Page 1

TimeWise® Skin Care

CHANGE

THE FUTURE OF YOUR SKIN


TARVE

TUOTTEET, JOIHIN VOI LUOTTAA

Tiede kauniin ihon

taustalla

2


RATKAISU

TIMEWISE ®

Mary Kay on kehittänyt yli 50 vuoden ajan tehokkaita ja luotettavia ihonhoitotuotteita, jotka antavat kaivatut tulokset. Mary Kayn tutkimus- ja kehitysosasto etsii jatkuvasti innovaatioita ja ainesosia, joiden avulla iho näyttää nuorekkaalta, ja kehittää uutta ikääntymisen merkkeihin puuttuvaa teknologiaa. TimeWise® on vastaus aikaisiin ja näkyviin ikääntymisen merkkeihin.

TARVE PARAS HENKILÖKOHTAINEN PALVELU RATKAISU OMA ITSENÄINEN IHONHOITOKONSULTTI Tutkimus TimeWise®-tuotteiden patentoitu koostumus on tiukkojen testien ja vuosien tutkimuksen tulosta. Sarjan perustana on TimeWise® Miracle Set®, jonka lanseeraus aloitti tämän kattavan ja yhä kasvavan tuotesarjan, joka on suunnattu ikääntymisen merkkien torjuntaan.

Testaus Tutkijatiimimme testaa TimeWise®-tuotteet tieteellisin menetelmin uusimpia tekniikoita soveltaen, jotta voimme varmistua siitä, että tuotteita on turvallista käyttää.

Henkilökohtainen palvelu, yksilölliset suositukset • Yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset • Testaa ennen ostopäätöstä • Tietoa uusista tuotelanseerauksista • Tyytyväisyystakuu – uusi tuote tai rahat takaisin, jos et ole täysin tyytyväinen

Monta tapaa tehdä ostoksia • Verkossa Itsenäisen Ihonhoitokonsultin Mary Kay -sivuston kautta • Ihonhoitotilaisuudessa, puhelimitse tai kahden kesken konsultilta • Toimitus vaivattomasti kotiin tai työpaikalle

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

3


TARVE

PUUTU AIKAISIIN JA NÄKYVIIN IKÄÄNTYMISEN MERKKEIHIN

Säännöllisellä, parista helposta vaiheesta koostuvalla ikääntymistä ehkäisevällä ihonhoitorutiinilla on tärkeä merkitys, jotta iho pysyisi hyvinvoivana ja nuorekkaana sekä pystyisi torjumaan aikaisia ja näkyviä ikääntymisen merkkejä. 4


AIKAISIA IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ*

• Aurinkovauriot alkavat erottua • Ihonsävyn epätasaisuuksia alkaa ilmaantua • Tummat läiskät alkavat erottua selkeämmin • Samea ja kelmeä iho • Ajoittain turvotusta silmien alla • Ihohuokoset erottuvat selkeämmin

NÄKYVIÄ IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ*

• Aurinkovauriot erottuvat • Ihonsävyn epätasaisuudet erottuvat • Enemmän tummia läiskiä • Samea, kelmeä, eloton iho • Iho veltostuu • Hienot juonteet suun ja silmien ympärillä • Turvotusta silmien alla ja tummat silmänaluset • Erottuvat, suurentuneet ihohuokoset • Ihon kosteustasapaino kärsii

  

Tietoa ihon ikääntymisestä:

Sisäinen vanheneminen eli luonnollinen ikääntyminen on prosessi, joka alkaa noin 20-vuotiaana. Ulkoiseen vanhenemiseen vaikuttavat ulkoiset tekijät yhdessä luonnollisen ikääntymisen kanssa. Ne saavat ihon ikääntymään ennen aikojaan. LUONNOLLISEN IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ: hienot juonteet ja rypyt, ihon oheneminen ja läpikuultavuus sekä veltostuminen.* ULKOISEN IKÄÄNTYMISEN TEKIJÖITÄ: aurinko, ympäristön vaikutukselle altistuminen ja tupakointi.* * Luetteloissa on esimerkkejä ikääntymisen merkeistä ja tekijöistä.

5


RATKAISU

Saatavilla kaksi tuotekoostumusta: normaalille ja kuivalle iholle sekä rasvoittuvalle ja sekaiholle.

TimeWise® Miracle Set ® TimeWise® 3-In-1 Cleanser TimeWise® Age-Fighting Moisturizer TimeWise® Day Solution SPF 30 TimeWise® Night Solution

6

TIMEWISE® MIRACLE SET®


4 11

tuotetta. ikääntymistä ehkäisevää ominaisuutta.

Ikäänsä nuoremmalta näyttävä iho. TimeWise® Miracle Setin® neljä tuotetta muodostavat yhdessä käytettynä kattavan rutiinin aamu- ja iltakäyttöön. Miracle Set® puhdistaa, kuorii, raikastaa, virkistää, kosteuttaa, silottaa, kiinteyttää, pehmentää, suojaa ja palauttaa ihoa sekä häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä.

Ihotautilääkäri havaitsi seuraavat tulokset 12 viikon kliinisessä tutkimuksessa: ENNEN

83 %:lla

JÄLKEEN

hienot juonteet olivat vähentyneet. Jopa

25 %:n

parannus ihon kimmoisuuteen.

100 %:lla iho oli pehmeämpi ja sileämpi. 46 %:n parannus ihonsävyn tasaisuuteen.

Järjestä ihonhoitotilaisuus ja opi lisää! Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin. 7


TARVE

SILEÄ JA KUULAS IHO HETKESSÄ

Mikrokuorinta on ollut kauniin ihon salaisuus jo pitkään. Kuorinta poistaa tehokkaasti ihon pintaan kertyvää kuollutta ihosolukkoa, mikä saa iho näyttämään sileältä. 8


RATKAISU

TIMEWISE® MICRODERMABRASION PLUS SET

Sileä, nuorekas iho ja vähemmän erottuvat ihohuokoset. TimeWise® Microdermabrasion Refine sisältää samoja kuorivia ainesosia, joita ihotautilääkärit käyttävät. Käytetään 2–3 kertaa viikossa.

TimeWise® Pore Minimizer häivyttää ihohuokosten erottuvuutta,* parantaa ihon rakennetta välittömästi ja vähentää punoitusta.

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set on suunniteltu täydentämään muiden TimeWise®-tuotteiden tuloksia. Hyödynnä kaikki TimeWise® Miracle Setin® edut ja nauti välittömistä tuloksista.

Voittamaton ihonhoitorutiini

+ TimeWise® Miracle Set ®

+

TimeWise® Firming Eye Cream

= TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

* Kliininen tutkimus, jossa 25 koehenkilöä käytti TimeWise® Pore Minimizeria kaksi kertaa päivässä neljän viikon ajan.

The Ultimate Miracle Set ® ja nuorekkaalta näyttävä iho!

9


TARVE

SILMÄT, JOTKA EIVÄT PALJASTA IKÄÄSI

Ikääntymisen merkkejä

aiheuttavat: Kasvonilmeet

Ilmejuonteet silmien ympärillä ovat tavallisimpia ikääntymisen merkkejä. Naururypyt, harakan­ varpaat ja otsarypyt saavat alkunsa kasvojen ilmeistä.

Aurinkovauriot Ihon altistuminen auringolle muodostaa vapaita radikaaleja, jotka voivat vaurioittaa ohutta silmänympärysihoa. Se voi aiheuttaa ryppyjä ja ihon veltostumista.

Tummat silmänaluset Tummat silmänaluset johtuvat yleensä liian vähäisestä unesta, stressistä, geenitekijöistä, elämäntavoista ja ulkoisista vaikutuksista.

10


RATKAISU

SILMÄNYMPÄRYSALUEEN ERITYISTUOTTEET

Katso maailmaa uusin silmin.

Kiinteyttää selkeästi, kosteuttaa, kirkastaa ja auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä silmien ympäriltä.

TimeWise® Firming Eye Cream 96 % kliinisen tutkimuksen osallistujista koki silmänympärysihon parantuneen kokonaisvaltaisesti.* 

Auttaa ihoa sitomaan kosteutta ja vahvistaa ihon kollageenintuotantoa, jolloin ihosta tulee napakampi.

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Tehokas seerumi suuntautuu silmänalusten turvotusta ja tummuutta aiheuttaviin syihin.

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer

* Perustuu 12 viikon kliiniseen tutkimukseen.

11


TARVE

KIINTEÄLTÄ NÄYTTÄVÄ IHO

TimeWise® Replenishing Serum+C®

12


RATKAISU

 TIMEWISE® REPLENISHING SERUM+C ®

Auttaa ihoa näyttämään kiinteältä ja hyvinvoivalta. • Iho näyttää kiinteältä ja kohotetulta. • Koostumus suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, jotka vaikuttavat ihon kiinteyteen ja täyteläisyyteen.

Tulokset Kattavassa kuluttajatutkimuksessa selvitettiin, minkälaisia etuja TimeWise® Replenishing Serum+C® antoi käyttäjille. Tulokset* puhuvat puolestaan:

79 %

sanoi ihon näyttävän nuorekkaammalta.

89 % sanoi ihon näyttävän kohotetulta ja kimmoisammalta. 86 % sanoi ihon näyttävän kiinteämmältä. 90 % sanoi ihon näyttävän paremmalta.

TimeWise® Replenishing Serum+C®

* Tulokset osoittavat prosenttiosuuden vastaajista, jotka olivat samaa mieltä väittämän kanssa kaksi viikkoa kestäneen kuluttajatutkimuksen jälkeen.

13


TARVE

TASAINEN IHONSÄVY

Miten UV-säteet vaikuttavat ihonsävyn pigmenttimuutoksiin:

1 2 3

14

UV-säteille altistuessaan iho alkaa tuottaa melaniinia, joka saa ihon tummumaan. Ikäläikkiä muodostuu, kun ylimääräistä melaniinia kerääntyy samalle alueelle. Lopulta ihossa erottuu selkeä pigmenttimuutos. Ikäläikkiä muodostuu yleensä auringolle altistuville alueille, kuten kasvoille, käsiin ja kyynärvarsiin.


RATKAISU

KIRKASTAVAT TUOTTEET

Kirkastava seerumi saa ihonsävyn näyttämään tasaisemmalta.

TimeWise® Tone-Correcting Serum • Saa ihonsävyn näyttämään tasaisemmalta. • Kirkastaa ihonsävyä. • 95 %:lla käyttäjistä tummien läiskien erottuvuus oli vähentynyt 12 viikon jälkeen.*

** Ihoasiantuntijan arvio ihosta 12 viikon puolueettoman kliinisen tutkimuksen jälkeen. Tutkimuksessa 60 naista käytti tuotetta kaksi kertaa päivässä.

15


TARVE

PARAS MAHDOLLINEN KOSTEUTUS

Miksi ihon kosteuttaminen on tärkeää? Iho on elimistön suurin elin ja koostuu noin 70-prosenttisesti vedestä. Jos iho ei saa tarpeeksi kosteutta, hienot juonteet ja rypyt korostuvat.

16


RATKAISU

TIMEWISE® MOISTURE RENEWING GEL MASK

10

rentouttavaa minuuttia. hyvää tekevää ominaisuutta.* Kosteuttaa välittömästi Sitoo kosteutta Poistaa stressiä Puhdistaa Supistaa ihohuokosia

TESTITULOKSIA:

Rauhoittaa Kiinteyttää Tasoittaa Pehmentää Vaalii

Kliiniset kokeet osoittavat, että viilentävä ja läpikuultava naamio sitoo ihoon kosteutta saaden ihon näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta. Naamio vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta. VINKKI: Tehosta vaikutusta levittämällä naamio illalla ja anna sen vaikuttaa yön yli.

TimeWise® Moisture Renewing Gel Maskin käyttäjät totesivat seuraavia vaikutuksia:** sanoi ihon tuntuvan 92 % pehmeämmältä ja sileämmältä.

 sanoi ihon tuntuvan vaalitulta 86 % ja hemmotellulta. 

sanoi ihon tuntuvan kiinteämmältä 85 % ja puhtaalta.sanoi tuotteen häivyttävän 84 % ihohuokosten erottuvuutta.sanoi ihon tuntuvan rauhoittuneelta 82 %  ja välittömästi kosteutuneelta.sanoi ihon näyttävän vähemmän 77 %  stressaantuneelta.

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Tuotteesta sanottua: Iho tuntui pehmeältä, sileältä ja kiinteältä, ja se näytti hyvinvoivan heleältä. Stacey L., N.Y.

* Puolueettomassa kuluttajatutkimuksessa enemmistö osallistujista oli sitä mieltä, että heidän ihonsa näytti vähemmän stressaantuneelta, että se tuntui kiinteältä sekä rauhoittuneelta ja että naamio auttoi vähentämään ihohuokosten erottuvuutta. ** Tulokset osoittavat prosenttiosuuden vastaajista, jotka olivat samaa mieltä väittämän kanssa kaksi viikkoa kestäneen kuluttajatutkimuksen jälkeen.

17


TARVE

IKÄÄNTYMISTÄ EHKÄISEVIÄ OMINAISUUKSIA JOKAISEEN VAIHEESEEN Foundation on tärkeä osa ihonhoitorutiinia. • Suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta. • Tekee täydellisen pinnan epätasaisuuksia peittämällä. • Tasoittaa ihonsävyä.

TimeWise® Liquid Foundationit sisältävät ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ominaisuuksia. E-vitamiini ja ikääntymistä torjuvat peptidit saavat ihon näyttämään kiinteämmältä, nuorekkaalta ja hyvinvoivalta. Hienot juonteet ja rypyt erottuvat vähemmän ja iho voi paremmin.

Täydellinen peittävyys. Rajattomasti mahdollisuuksia. Arkeen ja juhlaan! 18

Mary Kay® Foundation Primer SPF 15 Luo täydellisen pohjan foundationille, jolloin meikki kestää pidempään.

Mary Kay® Mineral Foundation Brush Mary Kay® Mineral Powder Foundation Saa hienot juonteet ja rypyt katoa­ maan. Sopii kaikille ihotyypeille.


RATKAISU

ERINOMAISET FOUNDATIONIT

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation Sitoo liiallista öljyä ja poistaa kiiltoa koko päivän. Kevyt koostumus peittää hyvin. Antaa samettisen mattapinnan, ja häivyttää ihohuokosia selkeästi. Rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Kaksi koostumusta, molemmat sopivat herkälle iholle.

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation Sisältää hyvää tekevää jojobaa, joka kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Iho saa kuulasta hehkua. Normaalille ja kuivalle iholle.

Mary Kay® Endless Performance™ Crème-to-Powder Foundation

Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa löytämään täydellisen foundationin.

Lämpöä ja kosteutta kestävä koostu­ mus pitää ihon raikkaana 12 tuntia.* Torjuu kiiltoa. Sopii kaikille ihotyypeille. * Puolueeton kliininen tutkimus, jossa 20 naista käytti tuotetta päivän ajan.

19


TARVE

TASAINEN IHONSÄVY JA KEVYT PEITTÄVYYS

very light

light-to-medium

-SELL ST

E

R -SE

deep

LL

E

B

ST

ER

BE

medium-to-deep

4 sävyä 1 tuote – luonnollisen kaunis iho 20

Bestseller-logo viittaa Mary Kayn tuotevalikoiman eniten myytyihin tuotteisiin.


RATKAISU

MARY KAY® CC CREAM SUNSCREEN SPF 15

8

etua 1 tuotteessa: • Suojaa. Sisältää aurinkosuojakertoimen, joka suojaa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. • Heleyttää. Iho saa välittömästi uutta hehkua. • Korjaa peittämällä kevyesti. Mineraalipohjainen pigmentti peittää epätasaisuuksia. • Vähentää punoitusta. Sisältää rauhoittavia ainesosia. • Peittää. Peittää läiskiä ja finnien jälkiä. • Kosteuttaa 10 tuntia. Sisältää pehmentäviä ainesosia, jotka saavat ihon tuntumaan välittömästi kosteutetulta. • Vähentää ikääntymisen merkkejä. Häivyttää hienojen juonteiden erottuvuutta. •P  uolustaa. Tehokkaat antioksidantit puolustavat ihoa haitallisilta vapailta radikaaleilta.

ASIANTUNTIJAN VINKKI: Diana Carreiro,

MARY KAY GLOBAL MAKEUP ARTIST

Valitse Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15, kun haluat luonnollisen arkimeikin, joka peittää kevyesti.

21


TARVE

VARTALO, JOTA VOIT IHAILLA

Tunne olosi itsevarmaksi ja anna vartalosi näkyä. Hiero geelivoidetta kaksi kertaa päivässä ongelmaalueille, kuten lanteisiin, reisiin ja takapuoleen. Voide imeytyy nopeasti, joten vaatteet voi pukea päälle saman tien – helppoa! 22

Kahden viikon jälkeen 9 kymmenestä naisesta sanoi, että iho tuntui sileämmältä.*

Kolmen viikon jälkeen kliiniset kokeet osoittivat selluliitin erottuvan vähemmän ja ihon tuntuvan kiinteämmältä.**

Yhdeksän viikon jälkeen 87 % naisista sanoi,

että ihossa näkyi huomattavasti vähemmän selluliittia.*


RATKAISU

TIMEWISE BODY™ SMOOTHACTION® CELLULITE GEL CREAM

ANNA

VARTALOSI NÄKYÄ.

9 kymmenestä naisesta piti peilistä näkyvästä tuloksesta.*

Miten tuote toimii? Geelivoide antaa testien mukaan ne tulokset, joita selluliittituotteilta halutaan. Se vähentää selluliitin näkyvyyttä ja saa ihon tuntumaan kiinteämmältä ja sileämmältä.

Tehosta TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Creamin vaikutusta hieromalla ihoa huolellisesti. Hieronta kiihdyttää verenkiertoa, mikä auttaa vähentämään selluliitin erottuvuutta. TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

**Puolueeton kuluttajatutkimus, jossa 136 naista käytti tuotetta aamuin ja illoin yhdeksän viikon ajan. **Ihoasiantuntijan arvio ihosta 12 viikon puolueettoman kliinisen tutkimuksen jälkeen. Tutkimuksessa 41 naista käytti tuotetta aamulla ja illalla.

23


TARVE

IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ TORJUVAT TUOTTEET VARTALOLLE

Ikääntymisen merkit näkyvät myös

VARTALOLLA. 24


RATKAISU

PARASTA VARTALOLLE

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15 Kämmenselän ja rinnan iho altistuu usein auringolle ja ympäristön vaikutukselle. Siksi on hyvä käyttää juuri näiden alueiden tarpeisiin suunniteltua voidetta, joka suojaa ihoa ja häivyttää ikääntymisen näkyviä merkkejä. • Kosteuttaa ja vahvistaa ihoa • Suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta • Hälventää pigmenttiläiskiä • Kiinteyttää ja silottaa ihoa • Vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion Virkistävän tuoksuinen ja useiden tuotteiden edut yhdistävä Toning Lotion sisältää kofeiinia ja vahvistavaa kurpitsansiementä. Lisäksi se sisältää antioksidantteja ja muita hyvää tekeviä ainesosia. • Ainesosat auttavat silottamaan vartalon linjoja ja kiinteyttämään ihoa. • Suojaa vapailta radikaaleilta. • Kosteuttaa ihoa 24 tuntia. Neljän viikon jälkeen 3 neljästä sanoi, että iho näytti kiinteämmältä.*

* Tulokset osoittavat prosenttiosuuden vastaajista, jotka olivat samaa mieltä väittämän kanssa kahdeksan viikkoa kestäneessä kuluttajatutkimuksessa.

25


TARVE

26

HYVÄÄ TEKEVÄÄ PERUSPUHDISTUSTA


RATKAISU

TEHOKAS PUHDISTUSRATKAISU

Pesetkö kasvot yhä käsin? Astu uuteen aikaan! Mary Kay® Skinvigorate™ Cleansing Brush poistaa meikin 85 % paremmin kuin tavallinen pesu käsin.* • Parantaa ihon ulkonäköä välittömästi. • Poistaa epätasaisuuksia ja saa ihon näyttämään tasaiselta. • Vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

Mary Kay® Skinvigorate™ Cleansing Brush

Miellyttävä puhdistus sopii kaikille. Helppokäyttöinen puhdistusharja miellyttää käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä. 8 kymmenestä ostaisi harjan.* Harja puhdistaa ihon ja ihohuokoset huolellisesti. Käyttäjät olivat samaa mieltä myös seuraavien väitteiden kanssa:**

97 % sanoi harjan parantavan ihonhoitotuotteista saatavaa hyötyä. 94 % sanoi harjauksen saavan ihon sädehtimään. 96 % sanoi harjan tasoittavan ihonsävyä. Mukana kaksi vaihtopäätä ja paristot.

  *Tulokset osoittavat prosenttiosuuden vastaajista, jotka vastasivat ostavansa tuotteen varmasti tai todennäköisesti kolme viikkoa kestäneessä kuluttajatutkimuksessa. **Tulokset osoittavat prosenttiosuuden vastaajista, jotka olivat samaa mieltä väittämän kanssa kolme viikkoa kestäneessä kuluttajatutkimuksessa.

27


RATKAISU ON TIMEWISE® TARVE

RATKAISU

Kasvot Monipuolinen, räätälöity ikääntymisen merkkejä ehkäisevä ihonhoitorutiini.

TimeWise® Miracle Set ®

Sileältä ja nuorekkaalta näyttävä iho ja vähemmän erottuvat ihohuokoset.

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

Tasaiselta näyttävä ihonsävy ja vähemmän erottuvat tummat läiskät.

TimeWise® Tone-Correcting Serum

Kiinteältä näyttävä iho.

TimeWise® Replenishing Serum+C®

Tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteutettu, pehmeä ja sileä iho.

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Silmät

28

Ehkäise silmänympärysalueen hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, lisää ihon kiinteyttä, kosteuta tehokkaasti ja kirkasta ihoa.

TimeWise® Firming Eye Cream

Häivyttää ikääntymisen merkkejä ja sileä ja pehmeä iho silmänympärysalueella.

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Ehkäisee tummia silmänalusia ja silmänympärysihon turvotusta.

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer


Ikä näkyy ihmisissä eri tavoin.

Siksi tarvitsemme juuri omalle ihollemme soveltuvat ikääntymistä ehkäisevät ratkaisut.

TARVE

RATKAISU

Vartalo Kiinteältä, kimmoisalta ja kosteutetulta näyttävä iho.

TimeWise BodyTM Targeted-Action® Toning Lotion

Ongelma-alueisiin, kuten lanteet, reidet ja takapuoli, puuttuminen.

TimeWise BodyTM Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

Häivytä käsissä ja rinnalla näkyviä ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa ulkoiselta vaikutukselta.

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin ja tutustu tuotteisiin paremmin!

29


KÄYTTÖJÄRJESTYS

&

tai

&

&

TimeWise® 3-In-1 Cleanser

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask* tai TimeWise® Microdermabrasion Plus Set*

TimeWise® Tone-Correcting Serum

TimeWise® Replenishing Serum+C®

TimeWise® Day Solution SPF 30

TimeWise® Night Solution

30

päivä


&

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer tai TimeWise® Age-Fighting Moisturizer SPF 30

&

TimeWise® Firming Eye Cream TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Mary Kay® Foundation Primer SPF 15 sinulle sopiva Mary Kay ® Foundation

&

&

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

* Älä käytä TimeWise® Microdermabrasion Plus Setiä ja TimeWise® Moisture Renewing Gel Maskia samana päivänä. Tuotteita voi kuitenkin käyttää vuorotellen saman viikon aikana. Ihon tarpeet ovat yksilöllisiä, mutta suosittelemme, että naamiota ja kuorintatuotteita ei käytetä yli kolme kertaa viikossa. Älä käytä Clear Proof® -tuotteita kasvonaamion tai kuorinnan jälkeen.

31


Ihosi upea tulevaisuus!

Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa räätälöimään sinulle sopivan ihonhoitorutiinin. Emännöi ihonhoitotilaisuutta, niin voit kokeilla tuotteita ja perehtyä niiden ominaisuuksiin, tutustua uusiin trendeihin ja viettää aikaa kavereidesi kanssa.

Lue muut e-katalogit osoitteessa ­ www.marykay.fi tai MK eCatalog -sovelluksella.

TimeWise SkinCare 2017 Suomi