Page 1

LIFE’S LITTLE LUXURIES Syksy/talvi 2017


SMALL

PLEASURES Tutustu syksyn Limited Edition Mary Kay ® Fall/Winter 2017 Collectioniin, joka esittelee vaaleanpunaiset nudesävyt ja utuiset harmaat. Syksyn ja talven värikokoelma juhlistaa pienimmistäkin yksityiskohdista löytyvää kauneutta.

2

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet ovat saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.


Lämpimällä ja kylmällä luomiväripaletilla syntyvät niin pehmeät ja utuiset meikit kuin dramaattiset ja näyttävät tulkinnatkin.

Kestävät kynsilakat levittyvät vaivattomasti virheettömäksi pinnaksi. Kauden trendivärit koristavat upeasti sormia ja varpaita.

NEW! Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette, 36,60 €

NEW! Limited Edition Mary Kay® Nail Lacquer, 22,00 €

Rosé Nude ja Simply Smoky

Rosé Blush, Mulberry Muse, Pink Escape ja Violet Silk

Nämä samettiset ja puolimatat huulipunat ovat hienovaraisen vietteleviä ja sopivat kaikille naisille.

Pidä tuotteet mukanasi ylellisessä meikkipussissa, jonka mokkajäljitelmäpinnassa hehkuvat hienovaraiset metallisävyt.

NEW! Limited Edition Mary Kay® Lip Suede, 26,70 €

NEW! Limited Edition Mary Kay® Collection Bag

Rosé Blush ja Mulberry Muse

Itsenäinen Ihonhoitokonsulttisi kertoo enemmän!

3


THE ART OF THE

EVERYDAY

Syksyn edetessä on nautinnollista hiljentää tahtia, sukeltaa rauhoittavaan värimaailmaan sekä paksujen ja pehmeiden materiaalien syleilyyn. Ota aikaa rentouttaville rituaaleille, istahda lempinojatuoliisi paksun kirjan ja teekupposen kanssa. Pehmeän rosoinen silkki, leveät housut ja höyhenenkevyet kašmirneuleet ovat arjen luksusta. Hemmottele itseäsi samettisilla huulipunilla, koristele kynnet dramatiikkaa luovilla kynsilakkasävyillä ja tutustu luomiväripalettien hienostuneisiin nudesävyihin ja utuisiin harmaisiin. Ylellinen väriko­k oel­m a muuttaa hämärän hetket ja hiljaisuuden mieleenpainuviksi muistoiksi.

4


5


SOFT

TOUCH Miten ihanaa onkaan kääriytyä neuleisiin, kun ilmassa tuntuu syksyinen koleus. Heitä kevyt neule harteiden peitoksi tai pukeudu napeilla näyttävästi koristeltuun ribbineuleeseen.

6


TOUCHABLE TEXTURE Yhdistä mokka silkkiin ja kašmiriin tasapainoiseksi lookiksi, joka toimii niin kotisohvalla kuin treffeilläkin.

NEW HUES Modernista neutraalista paletista löytyy ajattomia sävyjä, kuten lämmin kulta, luonnonvalkoinen sekä harmaan- ja ruosteenruskeat, jotka sopivat vuoden jokaiselle kaudelle. Uuden meikkikokoelmamme harmaat ja marjasävyt korostavat niitä kauniisti.

7


SILMÄT

VINKKI Näyttävä silmämeikki syntyy helposti, kun pohjustat luomet kerroksella Mary Kay® Eye Primeria.

Levitä Rosé Nudes -paletin vaalean­ punaista sävyä koko luomelle. Häivytä kohti kulmaluuta. Levitä Simply Smoky -paletin harmaata sävyä luomelle ja häivytä luomivakoon. Levitä saman paletin tummaa liilaa luomen ulommalle puoliskolle ja luomivaon ulkokulmaan. Häivytä huolellisesti. Mary Kay® Blending Spongella saa häivytettyä sävyrajat. Rajaa yläripset Rosé Nudesin luumusävyllä. Käytä apuna viisto­ päistä sivellintä. Rajaa alaripset tummalla luumusävyllä. Levitä lopuksi saman paletin vaalean­ punaista sävyä highlighteriksi silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle. Viimeistele silmämeikki kerroksella Mary Kay® Lash Love® Mascara Blackia. POSKET Sipaise Mary Kay® Mineral Cheek Color Sunny Spicea poskipäille antamaan poskille luonnollista rusotusta. HUULET Levitä huuliin Limited Edition Mary Kay® Lip Suede Rosé Blushia. Häivytä jyrkkiä rajoja sormin tai siveltimellä.

EASY INDULGENCE: THE SOFT SMOKY EYE Utuinen silmämeikki viettelee upeampana kuin koskaan. Yhdistä Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palettet Rosé Nudes ja Simply Smoky ja korosta sävyillä parhaita puoliasi.

8

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet ovat saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.


SILMÄT Sipaise Simply Smoky -paletin harmaata sävyä koko luomelle kulmaluulle saakka. Häivytä sävyä vaaleammaksi kulmaluuta kohti. Lisää vielä hieman enemmän harmaata sävyä luomen ulkokulmaan ja luomivaon ulkoreunaan. Häivytä huolellisesti. Levitä paletin sinistä sävyä luomen ulommalle puoliskolle ja häivytä hyvin. Valitse raikas vaihtoehto mustalle rajaukselle levittämällä tummansinistä sävyä silmän ulkokulmaan ja alaripsien tyveen. Se antaa katseelle syvyyttä. POSKET Korosta poskia sipaisemalla Mary Kay® Mineral Cheek Color Sunny Spicea poskiluun alle ja ohimoille. HUULET Viimeistele meikki levittämällä huuliin kerros Limited Edition Mary Kay® Lip Suede Rosé Blushia.

AMP UP FOR EVENING Loihdi hypnotisoiva look ja utuinen silmämeikki Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Simply Smokyn tummilla sävyillä. NEW! Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette, 36,60 €

NEW! Limited Edition Mary Kay®

NEW! Limited Edition Mary Kay® Lip Suede, 26,70 €

Mary Kay® Mineral Cheek Color, 16,20 € Sunny Spice

Mary Kay® Eye Primer, 24,10 €

Mary Kay® Lash Love® Mascara, 30,30 € Black

Simply Smoky ja Rosé Nudes Rosé Blush ja Mulberry Muse

Blending Sponge, 15,60 €

9


SWEET

SIMPLICITY Syksyn trendikkäimmät materiaalit ovat niitä, jotka tuntuvat ihanimmilta ihoa vasten. Räätälöity paitamekko, minimalistinen spagettiolkainmekko ja leveälahkeiset housut ovat tyyliltään hienostuneita, mutta kun materiaalina on silkki, look saa särmää.

10


BARE NECESSITY Silkkinen slip dress kuuluu nykyään jokaisen kauden käyttövaatteisiin. Pue spagettiolkainmekko poolon tai t-paidan päälle tai sujauta mekko päälle sellaisenaan, jos sää tai tilaisuuden luonne sen sallii.

LOUNGE LIFE Pyjamamuoti yhdistää maskuliiniset leikkaukset naisellisiin materiaaleihin. Yhdistä t-paitaan samantyyliset housut ja anna lookille vahvuutta ja rakennetta valitsemalla raskaammat kengät.

11


SILMÄT

VINKKI Levitä Mary Kay® Translucent Loose Powderia suun ympärille, niin huulipuna pysyy paikallaan ilman huulirajaustakin.

Levitä Rosé Nudes -paletin malvan sävyä koko luomelle ja häivytä hyvin. Rajaa ylä- ja alaripset tummalla malvan sävyllä. Käytä apuna viistopäistä sivellintä. Häivytä sävyrajoja ja pehmennä silmämeikkiä Mary Kay® Blending Spongella. Levitä tummaa luumusävyä alaluomelle ja häivytä. Avaa katsetta sipaisemalla häivähdys vaaleanpunaista sävyä silmän sisänurkkaan. Levitä ripsiin kerros Mary Kay® Ultimate Mascara™ Blackia. POSKET Sipaise poskipäille Mary Kay® Mineral Cheek Color Sunny Spicea. HUULET Levitä Limited Edition Mary Kay® Lip Suede Mulberry Musea keskelle huulia ja painele huulia toisiinsa, jotta väri levittyy tasaisesti huulille.

COZY COLOR: THE JUST-BITTEN LIP Päivitä mutruhuulet moderneiksi pehmentämällä vaikutelmaa syksyn täyteläisillä marjasävyillä. Yhdistä Limited Edition Mary Kay® Lip Suede Mulberry Muse -huulipuna Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette Rosé Nudesin malvan ja luumunsävyihin. Niillä syntyy luonnollinen ja viettelevä look, joka sopii kaikille.

12

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet ovat saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.


SILMÄT Levitä Rosé Nudes -paletin vaalean­ punaista sävyä luomelle neutraaliksi pohjaksi. Käytä Simply Smoky -paletin harmaata sävyä highlighterina. Se luo hieman erilaisen vaikutelman ja on trendikäs vaihtoehto perinteiselle beigelle korostusvärille. Rajaa yläripset Rosé Nudesin tummalla luumusävyllä. Häivytä kohti silmän ulkokulmaa. Levitä Simply Smokyn tummaa liilaa alaripsien tyveen ja häivytä ulospäin. Sipaise lopuksi saman paletin harmaata sävyä silmän sisänurkkaan ja häivytä sävyt toisiinsa. Viimeistele levittämällä ripsiin kaksi kerrosta Mary Kay® Lash Intensity® Mascara Blackia. POSKET Anna poskille muotoa levittämällä Mary Kay® Mineral Cheek Color Sunny Spicea poskiluun alle ja ohimoille. HUULET Levitä huuliin Limited Edition Mary Kay® Lip Suede Mulberry Musea. Noudata luonnollista huulirajaa.

AFTER-DARK ELEGANCE Harmaan, luumun ja liilan sävyjä toistava silmämeikki tasapainottaa vahvaa huulimeikkiä. Mary Kay® Mineral Cheek Color, 16,20 € Sunny Spice

NEW! Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette, 36,60 €

Mary Kay® Ultimate Mascara™, 30,30 € Black

NEW! Limited Edition Mary Kay® Lip Suede, 26,70 €

Mary Kay® Lash Intensity® Mascara, 32,00 €

NEW! Limited Edition Mary Kay® Blending Sponge, 15,60 €

Simply Smoky ja Rosé Nudes Mulberry Muse ja Rosé Blush

13


LUO LOOK: 1. Lakkaa kynnet Pink Escapella ja odota, kunnes lakka on täysin kuivunut. 2. Levitä kynsiin kerros Mulberry Musea. Jätä kuitenkin kynnen tyvet lakkaamatta. 3. Levitä toinen kerros Mulberry Musea samalla tavalla. 4. Levitä päällyslakka ja anna kuivua.

MINIMALIST

MOMENT

Trendikäs manikyyri syntyy kahden sävyn yhdistelmästä, jossa vaalea tehoste korostaa tummaa sävyä. Koristele sormet ja varpaat Limited Edition Mary Kay ® Nail Lacquer Mulberry Musella ja käytä Pink Escapea väripilkkuna. Eläväinen Violet Silk saa graafisen tehosteen Rosé Blush -sävystä. NEW! Limited Edition Mary Kay® Nail Lacquer, 22,00 € Pink Escape, Violet Silk, Rosé Blush ja Mulberry Muse

14


VINKKI Vaalea sävy kynnen tyvessä saa sormet näyttämään pidemmiltä.

LUO LOOK: 1. Levitä kaksi kerrosta Violet Silkiä ja anna lakan kuivua. 2. Poista ylimääräinen lakka sivelti­ mestä ennen käyttöä ja levitä Rosé Blushia neliöksi kynnen tyveen. 3. Lisää toinen kerros Rosé Blushia ja viimeistele kerroksella päällyslakkaa. Anna kuivua.

15


16

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet ovat saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.


DAILY DELIGHTS Mary Kayn suosikkituotteilla saat iloa arkeen ja valoa pimeään vuodenaikaan. TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation, 35,70 € Mary Kay® Lash Intensity® Mascara, 32,00 € Mary Kay® Brow Definer Pencil, 22,90 € Cityscape® Eau de Parfum, 70,90 € Mary Kay® Satin Lips® Shea Set, 42,20 € Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus, 81,50 €

17


Aloita Mary Kayn Itsenäisenä Ihonhoitokonsulttina, niin sinäkin pääset kertomaan asiakkaillesi kauden trendeistä ja meikkitaiteilijoiden ammattisalaisuuksista.

www.marykay.fi

Trend Report Fall/Winter 2017 Suomi  
Trend Report Fall/Winter 2017 Suomi