Page 1

aLGECO, LIdER mONdIaL INCONTEsTaBIL

PENTRU PROIECTELE dUmNEavOasTRă ÎN dEsFăŞURaRE vă OFERIm sOLUţII dE

DEPOZITARE ŞCOLI BIROURI EvENImENTE ORGaNIzaRE dE ŞaNTIER EChIPamENTE ŞI sERvICII

O alternativă eficientă în construcţii


aLGECO vă PROPUNE sOLUţII dE dEPOzITaRE sImPLE, RaPIdE ŞI EFICIENTE Aveţi nevoie de un spaţiu temporar pentru depozitare? Sunteţi în insuficienţă de spaţii adiacente şi în plină activitate de extindere? Aveţi nevoie de efectuarea unui transport de mărfuri în condiţii de siguranţă? Noi vă garantăm cea mai eficientă soluţie de depozitare.

aLGECO sTORaGE • Soluţie practică şi eficientă pentru depozitarea diferitelor materiale • Mediu de stocare curat, uscat şi sigur • Uşor etajabil pentru a economisi spaţiu • Special confecţionat pentru a facilita manipularea cu stivuitorul

La sOLICITaREa BENEFICIaRULUI: • Rafturi metalice • Curent electric pentru facilitarea iluminatului şi încălzirii

CONTaINER dEPOzITaRE: sEEC 20‘‘ 6 058 x 2 438 x 2 591 mm


5 mOTIvE PENTRU a aLEGE aLGECO sTORaGE PENTRU dEPOzITaRE

1

Beneficiaţi de sistem securizat de închidere în configuraţia standard.

2

Optaţi pentru o soluţie simplă şi economică.

3

Beneficiaţi de garanţii de calitate şi de securitate optime.

4

scăpaţi de grija transportului şi mentenanţei.

5

Profitaţi de rapiditatea şi reactivitatea noastră.


aLGECO REaLIzEază ŞI... BIROURI

ŞCOLI

EvENImENTE

ORGaNIzaRE dE ŞaNTIER

EChIPamENTE ŞI sERvICII

INsTITUţII dE ÎNvăţămÂNT sIGURE

ŞaNTIERE dE maxImă sECURITaTE ŞI FUNCţIONaLITaTE

Realizate la cele mai stricte norme de securitate, construcţiile noastre modulare vă permit să găsiţi soluţia eficientă de administrare a spaţiului: mărirea capacităţii unei şcoli sau a unei creşe, primirea temporară a unui număr mai mare de elevi, reorganizarea suprafeţelor sportive…

Funcţionale şi flexibile, organizările de şantier realizate de noi respectă toate normele de igienă şi de securitate, oferind în acelaşi timp cele mai bune condiţii de muncă echipelor dumneavoastră (vestiare, grupuri sanitare, săli de mese, dormitoare).

BIROURI CONsTRUITE REPEdE

EChIPamENTE PENTRU UTILaRE COmPLETă ŞI sERvICII adIţIONaLE

În ziua de astăzi, o companie trebuie să fie reactivă. Soluţiile noastre vă permit să găzduiţi repede noi colaboratori, să vă măriţi spaţiul de lucru sau să concepeţi un nou sediu social corespunzător imaginii societăţii dumneavoastră.

De ce să nu beneficiaţi de serviciul nostru complet şi să profitaţi de avantajul unui singur furnizor? Suntem capabili să vă utilăm şi echipăm spaţiile construite în funcţie de necesităţile dumneavoastră. Fie că e vorba de mobilier, aparatură electrocasnică, rampe de acces, etc. De asemenea, vă asigurăm transportul la locaţie alături de serviciul complet de montaj, iar în condiţiile de neconectare la utilităţi, vă oferim soluţii alternative de furnizare (aprovizionare apă menajeră, tancuri colectoare, generator electric), transport, servicii de montaj şi demontaj, mentenanţă pe toată durata contractului.

sOLUţII dE dEPOzITaRE Aveţi nevoie de un spaţiu temporar pentru depozitare? Sunteţi în insuficienţă de spaţii adiacente şi în plină activitate de extindere? Aveţi nevoie de efectuarea unui transport de mărfuri în condiţii de siguranţă?

Iaşi

Cluj

aLGECO – LIdER mONdIaL INCONTEsTaBIL

37

150

NUmăRUL ţăRILOR NUmăRUL LOCaţIILOR dIN ÎN CaRE aCTIvăm REţEaUa NOasTRă Tel: +40 269 224 555; +40 21 457 44 55 Fax: +40 269 253 201; +40 21 457 46 53 Telverde: 0800 8 111 22 E-mail: info.ro@as.algeco.com vizitaţi website-ul nostru: www.algeco.ro

300.000 + NUmăRUL dE UNITăţI dIsPONIBILE ÎN FLOTă

Timişoara

Sibiu

Bucureşti

Constanţa

Catalog 2012 depozitare  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you