Page 1

Trend Report Høstl/Vinter 2016


2


RUNWAY BOLD Stylisten, moteredaktøren, bloggeren og modellen på ferie; backstage, på første rad og utenfor arenaen – forberedelsene for den nye Limited Edition Mary Kay® Runway Bold-kolleksjonen er i full gang! Alle gjør seg klare til eventet på sin egen måte, men de har én ting til felles – nemlig de fantastiske fargene og det iøynefallende uttrykket i høstens kolleksjon.

Fargesterke øyenskygger, kremete metallic-eyeliners og lip gloss med vinylglans; dette er produktene som vekker oppmerksomhet denne sesongen! De får plass i den nye sminkevesken i gull, og er alt enhver trendriktig kvinne trenger for å få sin egen, helt unike stil. Mary Kays nye kolleksjon er høstens store snakkis!

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Collection Bag

Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent for å finne ut hvordan vesken kan bli din!

Samtlige priser er anbefalt forbrukerpris inkl. mva. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil og prisendringer. Produktene er tilgjengelig så lenge lagerbeholdningen varer.

3


meet

THE STYLIST Stylisten er kjent for sin evne til å kombinere supertrendy, skreddersydde plagg til en personlig stil som passer i alle situasjoner. Hun er en mester i å matche, og kombinerer gjerne dyre kjøp med rimelige basisplagg. Og hun er ikke redd for å bruke dongeri fra topp til tå, eller for å blande metalliske nyanser!

4


Heldekkende dongeri utgjør en uanstrengt og røff stil. Legg til en struktursydd kåpe og en avslappet dongeriskjorte for å gi stilen det lille ekstra.

Stylisten velger alltid gode sko. Flate gullsko blir et spennende blikkfang når man kombinerer dem med en veske i kontrastfarge.

En glamorøs tversoverveske er både handsfree og supertrendy i høst. Den er liten nok til å romme nødvendighetene, og er et må-hatilbehør for den moderne kvinnen på farten.

” Stylisten bruker klassikere med en vri. Jeg elsker tanken på å bruke motsetninger sammen – catwalkmote og gatemote, gull og sølv, samt mørk og lys dongeri.” — Michela Buratti, stylist

5


the stylist

YEAR OF THE CAT EYE Store, klare katteøyne er alltid stilfullt, og i høst tar vi dem til et nytt nivå med en ny, metallisk vri. Stylisten bruker Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Gel Liner Duo for å gi denne klassiske formen et metallisk fargespill. Eyelineren har en lett, kremete konsistens som gjør den like lett i bruk som en kajal, og like intens som en flytende eyeliner.

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Gel Liner Duo, 310,-

Skritt for skritt med Mary Kays Global Makeup Artist Keiko Takagi

1 KEIKO TAKAGI

6

Legg Mineral Eye Color Silver Satin i øyekroken. Påfør Eyeliner Black langs vippene over øyet. Lag en metallisk vinge med gullnyansen fra Runway Bold Gel Liner Duo før du påfører to lag Ultimate Mascara™ Black.

2

Påfør et tynt lag Bronzing Powder Light/Medium i pannen, på kinnene og langs kjeven. Fortsett ned på halsen og dus ut. Følg opp med å legge et tynt lag av den mørkeste nyansen fra Mineral Cheek Color Duo Juicy Guava på kinneplene.

3

Følg leppenes konturer med Lip Liner Light Nude for å definere leppenes form, og avslutt med et lag Gel Semi-Matte Lipstick Always Apricot.

Se tutorial

Samtlige priser er anbefalt forbrukerpris inkl. mva. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil og prisendringer. Produktene er tilgjengelig så lenge lagerbeholdningen varer.


” Gull er en så allsidig farge – man kan både bruke den som en tynn eyelinerstrek til hverdags, og som en tykkere, dristigere strek med vinge om kvelden.” — Keiko Takagi, Mary Kay Global Makeup Artist

7


meet

THE OFF-DUTY MODEL Modellen på ferie kombinerer sesongens bukser med en avslappet genser og flate, moteriktige sko. Komfort og luksus er nøkkelord, og trendy aksenter får henne til å skille seg ut fra mengden.

8


“Modellen på ferie finner alltid en god balanse mellom lettgjenkjennelige plagg og komfort.” — Michela Buratti, stylist

En fargesterk A bright pop of detalj color bryter is whatstilsikkert elevates her med det sorte look beyond the realm og marineblå. En A of black and navy. klassisk veske i en in classic bag is fresh uventet nyanseshade. er et an unexpected interessant tilskudd til antrekket. Constantly Modellen tarrushing from show to show, store, selvsikre the off-duty skritt mellommodel makes great strides hvert moteshow in easy trousers i avslappede filled with dramatic dongeribukser details. med dramatiske detaljer.

Ved første øyekast virker det som om modellen har stjålet genseren hun har på seg fra kjærestens garderobe. Men en nærmere titt avslører at den har en spennende strikkestruktur som kommer rett fra catwalken.

9


the off-duty model

TRUE BLUE GLAMOUR Når hun løper fra avtale til avtale, er hennes stemningsfulle makeup fra Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Eye Color Palette intet mindre enn et blikkfang. Disse holdbare, ­intense nyansene drysser ikke, og er en perfekt løsning for denne målbevisste skjønnheten.

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Eye Color Palette, 360,-

Skritt for skritt med Mary Kays Global Makeup Artist Keiko Takagi Dekk øyelokket, inkludert øyekroken, Skulpturer kinnbeina med Mineral Cheek 1 med gullnyansen fra høstens nye palett. 2 Color Sunny Spice. Definer leppene

KEIKO TAKAGI

10

Legg den lyseblå nyansen i globallinjen og langs vippene under øyet. Bruk den mørkeblå nyansen langs vippene over og under øyet samt i ytterkroken for å skape dybde. Avslutt med to lag Ultimate Mascara™ Black på vippene over og under øyet.

med Lip Liner Nude, og avslutt med True Dimensions® Sheer Lipstick Subtly You.

Se tutorial

Samtlige priser er anbefalt forbrukerpris inkl. mva. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil og prisendringer. Produktene er tilgjengelig så lenge lagerbeholdningen varer.


“Blue shadow is versatile when you use it for just an accent color. To give this ” Blå øyenskygge er allsidig når man look an everyday, bruker den som aksentfarge. Legg less theatrical twist, add den kun langs vippene over øyet for itå gjøre to juststilen themer lashline.” hverdagslig og litt mindre teatralsk.”

­— Keiko Takagi, Mary Kay Global Makeup Artist — Keiko Takagi, Mary Kay Global Makeup Artist

11


meet

THE FASHION EDITOR

Moteredaktøren er alltid prikkfritt kledd, og er ofte ikledd plagg fra neste sesongs mest ettertraktede kolleksjoner. Håret og makeupen hennes er alltid plettfri, stilen hennes er feminin, og hun mestrer tidløs skjønnhet med glans.

12


En skinnende T-skjorte er et overraskende innslag i moteredaktørens velvalgte antrekk, og gir et mykere inntrykk. En elegant kåpe drapert over skuldrene er alt hun trenger for å sette prikken over i-en.

” Moteredaktøren spoler alltid frem til neste trend. Hun har tilbehøret alle har på ønskelisten neste sesong.”

Gr an ite

Ripe Watermelon

Cr ys ta llin e

Em er ald

En velsydd dress viser at moteredaktøren mener alvor. Med et skreddersydd snitt og en aksentstripe på dressbuksene, er dette en feminin versjon av et tradisjonelt herreantrekk, og det viser at det er hun som bestemmer.

De arkitektoniske hælene alle kommer til å ville ha neste sesong, er å finne på første rad i høst.

— Michela Buratti, stylist Pink Luster

13


the fashion editor

CLASSIC GETS CHIC

For moteredaktøren er eleganse mer enn bare en sinnstilstand. Hennes enkle, men sofistikerte makeup består av de metalliske nyansene i Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Eye ­Color Palette og en dristig bærnyanse på leppene. De holdbare øyenskyggene gjør at hun både føler seg chic og klar for nærbilder.

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 259,Nyansen på bildet: Crushed Berry

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Eye Color Palette, 360,-

Skritt for skritt med Mary Kays Global Makeup Artist Keiko Takagi gullnyansen fra høstens nye Legg Mineral Cheek Color Shy Blush 1 Bruk palett som highlighter i øyekroken. Legg 2 langs kinnbeina. Ram inn leppene med

KEIKO TAKAGI

14

­ ronsenyansen langs vippene, på b den ytre delen av øyelokket og i globallinjen. Jevn ut kantene for å få en diskré overgang. Påfør Eyeliner Black langs vippene over og under øyet. Dus ut. Følg opp med to lag Lash Intensity® Mascara Black.

Lip Liner Berry, og avslutt med Gel Semi-Matte Lipstick Crushed Berry.

Se tutorial

Samtlige priser er anbefalt forbrukerpris inkl. mva. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil og prisendringer. Produktene er tilgjengelig så lenge lagerbeholdningen varer.


” Gull er på mange måter en nøytral nyanse. Den er vakker og sofistikert, og ser bra ut på alle.” — Keiko Takagi, — Keiko Takagi, Mary Kay Global Makeup Artist

Mary Kay Global Makeup Artist

15


meet

THE BLOGGER Bloggeren elsker vintagefunn og Instagram-verdige designere. Garderoben hennes er til tider avant-garde (men alltid full av røverkjøp), og bugner av spennende mønstre, ­kontrasterende farger og antrekk som lokker frem et smil.

16


Bloggeren vet at selv det minste tilbehøret må stikke seg ut for å fange oppmerksomhet på byen. Telefonetuiet i knallfarge samt den interessante ringen, gjør at hun stadig tiltrekker seg paparazzienes oppmerksomhet.

Det handler ikke bare om hvordan man bruker det, men også om hvordan man kombinerer det. Trykk blir ekstra effektfulle når man kombinerer dem. En grafisk genser er ypperlig å bruke sammen med en kjole med geometrisk mønster.

” Denne blandingen av billigere plagg bidrar til å definere hennes lekne stil.” Emerald

— Michela Buratti, stylist

Årets it-veske er fargesprakende. Det er dette tilbehøret hun spanderer litt ekstra penger på, og det gir feststilen litt ekstra schwung!

17


the blogger

FACE OF THE FUTURE Bloggeren er ikke redd for å eksperimentere med sterke farger, og vet å fremheve sine beste trekk. Hun er trendy fra topp til tå, noe de fyldige og velformede øyenbrynene understreker. De intense, holdbare nyansene til Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick er bare én av mange ­grunner til at denne stjernen kan se lyst på fremtiden.

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 259,Nyanse på bildet: Poppy Please Mary Kay® Lip Liner, 229,Nyanse på bildet: Red

Skritt for skritt med Mary Kays Global Makeup Artist Keiko Takagi Mineral Eye Color Crystalline 1 Påfør fra vippene og helt opp til øyenbrynet.

KEIKO TAKAGI

18

Legg et tynt lag Mineral Eye Color Rosegold på øyelokket. Følg opp med et lag Mineral Eye Color French Roast i globallinjen. Spre fargen oppover og ut mot ytterkroken. Påfør Eyeliner Black langs vippene over øyet, og avslutt med to lag Lash Intensity® Black.

kinnbeina med Bronzing Powder 2 Fremhev Light/Medium. Påfør Lip Liner Red langs leppenes konturer, og avslutt med et lag Gel Semi-Matte Lipstick Poppy Please.

Se tutorial

Samtlige priser er anbefalt forbrukerpris inkl. mva. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil og prisendringer. Produktene er tilgjengelig så lenge lagerbeholdningen varer.


” Sterk farge på leppene kan balanseres med nøytral øyesminke og fyldige øyenbryn. Det er både stilsikkert og moderne.” — Keiko Takagi, Mary Kay Global Makeup Artist

19


Runway Bold

NAILED IT! Fashionistas elsker Limited Edition Mary Kay® Runway Bold-kolleksjonen helt ut til fingerspissene! Neglene blir et blikkfang med nye LE Nail Lacquer Blue Debut og Rosy Encore. Velg ut din egen favoritt, eller kombiner nyansene for å sette personlig preg på høstens negletrender. Neglelakken gir en vakker satengfinish, og beskytter og styrker neglene – med stil.

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Nail Lacquer, 209,Tilgjengelig i nyansene Blue Debut og Rosy Encore

Modellen velger gjerne en manikyr med sterke farger, både av og på catwalken. Få stilen hennes ved å bruke Blue Debut som underlakk og legge til tynne streker med Rosy Encore på ringfingerneglene.

20

Samtlige priser er anbefalt forbrukerpris inkl. mva. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil og prisendringer. Produktene er tilgjengelig så lenge lagerbeholdningen varer.


The stylist’s scratch-

Stylistens slitesterke resistant lacquer inneglelakkRosy i Rosy Encore er både Encore is both kunstnerlig og holdbar. artful and durable.

Til høyre: Moteredaktørens yndlingsneglelakk er klassisk, enkel og chic. Glitrende Rosy Encore er mer uventet enn negler i en tradisjonell nudenyanse.

Til venstre: Gjenskap bloggerens hypertrendy manikyr med Rosy Encore og dramatiske aksenter med Blue Debut på to fingre.

21


Shop Your Way. E-POST Send bestillinger og spørsmål til din Frittstående Hudpleiekonsulent via e-post. ONLINE Du kan handle i din Frittstående Hudpleiekonsulents nettbutikk akkurat når du vil.

See you next season!

TELEFON Ring eller send en melding når du trenger skjønnhetsråd.

Gjør trenden til din egen ved hjelp av din Frittstående Hudpleiekonsulent. Ta kontakt

ANSIKT TIL ANSIKT Treff din Frittstående Hudpleiekonsulent akkurat når det passer deg. Du kan også bli vertinne for et hudpleiekurs!

i dag for å prøve høstens hotteste nyanser!

22

www.marykaynorway.no

Lesley Cosmetics AB – Mary Kay

marykaynordic

youtube.com/mklesley

Trend Report Høst/Vinter 2016 Norge  
Trend Report Høst/Vinter 2016 Norge