Page 1

Start Your Business.

write my own life story.

Love What You Do. Do What You Love.


2


love every minute of my life.

D

et sägs att om man älskar sitt arbete, så känns det inte ens som att man arbetar. Tänk om du både kan ägna dig åt en fristående verksamhet som du brinner för och få tid över för de saker i livet som betyder mest – som att umgås med familjen, resa, shoppa eller följa din artistiska passion. Allt det där är möjligt med en fristående Mary Kay-karriär!

Gå med i ”the I Can movement” 3


In good

company

V

ill du vara en del av ett företag som du kan tro på och som grundar sig på goda värderingar, en vision att stå för, produkter att lita på och ett koncept som låter dig utvecklas i din egen takt? Med Mary Kay är allt möjligt.

Den Gyllene regeln ”Behandla andra som du själv vill bli behandlad.” Den här beprövade och sanna meningen är en hörnsten i våra värderingar. Go Give-andan Mary Kay Ash myntade den här termen. Enkelt sagt; om du hjälper andra när du har möjlighet, så blir du hjälpt när du själv behöver det som mest. Make Me Feel Important Med din fristående Mary Kay-verksamhet kan du njuta av att bli sedd när du gör ett bra jobb, och när du visar genuint intresse för dina kunder.  Prioriteringar i balans Vikten av att bygga upp ett balanserat liv ska inte underskattas. Det är det som ”the I Can movement” handlar om. En lyckad verksamhet är bara en del i ett balanserat liv.

Lär dig mer om vårt engagemang i att förebygga våld mot kvinnor och initiativet Pink Doing Green®.

Se mer om vad Mary Kay handlar om


S

Framgång att dela med sig av iffrorna talar för sig själv. Mary Kay erbjuder en pålitlig fristående karriärmöjlighet, en gedigen företagshistoria och produkter med hög kvalitet. Det här är ett fåtal av de siffror vi är stolta över.

1963 Mary Kay Ash grundade företaget i Dallas, Texas.

Över 35 internationella marknader.

1976

Mary Kay Ash introducerades till Direct Selling Hall of Fame.

200+

produkter inom hudvård, makeup, kroppsvård, solskydd och dofter.

4 miljarder

Över

3,5

miljoner Fristående Hudvårdskonsulter världen över.

Mer än 1 200

Mary Kay-patenter gäller för produkter, teknologier och förpackningsdesign.

En miljon

träd planteras runt om i världen som en del av “the Mary Kay commitment to sustainability” och initiativet “Pink Doing Green®”

Miljoner

dollar som Mary Kay har donerat till organisationer som hjälper kvinnor och barn värden över genom det globala välgörenhetsprogrammet Beauty That Counts®.

Över

150 000 Mer än

Fristående Hudvårdskonsulter världen över som har uppnått målet att nyttja bilprogrammet.

500 000

tester genomförs varje år för att säkerställa att varje enskild ingrediens och produkt uppfyller de högsta kraven på kvalitet, säkerhet och prestanda.

dollar i global omsättning.

5


let my natural talents shine.


Sharing is

L

åt oss slå hål på några försäljningsmyter innan vi går vidare. Du är inte “säljartypen”, eller hur? Det är bara sociala personer som har fått gåvan att kunna sälja, eller? Nej, inte precis. Alla duktiga säljpersoner är inte extroverta och utåtriktade. Olika personligheter har olika styrkor. En introvert kan göra vissa saker bättre än en extrovert, och vice

selling versa. När du väl identifierat dina styrkor, då kan du göra vad du vill! Försök aldrig bli någon du inte är. Omfamna dina talanger och låt dem jobba till din fördel. Att sälja är lika enkelt som att prata om saker du älskar. Låt oss säga att en kvinna ger dig en komplimang för ditt läppstift, och att du berättar för henne att det är en ny Mary Kay-produkt

som du inte kan motstå. Det är det försäljning handlar om. Inga diagram, inga grafer och inga obekväma situationer. Bara en ärlig konversation mellan två läppstiftsälskare… Som kan bli en ännu längre skönhetsdiskussion… Som kan leda till en ny kund! Ja, du förstår.


Beauty lovers are

everywhere

P

otentiella kunder finns verkligen överallt. När du ska börja bygga upp din kundbas har du redan två faktorer som arbetar till din fördel. Ett: kvinnor älskar underbara skönhetsprodukter. Och två: du har möjlighet att erbjuda dem detta. Utöver det så älskar många kvinnor

8

att prata om skönhetsprodukter med andra skönhetsälskare. Det kan vara allt ifrån dina bästa vänner, din frisör, din granne eller en främling som du stöter på i mataffären. Skönhet är ett ämne som alla kvinnor kan relatera till, ett ämne som aldrig går ur tiden. Så, oavsett om du postar

information om de senaste Mary Kay®-produkterna på Facebook, får en komplimang för din hy av din syster, eller imponerar på en kollega med den trendigaste ögonmakeupen, planterar du ett frö för en ny kund eftersom du delar med dig av produkter du älskar.


How it

works!

VILKA PRODUKTER?

Hudvård

Makeup

Dofter

Grannar och andra i din omgivning

Kontakter i sociala medier

Kroppsvård

TILL VEM? Vänner och familj

Kollegor

HUR OCH VAR? På hudvårdsklasser och temakvällar

On the go

I din personliga webbshop

Via sociala medier

9


find more time for quality time.

Med hjälp av Mary Kays fristående karriärmöjlighet bestämmer du själv över ditt schema och dina arbetstimmar. Ledig tid är din att ta. Ledig tid är din att få.


TM


1

Hudvårdsteknologi Kvinnor letar alltid efter nya innovativa produkter som bevisat ger effekt och som gör att hyn ser så bra ut som möjligt.

8 MOMENTS

BEAUTY-BUYING

Med en fristående verksamhet baserad på försäljning av hudvård och makeup kan du bli en trovärdig person som folk vänder sig till för råd, tips om presenter och mycket mer. Varje enskild kund köper sina skönhetsprodukter på sitt unika sätt och du når olika typer av kunder med olika metoder. Här är åtta vanliga försäljningstillfällen där du kan dela med dig av din skönhetsexpertis.

12


2

Hitta rätt foundation Du kan hjälpa dina kunder att hitta rätt foundation i en nyans som passar varje hudton och varje säsong.

3

Älskade favoriter Kvinnor fäster sig snabbt vid sina produkter. Att få slut på sina favoriter är inte ett alternativ.

13


4

5 14

Härliga dofter Erbjud härliga och behagliga dofter till kunder som letar efter en ny signaturdoft eller som vill utöka sin doftgarderob.

Oemotståndliga trendnyanser Få skönhetsälskare kan motstå läckra nyanser och nya, heta trender.


6

Presentdags Det finns alltid ett speciellt tillfälle eller en högtid att förbereda sig inför. Hjälp dina kunder att planera inför jul, födelsedagar och andra firanden.

7

Bröllopsinspiration Skapa inspirerande looker för den kommande bruden och hennes brudtärnor. Håll en hudvårdsklass med spakänsla innan bröllopet eller hjälp bruden att välja ut tackgåvor till familj och vänner!

8

Spaupplevelse Tillfredsställ dina kunders behov av en spaupplevelse. Erbjud en klass med spatema och sätt ihop olika spa-kit som dina kunder kan njuta av när de vill. 15


explore new destinations.


TM


Inkomstpotential Låt oss ta det från början. Du börjar tjäna ihop till en inkomst genom att sälja Mary Kayprodukter. Du kan tjäna upp till 50 procent på allt du säljer. Det är en av de högsta inkomstbringande procentsatserna i branschen. Det gör verksamheten till ett bra deltidsjobb eller en lönsam heltidstjänst.

All the prettiest

perks

Inom Mary Kay finns en tradition att prisa prestationer. Det finns belöningar och erkännanden som väntar efter varje utmaning du erövrar, mål du uppnår och vid varje steg på din väg till framgång!

Bilprogrammet När du kommit en bit på vägen i din fristående karriär och blivit Fristående Sales Director kan du kvalificera dig till bilprogrammet och rulla fram på vägarna med stil.

18


Belöningar och erkännanden Mary Kay Ash var mycket generös med erkännanden och utmärkelser. Från den senaste teknologin och de finaste smyckena till respekt och erkännanden genom speciella evenemang och program. När du når dina mål, då förtjänar du det bästa!

Resorna De som nått framgång och blivit Fristående Sales Director kan kvalificera sig till att delta på lyxiga resor till exotiska resmål runt hela världen.

19


redefine my office space.

Med Mary Kay® kan du vara din egen chef och själv bestämma hur du vill lägga upp ditt arbete.


TM


beginnings

Beautiful are in the bag

Ditt Mary Kay Starter Kit är början på någonting unikt. För att köpa ditt Starter Kit, kontakta din Fristående Hudvårdskonsult eller hitta en här så hjälper hon dig. De första fantastiska byggstenarna i ditt företag anländer innan du vet ordet av.

Information, utbildning och säljsupport.

adventure

®

IT´S HERE!

A Proven PROGRAM for Achieving SUCCESS

et the begin!

NEW! Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick! Put it on and give your sales a boost!

ADVANCE Career Path and Career Car Program

AB, 2017-02 © Lesley Cosmetics

Mary Kay Art.nr: 75-201466

erna och företaget. läsa mer om produkt marykay.se kan du s med ytterligare gen Start Your Busines r finns även e-katalo e karriärmöjligheten. ormation om den friståend

ver the

SVERIGE

disco

possibilities Love What You Do.

Do What You Love.

Product Guide

Selling Products Women Love 1


Professionellt och inspirerande marknadsföringsmaterial.

Produkterna du behöver för att hålla hudvårdsklasser.

Get the

PARTY STARTED!

EARN LEARN! while you

Products

TO LOVE


En dynamisk och personlig Mary Kay-webbsida med egen webbshop som kan ordna påminnelser, önskelistor, riktade produktrekommendationer och mycket mer.

Getting

started

Mary Kay Ash sade alltid,

”You’re in business for yourself but not by yourself” och det är fortfarande sant. Mary Kay® ger en mängd olika säljverktyg som hjälper dig att komma igång och som finns där för dig längs resan. På så sätt kan du ge dina kunder utmärkt personlig service och en härlig köpupplevelse.

24


Inspirerande produktkataloger och mobilvänliga e-kataloger.

Applause®, den exklusiva månadstidningen för alla Fristående Hudvårdskonsulter.

Instruktionsvideor, pr-videor och videor att dela i sociala medier.

Stöd och gemenskap från ett världsomspännande nätverk av kvinnor som är som du.

Verktyg för sociala medier för att dela produkter och nå dina kunder där de befinner sig. 25


Picture your future at a

skin care class

M

ary Kay är mer än bra produkter, det är en upplevelse! Innan du bestämmer dig för att starta upp din fristående Mary Kay-verksamhet, prova på att vara värdinna för en

hudvårdsklass. Att se en erfaren Fristående Hudvårdskonsult under en hudvårdsklass är ett bra sätt att få en inblick i verksamheten. Umgås med dina kompisar, handla de senaste produkterna och få en

härlig gåva som tack för att du varit värdinna. Då får du en ordentlig inblick i vad jobbet innebär. När du väl ser hur allt går till, då lovar vi att du kommer att älska att föreställa dig själv i den rollen.

TM

Start Your Business Svenska  
Start Your Business Svenska