Page 1

thelook HEINÄKUU 2017 | SUOMI

SUMMER’S HOT SHADES

FROM GUEST MAKEUP ARTIST SAM ADDINGTON

EVERY GIRL’S GUIDE TO LIPSTICK

NEW TREND: MULTIMASKING! READ ALL ABOUT IT!

ALL YOU NEED FOR BEAUTIFUL SUMMER LIPS

SUMMER-IZE YOUR VINKKEJÄ, MEIKKIOHJEITA JA TUOTEESITTELYJÄ. LUE LISÄÄ!


Vasemmalla Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Haute Pink ja oikealla Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Crushed Berry.

TWO FABULOUS FINISHES. ONE SUPER SMART FORMULA. GEL SEMI-MATTE LIPSTICK JA UUSI GEL SEMI-SHINE LIPSTICK OTTAVAT HALTUUN FIKSUT VÄRIKARTAT JA HYÖDYNTÄVÄT NEROKASTA GEELITEKNOLOGIAA. Tyyliä huokuva Mary Kay ® Gel Semi-Matte Lipstick ja uusi, sädehtivä Mary Kay ® Gel Semi-Shine Lipstick tarjoavat valinnan varaa: saatavilla on 21 intensiivistä sävyä ja ihana hoitavan pehmeä koostumus. Kumman huulipunan otat omaksesi ensin?

2


THE SMART GIRL’S GUIDE TO LIPSTICK Ota haltuusi 13 fiksua väriä tämän oppaan avulla ja ihastu puolikiiltävään huulipunaan, joka tuntuu ylelliseltä ja näyttää sädehtivältä. Uusi Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick ei säästele vastarakkauttaan: sen intensiiviset sävyt ovat uskollisia eivätkä kiillä liikaa. Puna levittyy pehmeästi ja pysyy huulilla hyvin ja pitkään.

APPLE BER RY

L

PI

N

K

FO R

QU IL

E LUM

RO

TE

ICE

E

ER

F

DA

LD

AY

OR

O

RD

SM

M

N

RY

VE

PI

BER

NIG

MAN

RASP

HT

I N O U S L IL A C

NK TIC PI

FFE

LO

FO K

RE SU

NEW!

E

TO

T OU T H IG

UT

AN

MO

HA

TR

FOR GIR LS ’N

AR

D

ND EEKE EW TH

DP INK

SC

RE ET

NS

ET

PE

ACH

ROSEWOOD

N

R AT U

AL

BU LY

D

FF

Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 26,70 € Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat sävyt!

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

thelook

3

MARYKAY.FI


BISNESPUNAINEN

USKALIAAT MARJASÄVYT

Luova, näyttävä ja erottuva nainen punaa huulensa voimakkaalla punaisella ja on tosissaan. Hemmottele itseäsi Semi-Matte-sävyillä Midnight Red tai Poppy Please tai lisää häivähdys sädehtivää kiiltoa uudella Semi-Shine-sävyllä Red Smolder.

Punaista hienovaraisemman marjasävyn valitsee nainen, joka kulkee omia polkujaan. Sipaise huulille Semi-Matte Crushed Berryä tai kokeile viininpunaiseen häivähtäviä Semi-Shine-sävyjä Scarlet Red, Luminous Lilac ja Apple Berry.

COLOR ME IMPRESSED Kumpi vakuuttaa sinut ja yleisösi? Intensiivinen puolimatta väri vai hienovaraisesti kiiltävä semishine? Mary Kayn väripaletista löydät trendisävyt ja klassikot.

4

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 € Always Apricot, Bashful You, Crushed Berry, Mauve Moment, Midnight Red, Poppy Please, Powerful Pink ja Rich Truffle

NEW! Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 26,70 € Apple Berry, Haute Pink, Love Me Pink, Luminous Lilac, Mod Pink, Naturally Buff, Raspberry Ice, Red Smolder, Romantic Pink, Rosewood, Scarlet Red, Sunset Peach ja Tranquil Toffee

NUDE ON NYKYAIKAA

KOREA KORALLI

Trendikkäät nudet jättävät tilaa meikkipaletin muille sävyille. Ne ovat täydellinen valinta tehostamaan utuista silmä­ meikkiä. Valitse Semi-Matte Bashful You tai Semi-Shine Naturally Buff, jos haluat testata uusia, raikkaita sävyjä.

Niille, jotka värittävät rajojen ulkopuolelta! Oranssit ja korallit imartelevat niin päivettynyttä kuin posliini-ihoakin. Kokeile Semi-Matte-sävyä Always Apricot tai sipaise huulille kiiltoa Semi-Shine-sävyllä Sunset Peach.

PURKKAPINKIT

EI MIKÄÄN PERUSRUSKEA

Fresh, flirty and fun! Pinkit sävyt – herkistä ruususävyistä kirkkaaseen fuksiaan – huomataan. Kokeile vaikka SemiMatte Powerful Pinkiä. Vai saavatko uudet Semi-Shine Raspberry Ice, Love Me Pink, Mod Pink, Haute Pink tai Romantic Pink sydämesi pamppailemaan?

Ruskeat sävyt säteilevät oliivi-iholla särmikkäästi. Semi-Matte-suosikit Rich Truffle ja Mauve Moment tai uudet Semi-Shine-sävyt Tranquil Toffee ja Rosewood ovat omaperäisiä valintoja naiselle, joka rakastaa voimakkaita värejä ja yllättäviä yhdistelmiä.


LIP(STICK) READING Vastaa kysymyksiin ja selvitä, mikä Mary Kay ® -huulipuna sopii koristamaan sinun huuliasi!

1. 2. 3. 4. Saat ottaa autiolle saarelle niin paljon huulipunaa kuin tarvitset, mutta vain YHDEN sävyn. Minkä sävyn valitset?

Näit juuri unelmiesi kumppanin huoneen toisella laidalla, mutta huone on täynnä ihmisiä. Mitä teet?

Mitä sinulla on käsilaukussasi meikkien lisäksi?

Voitit lotossa. Mitä teet seuraavaksi?

A. Klassisen punaisen. Se sopii joka tilanteeseen.

A. Otat heti katsekontaktin, mutta odotat hänen aloitettaan.

A. Vain tärkeimmät: käteistä, kortit ja avaimet.

A. P  istät firman pystyyn, totta kai!

B. Kalenteri, linkkuveitsi, puhelinlaturi, hakaneuloja ja ompelusetti. Olet valmis kaikkeen!

B. L  ähdet muotikaupoille shoppailemaan ja päivität vaatekaappisi.

B. Söpön pinkin, kunhan koostumus hoitaa ja kosteuttaa. Tiedät, että kosteutukselle tulee tarvetta.

B. Pyydät kaveriasi tai emäntää esittelemään teidät toisillenne.

C. Luonnollisen sävyn, joka on kuin omasi mutta vähän enemmän.

C. Jätät tilanteen kohtalon varaan. Hän tekee aloitteen, jos niin on tarkoitettu.

D. Trendikkään oranssin tai purppuran. Kyllä autiolla saarellakin saa näyttää hyvältä!

D. Raapustat hänelle viestin lautasliinalle – ilman allekirjoitusta. Salaperäisyys herättää kiinnostusta.

E. Flirttailevan huulikiillon. Eihän sitä tiedä, koska pelastusjoukot saapuvat!

E. Kävelet tietenkin heti huoneen poikki juttusille!

C. Terveellisiä välipaloja, pastilleja, muistikirja ja kynä. D. Polaroid-kamera, kutsukortteja juhliin ja avajaisiin ja trendiravintolan hovimestarin puhelinnumero. E. Osoitekirja täynnä kontakteja, älypuhelin ja lautasliina, johon on raapustettu epämääräinen puhelinnumero.

C. J atkat töiden tekoa ja sijoitat rahasi. D. P  idät välivuoden maailmaa kiertäen. E. L  ähdet tyttöporukalla Vegasiin. Pitää takoa, kun rauta on kuumaa, ja onni on nyt selkeästi myötä.

ENITEN A:ta

ENITEN B:tä

ENITEN C:tä

ENITEN D:tä

ENITEN E:tä

Säännöt on tehty noudatettaviksi. Tunnet olosi varmaksi

Vaatteissa ja asusteissa haluat parasta ja uusinta –

Olet uskollinen ystävä, ja hyviksi havaitsemasi kosme-

Olet sosiaalinen tyyppi, joka ei turhaan kotisohvaa

Elämän pitää olla täynnä elämyksiä, ja kaikkea on

sävyssä kuin sävyssä. Koska olet tottunut olemaan huomion keskipisteenä, rohkea Mary Kay ® Gel Semi-Matte Lipstick sopii sinun lookiisi arjessa ja juhlassa.

ja sama pätee myös huuli­ punaan. Suo itsellesi ylellisen satiininen True Dimensions® Lipstick ja käy läpi vaikka kaikki sävyt.

tiikkatuotteet ovat kuin parhaita kavereitasi. Haluat huulipunan, jota voit käyttää vuodesta toiseen. Ajaton ja pehmeä True Dimensions® Sheer Lipstick antaa luonnollisen kauneutesi kuultaa läpi.

kuluta. Vaikka olet pirskahteleva bilehile, sinusta löytyy syvyyttä, kun sitä tarvitaan. Uusi, loistokas Mary Kay ® Gel Semi-Shine Lipstick on keimailevan kevyt, ja sen sumentava visuaalinen vaikutus imartelee.

kokeiltava kerran... tai kahdesti. Sinä et pelkää antaa persoonallisuutesi säteillä, joten täytä taskut, laukut ja laatikot NouriShine Plus® Lip Glosseilla kaikissa sateenkaaren sävyissä!

Sinulle sopii asiallinen Semi-Matte.

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 € Always Apricot, Bashful You, Crushed Berry, Mauve Moment, Midnight Red, Poppy Please, Powerful Pink ja Rich Truffle

Sinulle sopii trendikäs True Dimensions®.

True Dimensions® Lipstick, 32,60 € Color Me Coral, Firecracker, First Blush, Natural Beauté, Pink Chérie, Coral Bliss, Sassy Fuchsia, Barely Nude, Tuscan Rose, Citrus Flirt, Tangerine Pop ja Wild About Pink

Sinulle sopii huole­ton Sinulle sopii True Dimen­sions® sädehtivä Sheer. Semi-Shine.

Sinulle sopii vauhdikas NouriShine Plus®.

Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 26,70 € True Dimensions® Sheer Lipstick, 32,60 € Arctic Apricot, Magenta Chill, Posh Pink, Flamenco Red ja Subtly You

Apple Berry, Haute Pink, Love Me Pink, Luminous Lilac, Mod Pink, Naturally Buff, Raspberry Ice, Red Smolder, Romantic Pink, Rosewood, Scarlet Red, Sunset Peach ja Tranquil Toffee

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

NouriShine Plus® Lip Gloss, 23,70 € Sun Blossom, Melon Burst, Pink Sateen, Café au Lait, Fancy Nancy, Pink Luster, Pink Parfait, Rock ‘n’ Red, Sparkle Berry ja Silver Moon

thelook

5

MARYKAY.FI


BELIEVE + WONDER COLLECTION

TM

Avaa silmäsi ja näe universumin tarjoamat mahdollisuudet. Entäpä jos? Mitä nyt? Mitä seuraavaksi? Maailma on sinun, kunhan uskot unelmiesi voimaan. Vala itseesi uskoa Believe + Wonder™ -kokoelmalla. Saatavilla tuoksut Paint the Sky™, Chase a Rainbow™ ja Sail to the Moon™.

TM

Sail to the Moon

TM

Paint the Sky

TM

Chase a Rainbow

6

NEW! Mary Kay® Believe + Wonder™ Sail to the MoonTM

NEW! Mary Kay® Believe + Wonder™ Paint the SkyTM

NEW! Mary Kay® Believe + Wonder™ Chase a RainbowTM

Sulje silmäsi ja mieti, mihin olet matkalla. Luota siihen, että seuraava seikkailu on käden ulottuvilla.

Mieti, miltä täydellinen elämä näyttää. Anna mielikuvitukselle siivet ja maalaa kuvaa isolla siveltimellä. Inspiraatiota voit hakea vaikka tästä virkistävästä tuoksusta.

Mitä haluat elämältä? Rakkautta, menes­­tystä, maukasta espressoa? Pidä pää­määrä kirkkaana mielessäsi ja lähde tavoittelemaan sitä itsevarmasti.

ENSITUOKSU: verigreippi, marjaiset kukat

ENSITUOKSU: mustaviinimarja, omenankukka, raparperi

ENSITUOKSU: meloni, päärynä, mango

SYDÄNTUOKSU: köynnöskuusama, tuberoosa ja valkojasmiini

SYDÄNTUOKSU: freesia, santelipuu, appelsiininkukka, salisylaatit

SYDÄNTUOKSU: jasmiini, vesikukat

POHJATUOKSU: silkkinen myski

POHJATUOKSU: samettimyski, cash­meran, bentsoiini, meripihka

POHJATUOKSU: orvokinlehdet, ambra, sininen myski


Mallin meikki: Mary Kay® Mineral Eye Color Moonstone ja Driftwood, Lash Love® Mascara Black, Mary Kay® Mineral Cheek Color Sunny Spice, Mary Kay® Highlighting Powder ja Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Bashful You.

Build Your Favorite Collection. Kokoa kolmesta yksittäisestä vartalonhoitotuotteesta juuri sinua puhutteleva kokonaisuus. Tuotteet sopivat hyvin lahjaksi: Paint the SkyTM on omiaan koulunsa päättäville unelmoijille. Sail to the MoonTM on ihana lahja morsiamelle häämatkaa varten. Chase a RainbowTM sopii rakkaalle ystävälle, joka kaipaa muutosta elämään. Fragrance Mist, 44,50 €

Body Lotion, 36,60 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Shower Gel, 31,90 €

thelook

7


8


FOUR TRICKS FOR LOOKING FLAWLESS Näillä tuotteilla ei tarvitse pelätä meikkauskatastrofeja. Ota avuksesi tuotteet, joilla kasvot näyttävät aamunraikkailta koko päivän. TUOTE

OMINAISUUS

ETU

VINKKI

Mary Kay® Foundation Primer SPF 15, 23,70 €

Öljytön koostumus, aurinkosuoja­kerroin 15

Tasoittaa ihon pintaa ja parantaa foundationin kestoa.

Anna primerin kuivua muutaman minuutin ajan ennen foundationin levittämistä, niin lopputulos on täydellisen virheetön.

Mary Kay Perfecting Concealer, 31,90 €

Kevyt, vedenkestävä koostumus

Saa ihon pinnan näyttämään tasaiselta ja luonnolliselta. Peittää näppylöitä, ikäläiskiä ja epätasaisuuksia.

Peitä tummat silmänaluset levittämällä tuotetta silmien alle kärkikolmion muotoon.

Torjuu kiiltoa koko päivän

Kaikille ihonsävyille sopiva harsomainen ja läpikuultava puuteri kiinnittää meikin.

Ihosta tarttuu puuteri­ siveltimeen rasvaa joka päivä. Pese siveltimet säännöllisesti, niin ne pysyvät puhtaina.

Poistaa kiiltoa

Puuteripaperi poistaa välittömästi kosteutta, hikeä, rasvaisuutta ja pölyä sotkematta meikkiä. Antaa iholle mattapinnan.

Pidä käsillä autossa, rantakassissa ja käsilaukussa, niin voit korjailla meikkiä päivän mittaan. Painele paperia kasvoille, älä hiero tai pyyhi ihoa.

Mary Kay® Translucent Loose Powder, 35,90 €

Beauty Blotters® Oil-Absorbing Tissues, 12,00 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

thelook

9

MARYKAY.FI


SUMMER’S PERFECT MATCH Mikä on kesän kuumin hitti? Täydellinen meikkipohja ei kärsi kesälläkään!

10


KEVYT, VAIVATON & AURINKOSUOJAKERROIN

KESTÄVÄÄ KIILLON TORJUNTAA

Tästä helposta vaihtoehdosta löytyy kaikki välttämätön: aurinkosuoja­ kerroin ja kahdeksan ihoa hoitavaa ominaisuutta, kuten öljyttömyys, kosteutus, tehokkaat antioksidantit ja epätasaisuuksien häivyttäminen.

Kestää raikkaana kasvoilla jopa 12 tuntia. 9 kymmenestä koehenkilöstä sanoi, että tämä öljytön meikkipuuteri antaa virheettömän tuloksen ja auttaa torjumaan kiiltoa.

Very Light

Light-toMedium

Mediumto-Deep

Deep

Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15, 35,70 €

Ivory 1

Ivory 4

Ivory 5

Beige 6

Bronze 1

Bronze 5

Beige 1

Beige 2

Beige 3

Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 17,50 € Mary Kay® Endless Performance® Crème-to-Powder Foundation, 43,10 € Mary Kay® Cosmetic Sponges, 2 kpl, 4,65 €

IKÄÄNTYMISEN MERKKIEN TORJUNTAAN

KERROSTETTAVA & ÖLJYTÖN

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation antaa iholle kuulaan pinnan, kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa ylläpitämään ihon nuorekkuutta.

Silkkinen irtopuuteri on miellyttävä foundation. Täydellinen vaihtoehto, kun haluat kerrostettavan, öljyttömän puuterin, joka on helppo häivyttää kasvoille. Häivyttää juonteiden, ryppyjen ja epätasaisuuksien näkyvyyttä.

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation torjuu kiiltoa koko päivän ja antaa iholle kestävän mattapinnan.

Ivory 3

Ivory 4

Ivory 3

Ivory 5

Ivory 6

Ivory 7*

Beige 1

Beige 2

Beige 3

Beige 4

Beige 5

Beige 6

Beige 8

Bronze 1**

Bronze 2

Bronze 4

Bronze 7

Ivory 2

Beige 0.5

Beige 1

Beige 2

Bronze 1

Mary Kay® Mineral Powder Foundation, 35,70 € Mary Kay® Mineral Foundation Brush, 17,50

*Vain Luminous-Wear® **Vain Matte-Wear®

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation, normaalille ja kuivalle iholle, 35,70 € TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation, rasvoittuvalle ja sekaiholle, 35,70 € Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 17,50 €

Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa löytämään juuri sinulle sopivan koostumuksen ja sävyn.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

thelook

11

MARYKAY.FI


SUMMER’S HOT SHADES FROM A MAKEUP INSIDER Kysyimme vierailevalta meikkitaiteilijaltamme Sam Addingtonilta, miten hän päivittäisi meikkirasian kesää varten ja mitkä ovat hänen parhaat meikkivinkkinsä. Sam kannustaa aitouteen: ”Ole häpeilemättömän avoimesti oma itsesi. Siitä henkilökohtaisessa kauneudessa on kyse.” 1. vaihe Valitse meikkirasia. Mary Kay® Compact, 25,90 € (ilman tuotteita) Mary Kay® Compact Mini, 22,60 € (ilman tuotteita)

2. vaihe Valitse luomiväri. Tämän kauden muotilavoilla näkyi paljon väriä. Jos epäröit värien käyttöä, aloita levittämällä sinistä Peacock Blueta rajaukseksi yläja alaripsien tyveen, niin saat pirteän värilisän muuten neutraaliin meikkiin. Tai hyppää suoraan syvään päähän tekemällä utuinen silmämeikki kahdella kesäisellä sinisen sävyllä. Ballerina Pink

Azure

Midnight Star

Mary Kay® Mineral Eye Color, 12,20 €

3. vaihe Lisää heleä poskipuna. Kesään sopivat luonnollisesti rusottavat ja raikkaan heleät posket. Sipaise poskipäille poskipunaa ja poskiluulle korostussävyä, kuten Mary Kay® Highlighting Powderia, ja häivytä sävyt toisiinsa.

Shy Blush

Pink Petals

Orchid

Mary Kay® Mineral Cheek Color, 16,20 €

Color Me Coral

Sassy Fuchsia

Wild About Pink

Powerful Pink

Mary Kay® Highlighting Powder, 32,20 €

Always Apricot

Mauve Moment

True Dimensions® Lipstick, 32,60 €

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 €

Arctic Apricot

Pink Luster

Posh Pink

Magenta Chill

Mary Kary® True Dimensions® Sheer Lipstick, 32,60 €

Pink Parfait

Fancy Nancy

Mary Kary® NouriShine Plus® Lip Gloss, 23,70 €

Sam Addington, Guest Makeup Artist Samin lähestymistapa kauneuteen on kokonaisvaltainen. Hänestä kauneus heijastelee sitä, mitä kukin sisimmässään tuntee, ja sitä, miten se näkyy ulospäin. Me rakastamme hänen asennettaan – ja hänen lyömättömiä meikkaustaitojaan!

12

Ripe Watermelon

Juicy Guava

Mary Kay® Mineral Cheek Color Duo, 35,70 €

Mod Pink

Love Me Pink

Sunset Peach

Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 26,70 €

4. vaihe Viimeistele herkul­ lisella huulipunalla. Ota rohkea asenne ja meikkaa sekä silmät että huulet näyttä­ villä väreillä tai tasapainota meikkiä korostamalla yhtä piirrettä ja pitämällä toinen neutraalina. Kokeile ja nauti – meikkaaminen on hauskaa!


GO AHEAD, MIX IT UP! Luomiväripalettien sävyt sopivat täydellisesti toisiinsa ja kaikille ihonsävyille. Tee meikki kahdella sävyllä tai ota koko paletti kerralla haltuun. Yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat. Paletit sopivat tietenkin Mary Kay® Compactiin.

1

2

3

4

1

2

3

4

Shades of Jade

Berry Haute

Vihreä on kesän väri! Toisiinsa sopivat sävyt ovat miellyttäviä ja yllättävän helppokäyttöisiä.

Tänä kesänä marjoista nautitaan myös silmä­ meikissä. Testaa kaikille ihonsävyille sopivia marjasävyjä.

Limited Edition Mary Kay® Mineral Eye Color Quad, 27,90 €

MEIKKAUSOHJEET Käytä kahta, kolmea tai neljää sävyä! Ota avuksesi ammattilaisvinkit. 1

3

4 2

1 4

1

2

3

Kaksi sävyä

Kolme sävyä (kuvan mallilla)

Neljä sävyä

1. Rajaa ylä- ja alaripset sävyllä 4. Käytä Mary Kay® Brush Collectionin Eyeliner/ Eyebrow Brushia.

1. Levitä Eye Color Brushilla sävyä 1 korostussävyksi kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.

2. Levitä Eye Color Brushilla luomelle sävyä 2 tai 3.

2. Taputtele Eye Crease Brushilla sävyä 4 luomivakoon, silmän ulkokulmaan ja alaripsien tyveen.

1. Taputtele Eye Color Brushilla sävyä 3 silmän sisänurkkaan ja alaripsien tyveen luomen sisänurkkaan. Levitä samaa sävyä myös kulmaluulle.

Vinkki: Älä korosta kulmakarvoja liikaa kulmakynällä, jotta kulmat ovat luonnolliset ja huomio kiinnittyy silmiin.

3. Levitä Eye Color Brushilla sävyä 2 liikkuvalle luomelle ja häivytä ylöspäin sävyyn 4.

2. Levitä Eye Crease Brushilla sävyä 4 luomivakoon ja alaripsien tyveen luomen ulkokulmaan. 3. Levitä Eye Color Brushilla sävyä 2 liikkuvalle luomelle ja häivytä ylöspäin sävyyn 4. Levitä lopuksi sävyä 1 luomelle kauttaaltaan.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin ja tutustu sävyihin tarkemmin. Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.

thelook

13

MARYKAY.FI


MAKEUP ARTIST TIP

”You can extend the liner as long as you want – just put your elbow somewhere steady when you apply!” KEIKO TAKAGI

Mary Kay Global Makeup Artist

GRAPHIC ART Perinteinen kissansilmärajaus on aina tyylikäs, mutta jos haluat todella tehdä vaikutuksen, ylitä itsesi! Luo näytöslavoillekin sopiva korostetun pitkä siipirajaus Liquid Eyeliner Pen Blackilla. Levitä luomille Mineral Eye Color Honey Spicea ja Crystallinea. Sipaise poskipunaksi Mineral Cheek Color Sunny Spicea ja korosta poskiluuta Highlighting Powderilla. Rajaa huulet Lip Liner Light Nudella ja levitä huulille neutraalia NouriShine Plus® Lip Gloss Café au Lait’ta, joka päivittää 60-luvun lookin nykyaikaan. NEW! Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen, 27,50 € Mary Kay® Mineral Eye Color, 12,20 € Mary Kay® Mineral Cheek Color, 16,20 € Mary Kay® Highlighting Powder, 32,20 € Mary Kay® Lip Liner, 28,40 € NouriShine Plus® Lip Gloss, 23,70 €

14


THIS SEASON’S LINEUP NEW! Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen on kaikki mitä sisäinen meikkitaiteilijasi tarvitsee.

Mary Kay Global Makeup Artist Keiko Takagi’s

EYELINER GUIDE

• Kynällä on helppo piirtää tarkka rajaus eikä tussipää tiputtele väriä. • Nestemäinen väri kuivuu nopeasti ja rajaus on näyttävä reunasta reunaan. • Väri levittyy tasaisesti eikä tussipää hypähtele tai laahaa. • Peittävä ja haalistumaton koostumus.

NEW! Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen, 27,50 € Saatavilla sävy Black

1. Mantelinmuotoiset silmät ”Jos haluat pyöreämmät silmät, päätä rajaus silmän ulkokulmaan. Jos silmät ovat pienet, tee sisänurkan rajauksesta ohuempi ja paksunna rajausta ulkokulmaa kohti.”

2. Pyöreät silmät ”Jätä sisänurkan sisin neljännes rajaamatta, ja piirrä ohut rajaus kohti ulkokulmaa. Se kaventaa ja pidentää silmää.”

3. S  ilmät kaukana toisistaan ”Jätä sisin neljännes rajaamatta. Voit myös avata katsetta tekemällä ulkokulman siivestä hieman pidemmän.”

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

thelook

15

MARYKAY.FI


MAKEUP ARTIST TIP

”With red lipstick, I like to use a brush.Then apply a one-ply tissue over lips, and dust with Translucent Loose Powder to help the color stay. Also, if you want to make lips look bigger and bolder, add red gloss to the bottom lip.” SAM ADDINGTON

Guest Makeup Artist

COLOR CONFIDENCE Voimakkaan punaiset huulet sopivat tähän meikkiin, jossa kimaltavan ruskeat luomivärisävyt avaavat katsetta. Levitä Mineral Eye Color Quad Sandstormin sävyjä luomelle. Nosta poskille punerrusta Mineral Cheek Color Sunny Spicella ja Bronzing Powderilla. Kesäisen meikin viimeistelevät Lip Liner Rose ja Gel Semi-Shine Lipstick Raspberry Ice. Levitä lopuksi ripsiin Ultimate Mascara™ Blackia ja siisti kulmat Brow Definer Pencil Brunettella. Mary Kay® Mineral Eye Color Quad, 27,90 € Mary Kay® Mineral Cheek Color, 16,20 € Mary Kay® Bronzing Powder, 32,20 € Mary Kay® Lip Liner, 28,40 € NEW! Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 26,70 € Mary Kay® Retractable Lip Brush, 4,70 € Mary Kay® Ultimate Mascara™, 30,30 € Mary Kay® Brow Definer Pencil, 22,90 €

16


MAKEUP ARTIST TIP

”Get big, ’60s-inspired lashes by applying several coats of Black Lash IntensityTM Mascara — even to the smallest ones at the inner corners. Then, gently press the mascara wand against the roots of your lashes to give off the illusion of eyeliner.” SAM ADDINGTON

Guest Makeup Artist

FESTIVAL GLOW Kun musiikki on enemmän sinun juttusi kuin voimakas meikki, omaksu huoleton festarilook ja panosta maskaraan. Sipaise poskille persikkaista punaa Mineral Cheek Color Shy Blushilla ja valaise kasvoja Highlighting Powderilla. Levitä luonnolliseksi silmämeikiksi Mineral Eye Color Honey Spicea ja Crystallinea ja harjaa ripsiin monta kerrosta Lash Intensity® Mascara Blackia. Rajaa huulet Lip Liner Light Nudella. Viimeistele look True Dimensions® Sheer Lipstick Magenta Chillillä ja sipaise huulille vielä NouriShine Plus® Lip Gloss Pink Parfait'ta – sitä on helppo lisätä ilman peiliä! Mary Kay® Mineral Cheek Color, 16,20 € Mary Kay® Highlighting Powder, 32,20 € Mary Kay® Mineral Eye Color, 12,20 €l Mary Kay® Lash Intensity® Mascara, 32,00 € Mary Kay® Lip Liner Light Nude, 28,40 € True Dimensions® Sheer Lipstick, 32,60 € NouriShine Plus® Lip Gloss, 23,70 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

thelook

17

MARYKAY.FI


MAKEUP ARTIST TIP

”Use Red lip liner as a liner and a base for staying power. First, outline lips with lip liner, then fill in the entire upper and lower lips. Finish the look with gel semi-matte lipstick on top.” SAM ADDINGTON

Guest Makeup Artist

HOT LIPS Punaisena hehkuvat huulet ovat kesää omimmillaan. Rajaa huulet Lip Liner Redillä ja levitä huulipunaksi Gel Semi-Matte Lipstick Powerful Pinkiä. Yhdistä lookiin lämpimillä kimallesävyillä tehty utuinen silmämeikki. Käytä esimerkiksi sävyjä Mineral Eye Color Honey Spice, Crystalline ja Antique Rose. Rajaa silmät Eyeliner Deep Brownilla. Viimeistele meikki Ultimate Mascara™ Blackilla. Sipaise poskille vielä Mineral Cheek Color Shy Blushia ja Highlighting Powderia. Mary Kay® Lip Liner, 28,40 € Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 € Mary Kay® Mineral Eye Color, 12,20 € Mary Kay® Eyeliner, 23,20 € Mary Kay® Ultimate MascaraTM, 30,30 € Mary Kay® Mineral Cheek Color, 16,20 € Mary Kay® Highlighting Powder, 32,20 €

18

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


BEAUTIFUL SKIN IS IN Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa löytämään ihonhoitosarjan, joka ottaa huomioon ihosi erityistarpeet. Häneltä saat henkilökohtaista huomiota ja asiantuntevaa apua. Hän osaa suositella sopivia tuotteita, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi kauniiksi ja itsevarmaksi. EARLY-TO-MODERATE SIGNS OF AGING TimeWise® Miracle Set® puuttuu aikaisiin ja maltillisiin ikääntymisen merkkeihin. Ihmesetti tarjoaa 11 etua: se puhdistaa, kuorii, raikastaa, virkistää, kosteuttaa, silottaa, kiinteyttää, pehmentää, suojaa ja palauttaa ihoa sekä häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä. ADVANCED SIGNS OF AGING TimeWise Repair -sarjassa sovelletaan tieteen innovaatioita ikääntymisen selkeiden merkkien torjumiseksi. Sarjan kaikki tuotteet sisältävät Volu-Firm® Complexia. Tämä kolmen ainesosan tarkoin harkittu yhdistelmä on äärimmäisen tärkeä ihon palautumiselle. ®

EASY BEAUTY SOLUTIONS Botanical Effects on helppokäyttöinen ja vaivaton ihonhoitosarja, jonka tuotteet sisältävät ihoa hoitavia ainesosia. Superhedelmä pitaijan uute ja tunnettu aaloe kyllästävät sarjan tuotteet antioksidanteilla. Antioksidantit auttavat torjumaan ihoa vaurioittavia vapaita radikaaleja. ®

SPECIAL SKIN SOLUTIONS Clear Proof® -sarjan tuotteet on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ja liiallista talia. Yhdessä käytettynä sarjan tuotteilla on selkeä vaikutus epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

thelook

19

MARYKAY.FI


WASH AWAY THE DAY Saasteet, stressi, kuumuus ja kosteus saavat ihon reagoimaan kesällä. Päästä iho lomalle nauttimaan syväpuhdistavasta kasvohoidosta omassa kotikylpylässäsi.

Aloita puhdistamalla.

Tehosta puhdistusta.

Puhdista iho TimeWise 3-In-1 Cleanserilla tai jollakin muulla Mary Kay® -puhdistusaineella. 3-In-1 Cleanser torjuu ikääntymisen merkkejä samalla kun se puhdistaa, kuorii ja raikastaa ihoa. Saatavilla normaalille ja kuivalle iholle sekä rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Tehosta puhdistustuotteen vaikutusta harjaamalla ihoa hellävaraisesti Skinvigorate™ Cleansing Brushilla. Se poistaa meikin 85 % paremmin kuin tavallinen puhdistus käsin.*

®

TimeWise® 3-In-1 Cleanser, 39,40 €

*Perustuu 1 päivän kontrolloituun kliiniseen kokeeseen, johon osallistui 22 koehenkilöä.

20

Mary Kay® SkinvigorateTM Cleansing Brush, 75,20 €


Miksi hiili on hyväksi Aktiivihiili on huokoista materiaalia, joka syntyy kuumentamalla hiiltä. Aktivoitu hiili sitoo epäpuhtauksia kaksi kertaa painonsa verran. Hiili vetää tehokkaasti puoleensa epäpuhtauksia ihohuokosista, ja iho näyttää välittömästi hyvinvoivalta ja ihohuokoset supistuneilta.

Lisää supernaamio.

Viimeistele virheettömäksi.

Syväpuhdista iho uudella Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Maskilla. Aktiivihiilinaamio imee epäpuhtauksia ihohuokosista ja torjuu kiiltoa. ®

Clear Proof ® Deep-Cleansing Charcoal Mask, 39,20 €

TimeWise® Pore Minimizer häivyttää ihohuokosia ja tasoittaa ihon rakennetta välittömästi. Iho näyttää tasaiselta ja virheettömältä. 8 kymmenestä vastaajasta tunsi olonsa varmemmaksi ulkonäkönsä suhteen myös lähikuvassa.* TimeWise® Pore Minimizer, 51,50 €

*Osuus vastaajista, jotka olivat samaa mieltä väittämän kanssa kolme viikkoa kestäneessä puolueettomassa kuluttajatutkimuksessa, jossa 226 naista käytti tuotetta kaksi kertaa päivässä.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

thelook

21

MARYKAY.FI


 asvoittuvat alueet: T-alue R eli leuka, nenä ja otsan alaosa

Kuivat alueet: posket, otsan yläosa, silmänaluset


HOT NEW TREND: MULTIMASKING! Kasvojen eri osilla on erilaisia ihonhoitotarpeita. Kuuntele ihoasi ja säästä aikaa yhdistelemällä naamioista täsmähoito kasvoille.

Kolmivaikutteinen aktiivihiilinaamio syväpuhdistaa ihohuokosia ja saa ihon näyttämään kuulaalta ja hyvinvoivalta.

Kosteuttaa ja sitoo ihon luonnollista kosteutta. Supistaa ihohuokosia. Puhdistaa, rauhoittaa ja heleyttää ihoa. Tekee ihosta pehmeän ja sileän.*

Siistin ja tasaisen tuloksen saat levittämällä jokaisen tuotteen omalle alueelleen puhtaalla Liquid Foundation Brushilla.

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, 39,20 €

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask, 43,30 €

Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 17,50 €

Missä?

Miten?

Ammattilaisvinkki

• Aloita selvittämällä, mitkä kasvojen alueet rasvoittuvat eniten ja mitkä ovat kuivia alueita.

• Levitä naamiot puhtaalla Liquid Foundation Brushilla.

•Käytä naamioita ennen matkustamista ja varsinkin ennen lentomatkoja. Lentäminen vahvistaa ihon ongelmia, joten torju ongelmia naamioilla jo etukäteen.

• Rasvoittuvia alueita ovat yleensä T-alue eli leuka, nenä ja otsan alaosa. • Poskien, otsan yläosan ja silmänalusten iho on puolestaan usein kuivaa.

• Levitä Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Maskia rasvoittuville ja epä­ puhtaille alueille, joille muodostuu herkästi näppylöitä. • Levitä TimeWise® Moisture Renewing Gel Maskia kuiville alueille.

• Säilytä Moisture Renewing Gel Mask jääkaapissa, niin se tuntuu kasvoilla virkistävän viileältä. •Varaa esimerkiksi sunnuntai ­multimaskingillaksi, niin sinulla on mukavaa omaa aikaa odotettavana.

*Puolueettomassa kuluttajatutkimuksessa enemmistö osallistujista oli sitä mieltä, että heidän ihonsa näytti vähemmän stressaantuneelta, että se tuntui kiinteältä sekä rauhoittuneelta ja että naamio auttoi vähentämään ihohuokosten erottuvuutta. Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

thelook

23

MARYKAY.FI


EARLY-TO-MODERATE SIGNS OF AGING

OUTSMART THE SIGNS OF AGING TIMEWISE® MIRACLE SET ® 11 ikääntymistä ehkäisevää ominaisuutta. Ihmesetti puhdistaa, kuorii, raikastaa, kosteuttaa, silottaa, pehmentää, uudistaa ja suojaa ihoa. Samalla se antaa iholle uutta energiaa sekä napakoittaa sitä ja vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

TimeWise® 3-In-1 Cleanser, 39,40 € TimeWise® Day Solution SPF 30, 60,10 €

THE RESULTS ARE IN

12 viikon tutkimuksessa saatiin seuraavat tulokset:

TimeWise® Miracle Set®, 195,90 € Sisältää edellä mainitut tuotteet.

24

AFTER

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer, 42,90 €

BEFORE

TimeWise® Night Solution, 60,10 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


ADVANCED SIGNS OF AGING

ADVANCED SKIN SCIENCE TO THE RESCUE TIMEWISE REPAIR® VOLU-FIRM® SET Edistyneimmän ikääntymisen merkkejä torjuvan TimeWise Repair® -sarjamme kaikki tuotteet sisältävät Volu-Firm® Complexia. Parhaat tulokset saat käyttämällä sarjan viittä tuotetta yhdessä.

Syväpuhdistaa, parantaa ihon kimmoisuutta, antaa kuulautta ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä. TimeWise Repair ® Volu-Firm® Foaming Cleanser, 45,30 €

Palauttaa ihon nuorekasta täyteläisyyttä, kohottaa ja parantaa kimmoisuutta.

Palauttaa ihon täyteläi­ syyttä ja suojaa ihoa ulkoiselta ärsytykseltä.

TimeWise Repair ® Volu-Firm® Lifting Serum, 90,50 €

TimeWise Repair ® Volu-Firm® Day Cream SPF 30, 67,80 €

Sisältää retinolia, joka auttaa kiihdyttämään solujen uusiutumista, ja heleyttää ihoa. TimeWise Repair ® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol, 67,80 €

Kohdistaa vaikutuksensa juonteisiin, ryppyihin ja veltostuneeseen ihoon. Kosteuttaa ja torjuu turvotusta ja tummia silmänalusia. TimeWise Repair ® Volu-Firm® Eye Renewal Cream, 56,50 €

TimeWise Repair ® Volu-Firm® Set, 301,20 € Sisältää edellä mainitut tuotteet.

Tiesitkö tämän Volu-Firm® Complexista? • Biomimeettinen peptidi edistää ihon palautumiselle välttämättömiä prosesseja.* • Hyaluronihapon tuotantoa tehostava tripeptidi auttaa edistämään ihon nuorekasta täyteläisyyttä ja kimmoisuutta. • Kasvikantasolut auttavat suojaamaan ihon rakennetta, mikä pitää ihon kiinteänä.* * Perustuu avainainesosien in vitro -kokeisiin.

thelook

25

MARYKAY.FI


EASY BEAUTY SOLUTIONS

SKIN CARE MADE SIMPLE MARY KAY® BOTANICAL EFFECTS® Botanical Effects® -sarja tarjoaa raikasta ja huoletonta ihonhoitoa. Tuotteet on pakattu täyteen superantioksidantteja, jotka saavat ihon tuntumaan ja näyttämään hyvinvoivalta.

26

PUHDISTUS

VIRKISTYS

KUORINTA

PÄIVÄVOIDE

YÖVOIDE

Puhdistaa ja poistaa liiallisen talin. Iho tuntuu pehmeältä, ravitulta ja puhtaalta.

Supistaa ihohuokosia ja poistaa liiallista talia. Poistaa epäpuhtauksien viimeiset jäämät.

Kosteuttaa ihoa 12 tuntia ja suojaa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.

Kosteuttaa ihoa 12 tuntia. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

Mary Kay® Botanical Effects® Cleansing Gel, 27,90 €

Mary Kay® Botanical Effects® Refreshing Toner, 26,90 €

Irrottaa ihoa samen­ tavaa kuollutta ihosolukkoa. Tekee ihosta pehmeän, raikkaan ja heleän. Mary Kay® Botanical Effects® Invigorating Scrub, 27,90 €

Mary Kay® Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30, 29,50 €

Mary Kay® Botanical Effects® Moisturizing Gel, 29,50 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


thelook

27

MARYKAY.FI


WHAT’S TRENDING: GEL! Geelit valloittavat tänä kesänä, ja aivan syystäkin. Geelin virkistävä ja ihoa hemmotteleva koostumus tuntuu hyvältä auringon kuivattamalla iholla. Näistä geelipohjaisista ihonhoitotuotteista löytyvät varmasti kevyet kesäsuosikit!

ÖLJYTÖNTÄ KOSTEUTUSTA

HEMMOTTELUA SILMILLE

RAUHOITA ÄRTYNYTTÄ IHOA

Geeli imeytyy nopeasti eikä tunnu rasvaiselta. Se viilentää ja virkistää ihoa ja kosteuttaa jopa 10 tunnin ajan.

Rauhoittaa, viilentää ja virkistää väsähtänyttä ihoa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Sininen after-shave rauhoittaa, viilentää ja raikastaa ihoa. Sopii tietenkin myös naisille!

Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel, 59,10 €

Mary Kay® Indulge® Soothing Eye Gel, 41,40 €

MKMen® Cooling After-Shave Gel, 29,30 €

28 Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


HEMMOTTELE JA KOSTEUTA

AURINKOISTEN HETKIEN JÄLKEEN

ITSEVARMUUTTA GEELIMUODOSSA

Syväkosteuttava geelinaamio palauttaa ihon kosteustasapainon. 10 ihoa uudistavaa ominaisuutta: kosteuttaa ja sitoo kosteutta, vähentää stressiä, puhdistaa, ravitsee, rauhoittaa, kiinteyttää, silottaa, pehmentää ja supistaa ihohuokosia.*

Tämä runsaasti antioksidantteja sisältävä sininen geeli virkistää, viilentää ja kosteuttaa auringosta nauttinutta ihoa.

Kevyt geelivoide vähentää selluliitin erottuvuutta ja silottaa ja kiinteyttää ihoa.

Mary Kay® After-Sun Replenishing Gel, 35,30 €

TimeWise BodyTM Smooth-Action® Cellulite Gel Cream, 67,10 €

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask, 43,30 € *Puolueettomassa kuluttajatutkimuksessa enemmistö osallistujista oli sitä mieltä, että heidän ihonsa näytti vähemmän stressaantuneelta, että se tuntui kiinteältä sekä rauhoittuneelta ja että naamio auttoi vähentämään ihohuokosten erottuvuutta.

thelook

29

MARYKAY.FI


BE SUN-SMART Osaavat auringonpalvojat suojaavat ihonsa aurinkosuojavoiteella UVA- ja UVB-säteiltä ja palauttavat ihon elinvoimaa after-sun-geelillä.

30

Hyvä, jokapäiväinen suoja kasvoille ja vartalolle. Koostumus on öljytön sekä veden- ja hikoilunkestävä.

Valitse tehokkaampi suoja aktiiviseen ulkoiluun, rannalle ja festareille. Kevyen voiteen koostumus on öljytön sekä veden- ja hikoilunkestävä.

Virkistä ihoa auringossa vietetyn päivän jälkeen viilentävällä ja kosteut­tavalla geelillä. Tahraamaton geeli saa ihon tuntumaan pehmeältä ja silkkiseltä.

Mary Kay® Sunscreen SPF 30, 35,30 €

Mary Kay® Sunscreen SPF 50, 39,10 €

Mary Kay® After-Sun Replenishing Gel, 35,30 €

TIESITKÖ TÄMÄN?

FIKSUSTI AURINGOSSA

UVB-säteet polttavat ihoa. UVA-säteet sen sijaan saattavat ajan mittaan vaurioittaa ihon DNA:ta, mikä voi johtaa ihosyöpään.

• Levitä aurinkosuojavoide ennen uimaasua, niin voide on helppo levittää tasaisesti. • Muista korvat, jalat ja kädet sekä varpaanvälit ja sormenpäät. • Levitä aurinkosuojavoide 20 minuuttia ennen ulos menemistä, jotta se ehtii imeytyä.

• Lisää aurinkosuojavoidetta kahden tunnin välein. (Aseta puhelimen hälytys muistuttamaan voiteen lisäämisestä.) • Lisää aurinkosuojavoidetta uimisen jälkeen. • Vältä aurinkoa keskipäivällä, kun säteet ovat voimakkaimpia. • Käytä päähinettä ja aurinkolaseja. Salaperäinen look suojaa auringolta!


UUTUUDET • THE LOOK • heinäkuu 2017

SHOPPING

GUIDE

scarlet red

apple berry

mod pink rosewood

haute pink naturally buff

Seuraavilla sivuilla on tuotehinnasto. Lisää tietoa tuotteista, käyttövinkkejä ja muuta on osoitteessa marykay.fi.

luminous lilac tranquil toffee

sunset peach romantic pink

love me pink

raspberry ice red smolder

NEW! MARY KAY® GEL SEMI-SHINE LIPSTICK, 26,70 € 13 sädehtivää puolikiiltosävyä. Miellyttävä geelikoostumus kestää pitkään ja saa huulet tuntumaan pehmeiltä ja täyteläisiltä.

NEW! MARY KAY® BELIEVE + WONDER™

Repeat Pattern 1

Vartalonhoitotuotteiden uutuuskokoelmaan kuuluu kolme ihastuttavaa tuoksuperhettä, joissa jokaisessa on saatavilla Fragrance Mist, Shower Gel ja Body Lotion.

line for 2014

Tuoksuina Chase a Rainbow™, Paint the Sky™ ja Sail to the Moon™. Fragrance Mist, 44,50 € Body Lotion, 36,60 € Shower Gel, 31,90 €

NEW! MARY KAY® LIQUID EYELINER PEN, 27,50 € Nestemäisellä rajauskynällä onnistuu sekä seitinohut että näyttävä musta rajaus. Tussipää ei tahraa ja levittyy pehmeästi.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä. Limited Edition -tuotteet saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.

NEW! LIMITED EDITION MARY KAY® MINERAL EYE COLOR QUAD, 27,90 € Luomiväripaletissa on neljä kesäkauteen sopivaa sävyä. Sävyt sopivat toisiinsa, ja ne on helppo levittää.

Berry Haute

Shades of Jade

Saatavilla sävy Black.

thelook

31


R

ST

-SELL

E

R E

-SELL

BE

TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar, 39,40 €

-SELL ST

E

E

ST

B

B

IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ EHKÄISEVÄÄ IHONHOITOA

2

ER

-SELL ST

ER

TimeWise® Miracle Set®, 195,90 €

BE

SKIN CARE TIMEWISE® – EARLY TO MODERATE SIGNS OF AGING

1 3

4

E

ST

R

BE

B

2. TimeWise® Age-Fighting Moisturizer, 42,90 €

-SELL ST

ER

1. TimeWise® 3-In-1 Cleanser, 39,40 €

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer SPF 30, 42,90 €

-SELL

E

Normaalille ja kuivalle sekä rasvoittuvalle ja sekaiholle

3. TimeWise® Night Solution, 60,10 € 4. TimeWise® Day Solution SPF 30, 60,10 €

TIMEWISE REPAIR® – ADVANCED SIGNS OF AGING TimeWise Repair ® Volu-Firm® Set, 301,20 €

TORJUU SELKEITÄ IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ

1

1. TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser, 45,30 € 2. TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum, 90,50 € 3. TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30, 67,80 € 4. TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol, 67,80 € 5. TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream, 56,50 €

2

Kaikille ihotyypeille

Syvävaikuttaa ihossa ja kiihdyttää ihon uudistumista.

5 3

TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel, 83,95 €

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler, 68,00 € Tasoittaa erottuvia juonteita ja ryppyjä.

4

MARY KAY® BOTANICAL EFFECTS® – MOISTURIZING & EASY BEAUTY Mary Kay® Botanical Effects® Set, 101,00 € YKSINKERTAISTA IHONHOITOA

3 1 4

2

1. M  ary Kay® Botanical Effects® Cleansing Gel, 27,90 €

Mary Kay® Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30, 29,50 €

2. M  ary Kay® Botanical Effects® Invigorating Scrub, 27,90 € 3. M  ary Kay® Botanical Effects® Refreshing Toner, 26,90 € 4. M  ary Kay® Botanical Effects® Moisturizing Gel, 29,50 €

CLEAR PROOF® – FOR ACNE-PRONE SKIN Clear Proof® Acne System Set, 96,60 € 1. Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin, 26,00 € 2. Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin, 29,30 € 3. Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, 26,00 € 4. Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin, 26,00 € 32

1 2

3

4

Clear Proof® DeepCleansing Charcoal Mask, 39,20 €

Bestseller-logo osoittaa parhaiten myyvät Mary Kay® -tuotteet.


SKIN CARE SUPPLEMENTS

E

R

ST

-SELL

E

B

Vähentää hienojen juonteiden näkyvyyttä silmänympärysiholla. Höyhenenkevyt koostumus.

-SELL ST

ER

Ehkäisee hienoja ja erottuvia juonteita silmänympärysiholla. Parantaa kimmoisuutta. Kirkastaa ja kosteuttaa.

TimeWise® Targeted-Action® Eye Revitalizer, 46,10 €

TimeWise® AgeFighting Eye Cream, 41,80 €

BE

TimeWise® Firming Eye Cream, 45,30 €

TimeWise® Tone-Correcting Serum, 60,40 €

Parantaa ihon kollageenintuotantoa. Auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta.

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set, 92,60 €

TimeWise® Microdermabrasion Refine, 51,50 €

Kaunis, sametinsileä iho nopeasti. Sisältää kuorivia ainesosia.

ERITTÄIN KUIVALLE IHOLLE

Extra Emollient Night Cream, 33,70 € Tehokkaasti kosteut­ tava voide erittäin kuiville alueille.

silmiä virkistäviä ainesosia.

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask, 43,30 €

TimeWise® Moisture Renewing Freshener, 33,30 €

10 minuuttia huolenpitoa. 10 ihoa nuorentavaa vaikutusta.

Pehmentää ja kosteuttaa sekä ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä.

TimeWise® Pore Minimizer, 51,50 €

TimeWise® Age-Fighting Lip Primer, 36,10 €

Vähentää ihohuokosten erottuvuutta ja häivyttää punoitusta.

Kuorinta syväpuhdistaa ihon, parantaa verenkiertoa ja heleyttää ihoa.

KUIVALLE IHOLLE

KUIVALLE IHOLLE

Advanced Moisture Renewal® Treatment Cream, 43,20 €

Intense Moisturizing Cream, 59,10 € Täyteläinen kosteusvoide, joka antaa no­ peita tuloksia.

Auttaa parantamaan ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta, jousta­ vuutta ja kiinteyttä. Normaalille ja kuivalle iholle.

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream, 67,10 €

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion, 59,10 €

TimeWise Body™ Hand and Décolleté Cream SPF 15, 32,10 €

Vähentää selluliitin näkyvyyttä ja kiinteyttää ihoa.

Kiinteyttää ja silottaa sekä kosteuttaa ihoa.

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä aurinkosuoja käsille ja dekolteelle.

RASVOITTUVALLE JA SEKAIHOLLE

Oil-Free Hydrating Gel, 59,10 €

Oil Mattifier, 26,20 €

Öljytön geeli, joka tasapainottaa ihoa.

Sitoo liiallista öljyä ja ehkäisee kiiltoa.

MKMen® Facial Set, 159,30 €

1. MKMen® Shave Foam, 20,40 € 2. MKMen® Cooling AfterShave Gel, 29,30 € 3. MKMen® Daily Facial Wash, 43,10 € 4. MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30, 42,60 € 5. MKMen® Advanced Eye Cream, 41,80 €

1

MKMen® Body Spray, 29,30 €

3 2

4 5

Vähentää huulten ja suun ympäryksen hienoja juonteita ja ryppyjä.

NORMAALILLE, RASVOITTUVALLE JA SEKAIHOLLE

SKIN CARE FOR HIM Ikääntymisen merkkejä ehkäisevät ominaisuudet ja miellyttävä, maskuliininen tuoksu.

Sisältää väsyneitä

Ehkäisee tummia silmänalusia ja turvotusta.

TimeWise® Replenishing Serum+C,® 86,80 €

Vaalentaa pigmentti­ muutoksia. Sopii kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille.

Indulge® Soothing Eye Gel, 41,40 €

Mary Kay® Skinvigorate™ Cleansing Brush 75,20 € Tehosta puhdistustuotteiden vaikutusta! Pehmeä puhdistusharja hieroo hellä­varaisesti ja poistaa meikkijäämät ja epäpuhtaudet tehokkaasti. Ergonomisesti muotoiltu harja ulottuu kasvojen hankaliin kohtiin ja saa ihon näyttämään välittömästi tasaisemmalta ja raikkaammalta.

Mary Kay® Satin Lips® Shea Set, 42,20 € Mary Kay® Satin Lips® Shea Sugar Scrub, 23,40 € Mary Kay® Satin Lips® Shea Butter Balm, 23,40 € Satin Lips® Lip Balm, 20,80 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Kosteuttaa ja pehmentää.

33


PRIMERS / CONCEALERS / FOUNDATION Mary Kay® Perfecting Concealer, 31,90 €

Mary Kay® Foundation Primer SPF 15, 23,70 €

Peittää punoitusta ja kauneusvirheitä.

light ivory

deep ivory

light beige

deep beige

light bronze

deep bronze

Mary Kay® Undereye Corrector, 31,90 € Peittää tummia silmänalusia.

R

ivory 3

ivory 4

ivory 5

ivory 6

ivory 7*

beige 1

beige 2

beige 3

beige 4

beige 5

bronze 1**

bronze 2

bronze 4

bronze 7

Beige

E

ST

-SELL

E

BE

-SELL ST

ER

B

Rasvoittuvalle ja sekaiholle

Ivory

IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ EHKÄISEVÄ

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation, 35,70 €

Bronze

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation, 35,70 €

beige 6

beige 8

*Vain Luminous-Wear® **Vain Matte-Wear®

Normaalille ja kuivalle iholle

Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 17,50 € Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15, 35,70 €

MINERAALIPOHJAINEN FOUNDATION-IRTOPUUTERI

Kevyt vaihtoehto foundationille. Peittää punoitusta, tasoittaa epätasaisuuksia, kosteuttaa ja suojaa auringolta.

Mary Kay® Mineral Powder Foundation, 35,70 €

deep

ivory 2

beige 0.5

beige 2

Mary Kay® Mineral Foundation Brush, 17,50 €

34

medium-to-deep

light-to-medium

very light

beige 1 ivory 1

ivory 4

ivory 5

beige 1

beige 3

beige 6

bronze 1

bronze 5

beige 2

bronze 1

VÄHENTÄÄ KIILTOA

Mary Kay® Endless Performance® Crème-to-Powder Foundation, 43,10 €

Mary Kay® Compact ja Mary Kay® Cosmetic Sponge eivät tule puuterin mukana. Saatavilla erikseen.

Bestseller-logo osoittaa parhaiten myyvät Mary Kay® -tuotteet.


FINISHERS / HIGHLIGHTERS / CHEEK COLOR Mary Kay® Translucent Loose Powder, 35,90 €

Mary Kay® Sheer Mineral Pressed Powder, 24,90 €

Mary Kay® Bronzing Powder, 32,20 €

ivory 2

Auringon kultaaman, raikkaan lookin saat levittämällä aurinkopuuterin kolmosen muotoon. Sipaise siveltimellä hiusrajaan, poskiluun alle ja leualle.

beige 1

beige 2

bronze 1

Mary Kay ® Mineral Cheek Color Duo, 35,70 € light-medium

highlighting powder

ripe watermelon

juicy guava

Mary Kay® Highlighting Powder, 32,20 € Levitä esimerkiksi poskiluulle, kulmaluulle ja ylähuulen ylle luomaan valoista vaikutusta ja luonnollista hehkua.

Kesäinen vaaleanpunainen ja vaalea highlighter.

Lämmin koralli ja kultainen highlighter.

Mary Kay® Mineral Cheek Color, 16,20 €

cherry blossom

shy blush

sunny spice

pink petals

orchid

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

35


SILMÄT

crystalline

*sweet cream

moonstone

honey spice

french roast

antique rose

black ice

chai latte

autumn leaves

sandstorm

Mary Kay® Mineral Eye Color Quad, 27,90 € *driftwood

*espresso

*hazelnut

lemongrass

emerald

blue metal

black

azure

midnight star

*ballerina pink

dusty lilac

tender taupe

Mary Kay® Eyeliner, 23,20 €

deep brown

granite

turquoise steely

*stone

silver satin

black

*coal

dark denim

Mary Kay® Mineral Eye Color, 12,20 € Kestävät luomivärit. Mineraalipohjainen koostumus. Intensiivinen väri. *mattasävyt

KOROSTUS

Mary Kay® Lash Love® Mascara, 30,30 €

I ♡ black

limited edition jade

NEW! Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen, 27,50 € KESTÄVYYS & KOROSTUS

Mary Kay® Lash Love® Waterproof Mascara, 30,30 €

I ♡ black

limited edition plum

VOLYYMI & PITUUS

VOLYYMI

VOLYYMI & PITUUS

Mary Kay® Lash Love® Lengthening Mascara, 30,30 €

Mary Kay ® Ultimate Mascara,™ 30,30 €

Mary Kay® Lash Intensity® Mascara, 32,00 €

black I ♡ black black

black/brown

 ary Kay® Eye M Primer, 24,10 €

Taivuttaa ja muotoilee ripset upeaksi pohjaksi ripsiväriä varten.

Vedenkestävä koostumus, joka parantaa luomivärin kestoa.

 ary Kay® M Oil-Free Eye Makeup Remover, 27,60 €

Mary Kay® Lash & Brow Building Serum,® 86,90 €

Poistaa hellävaraisesti kaiken silmämeikin.

Tekee ripsistä ja kulmista tuuheammat ja tiheämmät jo 30 päivässä!

ST

E

36

B

soft black

-SELL ST

ER

BE

brunette

R

Pehmeä, pitkäkestoinen ja vedenkestävä koostumus.

Mary Kay® Lash Primer, 30,30 €

-SELL

E

Mary Kay® Brow Definer Pencil, 22,90 €

Bestseller-logo osoittaa parhaiten myyvät Mary Kay® -tuotteet.


HUULET Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 €

scarlet red

apple berry

mod pink rosewood

coral

light nude

berry

medium nude

red

rose

haute pink naturally buff

luminous lilac tranquil toffee

sunset peach romantic pink

love me pink

raspberry ice red smolder

Mary Kay® Lip Liner, 28,40 €

NEW! Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 26,70 € Mary Kay® True Dimensions® Sheer Lipstick, 32,60 € Kiiltävä ja harsomainen huulipuna, josta huulten luonnollinen sävy kuultaa läpi.

magenta chill

subtly you

flamenco red

arctic apricot posh pink

bashful you

always apricot

rich truffle

powerful pink

mauve moment

Mary Kay® True Dimensions® Lipstick, 32,60 €

crushed berry

firecracker

natural beauté

coral bliss

barely nude

tuscan rose

poppy please color me coral

midnight red

wild about pink

sassy fuchsia

pink chérie

citrus flirt

first blush

tangerine pop

Mary Kay® NouriShine Plus® Lip Gloss, 23,70 €

Beauty That Counts® Changing the lives of women and children.

Limited Edition Mary Kay® Creme Lipstick Hearts Together™, 22,90 €

sun blossom

café au lait

fancy nancy

melon burst

pink luster

pink sateen

pink parfait

sparkle berry

rock ’n red

silver moon

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

37


MEIKKIVÄLINEET Mary Kay® Brush Collection, 76,90 €

Mary Kay® Compact, 25,90 € Ei sisällä tuotteita.

Mary Kay® Compact Mini, 22,60 € Ei sisällä tuotteita.

Sisältö: Eye Crease Brush, Eye Color Brush, Eyeliner/ Eyebrow Brush, Cheek Brush, Powder Brush. Mukana Mary Kay® Cosmetic Organizer Bag, jossa on tilaa Mary Kay® Compactille, huulikiillolle, ripsivärille ja ylimääräisille siveltimille.

Beauty Blotters® OilAbsorbing Tissues, 12,00 € 75 kpl/pkt.

1. Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 17,50 € 2. Mary Kay® Eye Smudger Brush, 13,90 € 3. Mary Kay® Mineral Foundation Brush, 17,50 € 4. Mary Kay® Retractable Lip Brush, 4,70 €

1

Mary Kay® Compact Cheek Brush, 3,10 €

2

Mary Kay® Eye Sponge & Eye Brush Applicators, 3,00 €

Mary Kay® Cosmetic Sponges 2 kpl, 4,65 €

3

4

TUOKSUT Enchanted Wish® Eau de Toilette, 55,50 €

Belara® EdP, 52,40 €

MK High Intensity Ocean® Cologne Spray, 49,70 €

38

Forever Diamonds® EdP, 60,40 €

Upbeat™ EdT, 51,10 €

Cityscape® Cologne Spray, 71,30 €

Thinking of Love® EdP, 44,70 €

Thinking of You® EdP, 40,30 €

MK High Intensity® Sport Cologne Spray, 50,90 €

MK High Intensity® Cologne Spray, 47,50 €

Journey® EdP, 52,90 €

Domain® Cologne Spray, 48,70 €

Cityscape® EdP, 70,90

Velocity® EdP, 47,40 €

Elige® EdP, 64,30 €

True Original® Cologne Spray, 50,90 €

Velocity® for Him Cologne, 47,50 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


VARTALONHOITO Satin Body™ Pampering Set, 83,70 €

Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus, 81,50 €

Sisältö: Buffing Cream, 2-in-1 Body Wash & Shave Hydrating Lotion.

Setin sisältö: Protecting Softener, Satin Smoothie® Refining Shea Scrub & Nourishing Shea Cream.

Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free, 21,90 €

AURINKOTUOTTEET

Limited Edition Mary Kay® Sunscreen SPF 30, 35,30 €

Limited Edition Mary Kay® Sunscreen SPF 50, 39,10 €

1

2

3

4

Mary Kay® Body Care Collection Lotus & Bamboo, 128,50 €

1. Mary Kay® Loofah Body Cleanser Lotus & Bamboo, 31,30 € 2. Mary Kay® Deo Body Spritzer Lotus & Bamboo, 43,80 € 3. Mary Kay® Nourishing Body Lotion Lotus & Bamboo, 36,60 € 4. Mary Kay® Shower Gel Lotus & Bamboo, 31,30 €

LIMITED EDITION

Limited Edition Mary Kay® After-Sun Replenishing Gel, 35,30 €

Limited Edition Mary Kay® Lotion and Lip Balm Gift Set, 39,10 €

Limited Edition Mary Kay® Subtle Tanning Lotion, 35,30 €

Sunlight

Paint the Sky™ Sail to the Moon™

Berry & Cream, Apple & Pear ja Sugar & Spice

Limited Edition Mint BlissTM Energizing Lotion for Feet & Legs, 33,70 €

NEW! Mary Kay® Fragrance Mist, 44,50 € Believe + Wonder™ Body Lotion, 36,60 € Chase a Rainbow™ Shower Gel, 31,90 €

Shades of Jade

Glistening Horizon

Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette, 36,60

Limited Edition Enchanted Wish® Shower Gel, 30,90 €

Berry Haute

Limited Edition Mary Kay® Nail Lacquer, 21,90 €

Limited Edition Enchanted Wish® Body Lotion, 34,30 € garden terrace

blue debut

vivid sunburst

NEW! Limited Edition Mary Kay® Mineral Eye Color Quad, 27,90 €

TYYTYVÄISYYSTAKUU! Jos ihosi reagoi tuotteeseen epätoivotusti, ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin. Hän auttaa löytämään ihollesi paremmin sopivan tuotteen. Tyytyväisyystakuun ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi käyttäessäsi Mary Kayn upeita tuotteita. Limited Edition -tuotteet ovat saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.

Tee tilaus ottamalla yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin.

39


Jos ostat tuotteita tietyllä summalla tai emännöit ihonhoitotilaisuutta, voit saada lahjan. Kysy lisää Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultiltasi.

Limited Edition Mary Kay® Cylinder Cosmetic Bag

www.marykay.fi

Lesley Cosmetics Oy – Mary Kay

marykaynordic

youtube.com/mklesley

The Look Heinäkuu 2017 Suomi  
The Look Heinäkuu 2017 Suomi