Page 1

TimeWise® Skin Care

CHANGE

THE FUTURE OF YOUR SKIN


DU VIL HA

PRODUKTER DU KAN STOLE PÃ….

Vitenskapen bak

VAKKER HUD

2


DU TRENGER

TIMEWISE ®

I mer enn 50 år har Mary Kay levert hudpleieprodukter som er effektive, pålitelige og trygge i bruk, og som gir kvinner resultatene de vil ha. Mary Kays forskningsog utviklingsteam er alltid på utkikk etter nye metoder og ingredienser, både for å motvirke aldringstegn og for å gjøre fremskritt innen aldringsbekjempende teknologi. TimeWise® er svaret på tidlige til moderate aldringstegn.

DU V IL HA DET ALLER BESTE INNEN PERSONLIG SERVICE. DU TRENGER DIN FRITTSTÅENDE HUDPLEIEKONSULENT. Forskningen Det patenterte innholdet i TimeWise®-serien er basert på omfattende tester og mange års forskning. Lanseringen av TimeWise® Miracle Set®, som er basisen for samtlige TimeWise®-produkter, har banet vei for en stadig voksende og omfattende serie aldringsbekjempende Mary Kay®-produkter.

Testene Hvert eneste TimeWise®-produkt har gjennomgått omfattende, vitenskapelige tester ved hjelp av den mest avanserte teknologien på markedet.

Få personlig service og anbefalinger • Individuelt tilpassede produktanbefalinger • Prøv produkter før du handler • Informasjon om nye lanseringer • Fornøydhetsgaranti – nytt produkt eller pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd

Handle på dine egne vilkår • I nettbutikken til din Frittstående Hudpleiekonsulent • På hudpleiekurs, per telefon eller ansikt til ansikt • Levering på døren

Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent

3


DU VIL HA

PRODUKTER MOT TIDLIGE TIL MODERATE ALDRINGSTEGN.

Regelmessig bruk av aldringsforebyggende hudpleieprodukter er avgjørende for å få og vedlikeholde sunn hud, motvirke tidlige til moderate aldringstegn samt få huden til å se yngre ut!

4


TIDLIGE ALDRINGSTEGN*

• Tidlige solskader • Begynnende ujevnheter i hudtonen • Mørke flekker • Trøtt og gusten hud • Poser under øynene i varierende grad • Mer fremtredende porer

MODERATE ALDRINGSTEGN*

• Synlige solskader • Ujevn hudtone • Flere synlige mørke flekker • Trøtt, gusten og livløs hud • Redusert spenst • Fine linjer rundt munn og øyne • Poser og mørke ringer under øynene • Større og mer synlige porer • Redusert fuktighetsbalanse

  

Fakta om hudens aldring:

Naturlig aldring av huden er en pågående prosess som vanligvis begynner i 20-årene. Utvortes aldring er resultatet av ytre faktorer som ofte påvirker den naturlige aldringsprosessen, og som gjør at huden eldes for tidlig. TEGN PÅ NATURLIG ALDRING: fine linjer og rynker, tynn og gjennomsiktig hud samt redusert elastisitet.* ÅRSAKER TIL UTVORTES ALDRING: sol, miljøfaktorer og røyking.* *Listene beskriver noen, men ikke alle, tegn og årsaker til aldringstegn.

5


DU TRENGER

Tilgjengelig til normal/tørr eller blandet/fet hud.

TimeWise® Miracle Set ® TimeWise® 3-In-1 Cleanser TimeWise® Age-Fighting Moisturizer TimeWise® Day Solution SPF 30 TimeWise® Night Solution

6

TIMEWISE® MIRACLE SET ®.


4 11

produkter. aldringsbekjempende fordeler.

Hud som ser yngre ut enn den faktisk er. TimeWise® Miracle Set® inneholder fire produkter som samarbeider døgnet rundt for å gjøre huden ren, skrubbet, oppfrisket, fuktet, glatt, myk, revitalisert, beskyttet, gjenoppbygd, fastere og jevnere.

Etter en klinisk 12-ukersstudie gjennomført av hudlege, kunne man se følgende resultater: FØR

83%

fikk mindre synlige fine linjer og rynker Opptil

100%

ETTER

25%

forbedring av hudens elastisitet

fikk mykere, spenstigere hud

46%

jevnere hudtone

Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent for å bli vertinne for et hudpleiekurs og finne ut mer! 7


DU VIL HA

JEVNERE HUD OG UMIDDELBAR GLØD.

EKSFOLIERING har lenge vært hemmeligheten bak vakker hud. Det er en effektiv peelingprosess for å fjerne døde hudceller som ellers legger seg på huden og får den til å se gusten ut. 8


DU TRENGER

TIMEWISE® MICRODERMABRASION PLUS SET.

Nå kan du få huden til å se jevnere og yngre ut, og med mindre synlige porer.

TimeWise® Microdermabrasion Refine inneholder de samme peelingingrediensene som brukes av hudleger. Brukes 2–3 ganger i uken for å fjerne urenheter.

Bruk TimeWise® Pore Minimizer for å gjøre porene mindre synlige,* forbedre hudens struktur og dempe rødhet.

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set er utviklet for å samarbeide med de andre produktene i TimeWise®-serien. Det betyr at du både får umiddelbare fordeler samt resultater på sikt av TimeWise® Miracle Set®.

Det ultimate hudpleieprogrammet

+ TimeWise® Miracle Set ®

+

TimeWise® Firming Eye Cream

= TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

*Resultatene er basert på en 4-ukers klinisk studie der 25 deltakere brukte TimeWise® Pore Minimizer hver morgen og kveld.

Et ultimat Miracle Set ® og hud som ser yngre ut!

9


DU VIL HA

HUD RUNDT ØYNENE SOM IKKE AVSLØRER ALDEREN DIN.

Oppdag hva som forårsaker

ALDRINGSTEGN.

Ansiktsuttrykk Et av de vanligste tegnene på aldring er uttrykkslinjer. Både smilerynker, bekymringsrynker og kråkeføtter er et resultat av at man bruker de samme ansiktsuttrykkene om og om igjen.

Fotoaldring Soleksponering produserer frie radikaler som kan forårsake celleskader i den ømtålige huden rundt øynene, noe som kan føre til rynker og slapp hud.

Mørke ringer rundt øynene De vanligste årsakene til ringer rundt øynene er søvnmangel, stress, arvelighet, livsstil og miljø.

10


DU TRENGER

PRODUKTER SOM ER UTVIKLET FOR OMRÅDET RUNDT ØYNENE.

Se verden med nye øyne.

Forbedrer fastheten merkbart, har en lysnende effekt og hjelper til med å redusere det synlige inntrykket av fine linjer og rynker rundt øynene.

TimeWise® Firming Eye Cream I en klinisk studie så 96 % av deltakerne en generell forbedring av huden rundt øynene.* 

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream hjelper huden med å beholde fukten, og styrker samtidig kollagenproduksjonen slik at huden blir mer elastisk.

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Effektivt serum som hjelper til med å motvirke årsakene til at det oppstår mørke ringer og hevelser rundt øynene.

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer

*Basert på 12-ukers klinisk studie

11


DU VIL HA

VIPPER SOM SER LENGRE UT.

TimeWise® Replenishing Serum+C®

12


DU TRENGER

TIMEWISE® REPLENISHING SERUM+C®.

Hjelper huden med å få et friskere og sunnere utseende. • Får huden til å se fastere og spenstigere ut • Sammensetningen forsvarer huden mot frie radikaler som kan påvirke fasthet og definisjon

Hvilke resultater gir produktet? Vi gjennomførte en inngående forbrukerundersøkelse for å finne ut hvilke fordeler* kvinner så etter bruk av TimeWise® Replenishing Serum+C®, og resultatene taler for seg selv:

79%

opplevde at huden så yngre ut

89% opplevde at huden så fastere og mer elastisk ut 86% opplevde at huden så strammere ut 90% opplevde at huden så bedre ut

TimeWise® Replenishing Serum+C®

*Resultatene viser til prosentandelen kvinner som sa seg enig i påstandene etter en 2-ukers forbrukerundersøkelse.

13


DU VIL HA

UBEGRENSET FUKTIGHETSTILFØRSEL.

Hvorfor fuktighetstilførsel er så viktig. Huden er kroppens største organ, og består av ca. 70 % vann. Når den ikke får nok fuktighet, blir fine linjer og rynker mer fremtredende.

14


DU TRENGER

TIMEWISE® MOISTURE RENEWING GEL MASK.

10

Avslappende minutter Velgjørende egenskaper* Tilfører fuktighet umiddelbart Kapsler inn fuktighet Har en beroligende effekt Renser Nærer

Balanserer Gjør huden fastere Jevner ut Mykgjørende Gjør porer mindre synlige

TESTRESULTATER: Kvinner som har prøvd TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask, forteller om følgende fordeler:** mener at huden føles 92 % mykere og glatteremener at 86 % velpleid

Det er klinisk bevist at denne svalende og nesten transparente masken kapsler inn viktig fuktighet og får huden til å se yngre og friskere ut. Den redusererr til og med det synlige inntrykket av fine linjer og rynker. TIPS: Påfør masken rett før sengetid og la den virke over natten for å få best mulig resultat.huden føles

at huden ser fastere 85 % mener ut, og at den føles ren84  %mener at masken reduserer porenes synlighet

at huden føles beroliget 82 % mener og umiddelbart fuktetmener at huden ser

77 % mindre stresset ut

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Sagt om produktet: Huden min føltes myk, smidig, fast og fikk en sunn og vakker glød. Stacey L., N.Y.

*I en uavhengig forbrukerstudie sa hovedandelen av kvinnene seg enig i at huden virket mindre stresset, samt føltes fast og med mindre synlige porer. **Resultatene viser til prosentandelen kvinner som sa seg enig i påstandene etter en 2-ukers uavhengig forbrukerundersøkelse.

15


DU VIL HA

ALDRINGSFOREBYGGENDE FORDELER PÅ ALLE NIVÅER. Foundation er en viktig del av hudpleieprogrammet fordi den: • Beskytter huden mot ytre faktorer • Minsker det synlige inntrykket av ujevnheter • Jevner ut hudtonen

TimeWise® Liquid Foundations er aldringsforebyggende og inneholder E-vitaminer samt en blanding av aldringsbekjempende peptider, som får huden til å se fastere, yngre og friskere ut. De gjør fine linjer og rynker mindre synlige, og hjelper til med å forbedre hudens generelle tilstand.

Perfekt dekningsgrad. Uendelige valgmuligheter. Passer til både hverdag og fest! 16

Mary Kay ® Foundation Primer SPF 15 Gir et jevnt underlag og får foundationen til å holde seg fin enda lenger.

Mary Kay ® Mineral Foundation Brush Mary Kay ® Mineral Powder Foundation Gjør fine linjer og rynker mindre synlige. Passer for alle hudtyper.


DU TRENGER

EN OPTIMAL FOUNDATION

TimeWise® Matte-Wear ® Liquid Foundation Heldekkende foundation som absorberer overflødig talg og motvirker blankhet uten å føles tung. Gir huden en matt finish og mindre synlige porer. Passer for blandet/fet hud.

Velg mellom to varianter. Begge er tilpasset sensitiv hud.

TimeWise® Luminous-Wear ® Liquid Foundation Inneholder velgjørende jojoba som gir langvarig fuktighetstilførsel. Gir huden en vakker glans. Til normal/tørr hud.

Mary Kay® Endless Performance™ Crème-to-Powder Foundation

Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent for å finne rett foundation for deg.

Varme- og fuktbestandig foundation som holder seg fin i 12 timer.* Gjør huden mindre blank. Passer for alle hudtyper. *Resultatet er basert på en uavhengig klinisk éndagsstudie med 20 deltakere.

17


DU VIL HA

JEVN HUDTONE OG LETT DEKNINGSGRAD.

very light

light-to-medium

-SELL ST

E

R -SE

deep

LL

E

B

ST

ER

BE

medium-to-deep

4 nyanser 1 trinn til naturlig vakker hud 18

Bestselger-logoen viser til bestselge produkter i Mary Kays sortiment.


DU TRENGER

MARY KAY ® CC CREAM SUNSCREEN SPF 15

8

fordeler i 1 produkt: • Beskytter – inneholder solfaktor for å skjerme huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler • Lysner – gir umiddelbar glød • Korrigering med lett dekkevne – mineralbaserte pigmenter korrigerer ujevnheter •R  eduserer rødhet – ingredienser med beroligende effekt • Skjuler – dekker gamle merker og aknearr • Tilfører fuktighet – i ti timer, og inneholder mykgjørende ingredienser som bidrar til følelsen av umiddelbar fuktighetstilførsel • Reduserer synlige aldringstegn – får fine linjer til å se mindre fremtredende ut

FRA EKSPERTEN:

• Forsvarer – kraftfulle antioksidanter forsvarer huden mot frie radikaler

MARY KAY GLOBAL MAKEUP ARTIST

Diana Carreiro,

Når du skal velge Mary Kay ® CC Cream Sunscreen SPF 15 Bruk Mary Kay ® CC Cream Sunscreen SPF 15 når du vil ha lett dekningsgrad og et naturlig resultat.

19


DU VIL HA

EN KROPP DU ELSKER.

Elsk kroppen din og ta selvtilliten tilbake. Påfør Timewise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream på problemområder som hofter, lår og rumpe. Kremen trekker raskt inn i huden, og du trenger ikke å vente med å kle på deg. Utrolig praktisk! 20

Etter 2 uker sa 9 av 10 kvinner at huden føltes jevnere*

Etter 3 uker var det klinisk bevist at

produktet reduserte det synlige inntrykket av cellulitter og økte hudens fasthet**

Etter 9 uker mente 87 % av deltakerne

at produktene hadde en dramatisk effekt på det synlige inntrykket av cellulitter*


DU TRENGER

TIMEWISE BODY™ SMOOTHACTION® CELLULITE GEL CREAM.

VIS FREM KROPPEN DU ELSKER

9 av 10 kvinner likte det de så i speilet.*

Hvordan produktet fungerer Kremen har gjennomgått omfattende tester og studier for å gi resultatene som dagens kvinner vil ha, nemlig mindre fremtredende cellulitter samt fastere og mykere hud.

Få ekstra effekt av TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream ved å massere huden godt. Massasje kan bidra til økt blodsirkulasjon, som har en positiv effekt på cellulittenes synlighet. TimeWise BodyTM Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

**Resultatene viser til prosentandelen av 136 kvinner som brukte produktet hver morgen og kveld i en uavhengig 9-ukersstudie. **Resultatene er basert på forbedringer registrert av en uavhengig ekspert på hudpleie i løpet av en 12 ukers uavhengig klinisk studie, der 41 kvinner brukte produktet hver morgen og kveld.

21


DU VIL HA

ET ALDRINGSFOREBYGGENDE PRODUKT FOR KROPPEN.

Aldringstegn kan også oppstå på

KROPPEN. 22


DU TRENGER

KUN DET BESTE ER GODT NOK FOR KROPPEN DIN.

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15 Huden på håndbaken og utringningen utsettes ofte for sollys og andre ytre faktorer. Derfor er det lurt å bruke en spesialtilpasset krem som både beskytter huden og reduserer synlige aldringstegn. • Tilfører fuktighet og styrker huden • Beskytter mot eksterne faktorer • Reduserer inntrykket av mørke flekker • Gjør huden fastere og jevnere • Reduserer inntrykket av fine linjer og rynker

TimeWise BodyTM Targeted-Action® Toning Lotion Kombinasjonen av koffeinets energi, gresskarets styrke og en oppfriskende duft gjør dette produktet både velgjørende og effektivt. Det inneholder også en rekke andre ingredienser og antioksidanter som gjør underverker for huden. • Hjelper huden med å se fastere, strammere og veldefinert ut • Beskytter mot frie radikaler • Tilfører fuktighet i 24 timer Etter fire ukers daglig bruk oppga tre av fire kvinner at huden deres så fastere ut.

*Resultatet viser til prosentandelen av deltakerne i en 8-ukers forbrukerundersøkelse som sa seg enig i påstanden.

23


DU VIL HA

24

RENGJØRING I DYBDEN


DU TRENGER

ET OPTIMALT HJELPEMIDDEL.

Vasker du fortsatt ansiktet for hånd? Da går du glipp av en opplevelse. Mary Kay® SkinvigorateTM Cleansing Brush fjerner sminke 85 % bedre enn for hånd.* • Forbedrer hudens utseende umiddelbart • Hjelper til med å fjerne ujevnheter og får hudtonen til å se jevnere ut • Demper det synlige inntrykket av fine linjer og rynker

Mary Kay® SkinvigorateTM Cleansing Brush

Passer for alle. Elsket av alle. Vi ga denne rensebørsten til kvinner i alle aldre, og de likte den så godt at 8 av 10 ville kjøpe den.* I tillegg til rengjøring av huden og porene i dybden, oppga de også følgende fordeler:**

97% fikk optimal effekt av hudpleieprogrammet sitt. 94% fikk ren og klar hud. 96% fikk jevnere hudtone. Børsten kommer sammen med to børstehoder og batterier.

  *Resultatene viser til prosentandelen kvinner som etter en 3-ukers forbrukerstudie sa seg enig i at de absolutt eller sannsynligvis ville kjøpe produktet. **Resultatene viser til prosentandelen kvinner som sa seg enig i påstanden etter en 3-ukers forbrukerstudie.

25


TIMEWISE® ER LØSNINGEN DU VIL HA

DU TRENGER

Ansikt Finne et mangesidig, skreddersydd og aldringsforebyggende hudpleieprogram.

TimeWise® Miracle Set ®

Få huden til å se jevnere og yngre ut, og med mindre synlige porer.

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

Få huden til å se fastere ut.

Innkapsle viktig fuktighet for å få huden til å føles mykere og jevnere.

TimeWise® Replenishing Serum+C®

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Øyne

26

Bekjempe det synlige inntrykket av fine linjer og rynker rundt øynene, gjøre huden fastere samt få effektiv fuktighetstilførsel og en lysnende effekt.

TimeWise® Firming Eye Cream

Redusere aldringstegn og gjøre huden rundt øynene jevnere og glattere.

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Motvirke mørke ringer og hevelser under øynene.

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer


Alle eldes på ulike måter.

Derfor er det viktig med en spesialtilpasset, aldringsforebyggende løsning som dekker nettopp dine behov.

DU VIL HA

DU TRENGER

Kropp Få huden til å se fastere, strammere og spenstigere ut.

TimeWise BodyTM Targeted-Action® Toning Lotion

Iverksette tiltak mot cellulitter på hofter, rumpe og lår.

TimeWise BodyTM Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

Redusere synlige aldringstegn på hender og utringning, og beskytte huden mot ytre faktorer.

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15

Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent for å lære mer om produktene!

27


PÅFØRINGSREKKEFØLGE

&

eller

&

TimeWise® 3-In-1 Cleanser

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask* eller TimeWise® Microdermabrasion Plus Set*

TimeWise® Replenishing Serum+C®

TimeWise® Day Solution SPF 30

TimeWise® Night Solution

28

dag

natt


&

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer eller TimeWise® Age-Fighting Moisturizer SPF 30

&

TimeWise® Firming Eye Cream TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Mary Kay ® Foundation Primer SPF 15 valgfri Mary Kay ®-foundation

&

&

TimeWise BodyTM Targeted-Action® Toning Lotion

TimeWise BodyTM Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

* TimeWise® Microdermabrasion Plus Set eller TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask bør ikke brukes samme dag. De kan likevel bukes samme uke/måned. Ikke bruk masken og peelingen mer enn 2–3 ganger per uke. Ikke følg opp med Clear Proof®-produkter.

29


Gi huden din en vakker fremtid!

Din Frittstående Hudpleiekonsulent hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd hudpleieprogam. Eller hvorfor ikke bli vertinne for et hudpleiekurs? Da kan du både prøve produkter, få hete trendtips, tilbringe tid sammen med vennene dine og lære enda mer om hudpleie og makeup!

Du finner flere e-kataloger på www.marykaynorway.no og i appen MK eCatalog.

TimeWise SkinCare 2017 Norsk  
TimeWise SkinCare 2017 Norsk