Page 1

LIFE’S LITTLE LUXURIES Høst/vinter 2017


SMALL

PLEASURES Utforsk den nye høst- og vinterkolleksjonen i begrenset opplag fra Mary Kay ®. Disse må-ha-produktene er inspirert av rosa nudefarger og røykgrå nyanser, og byr på eleganse helt ut i fingerspissene.

2

Limited Edition-produkter er tilgjengelige så lenge lagerbeholdningen varer. Alle priser er anbefalt utsalgspris inkl. mva.


Paletter i både varme toner og kalde nyanser lar deg variere fra myke, sotede øyne til et dramatisk statement-uttrykk. NEW! Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette, 349,-

Rosé Nudes og Simply Smoky

Disse semimatte nyansene er subtile, fristende og ser bra ut på alle. NEW! Limited Edition Mary Kay® Lip Suede, 259,-

Rosé Blush og Mulberry Muse

Holdbar neglelakk som er enkel og jevn i bruk, og som gjør både fingre og tær til et trendy tilbehør. NEW! Limited Edition Mary Kay® Nail Lacquer, 209,-

Rosé Blush, Mulberry Muse, Pink Escape og Violet Silk

Legg kolleksjonen i en eksklusiv clutch i semsket skinnimitasjon med et diskré metallisk skimmer. NEW! Limited Edition Mary Kay® Collection Bag

Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent for mer informasjon.

3


THE ART OF THE

EVERYDAY

Høsten er en ypperlig tid for å trykke på pauseknappen, og for å omgi seg med dempede farger og rike teksturer. Så ta deg tid til å nyte noen daglige ritualer i høstmørket, som for eksempel å kose deg med en god bok og en herlig kopp te i sofakroken. Myk, deilig silke, vide bukser og fjærlette kasjmirplagg bidrar også til hverdagsluksusen. Skjem deg bort med nye Mary Kay ® Lip Suede i en yndlingsfarge, boltre deg i nye, dramatiske neglelakker, eller utforsk de sofistikerte nudefargene og grånyansene i våre nye Eye Color Palettes. Disse daglige nytelsene kan gjøre selv de stilleste stundene minneverdige.

4


5


SOFT

TOUCH Det er fü ting som er like deilige og avslappende som fjÌrlette strikkeplagg. Uansett om de kan draperes over skuldrene eller er ribbestrikkede med moderne knappedetaljer, er høstens gensere en fryd for sansene.

6


TOUCHABLE TEXTURE Stoffmiksen er alfa og omega – en myk blanding av semsket skinn, silke og kasjmir gir en balansert stil som passer fint til både hverdags og fest.

NEW HUES En sesongnøytral klespalett med varme farger som for eksempel gull, krem, gråbrunt og rust kan brukes til langt ut på våren. Disse moderne og nøytrale nyansene passer perfekt sammen med grå- og bærfargene i den nye høstkolleksjonen fra Mary Kay. ®

7


ØYNE

PROFFTIPS Et lag Mary Kay® Eye Primer på øyelokket hjelper deg med å bygge opp et dramatisk fargeresultat.

Dekk øyelokket og globallinjen med den lyserosa nyansen fra Rosé Nudes-paletten. Legg deretter grånyansen fra Simply Smoky-paletten på øyelokket og dus ut mot globallinjen. Bruk den mørkelilla nyansen fra samme palett langs den ytre halvdelen av øyelokket og globallinjen, og dus ut. Bruk en Mary Kay® Blending Sponge for å duse ut kantene mellom fargene i globallinjen. Legg den lyseste plommefargen fra Rosé Nudes-paletten langs vippene over øyet med en skråstilt kost. Påfør den mørkeste plommefargen langs vippene under øyet. Bruk den lyserosa nyansen som highlighter i øyekroken og rett under øyenbrynene. Avslutt med et lag Lash Love® Mascara Black. KINN Få naturlig frisk farge i ansiktet ved å legge Mary Kay® Mineral Cheek Color Sunny Spice på eplekinnene. LEPPER Legg et lag nye Lip Suede Rosé Blush på leppene, og dus ut kantene med fingertuppen.

EASY INDULGENCE: THE SOFT SMOKY EYE Sotede øyne er alltid forlokkende, og med en raffinert og diskré påføring blir de et herlig blikkfang. NEW! Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Rosé Nudes og Simply Smoky passer perfekt til hverdags, fremhever de beste ansiktstrekkene dine og lar deg bygge opp fargen gradvis.

8

Limited Edition-produkter er tilgjengelige så lenge lagerbeholdningen varer. Alle priser er anbefalt utsalgspris inkl. mva.


ØYNE Dekk øyelokkene med den mørkegrå nyansen og fortsett opp over globallinjen. Dus ut opp mot øyenbrynene. Legg samme nyanse i ytterkroken og øyehulen, og dus ut. Påfør den lyseste blåfargen på den ytre halvdelen av øyelokket, og jevn ut kantene. Legg den mørkeblå nyansen i ytterkroken og langs vippene under øyet for å få dybde og en moderne vri på den tradisjonelle sorte eyelineren. KINN Påfør Mineral Cheek Color Sunny Spice under kinnbeina og på tinningene for å skape dimensjoner. LEPPER Avslutt med et ekstra lag Lip Suede Rosé Blush!

AMP UP FOR EVENING Få en hypnotiserende og dramatisk vri på sotede øyne ved hjelp av de mørkere nyansene fra Simply Smoky-paletten. NEW! Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette, 349,-

NEW! Limited Edition Mary Kay®

Simply Smoky og Rosé Nudes

Blending Sponge, 150,-

NEW! Limited Edition Mary Kay® Lip Suede, 259,-

Mary Kay® Mineral Cheek Color, 159,Sunny Spice

Mary Kay® Eye Primer, 225,-

Mary Kay® Lash Love® Mascara, 275,Black

Rosé Blush og Mulberry Muse

9


SWEET

SIMPLICITY Om høsten velger vi gjerne stoffer som føles deilige mot huden. Velsittende skjortekjoler, minimalististe slip in-kjoler eller vide bukser er subtile valg, men man kan velge varianter i silke for å få en mer edgy stil.

10


BARE NECESSITY Den feminine slip in-kjolen er alltid et bra valg, uansett sesong. Bruk den sammen med en pologenser eller T-skjorte når det er kaldt, eller bruk den helt enkelt for seg selv når været blir varmere.

LOUNGE LIFE En pyjamasinspirert T-skjorte og matchende bukse er en perfekt kombinasjon av maskulinitet og femininitet. Bruk dem sammen med et par tyngre sko for å gi stilen mer råhet og struktur. 11


ØYNE

PROFFTIPS Bruk Translucent Loose Powder rundt munnen for å holde leppestiften på plass når du ikke bruker leppeblyant.

Dekk øyelokket med den lilla nyansen og dus ut. Påfør den lyse plommenyansen langs vippene over øyet med en skråstilt kost. Dus ut kantene med Mary Kay® Blending Sponge for å gjøre dem mindre skarpe. Legg den mørke plommenyansen langs vippene under øyet og dus ut. Få øynene til å se større ut ved å legge den lyserosa nyansen i øyekroken. Avslutt med et lag Ultimate Mascara™ Black. KINN Påfør Mineral Cheek Color Sunny Spice på eplekinnene. LEPPER Legg Lip Suede Mulberry Muse midt på leppene og gni dem sammen for å spre fargen. Fjern eventuelle feil med en Q-tips.

COZY COLOR: THE JUST-BITTEN LIP Denne makeupen byr på en mykere trutmunn og en moderne vri på høstens dristige bærfarger. Kombiner NEW! Limited Edition Mary Kay® Lip Suede Mulberry Muse med rosa- og plommenyansene fra NEW! Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Rosé Nudes. Resultatet blir et uanstrengt uttrykk som passer til alle hudtoner.

12

Limited Edition-produkter er tilgjengelige så lenge lagerbeholdningen varer. Alle priser er anbefalt utsalgspris inkl. mva.


ØYNE Bruk den lyserosa nyansen fra Rosé Nudes-paletten som en nøytral base på øyelokket. Dekk deretter øyelokkene med den lysegrå nyansen fra Simply Smokypaletten i stedet for tradisjonelle beige- eller kremfargede highlighters. Legg den samme nyansen i øyekroken. Legg den mørke plommenyansen fra Rosé Nudes-paletten langs vippene over øyet, og dus ut mot ytterkroken. Påfør den mørkelilla nyansen fra Simply Smoky-paletten langs vippene under øyet, og la linjene møtes i ytterkroken. Følg opp med et snev av den lysegrå nyansen i innerkroken, og dus ut. Avslutt med to lag Lash Intensity® Mascara Black. KINN Fremhev kinnbeinas og tinningenes konturer med Mineral Cheek Color Sunny Spice. LEPPER Følg leppenes konturer med Lip Suede Mulberry Muse for en mer tradisjonell bruk av leppestiften.

AFTER-DARK ELEGANCE En kombinasjon av grått, plomme og lilla på øyelokkene balanserer opp dristige lepper. Mary Kay® Mineral Cheek Color, 159,Sunny Spice

NEW! Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette, 349,-

Mary Kay® Ultimate Mascara™, 275,Black

NEW! Limited Edition Mary Kay® Lip Suede, 259,-

Mary Kay® Lash Intensity® Mascara, 299,-

NEW! Limited Edition Mary Kay® Blending Sponge, 150,-

Simply Smoky og Rosé Nudes Mulberry Muse og Rosé Blush

13


FÅ STILEN: 1. Dekk neglene med Pink Escape og vent til neglelakken er helt tørr. 2. Følg opp med Mulberry Muse, men unngå området rundt neglebåndet. 3. Påfør et nytt lag Mulberry Muse. 4. Dekk neglene med en overlakk og la tørke.

MINIMALIST

MOMENT

Sesongens hotteste negler har en heldekkende nyanse samt en spennende detalj i en lysere farge. Skjem bort fingre og tær med rike, herlige Limited Edition Mary Kay ® Nail Lacquer Mulberry Muse og en aksent av Pink Escape, eller lag en enkel firkant med Rosé Blush oppå livfulle Violet Silk.

NEW! Limited Edition Mary Kay® Nail Lacquer, 209,Pink Escape, Violet Silk, Rosé Blush och Mulberry Muse

14

Limited Edition-produkter er tilgjengelige så lenge lagerbeholdningen varer. Alle priser er anbefalt utsalgspris inkl. mva.


PROFFTIPS Legg en lysere nyanse ved neglebåndet for å få neglene til å se lengre ut.

FÅ STILEN: 1. Dekk neglene med to lag Violet Silk, la hvert lag tørke ordentlig før du påfører neste. 2. Fjern overflødig neglelakk fra kosten, og påfør deretter Rosé Blush i en firkant midt på neglene. 3. Påfør et nytt lag Rosé Blush på firkanten, avslutt med overlakk og la tørke.

15


16

Alle priser er anbefalt utpris.


DAILY DELIGHTS Skjem deg bort med noen deilige må-ha-produkter fra Mary Kay ®.

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation, 349,Mary Kay® Lash Intensity® Mascara, 299,Mary Kay® Brow Definer Pencil, 205,Cityscape® Eau de Parfum, 655,Mary Kay® Satin Lips® Shea Set, 439,Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus, 699,-

17


Bli FrittstĂĽende Hudpleiekonsulent, og del mengder av vakre nyanser og proffe sminketips med andre!

www.marykaynorway.no

Trend Report Fall/Winter 2017 Norsk  
Trend Report Fall/Winter 2017 Norsk