Page 1

TimeWiseÂŽ Skin Care

En bedre

fremtid for huden din.

™


DU VIL

2

finne de rette produktene til huden din raskt


DU TRENGER

DENne hurtigGUIDEN

4 6 14 16 18 20 22

Vitenskapen bak vakker hud

s.

Tidlige eller tydelige aldringstegn

s.

Det ultimate hudpleieprogrammet

s.

Hudpleie som virker mens du sover

s.

Av og til trenger huden et løft

s.

Den beste mulige fukten

s.

Aldringsforebyggende fordeler for kroppen

s.

3


DU VIL HA

PRODUKTER DU KAN stole PĂ…

Vitenskapen bak

vakker hud

Dr Beth Lange, Mary Kay Chief Scientific Officer

Kuriositeter fra dr Beth Lange Dr. Lange, sjef for Mary Kays forskings- og produktutviklingsavdeling, deler gladelig sine omfattende kunnskaper om Mary Kays hudpleieprodukter med oss.

4


DU TRENGER

DEN aldringsforebyggende styrken til timewise®produKtEne våre

I 50 år har Mary Kay utviklet hudpleieprodukter som er effektive og pålitelige, og som gir kvinner resultatene de vil ha. Vår forskings- og utviklingsavdeling er alltid på utkikk etter innovasjoner og nye ingredienser som hjelper huden med å opprettholde et ungdommelig utseende, og streber alltid etter å utvikle nye teknikker for å motvirke aldringstegn. TimeWise®-serien er svaret på de tidlige aldringstegnene du står ovenfor hver dag.

DU VIL HA

så god personlig service som overhodet mulig DU TRENGER

en egen frittstående hudpleiekONSULenT for mary kay Forskning TimeWise®-sammensetningen er resultatet av årevis med forskning. Lanseringen av TimeWise® Miracle Set®, selve basisen i TimeWise®-serien, banet veien for en stadig voksende og omfattende satsing på aldringsforebyggende produkter fra Mary Kay.

Personlig service, individuelle anbefalinger • Personlig tilpassende produktanbefalinger • Sjansen til å prøve produktene før du kjøper dem • Informasjon om nye produktlanseringer

Handle på dine egne vilkår

Testing Alle TimeWise®-produkter gjennomgår inngående tester av en gruppe forskere som benytter seg av vitenskapelige forskningsresultater og de nyeste teknikkene for å virkelig sikre at produktene er trygge i bruk.

• Via din Frittstående Hudpleiekonsulent sin egen Mary Kay-hjemmeside på nettet • På en hudpleieklasse, per telefon eller via et møte med din Frittstående Hudpleiekonsulent • Levering hjemme eller på arbeidsplassen

Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent, eller finn en på www.marykaynorway.no

5


DU VIL

påvirke TIDlIGe til tydelige aldringstegn

Regelmessig bruk av et aldringsforebyggende hudpleieprogram i flere trinn er avgjørende for å få og vedlikeholde frisk hud, motvirke tidlige til tydelige aldringstegn og få huden til å se yngre ut!

6


TIDlIGe aldringstegn

• • • • • • •

Skiftninger i hudtonen Antydning til mørke flekker Tørr og ru hud Poser under øynene Synligere porer Tørre, sprukne lepper Skader fra solen begynner å vise seg

tydelige aLDRingstegn

• • • • • • • • • •

Synlige ujevnheter i hudtonen Synlige mørke flekker Ru, tørr og livløs hud Svekket elastisitet Fine linjer rundt munnen og øynene Poser og mørke ringer under øynene Større/mer synlige porer Redusert fuktighetsbalanse Tørre, sprukne lepper Skadene fra solen blir mer fremtredende

Kuriositet fra Dr Beth Lange

“Indre aldring, også kjent som den naturlige aldringsprosessen, er en pågående prosess som vanligvis begynner i tjueårsalderen. Ytre aldring er resultatet av ytre faktorer som ofte påskynder den naturlige aldringsprosessen, og forårsaker at huden aldres for tidlig.” TEGN PÅ INDRE ALDRING: Fine linjer og rynker; tynn, gjennomsiktig hud og svekket elastisitet ÅRSAKER TIL YTRE ALDRING: Sol, eksponering for vær og vind, tyngdekraften og røyking 7


DU TRENGER

TimeWise® Miracle Set® TimeWise® 3-In-1 Cleanser TimeWise® Age-Fighting Moisturizer TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF 30 TimeWise® Night Solution

8

timewise® miracle set®


Effektive produkter Aldringsforebyggende fordeler Hud som ser yngre ut Ved å bruke TimeWise® Miracle Set® får du et intelligent forsvar mot aldringstegn. De fire produktene i settet samarbeider med hverandre i et allsidig morgen- og kveldsprogram. Nå kan du rense, skrubbe, friske opp, fukte, beskytte, stramme opp, bygge opp samt gjøre huden mykere, alt mens du reduserer fine linjer og rynker – slik at du kan se like fantastisk ut år etter år!

Følgende resultat ble observert av en dermatolog i en 12 uker lang medisinsk studie:

83%

FØR

ETTER

hadde en redusert forekomst av fine linjer og rynker. Opp til

25% fikk en forbedring i hudens elastisitet.

100% fikk mykere, glattere hud. 46% hadde jevnere hudtone.

Opplev et mirakel i dag! Prøv selv – og få resultater etter bare én måned med TimeWise® Trial Miracle Set®.

9


DU VIL HA

aldringsforebyggende Fordeler i hvert eneste trinn

Foundation er et viktig innslag i hudpleieprogrammet ditt. • Den beskytter huden din mot ytre faktorer. • Den minsker synlige ujevnheter i huden og gir huden et vakkert utseende. • Den bidrar til å jevne ut hudtonen.

Når du bruker TimeWise® Liquid Foundation, får du til og med aldringsforebyggende fordeler av denne delen av morgenrutinen. TimeWise® Liquid Foundation er beriket med E-vitamin og kollagenforsterkende peptider som gjør at huden umiddelbart ser fastere, yngre og friskere ut. Fine linjer og rynker blir mindre synlige, og den er godtgjørende for huden din. Velg mellom to varianter som begge kan brukes på følsom hud.

Andre produkter som beskytter og perfeksjonerer

Mary Kay® Mineral Powder Foundation Mary Kay® Mineral Foundation Brush Gir et naturlig resultat som holder hele dagen. Kan brukes på alle hudtyper.

10

Mary Kay® Creme-to-Powder Foundation Dobbeltvirkende sammensetning som reduserer glans. Kan brukes på alle hudtyper.


DU TRENGER

timewise® foundations

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation Absorberer overflødig olje og kontrollerer glans, og føles lett og luftig på huden. Den gir et fløyelsmatt resultat, og porene ser merkbart mindre ut. Til kombinert/fet hud.

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation Denne fuktighetsgivende foundationen er beriket med godtgjørende jojoba, som gjør huden herlig fuktet, myk og opplivet. Huden får en strålende glød, og ser umiddelbart jevn og vakker ut. Til normal/tørr hud.

Mary Kay® Liquid Foundation Brush For jevn påføring av foundation og concealer.

Mary Kay® Foundation Primer SPF15 Touchen som kompletterer sminken og gjør at den sitter lenger. Beskytter mot skadelige UVA- og UVB-stråler.

11


DU VIL HA

øyne som ikke avslører alderen din

Finn ut hva som forårsaker tegnene på

ALDRING Ansiktsuttrykkene våre Noen av de vanligste aldringstegnene rundt øynene, er de såkalte mimikklinjene. Smilerynker og kråkeføtter – alle forårsaket av ansiktsuttrykk vi bruker ofte.

Solens innvirkning Solens UV-stråler stimulerer produksjonen av frie radikaler som kan forårsake skader på cellene i den tynne huden rundt øynene, hvilket gir opphav til rynker og posete hud.

Ringer under øynene Vanlige årsaker til mørke ringer under øynene er søvnmangel, stress, genetiske faktorer, livsstil og ytre belastning.

12


DU TRENGER

SPEsIALutviklede, aldringsforebyggende PRODUKTER til huden rundt øynene

Se verden med nye øyne

Påføres varsomt rundt øynene for å redusere den synlige forekomsten av fine linjer og rynker. TimeWise® Age-Fighting Eye Cream  i av ti kvinner opplevde at de fikk mindre synlige fine N linjer og rynker.*

Luksuriøs krem som motvirker aldringstegn rundt øynene samt letter opp mørke felt. TimeWise® Firming Eye Cream  % av deltakerne i en medisinsk studie opplevde en 96

overgripende forbedring av huden rundt øynene.**

Bli kvitt de mørke ringene! Et effektivt serum som minsker forekomsten av mørke ringer og poser under øynene! TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer Etter bare 2 uker opplevde 7 av 10 kvinner at forekomsten av mørke ringer og poser under øynene minsket.** Basert på en forbrukerundersøkelse utført av et uavhengig markedsundersøkelsesfirma. ** Basert på en 12-ukers medisinsk studie.

13


DU VIL HA

glatt, SKIMReNDE Hud PÅ ET blunk

PEELING har lenge vært hemmeligheten bak vakker hud. Dyptgående eksfoliering fjerner hudceller som samler seg på huden og gir den et gustent utseende. TimeWise® Microdermabrasion Set hjelper deg med å gjøre huden vakrere i to enkle trinn. 14


DU TRENGER

Timewise® microdermabrasion set

STEP

1 2

REFINE inneholder viktige ingredienser som anbefales av hudterapeuter. Den reduserer porenes synlighet ved å fjerne de døde hudcellene som samler seg i og rundt kantene på hver pore.

STEP

REPLENISH trekker raskt inn i huden og gjør den myk, jevn og glatt.

TimeWise® Microdermabrasion Set

Refine Replenish

Det ultimate hudpleieprogrammet

+ TimeWise® Miracle Set®

+

Valgfri TimeWise® Eye Cream

= TimeWise® Microdermabrasion Set

Den perfekte løsningen for å få ungdommelig hud!

15


DU VIL HA

HUDPLEIE SOM VIRKER MENS DU SOVER

La de

ALDRINGSFOREBYGGENDE

fordelene gjøre underverker for huden din om natten:

Styrker hudbarrieren

Hjelper huden med å klare dagens belastninger

Aktiverer kollagenproduksjonen

TimeWise® Night Restore & Recover Complex™

16


DU TRENGER

Timewise® Night restore & recover complex™

Fem viktige ingredienser som virker mens du sover:

EKSTRAKTER FRA ASSAIBÆR: En meget kraftfull antioksidant.

STEROLER FRAN GRANATEPLE:

PALMITOYL TETRAPEPTID-7:

En rik kilde til lipider, som kan bidra til å styrke og stabilisere hudbarrieren.

Har en bevist positiv effekt på bekjempelsen av aldringstegn.

EKSTRAKTER FRA KASTANJEFRØ:

EKSTRAKTER FRA BOMULLSFRØ:

Har vist seg å å være fordelaktig for cellefornøyelsen og for den prosessen som er nødvendig for at huden skal se yngre ut, som kan avta med alderen.

Har en bevist positiv effekt på hudens gjenoppbygging.

7 av 10 kvinner opplevde at huden føltes yngre etter kun én uke. I en 12-ukers uavhengig forbrukerundersøkelse mente en stor majoritet av kvinnene også at produktet blant annet reduserte den synlige forekomsten av tidlige aldringstegn, og hadde en synlig effekt på huden.

76% Huden føles fastere 71% Minsker de synlige effektene av ytre belastninger 70% Reduserer tidlige aldringstegn 69% Reduserer den synlige forekomsten av fine linjer Tallene gjelder antallet kvinner som sa seg enig i påstanden.

Hva foregår i huden

DAG & NATT

Om dagen forsvarer huden seg aktivt mot frie radikaler. Disse forekommer i ulike miljøfaktorer, som eksempelvis eksos og UV-stråler.

Om natten jobber huden med gjenoppbyggelsesprosesser, som blant annet å produsere kollagen og styrke hudbarrieren.

17


DU VIL

øke HUDENS KOLLAGENproduksjon

Av og til trenger huden et

LØFT Det viktige kollagenet

Aldringens effekt

Kollagenet fyller en viktig funksjon ettersom det gjør huden sterkere, og elastinet gjør den mer elastisk.

Eksponering for ozon, sigarettrøyk og sollys kan, i likhet med vårt eget stoffskifte, gi opphav til frie radikaler. Disse kan i sin tur bidra til at huden aldres for tidlig.

Kurioset fra dr Beth Lange “Ifølge hudleger og forskere har C-vitamin en avgjørende rolle i å stimulere syntesen av hudoppstrammende kollagen.”

18

TimeWise® Replenishing Serum+C®


DU TRENGER

timewise® Replenishing serum+C®

Stimuler kollagenproduksjonen. Gjør huden din frisk og sterk. • Huden ser fast og oppstrammet ut. • Inneholder ingredienser som er kjent for å fremme produksjonen av nytt kollagen. • Inneholder ingredienser som hjelper til med å forhindre nedbrytingen av eksisterende kollagen. • Inneholder ingredienser som er kjent for å styrke elastinet.

Hva blir resultatet? Vi gjennomførte en inngående forbrukerundersøkelse for å finne ut hva kvinner opplevde etter å ha brukt TimeWise® Replenishing Serum+C®, og resultatene taler for seg selv:

90% sa at huden så bedre ut. 89% sa at huden så fastere og friskere ut. 86% sa at huden så spenstigere ut. 79% sa at huden så yngre ut. TimeWise® Replenishing Serum+C® inneholder flere C-vitaminkilder som gjør underverker for huden.

*Resultatet av en 2 uker lang studie.

19


DU VIL HA

10

så god fukt som overhodet mulig

minutter med omsorg * og et fabelaktig resultat

Skjem bort huden din, gi den en dose veltrengt fukt og få tilbake din ungdommelige glød. • Tegn på stress forsvinner. • Huden ser fyldigere ut. • Den synlige forekomsten av fine linjer og rynker blir mindre. • Gløden kommer tilbake. • Huden ser yngre og fastere ut, og får bedre motstandsdyktighet.

Hvorfor er det viktig med fukttilførsel? Huden er kroppens største organ, og omkring 70 prosent av den består av vann. Når huden ikke får nok fukt, kan den ikke fungere som den skal, og linjer og rynker kan bli mer fremtredende. Andre tydelige tegn på ubalanse kan også oppstå, som at den blir ru og sprekker. For å opprettholde hudens ungdommelige utseende, er det viktig at du bruker fuktighetsgivende produkter.

Hva blir resultatet? Størstedelen av kvinnene som prøvdre TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask i en gjennomgående forbrukerundersøkelse** var enige om at den ikke bare forbedret hudens generelle utseende, men at den også bidro med følgende fordeler:

85 % oppga at huden så fastere ut og føltes renere. 82 % oppga at huden virket beroliget og fuktet.

*Kvinnene i en uavhengig forbrukerundersøkelse var overens om at huden deres så mindre stresset ut, virket frisk og beroliget, og at masken blant annet hjalp til med å redusere inntrykket av synlige porer. **Resultatene er basert på en 2-ukers uavhengig forbrukerstudie.

20


DU TRENGER

timewise® moisture renewing gel mask

TimeWise® Moisture Renewing Freshener Gjør huden myk og fuktet, og forsterker resultatene av de andre produktene i TimeWiseserien!

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Umiddelbar fukt-tilførsel Lukker inne fukten Minsker porene Gjør huden fastere Mykgjørende Beroligende Stimulerende Pleiende

Den mykgjørende sammensetningen kompletterer rengjøringsprosessen og gjør huden din fuktet, silkeglatt og klar til å ta til seg det alt det beste fra ditt aldringsforbyggende hudpleieprogram!

Hva sier kvinner om resultatet? Kvinnene i en 2 uker lang uavhengig forbrukerstudie var enige om at TimeWise® Moisture Renewing Freshener fremhevet resultatet av hudpleieprogrammet deres. De opplevde også følgende:

90 % sa at huden deres føltes myk og fuktet. 87 % sa at huden deres føltes oppfrisket. at produktet hjalp til med å redusere inntrykket av synlige porer. 77 % oppga

21


DU VIL HA

aldringsforebyggende fordeler til kroppen

Ikke glem å forebygge aldringstegnene på din

KROPP Hender og utringning Huden på baksiden av hånden er relativt tynn og ømtålig, omtrent som huden rundt øynene. Utringningen får ofte like mye sollys som ansiktet. Både hender og utringning er områder som kan vise tidlige tegn på aldring.

Kroppen I takt med at vi blir eldre, er det helt naturlig at hudens elastisitet svekkes som følge av minsket produksjon av elastin og kollagen. Men mange av de mer åpenbare forandringene oppstår som en følge av faktorer vi kan påvirke, som eksempelvis et mangelfullt hudpleieprogram og skader fra UVA/UVB-stråler.

 uriositet fra K dr Beth Lange

“Det er viktig å opprettholde et bra fuktighetsnivå i kroppen. Selv om det mest åpenbare resultatet av rett mengde fukt kan være at huden føles myk og glatt, er det like viktig å se på hvordan huden ser ut. Fuktet hud kan faktisk se myk ut som et resultat av at ujevnhetene blir mindre synlige.”

22


DU TRENGER

Det beste kroppen din kan få

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion Kombinerer fordelene fra flere produkter i én og samme godtgjørende sammensetning, beriket med en dobbel dose koffein, gresskarfrøets styrkende egenskaper samt en forfriskende duft. Den inneholder også ingredienser som retter seg inn på følgende områder: • Styrker hudens struktur og gjør den fast, jevn og spenstig. • Gir huden ny energi. • Minsker skadene fra UV-stråler. • Tilfører fukt i opp til 24 timer. Etter fire ukers bruk oppga 3 av 4 kvinner at huden deres så spenstigere ut.

TimeWise Body™ Hand and Décolleté Cream SPF 15 • Minsker synlige ujevnheter og gjør at huden ser fastere ut. • Fukter, styrker hudbarrieren og bidrar til å redusere den synlige forekomsten av fine linjer og rynker. • Reduserer inntrykket av mørke flekker på huden. • Beskytter mot UV-stråling. Etter to ukers bruk oppga 80% av kvinnene som prøvde produktet at det reduserte synlige ujevnheter.

23


TIMEWISE®-LØSNINGER Hva huden din trenger

Din TimeWise®-løsning

Et mangesidig, skreddersydd, aldringsforebyggende hudpleieprogram

TimeWise® Miracle Set®

TimeWise® Miracle Set® i en praktisk prøveforpakning

TimeWise® Trial Miracle Set®

Øyne Motvirker fine linjer og rynker rundt øynene

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Motvirker fine linjer og rynker rundt øynene, øker elastisiteten i huden rundt øynene samt tilfører fukt og lyser opp huden

TimeWise® Firming Eye Cream

Et botemiddel mot mørke ringer og poser under øynene

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer

Munn Motvirker fine linjer og rynker på og rundt leppene

TimeWise® Age-Fighting Lip Primer

Spesielle områder Motvirker fine linjer, forfiner porene og gjør huden umiddelbart mykere

24

TimeWise® Microdermabrasion Set


Alle aldres på forskjellige måter.

Derfor trenger du tilpassede, aldringsforebyggende løsninger for de spesielle behovene til nettopp

Hva huden din trenger

Din TimeWise®-løsning

Spesielle områder Forsterker kollagenet, slik at huden skal få tilbake sin fasthet og elastisitet

TimeWise® Replenishing Serum+C®

Ekstra fukt som kapsles inne og blir værende, og gjør huden herlig opplivet

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

En ekstra rengjøringsbonus som gjør huden herlig fløyelsmyk

TimeWise® Moisture Renewing Freshener

Hjelper huden med å innhente seg fra ytre belastninger, og styrker hudbarrieren

TimeWise® Night Restore & Recover Complex™

Kropp Fornyet spenst, fasthet, definisjon og fukttilførsel

Færre synlige aldringstegn på hender og utringning

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion

TimeWise Body™ Hand and Décolleté Cream SPF 15

25


PÅFØRINGSREKKEFØLGE

&

TimeWise® 3-In-1 Cleanser eller TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar TimeWise® Moisture Renewing Softener

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask eller Botanical Effects Masks

/

&

Varieres med* TimeWise® Microdermabrasion Set Step 1 og 2

TimeWise® Replenishing Serum+C®

TimeWise® Day Solution SPF 30

TimeWise® Night Solution TimeWise® Night Restore & Recover Complex™

26

dag

natt


&

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer eller TimeWise® Age-Fighting Moisturizer SPF 30

&

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer

&

TimeWise® Firming Eye Cream eller TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

Mary Kay® Foundation Primer SPF 15 valgfri Mary Kay® Foundation

&

TimeWise® Age-Fighting Lip Primer

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion

&

TimeWise Body™ Hand and Décolleté Cream SPF 15

* Ikke bruk TimeWise® Microdermabrasion Set (Step 1 og 2), TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask eller Botanical Effects Masks på samme dag. Du kan derimot variere de forskjellige produktene med hverandre hver uke/måned. Du bør ikke bruke ansiktsmaske eller peeling mer enn 2-3 ganger i uken. Ikke bruke akneprodukter rett etter en ansiktsmaske eller peeling.

27


Vil du vise huden din fra sin

beste side? Din Frittstående Hudpleiekonsulent hjelper deg med å finne ut akkurat hva huden din trenger, og med å sette sammen et individuelt tilpasset hudpleieprogram. Avtal en herlig hudpleieklasse, og prøv Mary Kays fantastiske hudpleieprodukter før du bestemmer deg for hva du vil kjøpe! Du får hjelp med å finne en konsulent i ditt område ved å klikke på “Finn en konsulent“ på www.marykaynorway.no!

Alt det siste innen hudpleie og skjønnhet! Finn flere e-kataloger på www.marykaynorway.no.

TimeWise eCatalog NO  

TimeWise eCatalog på norsk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you