Page 1

Summer/Autumn 2018

SUOMI

FABULOUS LIPS

Say hello to perfect lips!


ONE Woman Can There’s incredible power in being a woman. Mary Kay Ashin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Mary Kay Ash oli vakuuttunut siitä, että naiset pystyvät mihin tahansa: luomme oman tulevaisuutemme, johdamme viisaudella ja myötäeläen ja jätämme merkkimme maailmaan – kunhan vain uskomme itseemme. Tänä kesänä haluan juhlia Mary Kay Ashin hengessä teitä itsevarmoja, kauniita ja vahvoja naisia, jotka olette myös panneet uskonne minuun. Kiitokseksi jaan tämän hetken kuumimmat meikkivinkit ja kerron, miten voit rentoutua ja ladata akkuja kotikylpylässä ja nauttia ihanista kasvonaamioista. Mikään ei saa puhdasta ihoa hehkumaan kuulaampana kuin virheetön meikkipohja, joka kestää koko päivän töissä, kesäillan kaupungilla tai pitkän, nautinnollisen viikonlopun. Tästä päivästä lähtien panen kaiken peliin. En väheksy itseäni, luotan vaistoihini, uskon itseeni – tee sinä samoin! Nyt on meidän vuoromme näyttää maailmalle, mihin me naiset pystymme! #OneWomanCan

Oma Itsenäinen Ihonhoitokonsulttisi

2


3


10 BEAUTY TIPS

Look and feel amazing with glowing skin and beautiful makeup Hyvää tekevät voiteet, värikylläiset meikit ja taivaalliset tuoksut – anna aukeaman inspiroida ja löydä sivuilta kesän uudet suosikit.

1

! New

PANOSTA TULEVAISUUTEEN – KÄYTÄ AURINKOSUOJAKERROINTA Iho on tärkeä suojata auringon haitalliselta säteilyltä. Tämä kosteusvoide pitää ihon miellyttävän pehmeänä, ja siinä on aurinkosuojakerroin 30. TimeWise® Age-Fighting Moisturizer SPF 30, 42,90 €

HERKKUHUULET Uusi Limited Edition Mary Kay At Play® Matte Liquid Lip Color on nestemäinen huulipuna, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mikä intensiivisistä sävyistä on sinun suosikkisi?

2

Katso sävyt sivulta 6.

3 PÄIVITÄ TUOKSUVALIKOIMASI Kesällä valitaan luonnollisesti erilaiset vaatteet ja asusteet kuin muina vuodenaikoina, ja sama koskee tuoksuja: eri tuoksut sopivat eri tilanteisiin, tunteisiin ja vuodenaikoihin. Lue lisää sivulta 31.

4

ONNISTU ITSERUSKETTAVILLA Hyvän, tasaisen tuloksen saat, kun kuorit ihon ennen itseruskettavan voiteen levittämistä. Anna ihosi säteillä kilpaa auringon kanssa! Satin Body® Revitalizing Shea Scrub, 29,30 € Limited Edition Mary Kay® Suncare Subtle Tanning Lotion, 36,30 €

w! e N

4

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


5

w! e N

VIRKEÄT JALAT JA SIRKEÄT SÄÄRET Mintulta tuoksuvan raikkaan voiteen koostumus on viilentävä. Voide virkistää väsyneitä ja turvonneita jalkoja ja sääriä. Voide toimii myös jalkahoidon ihanana päätöksenä.

LUONNON SUOMAA SUOJAA Ota luonnon oman aarrearkun terveelliset hyödyt osaksi ihon­ hoito­rutiiniasi. Botanical Effects® -tuotteet sisältävät muun muassa aloe veraa ja superhedelmä pitaijaa.

NEW! Limited Edition Mint Bliss™ Energizing Lotion for Feet & Legs, 34,30 €

7

Lue lisää sivulta 28.

SUMMER COMBO Kahden tuotteen paketti, kun haluat sirot sääret ja niihin kesäisen päivetyksen nopeasti. Mary Kay® Summer Combo, 79,90 € Sisältö: Mary Kay® CC Cream SPF 15 Deep, 35,70 € TimeWise Body™ TargetedAction® Toning Lotion, 59,10 €

10

NEW! Limited Edition Lash Love® Mascara, 30,30 €

8

INTENSIIVISTÄ KOSTEUTUSTA KASVOILLE Suo itsellesi hetki omaa aikaa ja anna ihon palautua kasvonaamion hellimänä. Tai muista multimasking ja ota tehot irti naamioista käyttämällä niitä räätälöidysti kasvojen eri alueilla. Lue lisää sivulta 16.

9

New!

VÄRIÄ RIPSIIN Tee juhlasta värikkäämpi ja katseesta vetävämpi levittämällä vihreää, sinistä tai liilaa ripsiväriä ripsiin kauttaaltaan tai vain ripsien kärkeen.

6

Ne

w!

Plum

Blue

Green

PIDÄ HUOLTA ITSESTÄSI Voitele vartalo samettisen sileäksi sheavoilla, joka suojaa, ravitsee ja pehmentää ihoa. Lue lisää sivulta 27.

5


MATTE LIQUID LIP COLOR

Kuusi herkullista sävyä, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Levitetään kuin huulikiilto, sama intensiivinen mattaväri kuin huulipunassa. Helppokäyttöinen levitin ja täyteläinen koostumus.

6


SAY HELLO TO YOUR PERFECT

matte

1

2

3

4

5

6

NEW! Limited Edition Mary Kay At Play® Matte Liquid Lip Color, 26,70 € 1. Neon Nectarine 2. Pink it Over 3. Vivid Violet 4. Pink Shock 5. Red Siren 6. Taupe That

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

7


LUSCIOUS LIPS!

Let your lips get the attention they deserve Neutraali nude, kesäsävy tai intensiivinen ja näyttävä väri. Nestemäinen puna, mattasävy tai kiiltoväri. Valitse oma suosikkisi mielialan ja tilanteen mukaan.

 HUULIPUNAT JA -KIILLOT 

1. NEW! Limited 2. NouriShine Plus® 3. T  rue Dimensions® 4. T  rue Dimensions® 5. Mary Kay® Gel Edition Mary Kay Lip Gloss, 23,70 € Lipstick, 32,60 € Sheer Lipstick, Semi-Matte At Play® Matte 32,60 € Lipstick, 26,70 € Liquid Lip Color, 26,70 €

HOW TO GET THE PERFECT LIPS Vastustamattoman kauniit huulet saat näillä vinkeillä. Noudata ohjeita ja kerää katseet. 1. vaihe | Käytä Satin Lips® Shea Setiä illalla ja herää aamulla huulet pehmeinä, kosteutettuina ja valmiina huulipunaa varten.

83. vaihe | Tasoita huulet levittämällä niille ohut kerros concealeria. 

5. vaihe | Nyt on huulipunan vuoro. Aloita ylähuulen keskeltä ja levitä kohti suupieliä. Toista sama alahuulella.

 2. vaihe | Pohjusta huulet Lip Primerilla ja anna kuivua. Levitä primeria hieman huulirajan ulkopuolelle. Se ehkäisee värin karkaamista. 4. vaihe | Rajaa huulet Lip Linerilla. Käytä sävyä, joka vastaa huulten luonnollista väriä tai vahvistaa huulipunan sävyä 6. vaihe | Jos haluat parantaa huulipunan kestoa, paina huulet kasvopaperiin ja lisää toinen kerros huulipunaa.

6. M  ary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 26,70 €


HOW TO CHOOSE THE PERFECT COLOR Keskitä huomiosi huuliin ja ota tästä kartta väriviidakkoon. Valitse sävy joko tilanteen tai ihonsävyn mukaan.

 BY OCCASION  a.

e.

i.

j.

b.

k. f.

c.

For the Weekend

For Dayware

d.

g.

For Datr Night

h. a.  Fancy Nancy (2) b. Neon Nectarine (1) c. Wild About Pink (3) d. Haute Pink (6)

e. Café au Lait (2) f. Posh Pink (4) g. Rosewood (6) h.  Taupe That (1)

i. Powerful Pink (5) j. Pink Chérie (3) k. Melon Burst (2) l.  Red Siren (1)

l.

 BY SKIN TONE 

VAALEA IHONSÄVY Vaaleanpunainen ja koralli 1. Pink it Over | 2. Pink Sateen, Pink Luster ja Sun Blossoms  | 3. Color Me Coral, Pink Chérie ja First Blush 4. Posh Pink | 5. Bashful You ja Mauve Moment | 6. Love Me Pink ja Sunset Peach

BEIGE IHONSÄVY Kullanruskea, roosa, malva ja marjasävyt 1. Pink Shock | 2. Pink Sateen, Café au Lait ja Fancy Nancy | 3. Wild About Pink, Firecracker ja Sassy Fuchsia | 4. Posh Pink | 5. Powerful Pink ja Rich Truffle | 6. Rasberry Ice ja Tranquil Toffee

TUMMA IHONSÄVY Suklaanruskea, kinuski, luumu 1. Vivid Violet | 2. Sparkle Berry ja Melon Burst | 3. Sassy Fuchsia ja Coral Bliss | 5. Crushed Berry ja Midnight Red | 6. Apple Berry ja Scarlet Red

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

9


Wherever you're going

GO FLAWLESSLY Olipa vuorossa arki tai juhla, kasvosi ansaitsevat virheettömän pohjan loistavalle meikille. Mary Kay Global Makeup Artist Keiko Takagi kertoo, mikä foundation sopii mihinkin tilanteeseen.

Night-out perfect Täysin peittävä nestemäinen foundation ja uusi sitä varten suunniteltu sivellin muodostavat ammattilaisparin, jolla syntyy tasainen pohja iltamenoja varten. Levitä foundationia kasvojen keskiosasta ulos- ja ylöspäin kaarevin liikkein. Anna illan viedä seikkailuun!

10

NEW! Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 18,40 € TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation, 35,70 € TimeWise®Matte-Wear® Liquid Foundation, 35,70 €


Workday polished Foundation ja puuteri samassa tuotteessa! Sipaise puuteria siveltimen harjaksiin ja levitä kasvoille kevyin liikkein. Virheetön look kestää koko päivän. Peittävä kuin nestemäinen foundation ja silkkisen matta kuin puuteri!

Mary Kay® Mineral Powder Foundation, 35,70 € Mary Kay® Powder Foundation Brush, 16,70 €

Weekend wonderful CC Cream on kevyt vaihtoehto foundationille ja sisältää myös aurinkosuojakertoimen. Viimeistele kasvot mattapintaisiksi ja kiinnitä meikki Translucent Loose Powderilla. Nyt olet valmis ihanaan viikonloppuun!

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Mary Kay® CC Cream SPF 15, 35,70 € Mary Kay® All-Over Powder Brush, 24,70 € Mary Kay® Translucent Loose Powder, 35,90 €

11


This look is all about confidence! Build the intensity slowly – you decide if you want a soft or reallyv bold cheek. But whichever you decide, own it!

KEIKO TAKAGI Global Makeup Artist

Must-Try

OMBRÉ CHEEKS Liukuvärjäys ei ole vain hiuksille ja huulille! Global Makeup Artist Keiko Takagi kertoo, miten teet poskipäille ombrémeikin. 1. VAIHE: Levitä Ripe Watermelonia (1) ohimolta poskiluulle. 2. VAIHE: Levitä jommankumman Mineral Cheek Color Duon korostuspuuteria (2) poskiluun yläpuolelle. 3. VAIHE: Viimeistele levittämällä Juicy Guavaa (3) poskiluun mukaisesti ja kulmaluulle. Pidä meikki muuten neutraalina.

12

3 2 1

Get the look Mary Kay® Mineral Cheek Color Duo Ripe Watermelon, 35,70 € Mary Kay® Mineral Cheek Color Duo Juicy Guava, 35,70 €


Keep eyebrows soft and full so they don’t overwhelm. Let your tropical eyes be the star!

KEIKO TAKAGI Global Makeup Artist

Hot Days,

HOTTER NIGHTS Trooppiset sävyt synnyttävät Global Makeup Artist Keiko Takagin meikissä eksoottista vaikutelmaa.

1. VAIHE: Levitä keskisävyä (1) ylä- ja alaripsien tyveen silmän sisänurkasta luomen keskivaiheille. 2. VAIHE: Levitä korostussävyä (2) luomelle kauttaaltaan.

2

3

3. VAIHE: Lisää dramatiikkaa sipaisemalla tehoste­ sävyä (3) luomen ulkokulmaan ja alaluomen ulkolaitaan. 1

Get the look Chromafusion™ Eye Shadow Gold Status (korostus), Merlot (keskisävy), Emerald Noir (tehoste) ja Starry Night (tehoste), 13,30 €/kpl

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

13


Use a liquid eyeliner above and slightly in between the upper lashes. This mimics a thicker lashline, making eyes more intense.

KEIKO TAKAGI Global Makeup Artist

Like Being Kissed

BY THE SUN

Global Makeup Artist Keiko Takagi näyttää, miten korostat kesätunnelmaa meikissä lämpimillä ja hehkuvilla sävyillä.

14

LUOMIVÄRI Neutraalit metallisävyt sulautuvat tasapainoisesti toisiinsa, joten meikki on helppo ja nopea tehdä.

SILMÄT Viimeistele ripset mustalla ripsivärillä tai käytä värillistä sävyä, jos haluat korostaa silmiä.

HUULET Matta vaaleanpunainen huulipuna näyttää luonnolliselta ja antaa muulle meikille tilaa loistaa.

Chromafusion™ Eye Shadow Biscotti (korostus), Hazelnut (keskisävy) ja Rustic (tehoste), 13,30 €/kpl

NEW! Limited Edition Lash Love® Mascara Blue, Green ja Plum, 30,30 €/kpl

NEW! Limited Edition Mary Kay At Play® Matte Liquid Lip Color Pink it Over, 26,70 €

Lash Love® Mascara Black, 30,30 €

POSKET Laita aurinko hehkumaan poskille sipaisemalla meikiksi kahta sävyä. Korosta poskiluuta Bronzing Powderilla ja levitä poskille Mineral Cheek Coloria. Mary Kay® Mineral Cheek Color Shy Blush, 16,20 € Mary Kay® Bronzing Powder Light-Medium, 32,20 €


The Cupid’s bow is actually the top of the upper lip. The shape resembles the double-curved bow known to be carried by Cupid in folklore.

KEIKO TAKAGI Global Makeup Artist

The Perfect

CUPID'S BOW Nosta esiin täydellinen amorinkaari ja täyteläiset, rajatut huulet Global Makeup Artist Keiko Takagin vinkeillä. 1. VAIHE: Rajaa huulet Lip Linerilla, joka vastaa huulten luonnollista väriä. Korosta erityisesti amorinkaarta. 2. VAIHE: Häivytä rajausväriä Cream Color Brushilla (tai sormen­ päillä) reunoilta keskelle huulia.

Get the look

3. VAIHE: Levitä hieman kirkasta tai neutraalia huulikiiltoa amorin­ kaaren huipuille ja keskelle alahuulta.

Mary Kay® Cream Color Brush, 13,90 €

4. VAIHE: Korosta huulia lopuksi sipaisemalla ylähuulen yläpuolelle kimaltavaa helmiäisluomiväriä.

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Bashful You, 26,70 €

Mary Kay® Lip Liner Light Nude, 28,40 €

NouriShine Plus® Lip Gloss Silver Moon, 23,70 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

15


Mix, match

MULTIMASK Viilentävää, elvyttävää vai puhdistavaa? Jokaisella naamiolla on omat vahvuutensa. Valitse se, joka sopii ihon tämänhetkisiin tarpeisiin.

Puhdistaa ihohuokoset ja poistaa liiallista talia. Levitä kasvoille kauttaaltaan tai rasvoittuviin kohtiin sekä alueille, joilla ihohuokoset erottuvat.

Kosteuttaa ja sitoo kosteutta. Saa ihon näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta. Levitä kasvoille kauttaaltaan tai kuiviin kohtiin.

Clear Proof® DeepCleansing Charcoal Mask, 39,20 €

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask, 43,30 €

THE MULTIMASK METHOD

Levitä Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Maskia rasvoittuviin kohtiin sekä alueille, joilla ihohuokoset erottuvat. Levitä TimeWise® Moisture Renewing Gel Maskia kuiville alueille. Levitä lopuksi Indulge® Soothing Eye Geliä herkälle ja ohuelle silmänympärys­ iholle. Anna naamioiden vaikuttaa 20 minuuttia, huuhtele ja nauti raikkaasta ja säteilevästä ihosta.

16

Hoitavia kasviuutteita sisältävä geeli viilentää ja kosteuttaa silmänympärysihoa. Indulge® Soothing Eye Gel, 41,40 €

THE BEAUTY SLEEP METHOD

Levitä TimeWise® Moisture Renewing Gel Maskia kasvoille. Levitä Indulge® Soothing Eye Geliä herkälle ja ohuelle silmänympärysiholle. Anna naamioiden vaikuttaa yön yli. Herää levänneenä, virkeänä ja valmiina uuteen päivään!

Ylellinen kasvonaamio parantaa ihon kosteus­ tasapainoa 24 tuntia. Iho näyttää kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja sileältä. TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask, 82,50 €/4 kpl

THE LUXURY METHOD

Taputtele TimeWise Repair® Lifting BioCellulose Mask kasvoille, kun tarvitset ylellistä huolenpitoa. Anna naamion vaikuttaa 20–30 minuuttia. Rentoudu ja anna ihon virkistyä. Poista naamio. Älä huuhtele kasvoja, vaan hiero kasvoille jäänyt geeli ihoon hellä­ varaisesti.


T-alue Otsa, nenä ja leuka ovat yleensä helposti rasvoittuvia alueita. T-alueella on hyvä käyttää savea tai aktiivihiiltä sisältävää naamiota, joka imee ja sitoo talia ihoa kuivattamatta.

Herkät ja kuivat alueet Posket ja silmänympärysiho ovat usein muita alueita kuivempia. Niillä kannattaa käyttää heleyttävää naamiota, joka sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia luonnonaineita. Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Vinkki!

Säilytä TimeWise® Moisture Renewing Gel Maskia ja Indulge® Soothing Eye Geliä jääkaapissa. Viileänä geeli tuntuu entistä virkistävämmältä.

17


Dr. Michelle Hines, Director, Global Cosmetic Research & Innovation

Dr. Shonรก BurkesHenderson, Senior Scientist, Clinical Research

Dr. Lucy Gildea, Chief Scientific Officer

David Gan, Senior Principal Scientist, Skin Research & Technology

18

Dr. Alphonsus Dang, Manager, Product Safety

Dr. Cristi Gomez, Director, Global Nutritionals (China)


SKIN CARE Is Our Passion On suuri vastuu tarjota miljoonille naisille ympäri maailmaa ihonhoidon parhaat edellytykset.

Terry Jacks, Vice President, Research & Development

Ihotyypit eroavat toisistaan merkittävästi, ja tuotteiden kehittämisessä on huomioitava monia tekijöitä, kuten ilmaston vaikutus. Ensiksi on tietenkin ymmärrettävä, mitä tuloksia naiset tuotteilta haluavat. Kaikki tämä vaatii osaamista, tietoa ja taitoa. Tutkimus- ja kehitystiimillämme on yhteen­laskettuna yli 155 vuotta kokemusta tieteen eri aloilta. Osastolla testataan satoja ainesosia, jotta löydetään se yksi, joka täyttää kaikki vaatimukset. Tiimi tekee yhteistyötä huippuyliopistojen ja johtavien laboratorioiden kanssa kartoittaes­ saan ihonhoidon uusimpia keksintöjä ja vahvistaakseen tuotteiden osoittamat tulokset. Testaukseen otetaan useita koostumuksia, jotta löydetään toimiva tasapaino ulkomuodon, ulkonäön ja laadun välillä.

Dr. Bridgette January, Director, Product Formulation, Process Development

Kaikki tämä on mahdollista, koska Mary Kay kehittää ja valmistaa itse useimmat ihonhoitotuotteensa, mikä on alalla ainut­ laatuista. Varmistamme tuotteidemme turvallisuuden ja laadun jokaisessa vaiheessa. Ihonhoito on meille enemmän kuin vain tärkeää. Sydämemme sykkii sille!

19


IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ EHKÄISEVÄÄ IHONHOITOA

CHANGE THE FUTURE OF YOUR SKIN TIMEWISE® MIRACLE SET® Ota tieteellisesti suunniteltu TimeWise® Miracle Set® avuksesi, kun haluat puuttua ikääntymisen varhaisiin merkkeihin.

AGE-DEFYING BENEFITS Miracle Set® puhdistaa, kuorii, raikastaa, virkistää, kosteuttaa, silottaa, kiinteyttää, pehmentää, suojaa ja palauttaa ihoa sekä häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä.

TIMEWISE® MIRACLE SET®, 195,90 € Sisältö: TimeWise® Day Solution SPF 30, 60,10 € | TimeWise® Night Solution, 60,10 € TimeWise® 3-in-1 Cleanser, 39,40 € | TimeWise® Age-Fighting Moisturizer, 42,90 € 20

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


FOUR STEPS THAT WORK TOGETHER TO DELIVER YOUNGER-LOOKING SKIN  CLEANSER Ikääntymistä ehkäisevät edut sekä kolme tärkeää ominaisuutta samassa tuotteessa: puhdistaa, kuorii ja virkistää ihoa samalla kertaa.  DAY SOLUTION Auttaa ehkäisemään juonteita ja värjäytymiä suojaamalla ihoa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Sisältää rauhoittavia peptidejä.

REAL RESULTS

Ihotautilääkäri havaitsi seuraavat tulokset 12 viikon kliinisessä tutkimuksessa:

 NIGHT SOLUTION Vitamiini- ja antioksidanttikiteet ja kollageenia vahvistavat peptidit vähentävät juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta.  MOISTURIZER Kosteuttaa jopa 10 tuntia, pehmentää ihoa ja kiihdyttää sen luonnollista uusiutumista. Sisältää tehokasta antioksidanttia, joka suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Ennen

Jälkeen

21


SELKEIDEN IKÄÄNTYMISEN MERKKIEN TORJUNTAAN

A LIFTED JAWLINE, YOUTH-RESTORING FIRMNESS TIMEWISE REPAIR® VOLU-FIRM® SET Setti sisältää viisi mullistavaa tuotetta, jotka on suunniteltu ehkäisemään ikääntymisen selkeitä merkkejä ja maksimoimaan toistensa vaikutus. Sarjan kaikki tuotteet sisältävät Volu-Firm® Complexia. Tämä kolmen ainesosan tarkoin harkittu yhdistelmä on äärimmäisen tärkeä ihon palautumiselle.

TIMEWISE REPAIR® VOLU-FIRM® SET, 301,20 € Sisältö: TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream, 56,50 € | TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum, 90,50 € | TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser, 45,30 € | TimeWise Repair® VoluFirm® Day Cream SPF 30, 67,80 € | TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol, 67,80 € 22

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


VOLU-FIRM® COMPLEX TIEDE KAUNIIN IHON TAUSTALLA • Tripeptidi 1 on biomimeet­ tinen peptidi, joka edistää ihon palautumiselle välttä­ mättömiä prosesseja. • Peptidit edistävät hyalu­ roni­hapon tuotantoa. Hyaluronihappo antaa iholle nuorekasta täyteläisyyttä ja kimmoisuutta. • Kasvikantasolut auttavat suojaamaan ihon rakennetta ja kiinteyttämään ihoa.*

FIVE STEPS TO LIFTING AWAY THE YEARS  CLEANSER Puhdistaa, ylläpitää kosteustasapainoa, antaa kuulautta ja saa ihon tuntumaan hyvinvoivalta.  DAY CREAM Palauttaa ihon nuorekkuutta ja auttaa vähentämään ulkoisten tekijöiden aiheuttamia ihoreaktioita.  NIGHT TREATMENT Torjuu syviä juonteita ja ryppyjä ja auttaa vähentämään ikääntymisen selkeitä merkkejä.

 SERUM Kiinteyttää ihoa ja antaa sille nuorekasta täyteläisyyttä ja kimmoisuutta.

REAL RESULTS

Syvien juonteiden (punainen) ja hienojen juonteiden (sininen) määrä 12 viikon käytön jälkeen:

 EYE CREAM Vaikuttaa syviin juonteisiin, turvonneisiin ja tummiin silmänalusiin sekä silmänympärysiholle helposti syntyviin ilmejuonteisiin. Ennen

Jälkeen

*Perustuu avainainesosien in vitro -kokeisiin. **Keskimääräinen tulos 12 viikon puolueet­ tomassa kliinisessä tutkimuksessa, jossa 43 naista käytti ihonhoitosarjaa aamulla ja illalla.

23


SELKEIDEN IKÄÄNTYMISEN MERKKIEN TORJUNTAAN

SEE A VISIBLE LIFT IN JUST TWO WEEKS Ylellinen ja innovatiivinen kasvonaamio, joka on saanut innoituksensa korealaisesta kauneudenhoidosta, antaa iholle ylivoimaisen piristysruiskeen.

Korea on ollut kauneudenhoitoalalla pitkään kuuma kohde, jonne ovat suunnanneet katseensa niin alan ammattilaiset, bloggarit kuin innokkaat harrastajatkin. Korealainen kauneudenhoito jatkaa suosionsa kasvattamista. Trendiin tarttuu myös Mary Kayn TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask.

TIMEWISE REPAIR® LIFTING BIO-CELLULOSE MASK, 82,50 €/4 kpl 24

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


TIMEWISE REPAIR® LIFTING BIO-CELLULOSE MASKIN EDUT INNOVATIIVISET AINESOSAT Naamiossa käytetty kasviperäinen bioselluloosa on peräisin kookosvedestä. Bioselluloosakuidut ovat erittäin imukykyisiä, ja naamio sisältääkin runsaasti hyvää tekeviä ainesosia, kuten kauranydinuutetta, orkideauutetta ja natriumhyaluronaattia.

MUKAUTUU HYVIN KASVOJEN MUOTOON Joustava bioselluloosamateriaali tuntuu ylelliseltä ja istuu kasvoille kuin toinen iho. Vaikuttavat aineet ovat lähikosketuksessa ihoon koko käyttöajan. Anna siis naamion vaikuttaa 20–30 minuuttia ja rentoudu!

REAL RESULTS Ensimmäisen käyttökerran jälkeen • Naamio parantaa ihon kosteuspitoisuutta 24 tuntia.* • Iho näyttää kuulaalta, pehmeältä ja sileältä. Kahden viikon käytön jälkeen** • Iho näyttää kiinteämmältä ja kohotetulta. • Iho näyttää nuorekkaammalta. • Iho näyttää kirkkaammalta. Neljän viikon käytön jälkeen** • Hienot juonteet ja rypyt erottuvat vähemmän. *Perustuu kliinisiin mittaustuloksiin. **Kuluttajatutkimus, jossa 300 naista käytti tuotetta kaksi kertaa viikossa neljän viikon ajan.

25


TRANSFORM YOUR SERUM With the power of Vitamin C Kauneudenhoidon läpimurto tuo C-vitamiinin suoraan iholle. Liukenevat pikkuarkit sisältävät puhdasta C-vitamiinia. Yhdistä ikääntymistä ehkäisevä tehopakkaus Mary Kay® -seerumiin ja lataa iho täyteen hyvää tekeviä ainesosia vain sekunneissa.

TimeWise® Vitamin C Activating Squares™, 33,20 €/12 kpl

Katso video!

VITAMIN C SQUARE* + SERUM = SUPERCHARGED SKIN!

Tasoittaa ihonsävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia. Sopii kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille. TimeWise® ToneCorrecting Serum, 60,40 €

Auttaa palauttamaan ihon joustavuutta ja nuorekasta kimmoisuutta ja eloisuutta. Vähentää juonteiden, ryppyjen ja epätasaisuuksien erottuvuutta. TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum, 90,50 €

Parantaa kollageenintuotantoa ja ihon kimmoisuutta. TimeWise® Replenishing Serum+C®, 86,80 €/4 kpl

Häivyttää ihohuokosten erottuvuutta ja ihon punoitusta, rauhoittaa ihoa. TimeWise® Pore Minimizer, 51,50 €

Hyvää tekevät mikrokapselit sisältävät vahvistavia antioksi­ dantteja. Parantaa ihon kimmoisuutta, sisältää vitamiineja ja häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta. TimeWise® Night Solution, 60,10 €

26 * Älä sekoita TimeWise® Vitamin C Activating Squares™ -liuosta aurinkosuojakertoimen sisältäviin tuotteisiin tai akneen taipuvaiselle iholle tarkoitettuihin tuotteisiin.


SATIN BODY® COLLECTION WITH SHEA BUTTER

JÄLLEEN VALIKOIMASSA! Ylellinen voide niille, jotka haluavat hemmottelua arkeen. Mangovoi, auringonkukkaöljy ja aprikoosinkiviöljy tekevät ihosta pehmeän ja sileän.

Muita Satin Body® -tuotteita:

1 2 1. NEW! Limited Edition Satin Body® Whipped Shea Crème 37,20 €

2. Satin Body® Indulgent Shea Wash, 29,30 €

3. S  atin Body® Revitalizing Shea Scrub, 29,30 €

3

4

4. S  atin Body® Silkening Shea Lotion, 33,20 €

27 Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


VAIVATONTA IHONHOITOA

THE SIMPLE SCIENCE OF HEALTHY-LOOKING SKIN BOTANICAL EFFECTS® Helppoa ihonhoitoa kiireiseen arkeen! Botanical Effects® -sarjan tuotteet sisältävät hyvää tekeviä ainesosia helppokäyttöisessä muodossa.

2. Tehokas syväpuhdistus poistaa liiallista talia iholta.

3. Kasvovesi poistaa epäpuhtauksien viimeisetkin jäämät.

1. Kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja syväpuhdistaa ihohuokoset.

5. Kasvovoide kosteuttaa ihoa 12 tuntia ja suojaa ihoa UVA- ja UVBsäteiltä.

4. Nopeasti imeytyvä geeli kosteuttaa jopa 12 tuntia.

BOTANICAL EFFECTS® SET, 101,00 € (1) Botanical Effects® Invigorating Scrub, 27,90 € | (2) Botanical Effects® Cleansing Gel, 27,90 € (3) Botanical Effects® Refreshing Toner, 26,90 € | (4) Botanical Effects® Moisturizing Gel, 29,50 € (5) Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30, 29,50 € (ei kuulu settiin) 28


EPÄPUHTAUKSIEN TORJUNTAAN

THE CLEARLY SCIENTIFIC SOLUTION TO MORE BEAUTIFUL SKIN CLEAR PROOF® Clear Proof® antaa tuloksia! Tämä kokonaisvaltainen sarja on suunnattu finneihin taipuvaiselle iholle. Se syväpuhdistaa ihohuokoset ja poistaa liiallista talia. Yhdessä käytettyinä tuotteet tekevät ihon puhtaaksi ja kauniiksi.

3. Seerumi häivyttää ihohuokosia ja ehkäisee kiiltoa.

4. Puhdistaa ihohuokoset ja poistaa kuollutta ihosolukkoa.

5. Kolmivaikutteinen kasvonaamio syväpuhdistaa, sitoo liiallista talia sekä hillitsee punoitusta ja vähentää värjäytymiä.

1. Öljytön kosteus­voide rauhoittaa ihoa. 2. Täsmätuote finnien torjuntaan.

CLEAR PROOF® ACNE SYSTEM SET, 96,60 € (1) Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin, 26,00 € | (2) Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, 26,00 € | (3) Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin, 29,30 € (4) Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin, 26,00 € | (5) Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, 39,20 € (ei kuulu settiin) 29 Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


NEW!

EAU DE TOILETTE NEW! Limited Edition Eau So Daring™ Eau de Toilette, 47,60 €

30


FRAGRANCE:

The Finishing Touch to Every Wardrobe Tuoksut ovat kuin asuste, jota vaihdetaan kauden, tilanteen ja mielialan mukaan. Ethän kulje samoissa vaatteissakaan joka päivä, miksi siis kantaisit kehollasi samaa tuoksua päivästä toiseen? Päivitä tuoksuvalikoimasi! 6

im

h For

1

For h im

4

Tuoksu valitaan usein mielialan mukaan. Kesällä monet nauttivat puhtaista ja raikkaista tuoksuista, kun taas syksyllä miellyttävät voimakkaat ja sensuellit, mausteiset tuoksut.

SUMMER AIR

2

Tuoksu kauden mukaan

3

EARLY AUTUMN

5

7

For him

WORK DAY

8

9

10

11

Tuoksu tilaisuuden mukaan Anna tuulen, tilanteen ja tunnelman ohjata tuoksuvalintaasi. Oletko menossa töihin, bileisiin vai romanttiselle illalliselle? Jokaiseen hetkeen löytyy sopiva Mary Kay® -tuoksu.

DATE NIGHT

For him 12

1 | Aprikoosi, kielo, appelsiininkukka, vanilja ja pioni. NEW! Limited Edition Eau So Daring™ Eau de Toilette, 47,60 €

2 | Minttu, lumme, pioni, myski ja aprikoosi. Journey® Eau de Parfum, 52,90 €

3 | For him Katajanmarja, minttu, tuohi, kardemumma ja ambra. MK High Intensity® Sport Cologne Spray, 50,90 €

4 | Ananas, kandeeratut terälehdet, passio­ hedelmä ja myski. Enchanted Wish® Eau de Toilette, 55,50 €

5 | Luumu, kuusama, kielo, vanilja ja patsuli. Thinking of You® Eau de Parfum, 40,30 €

6 | For him Laventeli, katajan­ marja, vanilja ja myski. Domain® Cologne Spray, 48,70 €

7 | Päärynä, pioni, kaunokainen, vaahtokarkki ja myski. Eau So Cute™ Eau de Toilette, 47,60 €

8 | Vartalosuihke. Greippi, köynnös­ kuusama, jasmiini ja silkkinen myski. Sail to the Moon™ Fragrance Mist, 44,50 €

9 | For him Sitruuna, fuji­ omena, setri ja patsuli. True Original® Cologne Spray, 50,90 €

10 | Mandariini, orvokki, köynnös­ kuusama, vanilja ja kurjenmiekka. Thinking of Love® Eau de Parfum, 44,70 €

11 | Ruusu, kielo, orkidea, santelipuu ja vaniljamyski. Live Fearlessly™ Eau de Parfum, 57,50 €

12 | For him Bergamotti, laventeli, viskitynnyri, appel­ siininkukka ja setri. Cityscape® Cologne Spray, 71,30 €

31 Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.


SHOPPING Guide Seuraavilla sivuilla on tuotehinnasto. Lisää tietoa tuotteista, käyttövinkkejä ja muuta on osoitteessa marykay.fi.

Uutta heinäkuu 2018 NEW! Limited Edition Mary Kay At Play® Matte Liquid Lip Color, 26,70 €

NEW! Limited Edition Eau So Daring™ Eau de Toilette, 47,60 €

Levitetään kuin huulikiilto, sama intensiivinen mattaväri kuin huulipunassa.

Tuoksussa yhdistyvät aprikoosi, kielo, appelsiininkukka, vanilja ja pioni.

Kasvojen muotoja myötäilevä sivellin levittää nestemäisen foundationin tasaisesti ja virheettömästi. Pehmeillä, synteettisillä harjaksilla on helppo kerrostaa foundation halutun peittäväksi.

NEW! Limited Edition Satin Body® Whipped Shea Crème, 37,20 €

NEW! Limited Edition Mint Bliss™ Energizing Lotion for Feet & Legs, 34,30 €

NEW! Limited Edition Lash Love® Mascara, 30,30 €

Ylellinen vartalovoide hemmottelee arjessa. Sisältää hyvää tekevää sheavoita.

Pehmentävä voide viilentää ja virkistää väsyneitä jalkoja ja sääriä. Raikas mintun tuoksu.

1. blue 2. plum 3. green

1. neon nectarine 2. pink it over 3. vivid violet 4. pink shock 5. red siren 6. taupe that

Uskalla olla erilainen ja lähde seikkailuun!

1

NEW! Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 18,40 €

2

3 4 5 6

Saatavilla sävyt:

1

2

3

32

Best seller -logo osoittaa eniten myydyt Mary Kay® -tuotteet.


THE Best-Sellers Tiedätkö, mitkä ovat bestsellerimme? Lue ohesta, miksi juuri nämä tuotteet ovat monien suosikkeja, ja testaa tuotteet myös itse, niin ymmärrät, miksi ne ovat nousseet suosioon.

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer, 42,90 € Kosteuttaa jopa 10 tuntia ja vahvistaa ihon omaa kosteudensitomiskykyä.

TimeWise® Day Solution SPF 30, 60,10 € Suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta ja auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Aurinko­ suoja­kerroin.

TimeWise® 3-in-1 Cleanser, 39,40 € Puhdistaa, kuorii ja virkistää samalla kertaa.

Mary Kay® Oil-Free Eye Makeup Remover, 27,60 €

Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus, 81,50 € Sisältö: Protecting Softener, Satin Smoothie® Refining Shea Scrub ja Nourishing Shea Cream.

Tehokkaat mikrokapselit tekevät ihmeitä iholle unen aikana.

TimeWise Repair® VoluFirm® Night Treatment With Retinol, 67,80 €

Päivävoide suojaa ihoa ja torjuu ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Aurinkosuojakerroin.

Retinolia sisältävä yövoide torjuu ja vähentää ikääntymisen merkkejä.

Ehkäisee silmän­ ympärysihon juonteita. Parantaa kimmoisuutta. Kirkastaa ja kosteuttaa.

Poistaa hellä­ varaisesti kaiken silmämeikin – myös veden­kestävän.

TimeWise® Night Solution, 60,10 €

TimeWise Repair® VoluFirm® Day Cream SPF 30, 67,80 €

TimeWise® Firming Eye Cream, 45,30 €

Miedosti hajustettu setti kosteuttaa ihoa ja saa kädet tuntumaan ihanan pehmeiltä.

 imeWise T Repair® VoluFirm® Foaming Cleanser, 45,30 € Kosteuttava vaahto syvä­ puhdistaa ihon ja häivyttää ihohuokosia.

Clear Proof® DeepCleansing Charcoal Mask, 39,20 € Kolmivaikutteinen kasvonaamio syväpuhdistaa, vähentää kiiltoa ja tasoittaa ihonsävyä.

Lash Intensity® Mascara, 32,00 € 200 % enemmän volyymia ja yli 84 % pidemmät ripset.

TimeWise® LuminousWear® Liquid Foundation, 35,70 €

 imeWise T Repair® VoluFirm® Lifting Serum, 90,50 € Kohottaa ja kiinteyttää ihoa ja vahvistaa samalla sen puolustuskykyä.

Mary Kay® CC Cream SPF 15, 35,70 €

Normaalille ja kuivalle iholle. Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä.

Kevyt vaihtoehto foundationille. Peittää punoitusta, tasoittaa epä­ tasaisuuksia ja kosteuttaa ihoa. Aurinkosuojakerroin.

Saatavilla 15 sävyä.

Saatavilla 4 sävyä.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

33


3

Skin care

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set, 92,60 €

4

TIMEWISE®

Parantaa ihon rakennetta kahdessa vaiheessa. Kuorii ihoa ja supistaa ihohuokosia. Sisältö: TimeWise® Microdermabrasion Refine ja TimeWise® Pore Minimizer.

IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ EHKÄISEVÄÄ IHONHOITOA 1

TimeWise® Miracle Set®, 195,90 €

2

Normaalille ja kuivalle sekä rasvoittuvalle ja sekaiholle.

1. TimeWise® Night Solution, 60,10 € 2. TimeWise® Day Solution SPF 30, 60,10 € 3. TimeWise® 3-In-1 Cleanser, 39,40 € 4. TimeWise® Age-Fighting Moisturizer, 42,90 €

TimeWise® Firming Eye Cream, 45,30 € Ehkäisee silmänympärysihon juonteita. Parantaa kimmoisuutta. Kirkastaa ja kosteuttaa. 1

SELKEIDEN IKÄÄNTYMISEN MERKKIEN TORJUNTAAN

TIMEWISE REPAIR®

TimeWise Repair® Volu-Firm® Set, 301,20 €

2

TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel, 83,95 € Ihon uusiutumista kiihdyttävä glykoli­ happokuorinta.

Kaikille ihotyypeille.

1. TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser, 45,30 € 2. TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum, 90,50 € 3. TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30, 67,80 € 4. TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol, 67,80 € 5. TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream, 56,50 €

4

3

Vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

5

BOTANICAL EFFECTS®

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler, 68,00 €

3

VAIVATONTA IHONHOITOA

1

Botanical Effects® Set, 101,00 €

4

2

Antioksidanttipitoinen sarja saa ihon tuntumaan raikkaalta ja hyvinvoivalta.

1. Botanical Effects® Cleansing Gel, 27,90 € 2. Botanical Effects® Invigorating Scrub, 27,90 € 3. Botanical Effects® Refreshing Toner, 26,90 € 4. Botanical Effects® Moisturizing Gel, 29,50 €

Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30, 29,50 € Aurinkosuojakerroin. 1

CLEAR PROOF®

EPÄPUHTAUKSIEN TORJUNTAAN

Clear Proof® Acne System Set, 96,60 €

3

2

4

Häivyttää ihohuokosten näkyvyyttä ja torjuu finnejä ja epäpuhtauksia.

1. Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin, 26,00 € 2. Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin, 29,30 € 3. Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, 26,00 € 4. Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin, 26,00 €

MKMEN®

SKIN CARE FOR HIM

MKMen® Facial Set, 159,30 € Ikääntymisen merkkejä torjuvia ominaisuuksia.

1. MKMen® Shave Foam, 20,40 € 2. MKMen® Cooling After-Shave Gel, 29,30 € 3. MKMen® Daily Facial Wash, 43,10 € 4. MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30, 42,60 € 5. MKMen® Advanced Eye Cream, 41,80 €

34

1 3 2

4 5

MKMen® Body Spray, 29,30 € Virkistävä, maskuliininen suihke.

Best seller -logo osoittaa eniten myydyt Mary Kay® -tuotteet.


Skin care – naamiot TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask, 82,50 €

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, 39,20 €

Selluloosanaamio palauttaa kasvojen nuorekkaat piirteet ja saa ihon näyttämään kohotetulta ja kiinteämmältä. 4 kpl/pakkaus.

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask, 43,30 € Kosteuttava kasvonaamio tarjoaa 10 ihoa nuorentavaa vaikutusta.

Kolmivaikutteinen kasvonaamio syväpuhdistaa, vähentää kiiltoa ja tasoittaa ihonsävyä.

Skin care – erityistuotteet TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar, 39,40 €

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream, 41,80 €

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer SPF 30, 42,90 €

Vaahtoutuva kasvosaippua puhdistaa, kuorii ja raikastaa.

Vähentää hienojen juonteiden näkyvyyttä silmänympärysiholla. Höyhenenkevyt koostumus.

Kosteuttava ja suojaava voide. Aurinkosuojakerroin.

Tasoittaa ihonsävyä ja vaalentaa pigmentti­ muutoksia. Sopii kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille.

TimeWise® Microdermabrasion Refine, 51,50 € Tehokas ja mieto kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, kiihdyttää verenkiertoa ja heleyttää ihoa. ERITTÄIN KUIVALLE IHOLLE

Mary Kay® Extra Emollient Night Cream, 33,70 € Tehokkaasti kosteuttava voide erittäin kuiville alueille.

TimeWise® Vitamin C ­Activating Squares™, 33,20 €

TimeWise® Replenishing Serum+C®, 86,80 €

TimeWise® Tone-Correcting Serum, 60,40 €

Seerumin kanssa käytettävät liukenevat arkit lataavat ihon täyteen C-vitamiinia. 12 kpl/ pakkaus.

Parantaa kolla­ geenintuotantoa ja ihon kimmoisuutta.

TimeWise® Pore Minimizer, 51,50 € Häivyttää iho­huokosten erottu­vuutta ja ihon punoi­tusta, rauhoittaa ihoa. KUIVALLE IHOLLE

Advanced Moisture Renewal® Treatment Cream, 43,20 € Auttaa parantamaan ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta, joustavuutta ja kiinteyttä.

TimeWise® Age-Fighting Lip Primer, 36,10 €

Skinvigorate™ Cleansing Brush, 75,20 € Hellävaraisesti hierova harja poistaa meikkijäämät ja epäpuhtaudet tehokkaasti.

TimeWise® Moisture Renewing Freshener, 33,30 € Pehmentää, kosteuttaa ja ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Indulge® Soothing Eye Gel, 41,40 €

Satin Lips® Shea Set, 42,20 € Silkkiset, kosteutetut huulet.

Kosteuttava ja rauhoittava geeli viilentää, virkistää ja torjuu turvotusta.

Satin Lips® Shea Sugar Scrub, 23,40 € Satin Lips® Shea Butter Balm, 23,40 €

KUIVALLE IHOLLE

NORMAALILLE, RASVOITTUVALLE JA SEKAIHOLLE

RASVOITTUVALLE JA SEKAIHOLLE

Mary Kay® Intense Moisturizing Cream, 59,10 €

Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel, 59,10 €

Häivyttää huulten ja suun ympäryksen juonteita. Parantaa huulipunan kestoa.

Kosteuttaa tehokkaasti, hoitaa ja pehmentää.

Öljytön geeli tasapainottaa ihoa.

Mary Kay® Oil Mattifier, 26,20 € Sitoo liiallista talia ja ehkäisee kiiltoa.

TimeWise Body™

TimeWise Body™ Hand and Décolleté Cream SPF 15, 32,10 €

TimeWise Body™ TargetedAction® Toning Lotion, 59,10 €

Ikääntymisen merkkejä ­ehkäisevä aurinkosuoja käsille ja ­dekolteelle.

Kiinteyttää ja silottaa sekä kosteuttaa ihoa.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

35


Primers | Concealers | Foundation Mary Kay® CC Cream SPF 15, 35,70 € Kevyt vaihtoehto foundationille. Peittää punoitusta, tasoittaa epätasaisuuksia ja kosteuttaa ihoa. Aurinkosuojakerroin.

Mary Kay® Foundation Primer SPF 15, 23,70 € Pohjustusvoide parantaa meikin kestoa ja häivyttää juonteiden ja ihohuokosten näkyvyyttä. Aurinkosuojakerroin.

deep

Normaalille ja kuivalle iholle. Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä.

Mary Kay® Mineral Powder Foundation, 35,70 € Foundation ja puuteri samassa tuotteessa. Antaa tasaisen, luonnollisen pinnan. Yhtä peittävä kuin nestemäinen foundation. Yhtä silkkinen kuin puuteri.

beige 0,5

bronze 1

ivory 3

ivory 4

ivory 5

ivory 6

ivory 7*

beige 1

beige 2

beige 3

beige 4

beige 5

bronze 1**

bronze 2

bronze 4

bronze 7

Bronze

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation, 35,70 €

beige 2

very light

Beige

Rasvoittuvalle ja sekaiholle. Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä.

ivory 2

light-to-medium

Ivory

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation, 35,70 €

medium-to-deep

Mary Kay® Powder Foundation Brush, 16,70 €

beige 6

beige 8

*Vain Luminous-Wear® **Vain Matte-Wear®

Mary Kay® Undereye Corrector, 31,90 € Peittää tummia silmänalusia.

Irtopuuterifoundationin levittämiseen. Pyöristetty pää ja tiiviit harjakset.

beige 1

Mary Kay® Cream Color Brush, 13,90 € Näppärä sivellin voidemaisen meikin levittämiseen.

Mary Kay® Perfecting Concealer, 31,90 €

Mary Kay® Sheer Mineral Pressed Powder, 24,90 €

Peittää punoitusta ja ihonsävyn ja -pinnan epätasaisuuksia.

Tekee ihonpinnasta tasaisen ja luonnol­ lisen sileän. Häivyttää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä ja sitoo liiallista talia. ivory 2

36

deep ivory

light beige

deep beige

light bronze

deep bronze

beige 1

Mary Kay® All-Over Powder Brush, 24,70 € beige 2

light ivory

bronze 1

Voimakkaasti pyöristetty sivellin levittää puuterin täydellisesti.

Best seller -logo osoittaa eniten myydyt Mary Kay® -tuotteet.


Finishers | Highlighters | Cheek Color Mary Kay® Mineral Cheek Color, 16,20 € Luonnolliset sävyt, jotka korostavat poskia ja antavat heleyttä. Sisältää vahvistavia vitamiineja, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta.

cherry blossom

Mary Kay® Bronzing Powder, 32,20 € Antaa kasvoille muotoa ja raikasta auringon hehkua. Sipaise siveltimellä hiusrajaan, poskiluun alle ja leualle.

shy blush

sunny spice

Mary Kay® Mineral Cheek Color Duo, 35,70 € light-medium

pink petals

orchid

ripe watermelon

Mineraalipohjainen matta poskipunasävy ja siihen sointuva korostuspuuteri. juicy guava

Mary Kay® Translucent Loose Powder, 35,90 €

Mary Kay® Highlighting Powder, 32,20 €* Levitä poskiluulle, kulmaluulle ja ylähuulen ylle luomaan valoista vaikutusta ja luonnollista hehkua.

Antaa pehmeän ja samettisen matta­ pinnan. Kiinnittää meikin, torjuu kiiltoa ja häivyttää hienojen juonteiden näkyvyyttä.

*Rasia ei kuulu hintaan.

CREATE A ROSY GLOW THAT GIVES BACK

Beauty that Counts – A rosy glow that gives back Jokaisesta ostetusta Limited Edition Mary Kay® Baked Cheek Powder Giving Heartista lahjoitetaan 1 euro Syöpäsäätiölle. Limited Edition Mary Kay® Baked Cheek Powder, 42,00 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

37


Silmät Chromafusion™ Eye Shadow, 13,30 €

Mary Kay® Eye Primer, 24,10 €

Intensiiviset sävyt sopivat saumatta toisiinsa ja sisältävät runsaasti väripigmenttiä. Kestävä koostumus, joka pysyy luomilla koko päivän.

Vedenkestävä koostumus, joka parantaa luomivärin kestoa.

moonstone

crystalline

biscotti*

candlelight

*Mattasävy

hazelnut*

mahogany*

Mary Kay® Mineral Eye Color Quad, 27,90 € Neljä mineraalipohjaista luomiväriä. Tasainen jälki ja helppo levittää. rustic

espresso*

smoky quartz

cashmere haze*

granite

shadow*

onyx*

rose gold

gold status

dusty rose*

golden mauve

soft heather

black ice

chai latte

autumn leaves

sandstorm

Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen, 27,50 € Nestemäinen rajauskynä, jolla onnistuu niin seitinohut viiva kuin voimakas rajauskin. frozen iris

sweet plum

merlot*

starry night

moss

emerald noir

Mary Kay® Mineral Eye Color, 12,20 € Mineraalipohjainen koostumus. Intensiiviset sävyt.

*Mattasävy black

crystalline

sweet cream*

espresso*

honey spice

french roast

antique rose

Mary Kay® Eyeliner, 23,20 € Kestävä, täyteläinen ja notkea koostumus. Helppo levittää.

black

deep brown

turquoise

steely midnight star

dusty lilac

blue metal

granite

stone*

coal* dark denim

Mary Kay® Brow Definer Pencil, 22,90 € Pehmeä, pitkäkestoinen ja vedenkestävä koostumus.

brunette

soft black

38

Best seller -logo osoittaa eniten myydyt Mary Kay® -tuotteet.


KOROSTUS

VOLYYMI & PITUUS

VOLYYMI & PITUUS

KESTÄVYYS & KOROSTUS

Lash Love® Mascara, 30,30 €

Lash Love® Lengthening Mascara, 30,30 €

Lash Intensity® Mascara, 32,00 €

Lash Love® Waterproof Mascara, 30,30 €

! ♡ black

Mary Kay® Lash Primer, 30,30 € Taivuttaa ja muotoilee silmäripset. Vahvistava ja hoitava koostumus.

One woman can How well do you know Mary Kay Ash?

! ♡ black

! ♡ black

black

 ary Kay® OilM Free Eye Makeup Remover, 27,60 €

Lash & Brow Building Serum®, 86,90 €

Poistaa hellä­varaisesti kaiken silmä­meikin – myös vedenkestävän.

Tekee ripsistä ja kulmista tuuheammat ja tiheämmät jo 30 päivässä. Hoitava ja vahvistava koostumus.

“IF YOU BELIEVE IT, YOU CAN ACHIEVE IT.” —

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

39


Huulet Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 €

Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick, 26,70 € Puolikiiltävä huulipuna, kestävä koostumus ja runsaasti väripigmenttiä.

Puolimatta huulipuna, voimakkaat värit ja runsaasti väripigmenttiä.

love me pink

mauve moment

midnight red

powerful pink

poppy please

always apricot

crushed berry

rich truffle

True Dimensions® Lipstick, 32,60 €

rock ’n red

sassy fuchia

mod pink

naturally buff

raspberry ice

red smolder

tranquil toffee

rosewood

scarlet red

sunset peach

Limited Edition Creme Lipstick Hearts Together™, 22,90 €

silver moon

coral bliss

Kosteuttava ja hoitava koostumus. Täyteläinen ja peittävä väri.

wild about pink

romantic pink

Jokaisesta ostetusta erikois­ huulipunasta lahjoitetaan 1 euro Syöpäsäätiölle.

sun blossom café au lait fancy nancy pink parfait sparkle berry

pink sateen

luminous lilac

Beauty That Counts®

Hoitava ja kosteuttava huulikiilto. Kestävä väri.

pink luster

haute pink

bashful you

NouriShine Plus® Lip Gloss, 23,70 €

melon burst

apple berry

natural beauté

color me coral

fire cracker

barely nude

True Dimensions® Sheer Lipstick Posh Pink, 32,60 € Kosteuttava ja hoitava koostumus. Kiiltävä ja harsomaisen kuultava väri.

Mary Kay® Lip Liner, 28,40 € Piirrä rajauskynällä huoliteltu muoto huulille. coral berry red light nude medium nude

pink chérie

40

citrus flirt

first blush

tuscan rose

rose


Meikkivälineet Mary Kay® Essential Brush Collection, 79,90 €

1. Mary Kay® All-over Powder Brush, 24,70 € 2. Mary Kay® Powder Foundation Brush, 16,70 € 3. NEW! Mary Kay® Liquid Foundation Brush, 18,40 € 4. Mary Kay® Cream Color Brush, 13,90 € 5. Mary Kay® All-over Eye Shadow Brush, 12,80 € 6. Mary Kay® Eye Smudger Brush, 12,80 €

Sisältö: Mary Kay® All-Over Eye Shadow Brush, Mary Kay® Eye Crease Brush, Mary Kay® Eye Smudger Brush, Mary Kay® All-Over Powder Brush ja Mary Kay® Cheek Brush sekä säilytyskotelo.

1

2

3

4 5 6

Petite Palette, 12,80 € Kokoa sävyistä oma suosikkipalettisi. Magneettipohjan ansiosta sävyt on helppo vaihtaa. Ei sisällä tuotteita.

Mary Kay® Compact Mini, 22,60 €

1. Mary Kay® Cosmetic Sponges, 2 kpl, 4,70 € 2. Mary Kay® Retractable Lip Brush, 4,70 € 3. Mary Kay® Eye Sponge & Eye Brush Applicators, 3,00 € 4. Mary Kay® Compact Cheek Brush, 3,10 €

Ei sisällä tuotteita.

1

2

3

Beauty Blotters® Oil-Absorbing Tissues, 12,00 € Kiiltoa poistavat puuteripaperit. 75 kpl.

4

Tuoksut – naisille

1

1. 2. 3. 4.

2

3

Velocity® EdP, 47,40 € Cityscape® EdP, 70,90 € Journey® EdP, 52,90 € Thinking of Love® EdP, 44,70 €

4

5

6

7

5. Eau So Cute™ EdT, 47,60 € 6. NEW! Limited Edition Eau So Daring™ Eau de Toilette, 47,60 € 7. Thinking of You® EdP, 40,30 €

8

9

10

11

8. Enchanted Wish® EdT, 55,50 € 9. Live Fearlessly™ EdP, 57,50 € 10. Forever Diamonds® EdP, 60,40 € 11. Belara® EdP, 52,40 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

41


Body care Satin Body® Shea Set, 88,00 €

Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus, 81,50 €

Miedosti hajustettu vartalon­ hoitosetti puhdistaa, kuorii ja kosteuttaa. Sisältää sheavoita.

1

3

2

1. Satin Body® Indulgent Shea Wash, 29,30 € 2. Satin Body® Revitalizing Shea Scrub, 29,30 € 3. Satin Body® Silkening Shea Lotion, 33,20 €

Sisältö: Protecting Softener, Satin Smoothie® Refining Shea Scrub ja Nourishing Shea Cream. Miedosti hajustettu setti kosteuttaa ihoa ja saa kädet tuntumaan pehmeiltä. Aloita hieromalla käsiin tuoksutonta Protecting Softeneria, joka pehmentää ihoa. Kuori kädet sen jälkeen hieromalla niihin Satin Smoothie® Refining Shea Scrubia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä ja kuivaa. Levitä käsiin lopuksi Nourishing Shea Creamia.

Believe + Wonder™ Set, 99,90 €

Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free, 21,90 €

Kolme kokoelmaa vartalonhoitotuotteita. Hedelmäiset kukkaistuoksut. Sisältö: Fragrance Mist, Body Lotion ja Shower Gel.

Fragrance Mist, 44,50 € Body Lotion, 36,60 € Shower Gel, 31,90 €

Hajusteeton käsivoide saa kädet tuntumaan silkinsileiltä.

sail to the moon™

paint the sky™

MKMen® – skin care for him

Tuoksut – miehille 1

MKMen® Facial Set, 159,30 € Ikääntymisen merkkejä torjuvat ominaisuudet.

1. MKMen® Advanced Eye Cream, 41,80 € 2. MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30, 42,60 € 3. MKMen® Cooling After-Shave Gel, 29,30 € 5 4. MKMen® Daily Facial Wash, 43,10 € 5. MKMen® Shave Foam, 20,40 € 4

2

MKMen® Body Spray, 29,30 € Virkistävä, maskuliininen suihke.

42

1

chase a rainbow™

3

1. MK High Intensity® Sport Cologne Spray, 50,90 € 2. MK High Intensity® Cologne Spray, 47,50 € 3. MK High Intensity Ocean® Cologne Spray, 49,70 € 4. True Original® Cologne Spray, 50,90 € 5. Cityscape® Cologne Spray, 71,30 € 6. Domain® Cologne Spray, 48,70 € 7. Velocity® for Him Cologne, 47,50 €

3

2

7 5 4

6

Best seller -logo osoittaa eniten myydyt Mary Kay® -tuotteet.


Limited edition NEW! Limited Edition Mary Kay At Play® Matte Liquid Lip Color, 26,70 €

NEW! Limited Edition Mint Bliss™ Energizing Lotion for Feet & Legs, 34,30 €

Levitetään kuin huulikiilto, sama intensiivinen mattaväri kuin huulipunassa.

Pehmentävä voide viilentää ja virkistää väsyneitä jalkoja ja sääriä. Raikas mintun tuoksu.

1. neon nectarine 1 2. pink it over 3. vivid violet 4. pink shock 2 5. red siren 6. taupe that 3

NEW! Limited Edition Satin Body® Whipped Shea Crème, 37,20 €

NEW! Limited Edition Lash Love® Mascara, 30,30 €

Ylellinen vartalovoide hemmottelee arjessa. Sisältää hyvää tekevää sheavoita.

Saatavilla sävyt: 1. blue 2. plum 3. green

1

2

4 3

5 6

Aurinkotuotteet:

2 1

1. Limited Edition Mary Kay® Suncare SPF 30 Sunscreen, 36,30 €

4 3

Suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.

 EW! Limited Edition Eau N So Daring™ Eau de Toilette, 47,60 € Uskalla olla erilainen ja lähde seikkailuun!

2. Limited Edition Mary Kay® Suncare SPF 50 Sunscreen, 41,20 €

Tuoksussa yhdistyvät aprikoosi, kielo, appelsiininkukka, vanilja ja pioni.

Suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.

3. Limited Edition Mary Kay® Suncare AfterSun Replenishing Gel, 36,30 € Imeytyy nopeasti, palauttaa ihon kosteustasapainon ja tuntuu viilentävältä.

4. Limited Edition Mary Kay® Suncare Subtle Tanning Lotion, 36,30 € Sheavoita sisältävä itseruskettava voide antaa iholle kultaista hehkua.

Limited Edition Mary Kay® Makeup Finishing Spray, 27,70 €

Limited Edition Sheer Dimensions™ Powder, 45,50 €

Limited Edition Mary Kay® Eye Color Palette, 36,60 €

glistening horizon

Korostuspuuteri antaa kasvoille hehkua ja heleyttä.

Kiinnittää meikin kestäväksi ja virheettömäksi lookiksi.

Limited Edition Mary Kay® Eyelash Curler, 20,80 €

sunlight

Limited Edition Mary Kay® Eye Brush Set, 40,70 €

ribbon

lace

simply smoky

Tyytyväisyystakuu Jos ihosi reagoi tuotteeseen epätoivotusti, ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoito­konsulttiin. Hän auttaa löytämään ihollesi paremmin sopivan tuotteen. Tyytyväisyystakuun ansiosta voit tuntea olosi varmaksi käyttäessäsi Mary Kayn upeita tuotteita.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

43


Lahja kaupan päälle! Jos ostat tuotteita tietyllä summalla tai emännöit ihonhoitotilaisuutta, voit saada lahjan. Kysy lisää Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultiltasi. NEW! Mary Kay® Cotton Bag Black Mustassa kangaskassissa on inspiroiva viesti.

www.marykay.fi

marykaysuomi

marykaynordic

mklesley

The Look Summer/Autumn 2018 Suomi  
The Look Summer/Autumn 2018 Suomi