Page 1

LetterPost Fotokadercatalogus


LetterPost Fotokaders In deze catalogus laat LetterPost een aantal mogelijkheden zien om foto’s te verpakken op een leuke manier. We blijven nieuwe kaders ontwikkelen, voor elk verstuurmoment ontstaan er weer nieuwe foto(kader)kaarten.

Vierkante kaders Landscape (liggende) kaders Portrait (staande) kaders

Voor meer informatie: info@letterpost.nl

LetterPost staat voor bijzondere wenskaarten voor elke gelegenheid. Zie de website www.letterpost.nl, het blog www.letterpostinspiration.blogspot.nl en facebook en bekijk de verrassende ontwerpen, bijv. originele alfabet-kaarten en kaders. Via de webshop stuur je gemakkelijk en snel een uniek ontworpen kaart. En het is een persoonlijke, gedrukte kaart. Je bestelt de kaart via de computer, en deze kaart ligt de volgende dag bij de geadresseerde op de mat. Kleine moeite, groot plezier.


www.LetterPost.nl

Voorbeelden


Divers


4-kant


Divers


landscape


Divers


portrait


Letters&Cijfers


Letters&Cijfers

Welke leeftijd je ook hebt het blijft leuk een kaart te ontvangen met jou eerste letter of van het getal van jouw leeftijd. Je kunt de kaarten zo persoonlijk maken als je wilt, naam toevoegen, foto etc. De alfabetkaarten uit de serie ‘strak’ zijn er ook landscape of portait, geheel naar jouw keuze.


Fotokaders catalogus  
Fotokaders catalogus  

Verpak je foto's op een leuke wijze en verstuur ze als kaart.

Advertisement