Page 1

Wonderland beauty Brose

Let’s get unique! Page

3


Vaza pentru Anda Vaza pentru Anda plina de flori multicolore, albinutze, buburuze si frunze. Material: sticla, fimo OBS: * Se poate reproduce la cerere, dar in nu va fi decorata la fel. Aceasta a fost facuta special pentru Anda si va ramane unicat * De asemenea se poate decora cu floricele sau cu altceva orice obiect din sticla, metal sau lemn. * Obiectul de decorat va fi cumparat de client sau de mine

Vandut Pretul variaza in functie de dimensiunea vazei

2


Casuta pentru botez Casuta pentru Eric este facuta din carton acoperit cu satin. Pe satin am aplicat perle de diferite dimensiuni si cristale. OBS: *Se poate reproduce la cerere si pe alte culori sau alte texturi. *Materialele pot fi cumparate de mine sau de client.

Vandut

3


Carduri de masa Cardurile sunt facute din carton destul de dur. In colt am aplicat un carucior sa fie in tema botezului. Pe carduri au fost scrise numele persoanelor participante la botez. OBS: *Se pot reproduce si pe alte culori si avand aplicate alte accesorii ( *Materialele pot fi achizitionate de mine sau de client.

Vandut

4


Plicuri pentru botez OBS: Se poate scrie orice mesaj pe ele si poate fi desenat altceva, in functie de preferinte. Plicurile pot fi cumparate de mine sau de client.

5


Jamaican Jamaican de pus pe bordul masinii. In timp ce aceasta merge, jamaicanul se misca in fata si in spate. Material: fimo si metal OBS: *Se pot realiza si alte modele, in functie de preferinte.

Vandut (50 Ron)

6


Rama foto Rama foto decorata cu morcovi si inimioare. Material: fimo, carton si metal OBS: *Se pot realiza si alte modele, in functie de preferinte. Rama poate sa fie si in alte culori

Daruita Morcoveata (30 Ron)

7


Cutiuta in forma de inima

Cutiuta mica Cutie decorata Material: carton Dimensiune: 10cm(diametru) X 5cm(inaltime)

Cutie decorata Material: carton

Cutiuta steluta Cutie decorata Material: carton Dimensiune: 7cm (diametru) 4cm(inaltime)

Vandut

10 Ron

Cutiuta mijlocie Cutie decorata Material: carton C Dimensiune: 12cm(diametru) X 5.5cm(inaltime) 15 Ron

8

7 Ron

Catalog produse speciale  

Produse speciala Let's get unique

Advertisement