Page 1

Arnhem

Elst heeft voor ieder wat wils!

Park Lingezegen

Sportcentrum de Helster

Gevarieerd winkelaanbod

de nieuwbouwwoningen

locatie Voortman Keukens Supermarkten

in Lanenbuurt te Elst

Afslag Elst

November 2009

Intratuin

Bouwmarkten

Nijmegen

In het prachtige dorp Elst bouwen we aan een nieuwe wijk: Westeraam. Een wijk met

Informatiekrant over

A325

Elst

haar eigen karakter en met haar eigen voorzieningen: winkels en scholen bijvoorbeeld.

De Lanenbuurt in Westeraam, de nieuwste buurt van groen Elst

Elst ligt midden in de prachtige natuurschoon van de Betuwe. Wie wil er nu niet

Hier wonen, dat wilt u toch ook?

wonen in deze historische omgeving, met Arnhem en Nijmegen om de hoek?

Park Lingezegen: ontspanning om de hoek Tussen Arnhem en Nijmegen ontstaat stukje bij beetje het landschapspark Park Lingezegen. Op loop- en fietsafstand kunt u genieten van de fraaie natuur en de historische omgeving. Natuurlijk is dit park niet voor niets naar de Linge vernoemd: water neemt een prominente positie in binnen het project.

Genieten in de historische dorpskern Geniet ‘s zomers op de fraaie terrassen in het centrum van bourgondisch Elst van een heerlijke maaltijd of een lekker drankje. Doe mee aan de vermaarde dorpsevenementen, zoals de jaarlijkse paardenmarkt. Of ga winkelen in de oude dorpskern. Ervaar Elst!

Het gaat goed met de ontwikkeling van de Lanenbuurt, het nieuwste deelproject van de nieuwbouwwijk Westeraam in Elst. Veel mensen zijn al gevallen voor de speelse bouw, de schitterende architectuur

Binnen een kwartier in theater of bioscoop

Intratuin Elst, groene inspiratie dichtbij Bij een groene wijk hoort een ‘groene winkel’. Inwoners van Westeraam, de nieuwbouwwijk waarvan de Lanenbuurt onderdeel is, hebben het gemakkelijk: om de hoek zit namelijk een vestiging van Intratuin. Een bron van groene inspiratie.

gecombineerd met de kwaliteit van de gebruikte materialen, de groene inrichting en ruime opzet van de

Musis Sacrum

buurt en uiteraard de ligging in de prachtige en rustige Betuwe. Zij willen hier graag wonen. Met deze informatiekrant willen we ook u graag voorstellen aan de Lanenbuurt in Westeraam. Een moderne buurt, waar we al druk aan het bouwen zijn. Bent u de volgende die hier een droomhuis koopt?

Bent u cultuurliefhebber? Dan hoeft u niets te missen, want op nog geen tien minuten rijden van uw nieuwe woning en u bevindt zich in cultureel Arnhem. De groenste stad van Nederland biedt naast de stadsschouwburg verschillende andere theaters, maar ook bekende musea en bioscopen. En wat dacht u van de waarschijnlijk oudste stad van het land? Nijmegen ligt met al haar voorzieningen op nog geen half uur rijden.

Familie Mulder-Van Noordt

‘Elst heeft prima voorzieningen en Arnhem en Nijmegen liggen vlakbij!’

Voortman Keukens Elst, thuis in alle stijlen! Bij veel woningen in de Lanenbuurt zit een keuken van Voortman Keukens bij de prijs inbegrepen. Bij het bedrijf – dat tegenover het Informatiecentrum Westeraam is gevestigd – kunt u terecht voor zowel een budgetkeuken als een luxe, exclusieve keuken. Of u nu van een klassieke of een moderne stijl houdt, bij Voortman Keukens slaagt u altijd. ‘Een tevreden klant krijg je niet, die moet je verdienen’, is het credo dat Voortman Keukens hanteert. U weet dus zeker dat u hier waar voor uw geld krijgt.

Verkoop en informatie Informatiecentrum Westeraam Aamsestraat 17 te Elst Telefoon: (0481) 365 388

www.lanenbuurt.nl

www.delanenbuurt.nl

www.delanenbuurt-elst.nl

Verder in dit nummer: • Maak kennis met de ontwikkelaars en de woningen • Gratis advies van Rabobank

Ontwerp en realisatie documentatie: Stijlgenoten, Den Ham

Ontwikkeling

De familie Mulder-Van Noordt voor hun oude woning.

Wij kennen Elst, want we wonen er al. Toen we de kans kregen om in een groter huis te gaan wonen in de nieuwe buurt de Lanenbuurt, was de keus snel gemaakt. De wijk Westeraam heeft haar eigen voorzieningen en Elst is een mooi dorp met veel faciliteiten. En dan liggen Arnhem en Nijmegen ook nog eens op een steenworp. Wij voelen ons thuis in Elst.

• Bezoek het infocentrum

Familie Koning

‘Wisselende architectuur in groene omgeving’

• Elst heeft voor ieder wat wils

Meteen toen wij de eerste schetsen van de Lanenbuurt zagen, waren we enthousiast. Westeraam is geen standaard wijk; de architectuur van de huizen is sprankelend en afwisselend en de omgeving is prachtig groen. Vanwege de natuur gingen we graag op vakantie in de Betuwe, en nu komen we er te wonen. In een prachtig nieuw huis, maar niet in een standaard nieuwbouwwijk waar ieder huis op het andere lijkt. Deze kans grijpen we met beide handen aan!

Directeur GEM Westeraam erg

• Directeur GEM Westeraam over de Lanenbuurt

enthousiast over de Lanenbuurt De familie Koning.

Profile for LetterLuck | tekst voor u

Kondorwes0032 a2 krant lanenbuurt 1  

Kondorwes0032 a2 krant lanenbuurt 1  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded