

Black

Saddle Tan

Garnet

Topaz Brown

Ivory

Saddle Tan

Topaz Brown

Ivory

Aluminium

Ebony (glanzend)

Walnut (mat)

Light Grey

Ivory

F SPORT LEDER Black

SEMI-ANILINE LEDER Black

INLEGWERK* Black (glanzend)

Bamboo (mat)

* Inlegwerk in Black wordt gecombineerd met stof en leder. Aluminium wordt gecombineerd met F SPORT leder. De drie types houtinlegwerk (Ebony, Walnut en Bamboo) zijn verkrijgbaar met semi-anilineleder. 26


27


EXTERIEURKLEUREN WHITE PEARL (077 CS)

SONIC SILVER (1J2)

BLACK (212 S)*

STARLIGHT BLACK (217 GF)

MERCURY GREY (1H9 MC)

DARK OPAL (214 MC)**

28


CRIMSON RED (3S8 GF)

SAND ECRU (4U7 ME)

METEOR BLUE (8W3 MM)

MIDNIGHT BLUE (8V3 MC)

SIENNA BROWN (4V3 MM)

* Niet-metaalkleur ** Alleen op GS 450h Opmerking: De F SPORT is alleen verkrijgbaar in White Pearl, Sonic Silver, Crimson Red, Black en Mercury Grey. 29


TECHNISCHE GEGEVENS

GS 450h

GS 250

MAXIMUMVERMOGEN DIN-pk / kW

343 / 252

209 / 154

3456 V6 / 24 Dual VVT-i Benzine, 95 octaan of meer 290 / 213 bij 6000 345 bij 4800

2500 V6 / 24 Dual VVT-i Benzine, 95 octaan of meer 209 / 154 bij 6400 253 bij 4800

MOTOR Cilinderinhoud (cm3) Cilinders / kleppen Klepmechanisme Brandstof Max. vermogen (DIN-pk / kW bij t/min) Max. koppel (Nm bij t/min)

Type (MG 1 & 2)

AC-synchroon, permanente magneet Maximumvermogen (DIN-pk / kW - MG2) 200 / 147 Max. koppel (Nm - MG 2) 275 Spanning (V – MG 1 & 2) 650

NVT NVT NVT NVT

Nikkel-Metaal Hydride (NiMH) 240 650

NVT

Achterwielaandrijving Elektronische Continu Variabele Transmissie (E-CVT)

Achterwielaandrijving 6-trapsautomaat met sequentiële schakelmodus

250 5,9 4,8

230 8,6 7,1

NVT NVT

TRANSMISSIE Aangedreven wielen Transmissie

PRESTATIES Topsnelheid (km/u) 0-100 km/u (s) 80-120 km/u (s)

Gecombineerde cyclus

Emissienorm Gecombineerde cyclus

8,9

Euro V vanaf 137 tot 145

Euro V 207

Geventileerde schijven Geventileerde schijven

Geventileerde schijven Geventileerde schijven

Dubbele wishbones Multi-link

Dubbele wishbones Multi-link

Tandheugelstuurinrichting 5,3

Tandheugelstuurinrichting 5,3

vanaf 2305 tot 2325 vanaf 1820-1855 tot 1825-1910 1500 750

2170 1640-1720

0,26

0,26

66

66

482

564

REMMEN Vooraan Achteraan OPHANGING Vooraan Achteraan STUURINRICHTING Type Minimale draaicirkel (m)

Maximum toegelaten massa Totale onbeladen massa (min.-max.) Max. aanhangwagengewicht (geremd) Max. aanhangwagengewicht (ongeremd)

1600 750

LUCHTWEERSTANDSCOËFFICIËNT Cd-waarde VOLUMES (l) Brandstoftank Bagageruimte - met bandenreparatiekit*

* De vermelde cijfers zijn inclusief het opbergvak onder de vloer van de bagageruimte. Opmerking: de informatie is gebaseerd op voorlopige gegevens van de constructeur, die zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Raadpleeg uw officiële Lexus dealer en/of www.lexus.be voor updates van de informatie. 30

vanaf 5,9 tot 6,2

GEWICHTEN (kg)

HYBRIDE BATTERIJ

Aantal batterijcellen Systeemspanning (V)

GS 250

CO2-UITSTOOT (g/km)

MOTORGENERATOREN (MG)

Type

GS 450h BRANDSTOFVERBRUIK (l/100 km)


1455 mm

1575 mm 1840 mm

1125 mm

1590 mm

2855 mm 4850 mm

870 mm


DE NIEUWE GS

Een krachtige verandering

DE NIEUWE GS Neem contact op met de dichtstbijzijnde officiële Lexus dealer of raadpleeg de website van Lexus voor meer informatie over de nieuwe GS. nl.lexus.be/newgs

©

2011 Lexus Belgium - TBel n.v. behoudt zich het recht voor om details van specificaties en uitrusting zonder aankondiging te wijzigen. De specificaties en uitrusting zijn ook onderhevig aan plaatselijke wetgevingen en vereisten. Vraag bij uw plaatselijke officiële Lexus dealer naar details over dergelijke veranderingen, die voor uw regio vereist zouden kunnen zijn. Opmerking: de afgebeelde voertuigen en de in deze brochure beschreven specificaties kunnen afwijken van de modellen en uitrusting die in uw regio beschikbaar zijn. De kleur van de carrosserie van het voertuig kan licht afwijken van de in deze brochure afgedrukte foto’s. Lexus Belgium - TBel n.v. - Avenue du Japon 51 - B-1420 Braine-l’Alleud - www.lexus.be M9711-GSPB1-NL/red. 10.2011 Zorg dragen voor het milieu is voor Lexus een prioriteit. Wij nemen heel wat maatregelen om ervoor te zorgen dat de milieueffecten van onze voertuigen tijdens hun levenscyclus, van het ontwerpen, de productie, de distributie, de verkoop en de service tot de afdanking, tot een minimum beperkt wordt. Uw dealer zal u graag meer informatie verstrekken over de eisen met betrekking tot afgedankte voertuigen. Gedrukt in Europa, november 2011

Scan met uw gsm voor meer informatie over de nieuwe GS.

10419_New_GS_combined_BE_NL_150dpi  
10419_New_GS_combined_BE_NL_150dpi  

DE NIEUWE GS Een krachtige verandering 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 MODUSKIEZER U kunt de prestaties van de GS 450h op...

Advertisement