__MAIN_TEXT__

Page 1

START YOUR BUSINESS


Be your own

boss

2


S

anotaan, että työ, jota rakastaa, ei edes tunnu työltä. Ajattele, jos voisit omistautua itsenäiselle liiketoiminnalle, josta todella pidät, ja sinulle jäisi aikaa tehdä niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeimpiä: viettää aikaa perheen kanssa, matkustella, shoppailla ja harrastaa taidetta. Itsenäisessä Mary Kay -toiminnassa kaikki tämä on mahdollista!

3


In good

H

company

aluatko olla osa yritystä, johon voit uskoa, jolla on hyvät arvot, jonka vision tunnet omaksesi, jonka tuotteisiin voit luottaa ja jonka konsepti sallii sinun kehittyä omassa tahdissasi? Mary Kay -toiminnassa kaikki on mahdollista.

Kultainen sääntö ”Kohtele muita niin kuin toivot itseäsi kohdeltavan.” Tämä toimiva ajatus on arvojemme kulmakivi. Go Give -henki Mary Kay Ash loi tämän käsitteen. Yksin­ kertaistettuna se tarkoittaa, että kun autat muita, kun siihen tarjoutuu tilaisuus, saat itsekin apua, kun sitä kipeimmin kaipaat. Make Me Feel Important Itsenäisessä Mary Kay -liiketoiminnassa saat tunnustusta hyvästä työstä ja siitä, että osoitat aitoa kiinnostusta asiakkaitasi kohtaan.


L

uvut puhuvat puolestaan. Mary Kay tarjoaa luotettavan itsenäisen uramahdollisuuden, vankan yrityshistorian ja laadukkaita tuotteita. Tässä on joitakin lukuja, joista olemme ylpeitä.

1963

Mary Kay Ash perusti yrityksen Teksasin Dallasissa.

Yli 35

kansainvälistä markkinaaluetta.

1976

Mary Kay Ash pääsi Direct Selling Hall of Fameen.

200+

ihonhoito-, meikki-, vartalonhoitoja aurinkosuojatuotetta sekä tuoksua.

4 miljardia dollaria: maailmanlaajuinen liikevaihto.

Yli

3,5

miljoonaa Itsenäistä Ihonhoitokonsulttia eri puolilla maailmaa.

Yli 1 300 Mary Kay -patenttia tuotteilla, teknologioilla ja pakkaussuunnittelulla.

Miljoona puuta istutetaan eri puolilla maailmaa osana Mary Kay commitment to sustainabilityja Pink Doing Green® -aloitteita.

Miljoonia dollareita on lahjoitettu maailmanlaajuiselle Beauty That Counts® -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka auttaa naisia ja lapsia kaikkialla maailmassa.

Yli

150 000

Yli

500 000

Itsenäistä Ihonhoitokonsulttia maailmanlaajuisesti on täyttänyt auto-ohjelman vaatimukset.

testiä vuodessa, joilla varmistetaan, että jokainen ainesosa ja tuote täyttävät tiukimmat laatu-, turvallisuusja toimivuusvaatimukset.

5


Sharing is

M

selling

urretaan aluksi muutamia myyntiin liittyviä myyttejä. Sinä et ole ”myyjätyyppiä” ja vain sosiaalisilla ihmisillä on myymisen lahja, eikö niin? Ei. Kaikki hyvät myyjät eivät suinkaan ole ulospäin suuntautuneita. Jokaisella persoonallisuustyypillä on omat vahvuutensa. Introvertti on joissakin asioissa ekstroverttiä parempi ja päin vastoin. Kun olet tunnistanut omat vahvuutesi, pystyt mihin vain haluat. Älä yritä olla joku, joka et ole. Ota lahjakkuutesi omaksesi ja tee niistä vahvuutesi. Myyminen on yhtä helppoa kuin omista lempiasioistasi puhuminen. Kun joku kehuu esimerkiksi huulipunaasi, voit kertoa hänelle, että se on uusi ja vastustamaton Mary Kay -tuote. Siitä myymisessä on kyse. Ei kaavioita, käyriä eikä tukalia tilanteita. Vain rehellistä keskustelua kahden huulipunan ystävän kesken. Tällainen keskustelu voi laajentua kauneuteen yleisesti, mikä puolestaan voi johtaa asiakassuhteeseen. Eikö niin?


Beauty lovers are

everywhere

M

ahdollisia asiakkaita todellakin on kaikkialla. Kun alat luoda asiakaskuntaasi, etunasi on jo kaksi asiaa: naiset rakastavat kauneudenhoitotuotteita ja sinä voit tarjota niitä heille. Monista naisista on hauskaa puhua kauneudenhoitotuotteista

8

muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa. Tällaisia naisia voivat olla ystäväsi, kampaajasi, naapurisi tai vaikkapa ventovieras ihminen, johon törmäät ruokakaupassa. Kaikilla naisilla on jonkinlainen suhde kauneuteen, ja aihe on aina ajankohtainen. Aina kun jaat tietoa

uusimmista Mary Kay® -tuotteista Facebookissa, saat ihostasi kehuja sisareltasi tai hämmästytät työkaverisi trendikkäällä silmämeikillä, kylvät uuden asiakassuhteen siemenen. Näissä tilanteissa jaat tietoa rakastamistasi tuotteista.


How it

works!

MITÄ TUOTTEITA? Ihonhoitotuotteet

Meikkituotteet

Tuoksut

Vartalonhoitotuotteet

Kaverit sosiaalisessa mediassa

Työkaverit

Omassa verkkokaupassasi

Sosiaalisessa mediassa

KENELLE? Ystävät ja sukulaiset

Naapurit ja muu lähipiiri

MISSÄ JA MILLOIN? Ihonhoitotilaisuuksissa ja teemailloissa

On the go

9


Mary Kayn itsenäinen uramahdollisuus tarkoittaa, että päätät itse aikatauluistasi ja työajoistasi. Voit pitää vapaata silloin, kun sitä tarvitset.


1

Ihonhoitoteknologia Naiset etsivät jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tuotteita, joiden vaikutukset on todistettu tieteellisesti ja jotka saavat ihon näyttämään mahdollisimman hyvältä.

8 MOMENTS

BEAUTY-BUYING

Ihonhoito- ja meikkituotteiden itsenäisenä myyjänä sinusta voi tulla luottohenkilö, jonka puoleen ihmiset kääntyvät, kun he tarvitsevat esimerkiksi neuvoja tai lahjavinkkejä. Jokainen asiakas ostaa kauneudenhoitotuotteita omalla tavallaan, ja eri asiakastyypit tavoitetaan eri menetelmillä. Tässä on kahdeksan menetelmää, jotka inspiroivat sinua myymään.

12


2

Oikean meikkivoiteen löytäminen Voit auttaa asiakkaita löytämään vuodenaikaan kuin vuodenaikaan sopivan meikkivoidesävyn ihonsävystä riippumatta.

3

Suursuosikit Naiset kiintyvät nopeasti tuotteisiin, joista ovat saaneet näytteitä kokeiltavaksi. Siksi on tärkeää huolehtia, että näytteitä on riittävästi.

13


4

Vastustamattomat trendis채vyt Vain harva kauneudesta kiinnostunut voi vastustaa ihania s채vyj채 ja uusia trendej채.

5

14

Ihanat tuoksut Tarjoa ihania tuoksuja asiakkaalle, joka etsii uutta nimikkotuoksua tai kaipaa jotakin uutta tuoksuvalikoimaansa.


6

Lahjavinkit Vuoteen mahtuu monenlaisia juhlia ja juhlapäiviä. Auta asiakkaita lahjahankinnoissa ennen joulua, syntymäpäiviä ja muita merkkipäiviä.

7

Innoitusta häämeikkeihin Luo innostavia meikkejä tulevalle morsiamelle ja hänen kaasoilleen. Järjestä ennen häitä kylpyläteemainen ihonhoitotilaisuus tai auta morsianta valitsemaan kiitoslahjat sukulaisille ja ystäville.

8

Kylpyläelämys Tarjoa asiakkaille kylpyläaiheinen ihonhoitotilaisuus ja hemmottele heitä ylellisillä kylpylähoidoilla.

15


Let the adventure begin!


Ansiomahdollisuudet Itsenäisessä liiketoiminnassasi ansaitset tuloja myymällä Mary Kay -tuotteita. Voit ansaita jopa 50 % myymiesi tuotteiden hinnasta. Tämä on yksi alan suurimmista prosenttiosuuksista. Siksi liiketoiminta sopii hyvin sekä osa-aikatyöksi että kokoaikatyöksi.

All the prettiest

perks

Mary Kayn perinteisiin kuuluu tunnustuksen antaminen suorituksista. Jokaisesta suoritetusta haasteesta, saavutetusta tavoitteesta ja jokaisesta askeleesta matkalla kohti menestystä on luvassa palkkioita ja tunnustuksia.

Auto-ohjelma Kun olet päässyt hyvään vauhtiin itsenäisellä urallasi ja saavuttanut Itsenäisen Sales Directorin aseman, voit täyttää auto-ohjelman kelpoisuusvaatimukset ja hurauttaa tilaisuuksiin tyylikkäästi.

18


Palkkiot ja tunnustukset Mary Kay Ash palkitsi menestyjiä avokätisesti ja näyttävin huomionosoituksin. Itsenäisiä Ihonhoitokonsultteja palkitaan vuotuisissa tapahtumissa ja erilaisissa ohjelmissa säihkyvillä jalokivillä, upeilla koruilla, ihanilla asusteilla ja käytännöllisillä tarvikkeilla. Tavoitteiden saavuttamisesta ansaitsee palkinnoksi vain parasta!

Matkat Menestyneet Itsenäisen Sales Directorin aseman saavuttaneet ihonhoitokonsultit voivat täyttää ylellisten matkojen kelpoisuusehdot ja päästä eksoottisiin matkakohteisiin eri puolille maailmaa.

19


Mary Kay® tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla oma pomosi ja päättää itse, miten työtäsi teet.


beginnings

Beautiful are in the bag

Mary Kayn Starter Kit on ainutlaatuisen matkan alku. Jotta saat ostettua aloituspakkauksen, ota yhteyttä omaan Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiisi tai etsi täältä sopiva. Saat peruskivet liiketoimintaasi varten, ennen kuin huomaatkaan.

22


• Vinkkejä, jotka auttavat nopeasti alkuun • Tietoa, koulutusta ja tukea myyntityöhön • Ammattimaista ja inspiroivaa markkinointimateriaalia • Ihonhoitotilaisuuksien pitämiseen tarvittavat tuotteet

23


Dynaaminen henkilökohtainen Mary Kay -sivusto ja oma verkkokauppa, josta voi lähettää muistutuksia, toivelistoja, kohdennettuja tuotesuosituksia ja paljon muuta.

Getting

started

Mary Kay Ash sanoi:

”You’re in business for yourself but not by yourself” ja se pitää yhä paikkansa. Mary Kay® tarjoaa lukuisia työkaluja, joilla pääset alkuun ja jotka tukevat sinua matkasi aikana. Voit tarjota asiakkaillesi ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua ja miellyttävän ostokokemuksen. 24


Inspiroivia tuotekuvastoja ja mobiililaitteilla käytettäviä verkkokuvastoja.

Applause®, kuukausittain ilmestyvä lehti, joka on tarkoitettu kaikille Itsenäisille Ihonhoitokonsulteille.

Ohjevideot, mainosvideot ja sosiaalisessa mediassa jaettavat videot.

Kaltaisistasi naisista koostuvan maailmanlaajuisen verkoston tuki ja yhteisöllisyys.

Sosiaalisen median työkalut tuotteista kertomiseen ja asiakkaiden saavuttamiseen eri kanavissa.

25


Picture your future at a

skin care class

M

ary Kay on enemmän kuin vain hyviä tuotteita – se on elämys. Ennen itsenäisen Mary Kay -uran aloittamista kannattaa toimia ihonhoitotilaisuuden emäntänä. Saat näin mahdollisuuden tutustua työhön seuraamalla kokenutta Itsenäistä

Ihonhoitokonsulttia tositoimissa. Pääset viettämään aikaa ystäviesi kanssa ja ostamaan uusimpia tuotteita. Ihonhoitotilaisuuden järjestäjä saa myös emännänlahjan kiitokseksi. Ihonhoitotilaisuudessa saat hyvän kuvan siitä, millaista ihonhoitokonsultin työ on. Kun

olet saanut käsityksen siitä, mistä työssä on kyse, ihastut taatusti ajatukseen Itsenäisenä Ihonhoitokonsulttina toimimisesta ja osaat kuvitella itsesi tekemään sitä työksesi.

Profile for Lesley Cosmetics AB

Start Your Business Suomi  

Start Your Business Suomi