Page 1

JANUARI 2018 | SVERIGE

BE THE FIRST TO TRY! NEW! TIMEWISE® VITAMIN C ACTIVATING SQUARES™ Supercharge Your Serum


Seize This BEAUTIFUL MOMENT 2


Ett nytt år har just börjat och en perfekt tid för att ta in ny energi och verkställa nya idéer är här. För många av oss handlar januari om hälsosamma livsstilsförändringar och om att uppdatera sin stil. Jag är gärna med dig i din nystart för att dela med mig av nya produkter från Mary Kay® som kan hjälpa dig på vägen! Möt året med självförtroende och ta hjälp av skönhetsprodukter som ger bevisade resultat. NEW! TimeWise® Vitamin C Activating Squares™ ger fantastiska fördelar som du kan läsa om på kommande uppslag! När du ger din skönhetsrutin en makeover, glöm inte bort att ta hand om resten av kroppen! Den nya Satin Body®-kollektionen gör din hy mjukare och lenare än någonsin och är ett välkommet tillskott till Satin Lips® och Satin Hands® (läs mer på sidan 8–9). En annan härlig nyhet som du inte vill missa är vår nya kollektion med ögonskuggor. NEW! Chromafusion™ Eye Shadow kommer i många läckra nyanser och i en formula som håller även den längsta dagen (läs mer från sida 19). Bläddra lite i magasinet och se om det finns någonting som passar din nystart. Jag finns här för dig!

3


4


THE LATEST MARY KAY SKIN INNOVATION IS HERE

INTRODUCING A BEAUTY-INDUSTRY FIRST.

Bli en av de första som upplever ett teknologiskt genombrott från Mary Kay® som levererar ren C-vitamin till din hy. Den här åldersbekämparen är en riktig beauty-boost som laddar upp din hudvård med välgörande ingredienser på bara några sekunder. Fräscht, kraftfullt, effektivt och tillgängligt hos din Fristående Hudvårdskonsult. 5


NEW! TIMEWISE® VITAMIN C ACTIVATING SQUARES™ + SERUM* = SUPERCHARGED SKIN! På bara två veckor** ger NEW! TimeWise® Vitamin C Activating Squares™ följande fördelar:

Hudtonen ser jämnare ut.

FÖRE

Hyn ser ut att få mer lyster.

EFTER 2 VECKOR

Fina linjer och rynkor blir mindre synliga.

EFTER 4 VECKOR

RESULTATET BLIR BARA BÄTTRE ÖVER TID! Ju längre du använder NEW! TimeWise® Vitamin C Activating Squares™, desto bättre blir resultaten! Efter fyra veckor ser hyn klarare ut. Fina linjer och rynkor i området runt ögonen syns mindre. Se bilden ovan.**

PURE VITAMIN C

FRESH EVERY TIME.

När de små kvadraterna löses upp i vatten i din handflata aktiveras de och omvandlas till rent C-vitamin. C-vitaminet i kvadraterna förblir stabilt i sin förpackning tills de aktiveras. Rekommenderad användning är tre gånger i veckan.

Rent C-vitamin förlorar sin kraft över tid när det utsätts för luft, ljus och vatten. Det problemet är nu löst med ett teknologiskt genombrott som håller C-vitaminet stabilt till dess att du frisätter det vid varje användning.

NEW! Timewise® Vitamin C Activating Squares™, 325,-

TURN YOUR SERUM INTO A SUPERPOWER Applicera på ansiktet och låt torka helt innan du fortsätter med din hudvårdsrutin.

Placera den lilla kvadraten i handflatan, täck över med tre till fyra droppar vatten och blanda så att produkten löses upp.

6

Addera en dos av ditt serum* från Mary Kay® och blanda för att aktivera.

* När du aktiverar TimeWise® Vitamin C Activating Squares™, blanda då inte med produkter som innehåller SPF eller som är avsedda för aknebenägen hy. **Resultaten är baserade på en fyra veckor lång oberoende klinisk studie i vilken 29 kvinnor använde TimeWise® Vitamin C Activating Squares™ tillsammans med en neutral bas tre gånger i veckan.


TAKE CUSTOMIZATION TO A NEW LEVEL NEW! TimeWise® Vitamin C Activating Squares™ kan användas med dessa serum från Mary Kay®. Välj ut vilket serum som bäst passar in på dina önskemål och ge det en riktig vitamin-boost!

TimeWise® Replenishing Serum+C™, 799,Hjälper din hy att bli stark och frisk! Hyn ser mer lyft, fast och elastisk ut. Formulan är rik på antioxidanter och innehåller en kraftfull kombination från växtriket med ingredienser som är kända för sina höga nivåer av C-vitamin.

TimeWise® Tone-Correcting Serum, 549,Ett kraftfullt, innovativt serum som jämnar ut din hudton och ger din hy lyster. Missfärgningar, pigmentfläckar och andra mörka fläckar ljusas upp och blir mindre märkbara.

TimeWise® Pore Minimizer, 449,Det här milda serumet ger ett dagligt skydd som motverkar förstorade porer. Serumet minskar uppkomsten av porer och förbättrar omedelbart hyns textur. Dessutom blir resultatet bara bättre över tid.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum, 849,Det här avancerade serumet hjälper till att återställa intrycket av ungdomlig fasthet, volym och spänst. Produkten reducerar dessutom det synliga intrycket av linjer och rynkor.

Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.


NEW! SATIN BODY® COLLECTION WITH SHEA BUTTER Koppla av och varva ner med en lugnande spadag i sheasmörets tecken.

Fly in i en avkopplande och vårdande värld med den nya Satin Body®-kollektionen. Låt din hud omslutas av en sammetslen kyss av rikt sheasmör. Upplev hur dina sinnen vaknar till liv med den uppfriskande doften av vitt te och citrus. Huden känns mjuk, omhändertagen och återfuktad. Ta hand om dig – det förtjänar du!

8

Exfoliera och avlägsna torra partier med en sheaskrubb som lämnar huden med en uppfriskad och fräsch känsla.

Rengör och lugna torr hud med ett omslutande skum som ger näring och återfuktar.

NEW! Satin Body® Revitalizing Shea Scrub, 285,-

NEW! Satin Body® Indulgent Shea Wash, 285,-


Shea is your Skin’s Best Friend Sheasmör har använts i århundraden för att skydda, berika, mjuka upp och återfukta huden. Det innehåller en mängd vitaminer och är ett fantastiskt komplement till alla hudvårdsrutiner.

Kroppskräm med sheasmör, mangosmör, solrosolja och aprikoskärnolja. Produkten återfuktar omedelbart och huden behåller sedan sin fuktnivå hela dagen.

En lotion som snabbt går in i huden för att verka på torra partier. Formulan innehåller sheasmör och är dessutom berikad med E-vitamin som får huden att kännas sammetslen och omhändertagen.

NEW! Limited Edition Satin Body® Whipped Shea Crème, 365,-

NEW! Satin Body® Silkening Shea Lotion, 325,-

9 Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.


ÅLDERSFÖREBYGGANDE HUDVÅRD TimeWise® Miracle Set™

TimeWise Repair™

YOUR FIRST DEFENSE AGAINST THE SIGNS OF AGING Clearproof

Botanicals Effects

US Botanicals

TIMEWISE® MIRACLE SET® När dina första ålderstecken visar sig är det god tid att påbörja en rutin med 11 åldersbekämpande fördelar. TimeWise® Miracle Set® rengör, exfolierar, friskar upp, återfuktar, lenar, mjukgör, förnyar och skyddar hyn samtidigt som det bidrar med ny energi, gör huden synbart fastare och reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor.

TimeWise® Miracle Set®, 1 799,-

I setet ingår TimeWise® 3-in-1 Cleanser, TimeWise® Age-Fighting Moisturizer, TimeWise® Day Solution SPF 30 och TimeWise® Night Solution.

EFTER

FÖRE

TIMEWISE® MIRACLE SET® REAL RESULTS*

Ultimate Age fighter

SUNSCREEN Skydda din hy från UVA- och UVB-strålar, en av de främsta källorna till skador på hyn som bidrar till hyns åldrande. TimeWise® Day Solution SPF 30, 549,-

ADD Vitamin C to your regimen

VITAMIN C Dessa små kvadrater löses upp i din handflata och omvandlas till kraftfullt, rent C-vitamin som du blandar med ditt serum** för en åldersbekämpande boost. Produkten håller sig intakt tills du aktiverat den. På bara två veckor ser hyn ut att få mer lyster samt en jämnare hudton. Intrycket av fina linjer och rynkor ser också ut att förbättras.*** NEW! TimeWise® Vitamin C Activating Squares™, 325,-

VITAMIN C SQUARE + SERUM = SUPERCHARGED SKIN TimeWise® Replenishing Serum+C® är bara ett av alla serum** från Mary Kay® som kan berikas med innovativt C-vitamin. Det antioxidantrika serumet är berikat med en kraftfull kombination från frukter som är kända för sina höga nivåer av C-vitamin, en ingrediens som hjälper till att skydda mot skador från fria radikaler**** som kan påverka hyns fasthet och definition. TimeWise® Replenishing Serum+C,® 799,-

*Resultaten är baserade på en 12 veckor lång klinisk studie. ** När du aktiverar TimeWise® Vitamin C Activating Squares™, blanda då inte med produkter som innehåller SPF eller som är avsedda för aknebenägen hy. ***Resultaten är baserade på en fyra veckor lång oberoende klinisk studie i vilken 29 kvinnor använde TimeWise® Vitamin C Activating Squares™ tillsammans med en neutral bas tre gånger i veckan. **** Baserat på in-vitro tester på nyckelingredienser.


MOTVERKAR TYDLIGA ÅLDERSTECKEN

YOUR ADVANCED AGE-FIGHTING INGREDIENT POWERHOUSE TIMEWISE REPAIR® VOLU-FIRM® SET TimeWise Repair ® – fem revolutionerande skönhetsprodukter, speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och motverka tydliga ålderstecken.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Set, 2 769,I setet ingår TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30, TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol, TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum, TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser och TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream.

THE VOLU-FIRM® COMPLEX: IN EVERY TIMEWISE REPAIR® PRODUCT • En biomimetisk peptid som hjälper till med att stötta upp hyns förnyelseprocess.* • En hyaluronsyre-booster* som lyfter och hjälper till med att behålla en ungdomlig volym. • Växtstamceller som hjälper till med att skydda hyns matris, källan till hyns fasthet.*

ADVANCED AGE-FIGHTING DAY AND NIGHT

SUNSCREEN Den här dagkrämen hjälper till med att skydda hyn mot UVA- och UVB-strålar, en av de främsta källorna till skador på hyn som bidrar till hyns åldrande.

*Baserat på in-vitro-tester på huvudingredienserna. Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

RETINOL Den här nattkrämen innehåller retinol som är inkapslat för att skyddas från att brytas ner av luft och ljus, vilket hjälper till med att bevara ingrediensens stabilitet och ge maximal effekt.

11


HEADER ICONS

f

ENKEL HUDVÅRD Botanicals Effects

SUPERFRUIT MAKES SUPER EFFECTIVE SKIN CARE

US Botanicals

BOTANICAL EFFECTS® SKIN CARE Botanical Effects® är fräscha, okomplicerade hudvårdsprodukter som är enkla att använda och fulla av superingredienser och antioxidanter.

Botanical Effects® Invigorating Scrub, 279,Botanical Effects® Cleansing Gel, 279,Botanical Effects® Refreshing Toner, 269,Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30, 289,Botanical Effects® Moisturizing Gel, 289,-

BOTANICAL EXTRACTS Produkterna innehåller extrakt från superfrukten pitaya samt välgörande aloe vera. Pitaya innehåller bland annat antistressvitaminerna B1 (tiamin), B2 (riboflavin) och B3 (niacin). Frukten är även rik på mineraler som järn, kalcium och fosfor samt antioxidanter. Aloe vera är en av de mest näringsrika växterna i världen. Den hjälper till med att bevara hyns fuktgivande barriärer och innehåller en hög halt E-vitamin, en populär hudvårdande antioxidant.

12


KIN CARE SECTION HEADER ICONS

MOTVERKAR ORENHETER Clearproof

Botanicals Effects

THE SCIENCE BEHIND CLEARER-LOOKING SKIN

US Botanicals

CLEAR PROOF® – FOR ACNE-PRONE SKIN Blemmor och orenheter får passa sig! Med Clear Proof ® har du kraften av effektiv hudvård i dina händer. Produkterna är formulerade med specifika ingredienser som ger en hy som ser klarare ut.

Clear Proof® Acne System Set, 939,Innehåller Clear Proof® Spot Solution, Clear Proof® Pore-Purifying Serum, Clear Proof® Clarifying Cleanser och Clear Proof® Oil-Free Moisturizer.

CLEARLY IMPORTANT INGREDIENT

SALICYLIC ACID 2 % salicylsyra, en effektiv ingrediens som motverkar uppkomsten av blemmor och som hjälper till med att motverka framtida blemmor. På bara tre dagar såg de personer som testade produkterna en signifikant minskning av blemmor och orenheter.* *Resultat efter en klinisk studie över en period på 12 veckor där 40 personer med hy med blemmor använde rengöring och serum två gånger dagligen och spot solution-produkten så ofta det behövdes. Testerna utfördes i ett oberoende laboratorium under observation av en hudläkare.

FÖRE

EFTER FYRA VECKOR

EFTER TOLV VECKOR

Bilderna visar resultatet efter en klinisk studie över en period på 12 veckor där 40 personer med hy med blemmor använde rengöring och serum två gånger dagligen och spot solution-produkten så ofta det behövdes. Individuella resultat kan förekomma.

ADD THIS PURIFYING POWER TO YOUR REGIMEN!

ACTIVATED CHARCOAL Aktivt kol är en kraftfull ingrediens som kan binda upp till sin dubbla vikt med porblockerande orenheter. Ingrediensen fungerar som en magnet för att dra ut orenheter från porerna. Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, 359,-

Läs mer om produkterna i e-katalogen Clear Proof ® som finns på www.marykay.se. Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

13


SEE A VISIBLE LIFT IN JUST TWO WEEKS* Upplev en lyxig och innovativ ansiktsmask som är inspirerad av Korean-beauty och som ger hyn den ultimata boosten.

Korea har sedan länge varit den hetaste destinationen för skönhetsentusiaster, beauty-bloggare och branschfolk, och koreansk skönhetsvård blir allt mer populärt. K-beauty är på allas läppar och trenden inspirerade till TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask.

TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask, 1 495,- (4-pk)

Komplettera din hudvård från TimeWise Repair® två gånger i veckan med den här intensiva produkten. En majoritet av kvinnorna som testat produkten höll med om nedanstående:

BIO-CELLULOSE MASK TECHNOLOGY Det flexibla materialet biocellulosa ger TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask en komfortabel passform som håller hyn i nära kontakt med de effektiva ingredienserna under dina 20–30 minuter av egentid.

14

EFTER EN ANVÄNDNING • Masken ökar fuktnivån i hyn under 24 timmar.** • Hyn får mer lyster samt ser mjukare och slätare ut. EFTER ANVÄNDNING I TVÅ VECKOR* • Hyn ser fastare och mer lyft ut. • Hyn ser yngre ut. • Hyn ser klarare ut. EFTER ANVÄNDNING I FYRA VECKOR • Det synliga intrycket av fina linjer och rynkor reduceras.

*Resultatet är baserat på en fyra veckor lång konsumentstudie i vilken 300 kvinnor använde produkten två gånger i veckan. **Baserat på en klinisk hudmätningsstudie.


REVEAL THE RADIANCE WITHIN Glykolsyran i TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel avlägsnar döda hudceller från det översta hudlagret och verkar på flera nivåer, vilket stimulerar hyns förnyelseprocess. WHY YOU’LL LOVE IT! • Framtagen för att hjälpa hyn att dra nytta av andra åldersförebyggande hudvårdsprodukter. • Innehåller lugnande botaniska extrakt som gör den mild nog att användas två gånger i veckan.* • Innehåller ett havsextrakt som bidrar till hyns återfuktning.

TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel, 799,-

Använd på torr hy två kvällar i veckan med tre dagars mellanrum efter rengöring. Låt verka i 10 minuter och skölj. Följ upp med serum och fukt.

UPPLEV KLINISKT TESTADE RESULTAT PÅ 2 VECKOR!** • Hyn får förnyad lyster.

• Reducerar intrycket av fina linjer.

• Förbättrar hyns struktur.

• Ger en jämnare hudton.

Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel. * Baserat på in-vitro-tester av huvudingredienserna. ** Resultatet baseras på en fyra veckor lång klinisk studie där 42 kvinnor använde TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel två gånger i veckan.

15


Luis

BEAUTY TALK WITH

Why GEL, WHY NOW?

”Gel-läppstift är på allas läppar just nu. Det är den senaste formulan på läppstiftsmarknaden. Makeup utvecklas precis som fashion och just nu är gel den allra senaste trenden. Formulan är mångsidig och det finns inga gränser på hur man ska bära upp ett gel-läppstift. Dessutom är det behagligt på läpparna. Det känns lättare än ett krämläppstift och dessutom lägger det sig inte i fina linjer.” Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 249,Bashful You, Rich Truffle, Mauve Moment, Always Apricot, Powerful Pink, Poppy Please, Midnight Red och Crushed Berry.

Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 249,Apple Berry, Haute Pink, Love Me Pink, Luminous Lilac, Mod Pink, Naturally Buff, Raspberry Ice, Red Smolder, Romantic Pink, Rosewood, Scarlet Red, Sunset Peach och Tranquil Toffee.


Mary Kay Global Beauty Ambassador och beauty-influencer Luis Casco reser jorden runt för att samla de allra senaste trenderna och tipsen. Här delar han med sig om varför alla pratar om gel-läppstift och om varför han älskar Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick och Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick.

SEMI-SHINE VS SEMI-MATTE

HIGH-TECH EFFECTS

”Jag älskar att använda Mary Kay® Gel Semi-Shine på evenemang och tillställningar som Fashion Week, just på grund av att du kan skapa så många olika looker. Formulan känns smidig till skillnad från typiska glansiga läppstift.”

”Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick reflekterar ljus och för mig är den delen det allra häftigaste med teknologin bakom formulan. Resultatet ser inte platt ut, och därför passar läppstiftet extra bra på bild. Inget filter behövs! Dessutom skiftar resultatet från morgon till kväll beroende på ljuset. Testa och se!”

”Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick ger en färgstark statement-look samtidigt som det skapar en mer spännande finish än ett klassiskt matt läppstift. Tillsammans skapar nyanserna en perfekt läppstiftskollektion, man kan faktiskt äga alla nyanser! Ja, du kan till och med bära mer än en nyans samtidigt för ett extra coolt resultat. Dessutom torkar det semimatta läppstiftet inte ut på samma sätt som ett klassiskt matt läppstift.”

PLAY IN THE SHADES

Gel Semi-Shine COOL GIRL COLOR: Applicera Apple Berry med fingerspetsen för en avslappad look. UNIVERSAL CLASSIC: Applicera Red Smolder med en borste för att skapa en elegant och sofistikerad känsla.

Gel Semi-Matte OMBRÉ MAGIC: Applicera Midnight Red i läpparnas ytterkant och Poppy Please på läpparnas mitt. Det ger intressanta konturer.

17 Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.


NEW! Mary Kay® Essential Brush Collection Det perfekta tillskottet i din makeupgarderob – fem makeupborstar som hjälper dig att skapa alla tänkbara looker! Borstarna är exklusivt utformade för respektive användningsområde så att du alltid får bästa möjliga resultat när du lägger din makeup. Dessutom kommer de i en elegant borstväska för snygg förvaring!

– Exklusiv borst av syntetmaterial i exceptionell kvalitet. – En puderborste, en rougeborste och tre borstar för applicering av ögonskugga. – Greppvänligt handtag för enkel applicering. – Passar både puder, kräm och flytande makeup

NEW! Mary Kay® Essential Brush Collection, 795,-

I setet ingår • M ary Kay® Cheek Brush • M ary Kay® All-Over Powder Brush • M ary Kay® Eye Smudger Brush • M ary Kay® Eye Crease Brush • M ary Kay® All-Over Eye Shadow Brush


12 3

9 6

NEW! Chromafusion™ Eye Shadow

The 12-Hour Shadow

FOR THE 24-HOUR WOMAN En kraftfull teknologi! 24 intensivt pigmenterade nyanser! Ögonskuggor som sitter i 12 timmar! NEW! Chromafusion™ Eye Shadow är vårt senaste genombrott inom skönhet. En produkt för upptagna kvinnor som vill ha en look som sitter hela dagen. Samla alla dina favoriter!

19 Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.


NEW! Chromafusion™ Eye Shadow

A New Eye Shadow SENSATION Dags att uppdatera makeupgarderoben med hållbara nyanser som ger bestående resultat. De trendiga tonerna är framtagna med högeffektiva Chromafusion™ Matrix Technology. De är intensivt pigmenterade och utvalda för att matcha varandra. Möjligheterna är oändliga!

NEW! Chromafusion™ Eye Shadow, 120,• C hromafusion™ Matrix Technology • Pigmentrika nyanser • Sitter i 12 timmar • Skimrande och matt

21 Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.


You can replicate this look’s technique with other shades, like copper tones for blue eyes, purple shades for green or hazel eyes. LUIS CASCO Mary Kay Global Brand Ambassador

OFFICE Chic En sofistikerad look med inspiration från modeveckorna runt om i världen har gett inspiration till den här trendiga versionen av det sotade ögat. Dramatiskt och vågat, passar dag som natt i kombination med ett neutralt rouge och nude-läppar. Dags att höja trendfaktorn! 22


To add extra shimmer, pat Crystalline eye shadow on top of your finished eye look. LUIS CASCO Mary Kay Global Brand Ambassador

NIGHTLIFE Luxe Passar på dejten, tjejkvällen eller vilken tillställning som helst! Din makeup håller hela dagen med Chromafusion™ Matrix Technology och dessa tips och tricks.

23


Transform this to an easy on-the-go look by picking your favorite shade and patting a wash of color all over eyelids with your finger. LUIS CASCO Mary Kay Global Brand Ambassador

TRUE BLUE Beauty Färgstarka toner skapar en iögonfallande look som passar perfekt till festen! Välj ut din favoritnyans och skapa en sensationell makeup som garanterat höjer partystämningen.

24


For build up, add Moss all around, and Golden Mauve only on lid. LUIS CASCO Mary Kay Global Brand Ambassador

COVETABLE Color Låt ditt underbara inre stråla så att det syns även på utsidan! Kraftfulla och vackra nyanser till ögonen passar perfekt tillsammans med neutrala läppar.

Skapa

LOOKEN!

» 25


Skapa LOOKEN Skapa en look som är utvald av Luis Casco med hjälp av nyanser från Mary Kay® som är listade under lookerna nedan. Vilken är din favorit?

OFFICE CHIC

26

NIGHTLIFE LUXE

The EYE

Cromafusion™ Eye Shadows Bas: Cashmere Haze Globlinje: Granite Highlighter: Smoky Quartz Förbättra med: Onyx

The EYE

Cromafusion™ Eye Shadows Bas: Golden Mauve Globlinje: Merlot Highlighter: Biscotti Förbättra med: Sweet Plum

The LIP

Mary Kay® Lip Liner Nude och Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Rosewood

The LIP

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Rich Truffle

The CHEEK

Mary Kay® Mineral Cheek Color Shy Blush

The CHEEK

Mary Kay® Bronzing Powder


TRUE BLUE BEAUTY

The EYE

Cromafusion™ Eye Shadows Bas: Starry Night Highlighter: Crystalline Linjera med: Mary Kay® Eyeliner Black

The LIP

The CHEEK

COVETABLE COLOR

The EYE

Cromafusion™ Eye Shadows Bas: Golden Mauve Globlinje: Merlot Highlighter: Moss Förbättra med: Sweet Plum

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Midnight Red

The LIP

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Rich Truffle

Mary Kay® Mineral Cheek Color Cherry Blossom

The CHEEK

Mary Kay® Bronzing Powder

27


FLER Damdofter Är du på ständig jakt efter en personlig signaturdoft?

Live Fearlessly™ Eau De Parfum är en hyllning till alla modiga kvinnor runt om i världen. Mary Kay hade en stark tro på alla kvinnors inre styrka. Om hon fick höra att någonting var omöjligt, bevisade hon alltid motsatsen. Den här doften är inspirerad av Mary Kay Ashs otroliga livshistoria som handlar om att uppnå sina mål och göra världen till en bättre plats.

Din Fristående Hudvårdskonsult hjälper dig att välja ut den perfekta doften som passar just dig!

Live Fearlessly™ Eau de Parfum, 499,-

En ljuvlig doftkombination av orkidé och vit amber för kvinnan som fångar dagen och uppskattar livets alla gnistrande ögonblick! Forever Diamonds® EdP, 549,-

En blommig och fruktig doft inspirerad av kvinnan som väljer att se tjusningen i livets alla möjligheter – världen är en magisk plats! Enchanted Wish® Eau de Toilette, 489,-

Den här lätta och blommiga doften av sprakande mandarin och rosenblad inspirerar till att skapa en unik och alldeles, alldeles underbar kärlekshistoria. På flaskan hänger en vacker berlock som kan fästas på ett halsband eller armband. I förpackningen finns ett litet kort där du kan skriva ett värmande meddelande till mottagaren! Thinking of Love® EdP, 429,-

Den här fruktiga och blommiga doften med noter av jasmin och vanilj passar perfekt för personen i ditt liv som förgyller din tillvaro, skapar oförglömliga minnen och ger dig oersättlig vänskap. Runt flaskan hänger en vacker berlock. Kartongen viks enkelt ut till ett kort där du kan skriva ett personligt meddelande till mottagaren!

28

Thinking of You® EdP, 385,-


En favorit är tillbaka! Den här lekfulla doften är lika unik som du!

Originell. Personlig. En lättsam doft för den chica och spontana kvinnan. Hon är glad, livlig och trendig. Hon älskar att umgås med vänner, testa nya saker, skratta högt, lyssna på musik och skapa nya minnen. NEW! Eau So Cute Eau de Toilette, 429,-

Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.


DESSA FAVORITER FRÅN MARY KAY® GÖR HONOM SNYGGARE ÄN NÅGONSIN! Med en signaturdoft som matchar hans personliga stil blir gåvan komplett! Vi har ett stort utbud med både effektiv hudvård och exklusiva dofter som passar mannen i ditt liv.

Citron och fujiäpple balanseras upp med ambra och cederträ. True Original® Cologne Spray, 489,-

Perfekt för den sportiga och äventyrliga mannen. MK High Intensity® Sport Cologne Spray, 499,-

Fräscha marina inslag för mannen som älskar havet. MK High Intensity Ocean® Cologne Spray, 499,-

MKMen® Facial Set, 1 499,-

30

Sofistikerad och maskulin doft med inspiration från storstadens äventyr. Cityscape® Cologne Spray, 649,-


SHOPPING Guide På följande sidor finner du priser på aktuella produkter i Mary Kays sortiment. Mer information om produkter och appliceringstips hittar du på marykay.se.

Nyheter i The Look januari 2018

NEW! TimeWise® Vitamin C Activating Squares™, 325,-

NEW! Chromafusion™ Eye Shadow, 120,-

En riktig beauty-boost som laddar upp ditt serum med välgörande ingredienser på några sekunder. 12-pack.

En kraftfull teknologi! 24 intensivt pigmenterade nyanser! Ögonskuggor som sitter i 12 timmar!

NEW! Satin Body® Shea Set, 850,Koppla av och varva ner med en lugnande spadag i sheasmörets tecken.

NEW! Satin Body® Indulgent Shea Wash, 285,NEW! Satin Body® Revitalizing Shea Scrub, 285,NEW! Satin Body® Silkening Shea Lotion, 325,-

NEW! Limited Edition Satin Body® Whipped Shea Crème, 365,En kräm för dig som njuter av lite extra lyx i vardagen.

NEW! Mary Kay® Essential Brush Collection, 795,Fem makeupborstar som hjälper dig att skapa alla tänkbara looker!

Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

NEW! Eau So Cute™ Eau de Toilette, 429,En lekfull doft som är lika unik som du!

31


R

-SELL

E

BE

E

ST

ER

B

THE Best-Sellers

-SELL ST

Nyfiken på våra favoriter? Ta reda på varför så många älskar dem. Vi kallar dem våra Best-Sellers. Prova och upptäck dem du också!

TimeWise® Firming Eye Cream, 439,Förebygger synlig uppkomst av linjer runt ögonen. Förbättrar hyns elasticitet. Ljusar upp och återfuktar.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30, 639,Formula som förebygger och reducerar tydliga ålderstecken.

TimeWise Repair® VoluFirm® Foaming Cleanser, 439,Återfuktande skum som rengör på djupet och reducerar intrycket av synliga porer.

32

TimeWise® Day & Night Solution Set, 999,-

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer, 405,-

Skyddar under dagen och vårdar under natten med hjälp av antioxidanter och kollagenförstärkande peptider.

Återfuktar i upp till 10 timmar och stärker hyns egen förmåga att behålla fukt.

TimeWise® 3-in-1 Cleanser, 369,Rengör, exfolierar och fräschar upp i ett enda steg.

Mary Kay® Oil-Free Eye Makeup Remover, 259,Avlägsnar varsamt alla typer av ögonmakeup – även vattenfast.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol, 639,Vakna upp med jämnare och fastare hy som känns härligt elastisk och återfuktad!

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum, 849,Serum som lyfter hyn och gör den fastare samtidigt som den stärker hyns försvar.

Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus, 689,Milt parfymerat set som återfuktar och ger en mjuk känsla. Smörj in händerna med Satin Hands® Protecting Softener Fragrance Free. Massera sedan in Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub över hela händerna. Skölj noga med ljummet vatten och torka torrt. Applicera sedan Satin Hands® Nourishing Shea Cream.

Best seller-loggan placeras invid bästsäljande produkter från Mary Kay-sortimentet.


VMO

Digital Properties

Online Video

Expert Science

3

Skin care SKIN CARE SECTION HEADER ICONS

TIMEWISE® – early to moderate signs of aging

R

BE

2

-SELL ST

R

R

-SELL

E

ST

BE

E

Förebygger synlig uppkomst av linjer runt ögonen. Förbättrar hyns elasticitet. Ljusar upp och återfuktar.

R

BE

-SELL ST

E

E

-SELL

B

B

B

ST

ER

ST

ER

-SELL ST

TimeWise® Firming Eye Cream, 439,-

BE

R

-SELL ST

-SELL

E

E

-SELL

ER

B

ST

ER

1. TimeWise® Night Solution, 549,2. TimeWise® Day Solution SPF 30, 549,3. 369,VMOTimeWise® Digital3-In-1 Cleanser, Online Video Expert Science Properties 4. TimeWise® Age-Fighting Moisturizer, 405,-

BE

US Botanicals

För normal/torr och kombinerad/fet hy. CALL-TO-ACTION ICONS

E

Botanicals Effects

Ger vackert sammetslen hy. Innehåller exfolierande ingredienser.

-SELL

E

ST

E

TimeWise® Miracle Set®, 1 799,TimeWise Repair™ Clearproof

TimeWise® Miracle Set™

1

ER

B

ÅLDERSFÖREBYGGANDE HUDVÅRD

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set, 799,-

4 -SELL ST

E

IBC - 1

SKIN CARE SECTION HEADER ICONS

TIMEWISE REPAIR® – advanced signs of aging

R

BE R

E

3

-SELL

R

B

E

ST

-SELL

E

E

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler, 649,-

R

B

ST

-SELL ST

ER

BE

ER

BE

4 -SELL ST

E

E

-SELL

1. TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser, 439,2. TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum, 849,5 3. Video TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30, 639,Online Expert Science 4. TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol, 639,5. TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream, 539,-

R ICONS

Peeling som stimulerar hyns förnyelseprocess.

-SELL

E

E

BE

B

B

ST

ST

ER

För alla hudtyper.

S

-SELL ST

TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel, 799,-

ER

2

MOTVERKAR TYDLIGA ÅLDERSTECKEN

TimeWise Repair® Volu-Firm® Clearproof Botanicals Effects Set, US2 769,Botanicals

TimeWise Repair™

1 -SELL ST

Minskar det synliga intrycket av tydliga linjer och rynkor.

BOTANICAL EFFECTS® – easy beauty

3 1

ENKEL HUDVÅRD 4

2

Botanical USEffects® Set, 999,Botanicals

Botanicals Effects

En boost av antioxidanter som får hyn att kännas fräsch och sund.

CALL-TO-ACTION ICONS

1. Botanical Effects® Cleansing Gel, 279,2. Botanical Effects® Invigorating Scrub, 279,3. Refreshing Toner, 269,DigitalBotanical OnlineEffects® Video Expert Science Properties 4. Botanical Effects® Moisturizing Gel, 289,-

Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30, 289,-

IN CARE SECTION HEADER ICONS

CLEAR PROOF® – special skin solution

1

MOTVERKAR ORENHETER

3

2

4

Clear Proof® Acne System Botanicals Effects US BotanicalsSet, 939,-

Clearproof

Reducerar intrycket av porer och motverkar blemmor.

1. Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin, 249,2. Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin, 299,3. Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, 249,4. Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin, 249,-

MKMEN® – skin care for him

1 3

MKMen® Facial Set, 1 499,Med åldersförebyggande egenskaper.

1. MKMen® Shave Foam, 205,2. MKMen® Cooling After-Shave Gel, 275,3. MKMen® Daily Facial Wash, 369,4. MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30, 409,5. MKMen® Advanced Eye Cream, 409,-

2

4 5

Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

MKMen® Body Spray, 275,Härligt uppfriskande, maskulin doftspray.

33


Skin care – ansiktsmasker

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, 359,Trippelverkande ansiktsmask som rengör på djupet, reducerar glans och hjälper mot missfärgningar.

TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask, 1 495,-

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask, 405,-

Ta tillbaka ansiktets ungdomliga konturer och en hy som ser fastare och mer lyft ut. 4-pack.

10 minuter av omvårdnad. 10 hudföryngrande fördelar.

Skin care – tilläggsprodukter

TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar, 365,-

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer SPF 30, 405,-

Härligt löddrande tvål som rengör, exfolierar och friskar upp.

TimeWise® Replenishing Serum+C®, 799,-

Ljusar upp pigmentförändringar och jämnar ut hudtonen. Fungerar på alla hudtyper och hudtoner.

Förbättrar hyns kollagenproduktion. Hjälper hyn att bygga upp sin elasticitet.

En effektiv och mild exfoliering som avlägsnar döda hudceller, ökar cirkulationen och ger en fantastisk lyster.

EXTRA TORR HY

Mary Kay® Extra Emollient Night Cream, 299,Intensivt återfuktande för extra torra hudpartier.

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream, 649,Formulan är framtagen för att minska det synliga intrycket av celluliter och ge en hy som känns fastare och slätare.

34

Minskar den synliga förekomsten av fina linjer runt ögonen. Fjäderlätt formula.

Återfuktande och skyddande fuktighetskräm. Innehåller solskydd.

TimeWise® Tone-Correcting Serum, 549,-

TimeWise® Microdermabrasion Refine, 449,-

TimeWise® AgeFighting Eye Cream, 399,-

NEW! TimeWise® Vitamin C Activating Squares™, 325,En riktig beauty-boost som laddar upp ditt serum med välgörande ingredienser på några sekunder. 12-pack.

TimeWise® Pore Minimizer, 449,-

TimeWise® Age-Fighting Lip Primer, 339,-

Minskar det synliga intrycket av porer, lugnar hyn och reducerar rodnad.

TORR HY

Advanced Moisture Renewal® Treatment Cream, 389,Hjälper till att förbättra hyns fuktighetsnivå, spänst, elasticitet och fasthet.

Lenar och återfuktar samtidigt som den motverkar synliga ålderstecken.

Indulge® Soothing Eye Gel, 379,I ngredienser som hjälper till att vitalisera trötta ögon.

Minimerar linjer på och omkring läpparna.

TORR HY

TimeWise® Moisture Renewing Freshener, 309,-

NORMAL, KOMBINERAD OCH FET HY

KOMBINERAD OCH FET HY

Mary Kay® Intense Moisturizing Cream, 529,-

Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel, 529,-

En fyllig fuktighetskräm som ger resultat.

En oljefri gel som balanserar hyn.

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion, 539,-

TimeWise Body™ Hand and Décolleté Cream SPF 15, 299,-

Gör hyn fast och definierad samtidigt som den återfuktar.

Åldersförebyggande solskydd för händer och dekolletage.

Mary Kay® Oil Mattifier, 249,Absorberar överflödiga oljor och kontrollerar glansighet.

Skinvigorate™ Cleansing Brush, 739,-

Satin Lips® Shea Set, 399.-

Den fjäderlätta rengöringsborsten ger hyn en mjuk och skonsam massage samtidigt som den avlägsnar makeuprester och orenheter på djupet.

Satin Lips® Shea Sugar Scrub, 225,Satin Lips® Shea Butter Balm, 225,-

För silkeslena, härligt återfuktade läppar!

Best seller-loggan placeras invid bästsäljande produkter från Mary Kay-sortimentet.


MILLIONS OF WOMEN CAN

BECAUSE OF MARY KAY

I CAN

BE MINE.

I CAN MAKE A DIFFERENCE, NOT JUST AN INCOME.

DON’T TELL ME I CAN’T.

I CAN!

YOU CAN, TOO Learn more at marykay.se/real-voices

#MyMKLife Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

35


Primers – Concealers – Foundation Mary Kay® Foundation Primer SPF 15, 235,light ivory

Får din makeup att sitta längre och reducerar intrycket av fina linjer och porer. Innehåller solskydd.

Mary Kay® Perfecting Concealer, 298,-

light beige

deep beige

light bronze

deep bronze

Mary Kay® Undereye Corrector, 298,Täcker skuggor under ögonen.

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation, 329,-

Beige

För kombinerad/fet hy. Åldersförebyggande.

Bronze

Ivory

Dämpar rodnad och täcker skönhetsfläckar.

deep ivory

ivory 3

ivory 4

ivory 5

ivory 6

ivory 7*

beige 1

beige 2

beige 3

beige 4

beige 5

bronze 7

R

BE

bronze 4

-SELL

E

R

ST

E

E

BE

B

E

-SELL

bronze 2

-SELL ST

ER

B

ST

ER

-SELL ST

Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 159,-

För normal/torr hy. Åldersförebyggande.

Mary Kay® Mineral Powder Foundation, 339,-

Mary Kay® CC Cream SPF 15, 339,Ett lättare alternativ till foundation som minimerar intrycket av rodnader och ojämnheter samtidigt som den återfuktar och innehåller solskydd.

Foundation och puder i ett. Ger en jämn, naturlig finish. Samma täckning som en flytande foundation. Samma silkeslena känsla som ett puder.

deep

ivory 2

beige 0.5

beige 2

beige 8

* Finns endast i Luminous-Wear® ** Finns endast i Matte-Wear® bronze 1**

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation, 329,-

beige 6

beige 1

medium-to-deep

ivory 4

beige 2

bronze 1

bronze 5

light-to-medium

beige 3

very light

beige 6

bronze 1

Endless Performance® Crème-to-Powder Foundation, 409,Mary Kay® Mineral Foundation Brush, 159,36

Smidig som en foundation och matt som ett puder. Minskar glansighet och reducerar intrycket av porer. Värme- och fuktresistent.

Best seller-loggan placeras invid bästsäljande produkter från Mary Kay-sortimentet.


Finishers – Highlighters – Cheek color Mary Kay® Translucent Loose Powder, 329,-

Mary Kay® Sheer Mineral Pressed Powder, 225,Ger en jämn finish och en naturlig, silkeslen look. Minimerar intrycket av fina linjer och rynkor och absorberar överflödiga oljor.

Ger en len och sammetsmatt finish. Fixerar makeup, kontrollerar glansighet och mjukar upp intrycket av fina linjer.

ivory 2

beige 1

Mary Kay® Bronzing Powder, 265,-

Mary Kay® Mineral Cheek Color Duo, 329,-

För en gyllene, fräsch och tonad look. Låt borsten svepa längs hårfästet, in under kindbenen och längs hakan.

Mineralbaserat rouge och highlighter i ett. Duon består av ett matt rouge och en matchande highlighter.

beige 2

bronze 1

ripe watermelon

light-medium

juicy guava

Mary Kay® Highlighting Powder, 265,Appliceras på till exempel kindbenen, ögonbrynsbenen och ovanför läppen för att skapa uppljusande effekter och en naturlig lyster.

Mary Kay® Mineral Cheek Color, 155,Naturliga nyanser som framhäver kindbenen och skapar strålande lyster. Innehåller stärkande vitaminer som skyddar mot fria radikaler.

cherry blossom

shy blush

sunny spice

pink petals

orchid

CREATE A ROSY GLOW THAT GIVES BACK.

Beauty that Counts – A rosy glow that gives back För varje Limited Edition Mary Kay® Baked Cheek Powder Giving Heart som dina kunder köper, skänks 10 kronor till Cancerfonden.

Limited Edition Mary Kay® Baked Cheek Powder, 399,-

Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

37


Ögon NEW! Chromafusion™ Eye Shadow, 120,Intensivt pigmenterade och utvalda för att matcha varandra. Hållbar formula som sitter hela dagen.

 ary Kay® M Eye Primer, 215,Vattenfast formula som ger ögonskuggan ett hållbart resultat.

moonstone

crystalline

*biscotti

candlelight

*hazelnut

*mahogany

Mary Kay® Mineral Eye Color Quad, 265,Fyra nyanser i en mineralbaserad formula som ger jämn och smidig applicering. rustic

*espresso

*onyx

rose gold

smoky quartz *cashmere haze

gold status

*dusty rose

granite

*shadow

golden mauve

*soft heather black ice

frozen iris

sweet plum

*merlot

starry night

moss

emerald noir

chai latte

autumn leaves

sandstorm

Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen, 235,Ger ett perfekt resultat, oavsett om du vill skapa en tunn linje eller ett kraftfullt kattöga.

Mary Kay® Mineral Eye Color, 109,Mineralbaserad formula. Intensiva nyanser. black

crystalline

*sweet cream

moonstone

honey spice

french roast

Mary Kay® Eyeliner, 215,-

antique rose

black

Rik, krämig och hållbar formula för en enkel applicering.

deep brown

turquoise

*driftwood

*espresso

*hazelnut

lemongrass

emerald

steely

blue metal

dark denim

limited edition plum

azure

midnight star

*ballerina pink

dusty lilac

tender taupe

granite

Mary Kay® Brow Definer Pencil, 205,En krämig, hållbar och vattenfast formula.

brunette *stone

silver satin

*coal soft black *Matta färger.

38

Best seller-loggan placeras invid bästsäljande produkter från Mary Kay-sortimentet.


DEFINITION

VOLYM & LÄNGD

VOLYM

VOLYM & LÄNGD

Lash Love® Mascara, 265,-

Lash Love® Lengthening Mascara, 265,-

Ultimate Mascara™, 265,-

Lash Intensity® Mascara, 290,-

-SELL ST

R

ST

E

I ♡ black

-SELL

E

B

I ♡ black

ER

BE

black/brown

black

black

HÅLLBARHET & DEFINITION

Lash & Brow Building Serum®, 799,Ger tätare, fylligare ögonfransar och ögonbryn på bara 30 dagar!

Avlägsnar varsamt din ögonmakeup.

B

I ♡ black

-SELL ST

E

ST

ER

BE

Lyfter och formar dina ögonfransar.

 ary Kay® M Oil-Free Eye Makeup Remover, 259,-

R

Mary Kay® Lash Primer, 265,-

-SELL

E

Lash Love® Waterproof Mascara, 265,-

En fylld Mary Kay® Roll-Up Bag med alla dina favoriter samlade på ett och samma ställe. Prata mer med din Fristående Hudvårdskonsult om hur den kan bli din!

THE ROLL-UP BAG SYSTEM: Ficka 1 Basic Skin Care

Ficka 2 Age Fighting Boosters

Ficka 3 Eye Care

Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

Ficka 4 Body Care

39


Läppar Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 249,-

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 249,Semi-matt läppstift som ger hållbara nyanser och rika pigment.

Semi-glansigt läppstift med rika pigment och intensiva nyanser.

mauve moment

bashful you

love me pink

powerful pink

crushed berry midnight red

always apricot

apple berry

poppy please

haute pink

luminous lilac

romantic pink

raspberry ice

red smolder

scarlet red

sunset peach

rich truffle

mod pink

naturally buff

True Dimensions® Sheer Lipstick, 279,Ett härligt återfuktande läppstift som ger ett skirt och naturligt resultat.

magenta chill

tranquil toffee

subtly you

rosewood

Mary Kay® Lip Liner, 229,-

flamenco red

Ett absolut måste för dig som vill ha definierade, välformade läppar.

coral

berry posh pink red

light nude

True Dimensions® Lipstick, 279,Intensivt återfuktande och vårdande egenskaper.

medium nude wild about pink

sassy fuchsia

pink chérie

coral bliss

citrus flirt

color me coral

barely nude

first blush

natural beauté

tuscan rose

rose

NouriShine Plus® Lip Gloss, 205,Ett vårdande och återfuktande läppglans med intensiva hållbara färger.

tangerine pop sun blossom

café au lait

fancy nancy

melon burst

pink luster

pink sateen

pink parfait

sparkle berry

rock ’n red

silver moon

Beauty That Counts® För varje läppstift du köper av specialutgåvan skänks 10 kronor till Cancerfonden.

Limited Edition Creme Lipstick Hearts Together™, 215,40

Best seller-loggan placeras invid bästsäljande produkter från Mary Kay-sortimentet.


Tillbehör NEW! Mary Kay® Essential Brush Collection, 795,-

Mary Kay® Brush Collection, 669,-

Beauty Blotters® Oil-Absorbing Tissues, 99,-

Setet innehåller: Eye Crease Brush, Eye Color Brush, Eyeliner/ Eyebrow Brush, Cheek Brush och Powder Brush. Levereras i Mary Kay® Cosmetic Organizer Bag, med plats för makeup.

Fem högkvalitativa makeupborstar.

Mary Kay® Compact, 229,(exkl. produkter)

Mary Kay® Compact Mini, 185,-

75 pkt

Mary Kay® Compact Cheek Brush, 35,-

(exkl. produkter)

1. Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 159,2. Mary Kay® Eye Smudger Brush, 129,3. Mary Kay® Mineral Foundation Brush, 159,4. Mary Kay® Retractable Lip Brush, 49,-

1

Mary Kay® Cosmetic Sponges, 2-pack, 45,-

4

2

1

3

MKMen® Facial Set, 1 499,Med åldersförebyggande egenskaper och en maskulin doft.

2

1. MKMen® Shave Foam, 205,2. MKMen® Cooling After-Shave Gel, 275,3. MKMen® Daily Facial Wash, 369,4. MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30, 409,5. MKMen® Advanced Eye Cream, 409,-

Cityscape® Cologne Spray, 649,-

Limited Edition Mary Kay® Black Sharpener 29,-

3

MKMen® – skin care for him

MK High Intensity Ocean® Cologne Spray, 499,-

Mary Kay® Eye Sponge & Eye Brush Applicators, 35,-

MK High Intensity® Sport Cologne Spray, 499,-

4

MKMen® Body Spray, 275,-

5

Härligt uppfriskande, maskulin doftspray.

MK High Intensity® Cologne Spray, 459,-

Domain® Cologne Spray, 439,-

True Original® Cologne Spray, 489,-

Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

Velocity® for Him Cologne, 459,-

41


Body care NEW! Satin Body® Shea Set, 850,-

NEW! Limited Edition Satin Body® Whipped Shea Crème, 365,-

Koppla av och varva ner med en lugnande spadag i sheasmörets tecken.

En kräm för dig som njuter av lite extra lyx i vardagen.

NEW! Satin Body® Indulgent Shea Wash, 285,NEW! Satin Body® Revitalizing Shea Scrub, 285,NEW! Satin Body® Silkening Shea Lotion, 325,-

Satin Body™ Pampering Set, 809,-

Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus, 689,-

Setet innehåller: Buffing Cream, 2-in-1 Body Wash & Shave Hydrating Lotion.

Setet innehåller: Protecting Softener, Satin Smoothie® Refining Shea Scrub & Nourishing Shea Cream.

Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free, 179,Parfymfri handkräm för en silkeslen känsla.

Believe + Wonder™ Set, 925,Setet innehåller: Fragrance Mist, Body Lotion & Shower Gel.

Fragrance Mist, 399,Body Lotion, 329,Shower Gel, 295,sail to the moon™

paint the sky™

chase a rainbow™

Dofter NEW! Eau So Cute™ Eau de Toilette, 429,-

Belara® EdP, 469,-

42

Live Fearlessly™ EdP, 499,-

Thinking of Love® EdP, 429,-

Enchanted Wish® EdT, 489,-

Thinking of You® EdP, 385,-

Forever Diamonds® EdP, 549,-

Journey® EdP, 459,-

Upbeat™ EdT, 449,-

Velocity® EdP, 459,-

Cityscape® EdP, 649,-

Elige® EdP, 579,-

Best seller-loggan placeras invid bästsäljande produkter från Mary Kay-sortimentet.


Let's Party!

For 55 years, we’ve been celebrating special women just like you! Cheers!

Limited Edition Mary Kay® Eye Brush Set, 389,-

Limited edition

Limited Edition Mary Kay® Eyelash Curler, 199,-

sunlight

simply smoky

Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette, 339,-

glistening horizon

Limited Edition Mary Kay® Nail Lacquer, 199,-

Limited Edition True Original® Hair and Body Wash, 369,-

Limited Edition Into the Garden™ Pedicure Set, 498,-

pink escape

vivid sunburst

Känn dig nöjd! Upplever du att din hy reagerar på en produkt du använder är du varmt välkommen att höra av dig till din Fristående Hudvårdskonsult så hjälper hon dig att hitta en alternativ produkt som passar dig och din hy bättre. Vår nöjdhetsgaranti hjälper dig att känna dig ännu tryggare med våra fantastiska Mary Kay-produkter!

Alla prisangivelser avser rekommenderat konsumentpris inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

43


You Are

YOU LOOK

Incredible

BEAUTIFUL

YOUR SMILE IS

STUNNING

YOUR SKIN IS

inspire YOU

ME

GLOWING I ADMIRE

Your courage

Fler än hälften av alla kvinnor är inte helt bekväma med att ta emot en komplimang. Det vill vi ändra på! Är du med? marykay.se/beautyofconfidence

#BeautyOfConfidence

www.marykay.se

Lesley Cosmetics AB – Mary Kay

marykaynordic

youtube.com/mklesley

The Look Januari 2018 Svenska  
The Look Januari 2018 Svenska