Page 1

Trend Report Syksy/talvi 2016


2


RUNWAY BOLD Stylisti, muotitoimittaja, bloggaaja, malli. Backstagella, eturivissä ja toimituk­sissa kuhisee, kun uuden Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Collec­tionin valmistelut ovat kuumimmillaan. Jokainen näistä naisista valmistautuu muotinäytökseen omalla tavallaan, heitä kaikkia yhdistävät Runway Bold -kokoelman huomiota herättävät värit ja katseen vangitseva muoti.

Voimakkaat luomivärisävyt, pehmeästi kiiltävät metalliset rajausvärit ja täyskiiltokynsilakat ovat tällä kaudella otsikoissa. Muodikas nainen sujauttaa meikit kultaiseen Collection Bagiin ja voi luoda oman ainutkeraisen lookinsa missä ja milloin vain. Tällä kaudella jokainen muotitietoinen it-girl käyttää Mary Kayta!

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Collection Bag Kysy Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultiltasi, miten meikkilaukku voi olla sinun.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.

3


meet

THE STYLIST Stylisti tunnetaan särmikkäistä vaatekappaleista ja persoonallisesti yhdistellyistä, toimivista asukokonaisuuksista. Hän nivoo itsevarmasti metallisävyt toisiinsa ja yhdistää pelotta farkkua farkkuun tai ylellisen muotiluomuksen budjettiin sopiviin perusvaatteisiin.

4


Denim on denim. Huoleton ja rento yhdis­telmä on vääjää­ mättä cool. Rouheaan päällystakkiin yhdistet­ tynä farkkupaita ankkuroi stylistin tyylin.

Stylisti valitsee aina kengät, joissa voi kävellä. Kullanväriset sneakerit yllättävät, kun asuun kuuluu kontrastina toimiva laukku.

Trendinmukainen crossbodylaukku vapauttaa kädet ja on tämän kauden must. Pikkulaukkuun sujautetaan vain tärkeimmät.

” Stylisti luottaa klassi­ koihin, mutta tyylissä näkyy oma ote. Vasta­ kohtien yhdistely on kiehtovaa: huippumuotia halpikseen, tummaa farkkua vaaleaan sekä kultaa ja hopeaa samalla kertaa.” – Michela Buratti, stylisti 5


the stylist

YEAR OF THE CAT EYE Aina tyylikäs, näyttävä kissansilmärajaus saa uuden tulkinnan metallisella geelirajausvärillä. Stylistin meikissä Runway Bold Gel Liner Duo tuo sähköistä särmää tuttuun muotoon. Notkean ja kevyen mutta väriltään kylläisen geelivärin saa levitettyä kynämäisen tarkasti.

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Gel Liner Duo, 31,90 €

Mary Kay Global Makeup Artist Keiko Takagin ohjeet:

1 KEIKO TAKAGI

6

Korosta silmän sisänurkkaa Mineral Eye Color Silver Satinilla. Piirrä kissansilmä­ rajaus Eyeliner Blackilla. Korosta ­rajausta Runway Bold Gel Linerin metallisella kulta­ sävyllä. Viimeistele kahdella kerroksella Ultimate Mascara™ Blackia.

2

Sipaise otsalle ja leukaluulta poskiin Bronzing Powder Light-Mediumia. Häivytä aurin­kopuuteri kaulalle ja sipaise sen jälkeen poski­ päille ­Mineral Cheek Color Duo Juicy Guavan poski­ punasävyä.

3

Rajaa ja muotoile huulet Lip Liner Light Nudella ja punaa huulet Gel Semi-Matte Lipstick Always Apricotilla.

Katso tutoriaalivideot

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.


” Kulta on monikäyttöistä. Sitä voi käyttää ohuena rajauksena päivämeikissä tai näyttävänä siipenä juhlameikissä.” – Keiko Takagi, Mary Kay Global Makeup Artist

7


meet

THE OFF-DUTY MODEL Näytöslavojen ulkopuolella malli käyttää trendihousuja jättineuleen ja tyyli­ tennareiden kanssa. Avainsana on mukavuus, luksusta unohtamatta. Muodikkaat asusteet ja yksityiskohdat erottavat hänet massasta pään – ja hartioiden – mitalla.

8


” Vapaa-ajalla malli näyttää aina löytävän tasapainoisen kokonaisuuden, joka on mieleenpainuva ja samalla äärimmäisen mukava.” – Michela Buratti, stylisti

A brightväriläiskä pop of color Raikas is what elevates murtaa mustan her look beyond the realm ja tummansinisen of black andOdotta­ navy. A maailman. classic bag fresh in maton väri is saa an unexpected shade. klassikkolaukun näyttämään tuoreelta. Constantly rushing

Muotinäytöksestä from show to show, toiseen kiirehties­ the off-duty model sään malli kiitää makes great strides pitkin katuja let­ in easy trousers keis­ säwith housuissa, filled dramatic joissa on näyttäviä details. tehosteita.

Nopealla vilkaisulla luulisi, että mallin jättineule on poikaystävän kaapista. Lähempi tarkastelu paljastaa nokkelan neuleen tulevan suoraan näytöslavoilta.

9


the off-duty model

TRUE BLUE GLAMOUR Kauden trendi on näyttävimmillään juuri muotinäytöksen tehneellä mallilla, joka on matkalla seuraavalle keikalle. Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Eye Color Palettella tehty arvaamaton sini-kultainen meikki kääntää katseet. Nämä voimakkaat, kestävät värit pysyvät tahraamatta kiireistenkin kaunottarien luomilla.

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Eye Color Palette, 37,90 €

Mary Kay Global Makeup Artist Keiko Takagin ohjeet: luomiväripaletin kultasävyä Korosta poskia Mineral Cheek Color Sun1 Levitä luomelle luomivakoon saakka sekä silmän 2 ny Spicella. Rajaa huulet Lip Liner Light

KEIKO TAKAGI

10

sisänurkkaan. Levitä kirkaansinistä sävyä luomivakoon ja alaluomelle. Tuo meikkiin syvyyttä häivyttämällä tummansinistä sävyä yläripsien tyveen erityisesti silmän ulkokulmaan ja alaripsien tyveen. Viimeistele kahdella kerroksella Ultimate Mascara™ Blackia.

Nudella ja punaa huulet True ­Dimensions® Sheer Lipstick Subtly Youlla.

Katso tutoriaalivideot

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.


“Blue shadow is versatile when you use it for just an accent color. To give this ” Monipuolinen sininen sopii look an everyday, tehoste­sävyksi.Vähemmän less theatrical twist, add suurieleinen meikki syntyy, kun it to just the lashline.” lisää sinistä vain ripsien tyveen.” –­—Keiko KeikoTakagi, Takagi, Mary Mary Kay KayGlobal GlobalMakeup MakeupArtist Artist

11


meet

THE FASHION EDITOR Muotitoimittaja hallitsee klassikot. Harkitun räätälöity mutta naisellinen look on trendin mukainen ja koostuu vaatteista, joista tulee seuraavan kauden himotuimpia.

12


Kiiltävä teepaita yllättää ja pehmentää muotitoimittajan tiukkaa tyyliä. Tyylin viimeistelee hienostunut takki huolettomasti hartioille heitettynä.

”Muotitoimittaja tekee pikakatsauksen jokaiseen trendiin. Asusteina hänellä ovat ne tuotteet, jotka pääty­ vät muiden ostoslistoille ensi vuonna.” – Michela Buratti, stylisti

Gr an ite

Ripe Watermelon

Cr ys ta llin e

Em er ald

Tyylikkääseen pukuun pukeutuneena muotitoimittaja osoittaa olevansa pelkkää bisnestä. Räätälöity, feminiininen puku levei­ ne raitatehosteineen on pehmeä versio mies­ten puvusta naiselle, joka tekee päätökset.

Arkkitehtoniset korot, jotka kaikki haluavat ensi kaudella, saavat ensi-iltansa muotinäytösten eturivillä tällä kaudella. Pink Luster

13


the fashion editor

CLASSIC GETS CHIC Muotitoimittajalle hienostuneisuus on enemmän kuin mielentila. Riisuttu silmämeikki syntyy Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Eye Color Paletten metallisävyillä, ja katseet kerää marjainen huulipuna. Kun luomivärit ovat kestäviä ja valovoimaisia, muotitoimittaja on tyylikkäänä valmis kameran eteen koska vain.

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 € Sävy Crushed Berry Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Eye Color Palette, 37,90 €

Mary Kay Global Makeup Artist Keiko Takagin ohjeet: silmän sisänurkkaa luomiväri­ poskiluulle Mineral Cheek Color 1 Korosta 2 Sipaise paletin kultasävyllä. Levitä pronssi­ Shy Blushia. Rajaa huulet Lip Liner sävyä ripsien tyvestä luomivakoon ja häivytä kultasävyyn. Rajaa ylä- ja ala­ ripset Eyeliner Blackilla. Häivytä hyvin. Lisää kaksi kerrosta Lash Intensity® Mascara Blackia.

Berryllä ja lisää huuliin huolellisesti Gel Semi-Matte Lipstick Crushed Berryä.

KEIKO TAKAGI

Katso tutoriaalivideot 14

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.


” Kulta on monin tavoin neutraali sävy. Se on kaunis ja hienostunut ja sopii jokaikiselle.” – Keiko Takagi, — Keiko Takagi, Mary Kay Global Makeup Artist Mary Kay Global Makeup Artist

15


meet

THE BLOGGER Bloggaaja rakastaa vintagelöytöjä ja paljastaa uudet designersuosikkinsa somessa. Toisinaan kokeellinen (mutta aina huokea) tyyli koostuu leikkisistä kuoseista ja rohkeista väriyhdistelmistä, jotka nostavat hymyn huulille.

16


Bloggaaja tietää, että katumuotikuvia varten lookin on oltava kunnossa pikkuasusteita myöten. Puhelimen purkkapopkuoret ja yliampuvat sormukset takaavat, että hänet napataan kuviin.

Yhdistelyn taito on kultaa. Printtien voima kasvaa kerrostettaessa. Graafinen neuletakki on omiaan geometrisen mekon kanssa.

Emerald

” Bloggaajan look on niin hauska. Hän saa yhdistellä huokeita tuot­ teita mielensä mukaan blogipersoonaansa kehittäessään.” – Michela Buratti, stylisti

Tänä vuonna käsi­laukuissa palkitaan rohkeus. Laukkuun bloggaajakin sijoit­taa, sillä se lisää sopivan tyylilisän juhlapuvustoon. 17


the blogger

FACE OF THE FUTURE Bloggaaja ei pelkää kokeilla rohkeita värejä parhaiden puoliensa korostamisessa. Hän on kiinni trendissä kulmakarvojaan myöten, jotka ovat nyt runsaan luonnolliset. Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstickin kestävät ja intensiiviset sävyt nostavat syystäkin hymyn katumuodin mestarin huulille.

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 € Sävy Poppy Please Mary Kay® Lip Liner, 28,40 € Sävy Red

Mary Kay Global Makeup Artist Keiko Takagin ohjeet: Mineral Eye Color Crystallinea 1 Levitä ripsien tyvestä kulmaluulle. Levitä Rosegoldia liikkuvalle luomelle. Lisää French Roastia luomivakoon ja häivytä ulkokulmaa kohti. Rajaa ripset Eyeliner Blackilla ja lisää ripsiin kaksi kerrosta Lash Intensity® Mascara Blackia.

ja anna poskille muotoa Mineral 2 Korosta Cheek Color Duo Watermelonin poski­ punalla ja highlighterialla. Rajaa huulet Lip Liner Redillä ja lisää huulipunaksi Gel Semi-Matte Lipstick Poppy Pleasea.

KEIKO TAKAGI

Katso tutoriaalivideot 18

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.


” Voimakkaaseen huulimeikkiin sopivat neutraalit silmät ja runsaat kulmat. Näin meikki pysyy tyylikkäänä ja modernina.” – Keiko Takagi, Mary Kay Global Makeup Artist

19


Runway Bold

NAILED IT! Fashionistat omaksuvat Limited Edition Mary Kay® Runway Bold -trendin sormenpäitä myöten. Uudet sävyt Blue Debut ja Rosy Encore tuntuvat ylellisiltä. Valitse jompikumpi suosikiksesi tai ilmennä syystrendejä näitä heleitä sävyjä yhdistellen. Satiinipintainen lakka suojaa ja vahvistaa kynsiä.

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Nail Lacquer, 21,90 € Saatavilla sävyt Blue Debut ja Rosy Encore

Intensiiviset värit koristavat mallin kynsiä näytöslavoilla ja niiden ulkopuolella. Tee tyylistä omasi. Maalaa kynnet sävyllä Blue Debut ja lisää ohut tehosteviiva nimettömiin.

20

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.


The stylist’s scratch-

Stylistin naarmuuntumaton resistant lacquer in Rosy Encore -lakkaus Rosy Encore is both on taidokas ja kestävä. artful and durable.

Ylhäällä oikealla: Muoti­ toimittajan vaivattoman tyylikäs manikyyri on klassinen. Hienovaraisesti kimaltava Rosy Encore on yllättävä versio nudelakasta.

21


Shop Your Way. VERKKOKAUPPA Osta tuotteet suoraan Itsenäisen Ihonhoitokonsultin verkkokaupasta. SÄHKÖPOSTI Lähetä tilaus tai kysymykset sähköpostilla. PUHELIN Soita tai lähetä tekstiviesti.

See you next season!

TAPAAMINEN Varaa ihonhoitotapaaminen tai meikkineuvonta sinulle sopivaan aikaan.

Haluatko toteuttaa trendejä? Mary Kayn Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa. marykay.fi

22

www.marykay.fi

Lesley Cosmetics Oy – Mary Kay

marykaynordic

youtube.com/mklesley

Trend Report Syksy/talvi 2016 Suomi  
Trend Report Syksy/talvi 2016 Suomi