__MAIN_TEXT__

Page 1

START YOUR BUSINESS


Be your own

boss

2


D

et sies at hvis man elsker jobben sin, føles den ikke som en jobb. Men tenk om du både kan elske arbeidet du gjør og få tid til å gjøre alt annet du elsker – som for eksempel å tilbringe mer tid sammen med familien, reise, shoppe eller drive med hobbyer? Med en frittstående Mary Kay-karriere kan du gjøre alt det og mer!

3


In good

V

company il du bli en del av et selskap med lang erfaring og dype røtter, og som har en forretningsstrategi som er basert på gode verdier, et mål du kan være stolt av og et konsept som lar deg avansere i din egen takt? Med Mary Kay er alt mulig.

Den Gylne Regelen ”Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg.” Dette velkjente – og sanne – prinsippet er en hjørnestein i Mary Kays verdigrunnlag. Go Give-ånden Mary Kay Ash mente at hvis man hjelper andre når man kan, vil man få hjelp når man trenger det som mest. Make Me Feel Important Med en egen frittstående Mary Kayvirksomhet vil du bli sett når du gjør en god jobb, og når du viser oppriktig interesse for kundene dine.


Suksess du kan dele med andre

T

allene taler for seg selv – Mary Kay tilbyr muligheten til å få en uavhengig karriere, selge kvalitative produkter og få støtte fra et pålitelig selskap med dype røtter. Dette er bare noen av tallene vi er ekstra stolte av.

1963

grunnla Mary Kay Ash selskapet sitt i Dallas, Texas.

På over 35

Mer enn 1 300 er antallet patenter Mary Kay har innen produkter, teknologi og emballasjedesign.

Én million trær plantes årlig som en del av Mary Kays innsats for bærekraftig utvikling og programmet “Pink Doing Green®”

markeder over hele verden.

1976

var året da Mary Kay Ash ble innlemmet i Direct Selling Hall of Fame.

200+ produkter innen hudpleie, sminke, kroppspleie, solbeskyttelse og dufter.

4 millarder dollar i global omsetning.

Over

3,5

millioner Frittstående Hudpleiekonsulenter verden rundt.

Flere milloner dollar er beløpet Mary Kay har donert til organisasjoner som hjelper kvinner over hele verden gjennom det globale velgjørenhetsprogrammet Beauty That Counts®.

Over

150 000

Mer enn

500 000

Frittstående Hudpleiekonsulenter har nådd målet om å bli med i bilprogrammet.

tester gjennomføres årlig for å sikre at hver enkelt ingrediens og hvert eneste produkt oppnår de aller strengeste kravene på kvalitet, sikkerhet og ytelse. 5


Sharing is

F

selling

ør vi går videre kan vi avkrefte noen myter om salg. Du er ikke selgertypen, eller hva? Er det bare sosiale personer som kan selge ting? Nei, det stemmer ikke. Det er ikke alle flinke selgere som er utadvendte. Ulike personligheter har ulike styrker. En innadvendt person kan gjøre visse ting bedre enn en utadvendt person, og omvendt. Når du har identifisert styrkene dine, kan du forme arbeidet ditt etter dem! Ikke prøv å være noen andre enn deg selv. Bruk talentene dine til din fordel! Å selge er like enkelt som å snakke om noe du elsker. Forestill deg at en kvinne gir deg et kompliment for leppestiften din, og at du forteller henne at det er en ny Mary Kay-leppestift som du ikke klarer deg uten. Det er akkurat det salg handler om; Ingen diagrammer, grafer eller ukomfortable situasjoner. Bare en åpenhjertet samtale mellom to leppestiftelskere – en samtale som kan bli til en lengre dialog om sminke og skjønnhet, og som til slutt kan føre til at du får en ny kunde! Enkelt og greit.


Beauty lovers are

everywhere

M

an kan virkelig finne potensielle kunder overalt. Når du skal begynne å bygge opp en kundekrets, har du allerede to fordeler: at kvinner elsker gode skjønnhetsprodukter, og at du kan tilby dem nettopp det. Skjønnhetsprodukter er et

8

tema mange er interessert i, og man kan snakke om dem med de fleste, uansett om det er en venn, frisøren, naboen eller en fremmed man treffer i butikken. Skjønnhetsvalg er nemlig noe de aller fleste kvinner tar ganske ofte. Uansett om du legger opp informasjon om nye Mary Kay®-

produkter på Facebook, søsteren din kommenterer at du har fått så fin hud eller du imponerer en kollega med en ny, fargesterk øyenskygge, planter du et frø hos en potensiell kunde ved å fortelle om produktene du elsker.


How it

works!

PRODUKTENE DINE Hudpleie

Makeup

Dufter

Kroppspleie

Kontakter på sosiale medier

Kolleger

I din personlige Mary Kay-nettbutikk

Via sosiale medier

KUNDENE DINE Familie og venner

Naboer og bekjente

HVORDAN OG HVOR På hudpleiekurs og temakvelder

On the go

9


Med Mary Kays frittstĂĽende karrieremulighet er arbeidstidene dine helt og holdent opp til deg og de du er glad i.


1

Hudpleieteknologi Kvinner er alltid på utkikk etter nye, innovative produkter med bevist effekt som gjør huden vakker.

8 MOMENTS

BEAUTY-BUYING

Med en frittstående Mary Kay-virksomhet som er basert på salg av hudpleie- og sminkeprodukter, kan du bli en troverdig kilde til råd, gavetips og mye, mye mer. Hver eneste salgssituasjon er unik, og man når ulike kunder på forskjellige måter. Her finner du åtte eksempler på hvordan du kan utøve ekspertise og god service.

12


2

Rett foundation Du kan hjelpe kundene dine med å finne rett foundation i rett nyanse til rett sesong.

3

Uvurderlige favoritter Kvinner vil aldri være foruten yndlingsproduktene sine. Å gå tom er helt enkelt ikke et alternativ!

13


4

Uimotståelige trendnyanser Det er ikke mange skjønnhetsentusiaster som kan motstå vakre, inspirerende nyanser og nye, hotte trender.

5

14

Skjønne dufter Kunder som vil ha en ny signaturduft eller utvide sitt duftrepertoar, har et stort utvalg av Mary Kay-dufter de kan prøve i ro og mak.


6

Gaveservice En feiring er alltid rett rundt hjørnet. Hjelp kundene dine med å forberede seg på jul, bursdager og andre festivitas!

7

Bryllupsinspirasjon Sett sammen vakre sminkeforslag til den vakre bruden og brudepikene hennes. Hold et hudpleiekurs med spatema før bryllupet, eller hjelp bruden med å finne takkegaver til forlovere og toastmaster!

8

Spaopplevelser Kunder har sjelden noe imot å skjemme seg bort med et hjemmespa. Sett sammen noen herlige spakit de kan nyte akkurat når de vil – til en brøkdel av prisen de må betale på salong.

15


Let the adventure begin!


Inntektsmuligheter Vi tar det fra begynnelsen: Du begynner å tjene penger ved å selge Mary Kayprodukter. Du kan tjene opptil 50 % på alt du selger. Dette er en av bransjens mest inntektsgivende prosentsatser.

All the prettiest

perks

Mary Kay deler ut premier, reiser og heder for store prestasjoner hvert eneste år. Belønninger og ros venter etter hver utfordring du overvinner, hvert mål du oppnår og hvert skritt du tar på veien mot suksess!

Bilprogrammet Når du har kommet et stykke på vei i din frittstående karriere og blitt Frittstående Sales Director, kan du kvalifisere deg til å disponere en egen Mary Kay-bil.

18


Belønninger og heder Mary Kay Ash trodde fullt og fast på den positive effekten ved å overøse kvinner med ros og utmerkelser. Fra vakre smykker og teknologiske hjelpemidler til respekt og heder – hvis du setter deg mål og gjennomfører, fortjener du kun det beste!

Reiser Hvert år sender Mary Kay kvalifiserte Frittstående Sales Directors til eksotiske og eksklusive reisemål over hele verden.

19


Med Mary KayÂŽ kan du bli din egen sjef og bestemme hvordan du vil legge opp ditt eget arbeid.


beginnings

Beautiful are in the bag

Vil du kjøpe ditt eget? Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent, hun kan hjelpe. Hvis du ikke har en egen konsulent ennå, finner du henne her. De første byggesteinene i den nye virksomheten er snart på vei!

22


• Praktisk informasjon, veiledning og salgsmateriell. • Tips for å komme i gang med salget. • Profesjonelt og inspirerende markedsføringsmateriell. • Produktene du trenger for å holde hudpleiekurs.

23


Dynamisk og personlig Mary Kay-nettside m/nettbutikk med påminnelser, ønskelister, produktanbefalinger m.m.

Getting

started

Mary Kay Ash sa ofte:

”You’re in business for yourself but not by yourself” og det er fremdeles sant. Mary Kay® tilbyr en rekke salgshjelpemidler, både for å hjelpe deg med å komme i gang og til resten av reisen. Målet er at du skal kunne gi kundene dine ypperlig service og en god shoppingopplevelse. 24


Inspirerende produktblader og mobilvennlige e-kataloger.

Applause® går til samtlige Frittstående Hudpleiekonsulenter.

Tutorials og reklamefilmer du kan dele på sosiale medier.

Støtte og fellesskap fra et verdensomspennende nettverk av kvinner som er akkurat som deg.

Hjelpemidler til sosiale medier, slik at du kan nå kundene dine overalt.

25


Picture your future at a

skin care class

M

ary Kay er mer enn bare kvalitative produkter – det er en opplevelse! Å bli vertinne for et hudpleiekurs er en ypperlig måte å se hvordan det er å være Frittstående Hudpleiekonsulent

på før du bestemmer deg. Å se en erfaren Frittstående Hudpleiekonsulent i arbeid er en god måte å få innblikk i virksomheten på. Det er også en god mulighet til å tilbringe en kveld sammen med

vennene dine, finne noen nye yndlingsprodukter og få en herlig gave som takk for hjelpen. Du har ingenting å miste!

Profile for Lesley Cosmetics AB

Start Your Business Norsk  

Start Your Business Norsk