Page 1

Start Your Business.

write my own life story.

Love What You Do. Do What You Love.


2


love every minute of my life.

D

et sies at hvis man elsker jobben sin, føles den ikke som en jobb. Men tenk om du både kan elske arbeidet du gjør og få tid til å gjøre alt annet du elsker – som for eksempel å tilbringe mer tid sammen med familien, reise, shoppe eller drive med hobbyer? Med en frittstående Mary Kay-karriere kan du gjøre alt det og mer!

Bli med i ”I Can”-bevegelsen! 3


In good

company

V

il du bli en del av et selskap med lang erfaring og dype røtter, og som har en forretningsstrategi som er basert på gode verdier, et mål du kan være stolt av og et konsept som lar deg avansere i din egen takt? Med Mary Kay er alt mulig.

Den Gylne Regelen ”Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg.” Dette velkjente – og sanne – prinsippet er en hjørnestein i Mary Kays verdigrunnlag. Go Give-ånden Mary Kay Ash mente at hvis man hjelper andre når man kan, vil man få hjelp når man trenger det som mest. Make Me Feel Important Med en egen frittstående Mary Kay-virksomhet vil du bli sett når du gjør en god jobb, og når du viser oppriktig interesse for kundene dine.  Balanserte prioriteringer Det er så viktig å ha et liv i balanse, og det er det "I Can"-bevegelsen handler om. En god karriere er bare én av bestanddelene i en balansert hverdag.

Les mer om hvordan vi bidrar til å forebygge vold mot kvinner samt om initiativet Pink Doing Green®.

Finn ut mer om hva Mary Kay handler om.


Suksess du kan dele med andre

T

allene taler for seg selv – Mary Kay tilbyr muligheten til å få en uavhengig karriere, selge kvalitative produkter og få støtte fra et pålitelig selskap med dype røtter. Dette er bare noen av tallene vi er ekstra stolte av.

I 1963

grunnla Mary Kay Ash selskapet sitt i Dallas, Texas.

På over 35 markeder over hele verden.

1976

var året da Mary Kay Ash ble innlemmet i Direct Selling Hall of Fame.

200+ produkter innen hudpleie, sminke, kroppspleie, solbeskyttelse og dufter.

4 millarder

Over

3,5

millioner Frittstående Hudpleiekonsulenter verden rundt.

Mer enn 1 200

er antallet patenter Mary Kay har innen produkter, teknologi og emballasjedesign.

Én million

trær plantes årlig som en del av Mary Kays innsats for bærekraftig utvikling og programmet “Pink Doing Green®”

Flere milloner

dollar er beløpet Mary Kay har donert til organisasjoner som hjelper kvinner over hele verden gjennom det globale velgjørenhetsprogrammet Beauty That Counts®.

Over

150 000 Mer enn

Frittstående Hudpleiekonsulenter har nådd målet om å bli med i bilprogrammet.

500 000

tester gjennomføres årlig for å sikre at hver enkelt ingrediens og hvert eneste produkt oppnår de aller strengeste kravene på kvalitet, sikkerhet og ytelse.

dollar i global omsetning.

5


let my natural talents shine.


Sharing is

F

ør vi går videre kan vi avkrefte noen myter om salg. Du er ikke selgertypen, eller hva? Er det bare sosiale personer som kan selge ting? Nei, det stemmer ikke. Det er ikke alle flinke selgere som er utadvendte. Ulike personligheter har ulike styrker. En innadvendt person kan gjøre visse ting bedre enn en utadvendt person, og

selling omvendt. Når du har identifisert styrkene dine, kan du forme arbeidet ditt etter dem! Ikke prøv å være noen andre enn deg selv. Bruk talentene dine til din fordel! Å selge er like enkelt som å snakke om noe du elsker. Forestill deg at en kvinne gir deg et kompliment for leppestiften din, og at du forteller henne at det er en ny Mary Kay-leppestift

som du ikke klarer deg uten. Det er akkurat det salg handler om; Ingen diagrammer, grafer eller ukomfortable situasjoner. Bare en åpenhjertet samtale mellom to leppestiftelskere – en samtale som kan bli til en lengre dialog om sminke og skjønnhet, og som til slutt kan føre til at du får en ny kunde! Enkelt og greit.


Beauty lovers are

everywhere

M

an kan virkelig finne potensielle kunder overalt. Når du skal begynne å bygge opp en kundekrets, har du allerede to fordeler: at kvinner elsker gode skjønnhetsprodukter, og at du kan tilby dem nettopp det.

8

Skjønnhetsprodukter er et tema mange er interessert i, og man kan snakke om dem med de fleste, uansett om det er en venn, frisøren, naboen eller en fremmed man treffer i butikken. Skjønnhetsvalg er nemlig noe de aller fleste kvinner tar ganske ofte. Uansett om du

legger opp informasjon om nye Mary Kay®-produkter på Facebook, søsteren din kommenterer at du har fått så fin hud eller du imponerer en kollega med en ny, fargesterk øyenskygge, planter du et frø hos en potensiell kunde ved å fortelle om produktene du elsker.


How it

works!

PRODUKTENE DINE

Hudpleie

Makeup

Dufter

Naboer og bekjente

Kontakter på sosiale medier

Kroppspleie

KUNDENE DINE Familie og venner

Kolleger

HVORDAN OG HVOR

På hudpleiekurs og temakvelder

On the go

I din personlige Mary Kaynettbutikk

Via sosiale medier

9


find more time for quality time.

Med Mary Kays frittstĂĽende karrieremulighet er arbeidstidene dine helt og holdent opp til deg og de du er glad i.


TM


1

Hudpleieteknologi Kvinner er alltid på utkikk etter nye, innovative produkter med bevist effekt som gjør huden vakker.

8 MOMENTS

BEAUTY-BUYING

Med en frittstående Mary Kay-virksomhet som er basert på salg av hudpleie- og sminkeprodukter, kan du bli en troverdig kilde til råd, gavetips og mye, mye mer. Hver eneste salgssituasjon er unik, og man når ulike kunder på forskjellige måter. Her finner du åtte eksempler på hvordan du kan utøve ekspertise og god service.

12


2

Rett foundation Du kan hjelpe kundene dine med å finne rett foundation i rett nyanse til rett sesong.

3

Uvurderlige favoritter Kvinner vil aldri være foruten yndlingsproduktene sine. Å gå tom er helt enkelt ikke et alternativ!

13


4

5 14

Skjønne dufter Kunder som vil ha en ny signaturduft eller utvide sitt duftrepertoar, har et stort utvalg av Mary Kay-dufter de kan prøve i ro og mak.

Uimotståelige trendnyanser Det er ikke mange skjønnhetsentusiaster som kan motstå vakre, inspirerende nyanser og nye, hotte trender.


6

Gaveservice En feiring er alltid rett rundt hjørnet. Hjelp kundene dine med å forberede seg på jul, bursdager og andre festivitas!

7

Bryllupsinspirasjon Sett sammen vakre sminkeforslag til den vakre bruden og brudepikene hennes. Hold et hudpleiekurs med spatema før bryllupet, eller hjelp bruden med å finne takkegaver til forlovere og toastmaster!

8

Spaopplevelser Kunder har sjelden noe imot å skjemme seg bort med et hjemmespa. Sett sammen noen herlige spakit de kan nyte akkurat når de vil – til en brøkdel av prisen de må betale på salong.

15


explore new destinations.


TM


Inntektsmuligheter Vi tar det fra begynnelsen: Du begynner å tjene penger ved å selge Mary Kay-produkter. Du kan tjene opptil 50 % på alt du selger. Dette er en av bransjens mest inntektsgivende prosentsatser.

All the prettiest

perks

Mary Kay deler ut premier, reiser og heder for store prestasjoner hvert eneste år. Belønninger og ros venter etter hver utfordring du overvinner, hvert mål du oppnår og hvert skritt du tar på veien mot suksess!

Bilprogrammet Når du har kommet et stykke på vei i din frittstående karriere og blitt Frittstående Sales Director, kan du kvalifisere deg til å disponere en egen Mary Kay-bil.

18


Belønninger og heder Mary Kay Ash trodde fullt og fast på den positive effekten ved å overøse kvinner med ros og utmerkelser. Fra vakre smykker og teknologiske hjelpemidler til respekt og heder – hvis du setter deg mål og gjennomfører, fortjener du kun det beste!

Reiser Hvert år sender Mary Kay kvalifiserte Frittstående Sales Directors til eksotiske og eksklusive reisemål over hele verden.

19


redefine my office space.

Med Mary KayÂŽ kan du bli din egen sjef og bestemme hvordan du vil legge opp ditt eget arbeid.


TM


beginnings

Beautiful are in the bag

Vil du kjøpe ditt eget? Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent, hun kan hjelpe. Hvis du ikke har en egen konsulent ennå, finner du henne her. De første byggesteinene i den nye virksomheten er snart på vei!

Praktisk informasjon, veiledning og salgsmateriell.

adventure

®

IT´S HERE!

A Proven PROGRAM for Achieving SUCCESS

et the begin!

NEW! Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick! Put it on and give your sales a boost!

ADVANCE Career Path and Career Car Program

AB, 2017-02 © Lesley Cosmetics

Mary Kay Art.nr: 75-201466

erna och företaget. läsa mer om produkt marykay.se kan du s med ytterligare gen Start Your Busines r finns även e-katalo e karriärmöjligheten. ormation om den friståend

ver the

SVERIGE

disco

possibilities Love What You Do.

Do What You Love.

Product Guide

Selling Products Women Love 1


Profesjonelt og inspirerende markedsføringsmateriell.

Produktene du trenger for å komme i gang.

Get the

PARTY STARTED!

EARN LEARN! while you

Products

TO LOVE


Dynamisk og personlig Mary Kay-nettside m/nettbutikk med påminnelser, ønskelister, produktanbefalinger m.m.

Getting

started

Mary Kay Ash sa ofte:

”You’re in business for yourself but not by yourself”, og det er fremdeles sant. Mary Kay® tilbyr en rekke salgshjelpemidler, både for å hjelpe deg med å komme i gang og til resten av reisen. Målet er at du skal kunne gi kundene dine ypperlig service og en god shoppingopplevelse.

24


Inspirerende produktblader og mobilvennlige e-kataloger.

Applause® går til samtlige Frittstående Hudpleiekonsulenter.

Tutorials og reklamefilmer du kan dele på sosiale medier.

Støtte og fellesskap fra et verdensomspennende nettverk av kvinner som er akkurat som deg.

Hjelpemidler til sosiale medier, slik at du kan nå kundene dine overalt.

25


Picture your future at a

skin care class

M

ary Kay er mer enn bare kvalitative produkter – det er en opplevelse! Å bli vertinne for et hudpleiekurs er en ypperlig måte å se hvordan det er å være

Frittstående Hudpleiekonsulent på før du bestemmer deg. Å se en erfaren Frittstående Hudpleiekonsulent i arbeid er en god måte å få innblikk i virksomheten på. Det er også en

god mulighet til å tilbringe en kveld sammen med vennene dine, finne noen nye yndlingsprodukter og få en herlig gave som takk for hjelpen. Du har ingenting å miste!

TM

Start Your Business Norsk  
Start Your Business Norsk