Page 1

TimeWise® Skin Care

CHANGE

THE FUTURE OF YOUR SKIN


DU VILL HA

PRODUKTER DU KAN LITA PÃ….

Vetenskapen bakom

VACKER HY

2


DU BEHÖVER

TIMEWISE ®

I mer än 50 år har Mary Kay skapat hudvård som är effektiv, pålitlig, säker och som ger de resultat kvinnor önskar. Mary Kays forsknings- och utvecklingsteam letar ständigt efter nya metoder och nya ingredienser för att motverka ålderstecken och för att göra framsteg inom åldersbekämpande teknologi. TimeWise® är svaret om du söker hudvård mot tidiga till moderata tecken på åldrande.

DU V ILL HA DET BÄSTA INOM PERSONLIG SERVICE. DU BEHÖVER DIN FRISTÅENDE HUDVÅRDSKONSULT. Forskningen TimeWise® patenterade innehåll är ett resultat av strikta tester och år av forskning. Lanseringen av TimeWise® Miracle Set®, som är grunden till våra TimeWise®-produkter, har banat väg för en växande, omfattande serie med åldersbekämpande Mary Kay®-produkter.

Testerna Varje TimeWise®-produkt är noggrant testad av ett forskarteam som förlitar sig på vetenskaplig forskning och som använder den mest avancerade teknologin för att säkerställa produktsäkerheten.

Personlig service och anpassade rekommendationer • Individuellt anpassade produktrekommendationer inom hudvård • Prova innan du köper • Information om de senaste produktlanseringarna • Nöjdhetsgaranti - ny produkt eller pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Shoppa på ditt sätt • Online på en personlig Mary Kay ®-hemsida • På en hudvårdsklass, i din mobil eller personligen • Bekväm leverans till ditt hem eller till ditt kontor

Kontakta din Fristående Hudvårdskonsult

3


DU VILL HA

PRODUKTER MOT TIDIGA TILL MODERATA ÅLDERSTECKEN.

Regelbunden användning av åldersförebyggande hudvård i några enkla steg är avgörande för att du ska uppnå och upprätthålla en välmående hy, motverka tidiga till moderata ålderstecken och få din hy att se yngre ut!

4


TIDIGA ÅLDERSTECKEN*

• Skador från solen börjar synas • Ojämnheter i hudtonen dyker upp • Mörka fläckar blir mer framträdande • Trött och glåmig hy • Stundtals påsighet runt ögonen • Porer blir mer framträdande

MODERATA ÅLDERSTECKEN*

• Solskador blir mer synliga • Hudtonen ser mer ojämn ut • Fler synliga mörka fläckar • Trött, glåmig och livlös hy • Försämrad fasthet • Fina linjer runt munnen och ögonen • Påsighet och mörka ringar under ögonen • Synligare och större porer • Försämrad fuktbalans

  

Fakta om hudens åldrande:

Naturligt åldrande är en pågående process som vanligen börjar i tjugoårsåldern. Yttre åldrande är resultatet av yttre faktorer som ofta samverkar med den naturliga åldrandeprocessen och som gör att din hy åldras i förtid. TECKEN PÅ NATURLIGT ÅLDRANDE: fina linjer och rynkor, tunn och genomskinlig hy samt förlorad elasticitet.* ORSAKER TILL YTTRE ÅLDRANDE: sol, miljöfaktorer och rökning.* *Dessa listor förmedlar några, men inte alla tecken på och orsaker till åldrande.

5


DU BEHÖVER

Finns i två formula. Normal/torr och kombinerad/fet.

TimeWise® Miracle Set ® TimeWise® 3-In-1 Cleanser TimeWise® Age-Fighting Moisturizer TimeWise® Day Solution SPF 30 TimeWise® Night Solution

6

TIMEWISE® MIRACLE SET®.


4 11

produkter. åldersbekämpande fördelar.

Hy som ser yngre ut än sin faktiska ålder. I TimeWise® Miracle Set® ingår fyra produkter som arbetar tillsammans morgon och kväll för att rengöra, exfoliera, friska upp, återfukta, lena, mjukgöra, förnya och skydda huden samtidigt som de bidrar med ny energi, gör huden fastare och reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor.

Under en klinisk studie på 12 veckor som gjordes av en hudläkare fick testpersonerna dessa resultat: FÖRE

83%

fick en minskad synlighet av fina linjer och rynkor Upp till

100%

EFTER

25%

förbättring av hudens elasticitet

fick mjukare, smidigare hy

46%

visuell förbättring i form av en jämnare hudton

Kontakta din Fristående Hudvårdskonsult så kan du bli värdinna för en hudvårdsklass och lära dig ännu mer! 7


DU VILL HA

SLÄTARE HY OCH OMEDELBAR LYSTER.

MICRODERMABRASION har länge varit hemligheten bakom vacker hy. Det är en exfolieringsprocess som effektivt avlägsnar döda hudceller som annars byggs upp på hyn. Allt för att din hy ska se slät och vacker ut. 8


DU BEHÖVER

TIMEWISE® MICRODERMABRASION PLUS SET.

Nu kan du få intrycket av en slätare, yngre hy och mindre synliga porer. TimeWise® Microdermabrasion Refine innehåller samma exfolierande nyckelingredienser som används av hudläkare. Använd produkten två eller tre gånger i veckan för att avlägsna orenheter.

Använd TimeWise® Pore Minimizer för att tydligt minska synligheten av porer,* omedelbart förbättra hyns struktur och minska uppkomsten av rodnad.

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set är framtaget för att ge ytterligare resultat från våra andra TimeWise®-produkter. Dra nytta av alla fördelar som TimeWise® Miracle Set® erbjuder, samtidigt som du får omedelbara resultat.

Den ultimata hudvården

+ TimeWise® Miracle Set ®

+

TimeWise® Firming Eye Cream

= TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

Vårt ultimata Miracle Set ® och en hy som ser yngre ut!

*Resultaten är baserade på en klinisk studie under fyra veckor i vilken 25 testpersoner använde TimeWise® Pore Minimizer två gånger dagligen.

9


DU VILL HA

HY KRING ÖGONEN SOM INTE AVSLÖJAR DIN ÅLDER.

Upptäck vad som orsakar

ÅLDERSTECKEN. Ansiktsuttryck Ett av de vanligaste tecknen på åldrande i området kring ögonen är utrycksrelaterade linjer. Både skrattlinjer, oroslinjer och kråksparkar är resultat av upprepande ansiktsuttryck.

Solskador Solexponering producerar fria radikaler som kan resultera i skador på cellerna i den ömtåliga hyn kring ögonen, något som kan leda till rynkor och slapp hy.

Mörka ringar under ögonen Vanliga orsaker till ringar under ögonen är sömnbrist, stress, ärftlighet, livsstil och miljöfaktorer.

10


DU BEHÖVER

SPECIALUTFORMADE PRODUKTER FÖR OMRÅDET KRING ÖGONEN.

Se världen med nya ögon.

Ger synbart förbättrad fasthet, tillför fukt, har en uppljusande effekt och hjälper till att reducera synligheten av fina linjer och rynkor runt ögonen.

TimeWise® Firming Eye Cream Under en klinisk studie såg 96 % av deltagarna en förbättring i det övergripande utseendet på hyn runt ögonen.* 

Hjälper huden att behålla fukten samtidigt som den stärker kollagenproduktionen så att huden blir mer elastisk.

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Kraftfullt serum som är särskilt utformat för att rikta in sig på orsakerna till att mörka ringar och svullnader runt ögonen uppstår.

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer

*Baserat på en klinisk studie som pågick under 12 veckor

11


DU VILL HA

HY SOM SER FASTARE UT.

TimeWise® Replenishing Serum+C®

12


DU BEHÖVER

TIMEWISE ® REPLENISHING SERUM+C ®.

Hjälper din hy att se hälsosam och välmående ut. • Får hyn att se fast och upplyft ut • Formulan försvarar hyn mot fria radikaler som kan påverka fasthet och definition

Vilka resultat får du? Vi genomförde en fördjupad konsumentundersökning för att se vilka fördelar* kvinnor såg efter användning av TimeWise® Replenishing Serum+C®, och resultaten talar för sig själva:

79%

upplevde att deras hy såg yngre ut

89% upplevde att deras hy såg fastare och mer elastisk ut 86% upplevde att deras hy såg mer tonad ut 90% upplevde att deras hy såg förbättrad ut

TimeWise® Replenishing Serum+C®

*Resultaten visar den procentaldel kvinnor som höll med om påståendet efter en två veckor lång konsumentundersökning.

13


DU VILL HA

EN JÄMNARE HUDTON.

Hur UV-strålar påverkar missfärgning på hyn:

1 2 3

14

När din hy är utsatt för UV-ljus producerar den mer melanin, vilket gör att din hy blir mörkare. Åldersfläckar uppkommer när ett överskott av melanin samlas i specifika områden i hyn över tid. Med tiden orsakar samlingar av melanin att åldersfläckar utvecklas. Åldersfläckar uppkommer vanligen på solexponerade områden som ansikte, händer och underarmar.


DU BEHÖVER

UPPLJUSANDE FÖRDELAR.

Produkt med uppljusande effekt som dessutom får din hy att se jämnare ut.

TimeWise® Tone-Correcting Serum • Ger intrycket av en utjämnad hudton • Ljusar upp hyn • 95 % av kvinnorna upplevde att synligheten av mörka fläckar reducerades efter 12 veckor*

*Resultaten är baserade på en bedömning av upplevd förbättring som fastställdes av en oberoende hudmätningsexpert under en 12 veckor lång oberoende klinisk studie i vilken 60 kvinnor använde produkten två gånger dagligen.

15


DU VILL HA

ULTIMAT FUKTTILLFÖRSEL.

Varför återfuktning är så viktigt. Huden är kroppens största organ och består av cirka 70 % vatten. När den inte är ordentligt återfuktad blir linjer och rynkor mer framträdande.

16


DU BEHÖVER

TIMEWISE ® MOISTURE RENEWING GEL MASK.

10

Avslappnande minuter Välgörande egenskaper* Återfuktar omedelbart Kapslar in fukt Verkar avstressande Renar Ger näring

TESTRESULTAT:

Lugnar Gör hyn fast Jämnar ut Mjukgör Minimerar porer

Kvinnor som testade TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask berättade om dessa specifika fördelar:** menade att hyn kändes 92 % mjukare och lenare

Det är kliniskt bevisat att den svalkande och näst intill transparanta masken kapslar in viktig fukt så att din hy ser fräschare och yngre ut. Dessutom minimerar produkten synligheten av fina linjer och rynkor. TIPS: För ett förbättrat resultat, applicera innan läggdags och låt masken verka över natten.

 

menade att hyn kändes 86 % omhändertagen att hyn såg fastare 85 % menade ut och att den kändes renatt produkten 84 % menade reducerade synligheten av poreratt hyn kändes lugnad 82 % menade och omedelbart återfuktadmenade att hyn såg ut att vara

77 % mindre stressad

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Vad kvinnor säger:  in hy kändes mjuk, smidig, fast och M fick en välmående, strålade lyster. Stacey L., N.Y.

*I en oberoende konsumentstudie höll majoriteten av kvinnorna med om att deras hy såg ut att vara mindre stressad och att den kändes fast och lugn samt att masken hjälpte till att reducera synligheten av porer. **Resultaten visar den procentandel kvinnor som höll med om påstående under en fristående konsumentundersökning som pågick i två veckor.

17


DU VILL HA

ÅLDERSFÖREBYGGANDE FÖRDELAR I VARJE STEG. Foundation är en viktig del i din hudvårdsrutin för att den: • Skyddar din hy från yttre faktorer • Ger ett fläckfritt resultat genom att minimera ojämnheter • Jämnar ut hudtonen

Med TimeWise® Liquid Foundations får du åldersbekämpande fördelar. Vitamin E och en blandning av åldersbekämpande peptider resulterar i en hy som direkt ser fastare, yngre och hälsosammare ut. Fina linjer och rynkor blir mindre synliga och det allmänna tillståndet i hyn förbättras.

Perfekt täckning. Oändliga valmöjligheter. Passar både till vardags och fest! 18

Mary Kay ® Foundation Primer SPF 15 Skapar en perfekt bas och gör att din foundation ser fräsch ut längre.

Mary Kay ® Mineral Foundation Brush Mary Kay ® Mineral Powder Foundation Fina linjer och rynkor blir mindre synliga. Passar alla hudtyper.


DU BEHÖVER

EN ULTIMAT FOUNDATION.

TimeWise® Matte-Wear ® Liquid Foundation Verkar hela dagen för att absorbera oljor och kontrollera glans. Täcker bra utan att kännas tung. Hyn får en matt finish och intrycket av porer reduceras märkbart. För kombinerad till oljig hy.

Välj mellan två formulas, båda är anpassade till känslig hy.

TimeWise® Luminous-Wear ® Liquid Foundation Ett komplex berikat med välgörande jojoba som ger långvarig återfuktning. Din hy får en härlig lyster och ser strålande ut. För normal till torr hy.

Mary Kay® Endless Performance™ Crème-to-Powder Foundation

Kontakta din Fristående Hudvårdskonsult för att hitta din perfekta foundation.

Värme- och fuktbeständig formula som håller sig fräsch i 12 timmar.* Hjälper till att kontrollera glans. Passar alla hudtyper. *Resultaten är baserade på en oberoende klinisk studie i vilken 20 kvinnor bar produkten under en dag

19


DU VILL HA

EN JÄMN HUDTON OCH LÄTT TÄCKNING.

very light

light-to-medium

-SELL ST

E

R -SE

deep

LL

E

B

ST

ER

BE

medium-to-deep

4 nyanser 1 steg för en naturligt vacker hy 20

Bästsäljarlogotypen refererar till toppsäljande produkter inom Mary Kays produktlinje.


DU BEHÖVER

MARY KAY ® CC CREAM SUNSCREEN SPF 15.

8

fördelar i 1 produkt: • Skyddar – innehåller SPF för att skydda mot skadliga UVA- och UVB-strålar • Ljusar upp – ger omedelbar lyster • Korrigerar med lätt täckning – mineralbaserade pigment korrigerar synligheten av ojämnheter • Minimerar rodnad – ingredienser som verkar lugnande • Döljer – täcker fläckar och ärr från tidigare akne • Återfuktar – i tio timmar och innehåller uppmjukande ingredienser som hjälper hyn att direkt kännas återfuktad •R  educerar synliga tecken på åldrande – fina linjer ser mindre framträdande ut

FRÅN EXPERTEN:

•F  örsvarar – kraftfulla antioxidanter försvarar hyn mot skadliga fria radikaler

MARY KAY GLOBAL MAKEUP ARTIST

Diana Carreiro,

När du ska välja Mary Kay ® CC Cream Sunscreen SPF 15 Använd Mary Kay ® CC Cream Sunscreen SPF 15 när du behöver lätt täckning för att skapa en naturell look som passar i din vardag.

21


DU VILL HA

EN KROPP SOM DU ÄLSKAR.

Älska din kropp och ta tillbaka ditt självförtroende. Applicera två gånger om dagen på envisa problemområden som höfter, lår och rumpa. Produkten går snabbt in i huden och du behöver inte vänta med att klä på dig – så smidigt! 22

Efter 2 veckor sa 9 av 10 kvinnor att deras hud kändes slätare*

Efter 3 veckor var det kliniskt bevisat att

produkterna minskade synligheten av celluliter och ökade hudens fasthet**

Efter 9 veckor sa 87% av kvinnorna att produkterna dramatiskt reducerade synligheten av celluliter*


DU BEHÖVER

TIMEWISE BODY™ SMOOTHACTION ® CELLULITE GEL CREAM.

VISA UPP

KROPPEN DU ÄLSKAR.

9 av 10 kvinnor tyckte om vad de såg i spegeln.*

Hur det fungerar Den här produkten är testad och framtagen för att leverera de resultat som kvinnor vill ha; celluliter som ser mindre framträdande ut och hud som känns fastare och mjukare.

Få extra effekt av TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream genom att massera ordentligt. Massage kan bidra till förbättrad cirkulation och reducerad synlighet av celluliter. TimeWise BodyTM Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

**Resultaten är baserade på en nio veckor lång oberoende konsumentstudie där 136 kvinnor använde produkten morgon och kväll. **Resultaten är baserade på en bedömning av upplevd förbättring som fastställdes av en oberoende hudmätningsexpert under en 12 veckor lång oberoende klinisk studie i vilken 41 kvinnor använde produkten morgon och kväll.

23


DU VILL HA

EN ÅLDERSFÖREBYGGANDE PRODUKT FÖR KROPPEN.

Glöm inte att ålderstecken även kan framträda på

KROPPEN. 24


DU BEHÖVER

DET BÄSTA DIN KROPP KAN ÖNSKA.

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15 Huden på handrygg och dekolletage utsätts ofta för solljus och andra former av yttre påverkan, därför är det bra att använd en specialutformad kräm som skyddar samtidigt som den minskar synliga ålderstecken. • Återfuktar och stärker huden • Skyddar huden från yttre påverkan • Minskar intrycket av mörka fläckar • Gör huden fastare och slätare • Reducerar intrycket av fina linjer och rynkor

TimeWise BodyTM Targeted-Action® Toning Lotion Använder fördelarna från många produkter i en välgörande formula som kombinerar energin i koffein, kraften i pumpa och en uppfriskande doft. Dessutom innehåller den antioxidanter och andra ingredienser. • Hjälper hyn att se mer fast, tonad och definerad ut • Skyddar mot fria radikaler • Återfuktar i 24 timmar Efter fyra veckor berättade tre av fyra kvinnor att deras hud såg fastare ut.*

*Resultaten visar den procentandel kvinnor som höll med om påståendet under en konsumentundersökning som pågick under åtta veckor.

25


DU VILL HA

26

VÄLGÖRANDE OCH GRUNDLÄGGANDE RENGÖRING.


DU BEHÖVER

DEN ULTIMATA RENGÖRINGEN.

Rengör du fortfarande för hand? Då är det dags att tänka om. Mary Kay® SkinvigorateTM Cleansing Brush tar bort makeup 85 % bättre än om du rengör för hand.* • Förbättrar omedelbart hyns utseende • Avlägsnar ojämnheter och tar fram en hy som ser jämnare ut • Tonar ner synligheten av fina linjer och rynkor

Mary Kay® SkinvigorateTM Cleansing Brush

Passar alla. Älskas av alla. Kvinnor i alla åldrar älskar den här rengöringsborsten som är enkel att använda. Så många som åtta av tio menade att de skulle köpa den.* Förutom att de fick grundligt rengjord hy och utrensade porer, menade de också att de fick:**

97% Maximerade fördelar av sina hudvårdsprodukter 94% En strålande hy 96% En jämnare hudton (Setet inkluderar två borsthuvuden och batterier.)

  *Resultaten reflekterar den procentandel kvinnor som under en tre veckor lång oberoende konsumentstudie höll med om påståendet att de definitivt eller sannolikt skulle köpa produkten. **Resultaten reflekterar den procentandel kvinnor som höll med om påståendet under en tre veckor lång oberoende konsumentstudie.

27


TIMEWISE® ÄR LÖSNINGEN DU VILL

DU BEHÖVER

Ansikte Hitta en mångsidig, skräddarsydd, åldersförebyggande hudvårdsrutin.

TimeWise® Miracle Set ®

Uppnå intrycket av en slät och yngre hy samt mindre synliga porer.

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

Skapa intrycket av en jämn hudton och reducera synligheten av mörka fläckar.

TimeWise® Tone-Correcting Serum

Få en hy som ser fast ut.

Kapsla in viktig fukt och få en mjuk och smidig hy.

TimeWise® Replenishing Serum+C®

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Ögon

28

Bekämpa synligheten av fina linjer och rynkor runt ögonen, förbättra fastheten samt få intensiv fukt och en uppljusande effekt.

TimeWise® Firming Eye Cream

Minimera ålderstecken och få en slät och len hy kring ögonen.

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Motverka mörka ringar och svullnader under ögonen.

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer


Alla åldras på olika sätt.

Därför behöver du anpassade, åldersförebyggande lösningar för just dina speciella behov.

DU VILL

DU BEHÖVER

Kropp Uppnå en hud som ser tonad, fast, definierad och återfuktad ut.

TimeWise BodyTM Targeted-Action® Toning Lotion

Vidta åtgärder mot envisa områden som höfter, lår och rumpa.

TimeWise BodyTM Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

Minska synliga ålderstecken på händer och dekolletage och skydda från yttre påverkan.

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15

Kontakta din Fristående Hudvårdskonsult för att lära dig mer om produkterna!

29


APPLICERINGSORDNING

&

eller

TimeWise® 3-In-1 Cleanser

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask* eller TimeWise® Microdermabrasion Plus Set*

&

&

TimeWise® Tone-Correcting Serum

TimeWise® Replenishing Serum+C®

TimeWise® Day Solution SPF 30

TimeWise® Night Solution

30

dag

natt


&

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer eller TimeWise® Age-Fighting Moisturizer SPF 30

&

TimeWise® Firming Eye Cream TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Mary Kay ® Foundation Primer SPF 15 ditt val av Mary Kay ®-foundation

&

&

TimeWise BodyTM Targeted-Action® Toning Lotion

TimeWise BodyTM Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

* Använd inte TimeWise® Microdermabrasion Plus Set eller TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask under samma dag, du kan dock alternera produkterna under samma vecka/månad. Beroende på vad din hy behöver, är det rekommenderat att den totala användningen av mask och exfoliering inte bör överstiga två till tre gånger per vecka. Följ inte upp med Clear Proof®-produkter.

31


En vacker framtid för din hy!

Din Fristående Hudvårdskonsult hjälper dig att skapa en personligt anpassad hudvårdsrutin. Varför inte vara värdinna för en hudvårdsklass? Då kan du både testa produkterna, ta del av nya trender, umgås med dina vänner och lära dig ännu mer!

Upptäck fler e-kataloger på www.marykay.se eller i appen MK eCatalog.

TimeWise SkinCare 2017 Svensk  
TimeWise SkinCare 2017 Svensk