__MAIN_TEXT__

Page 1

MARY KAY® MAKEUP


Mary Kay samarbeider med internasjonale trendanalytikere, som blant annet The Doneger Group, for å utvikle sminkeprodukter som følger de aller siste trendene.

Makeup is fun! Skal du på sminkekonsultasjon? Tenk gjennom på forhånd hva du vil fremheve, hvilke nyanser du liker og hva du vil oppnå. Og når du er på plass kan du jo benytte sjansen til å prøve noen nye nyanser! Din Frittstående Hudpleiekonsulent hjelper deg med å finne produktene som passer deg perfekt.

5 min 2

10 min

15 min


3

ONLINE

FLAWLESS FACE

EYES

LIPS

MAKEUP LOOKS

BRUSHES

PREPARE


4


PREPARE HUDPLEIE En perfekt makeup begynner alltid med perfekt hudpleie. Har du ennå ikke funnet favorittene som er perfekte for huden din, og som gir resultatene du vil ha? Vi har avanserte hudpleiepleieprodukter for alle aldre og hudtyper. Din Frittstående Hudpleiekonsulent hjelper deg med å finne de rette produktene.

PRODUKTER FOR SPESIELLE BEHOV OG ØNSKER Mary Kays sortiment byr på en rekke produkter for ulike behov, som for eksempel peeling og effektive serumer. I katalogen The Look finner du alle produktene som gir huden det lille ekstra.

PRIMER Vil du at øyemakeupen skal holde seg fin så lenge som mulig? Bruk primer før du påfører sminke! Da får du et jevnt og fint underlag, og makeupen sitter perfekt enda lengre. Mary Kay har flere primere til ulike ansiktsområder.

5


6


BRUSHES Et sett profesjonelle koster gjør påføringen enkel og resultatet perfekt. Mary Kay tilbyr kvalitative sminkekoster som er spesialdesignet for hvert bruksområde, slik at du skal få best mulig resultat når du legger sminke!

7


DIN FRITTSTÅENDE HUDPLEIEKONSULENT KAN LÆRE DEG Å LEGGE SMINKE BASERT PÅ NETTOPP DINE FORUTSETNINGER.

8


FLAWLESS FACE FOUNDATION En optimal foundation får huden til å se jevn ut, og den reduserer det synlige inntrykket av porer, pigmentflekker og fine linjer. Våre flytende foundationer inneholder vitaminer og antioksidanter som roer ned og beskytter huden mot ytre faktorer, og våre pudderfoundationer gjør huden vakkert matt i opptil 12 timer.

CONCEALER Dekk mørke områder og skjul skjønnhetsflekker. Våre concealere reflekterer lyset og reduserer inntrykket av fine linjer og kviser. De inneholder også antioksidanter, som bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler. Vi har også et produkt som er utviklet spesielt for å dekke mørke ringer under øynene.

PUDDER Få jevn finish, et naturlig, silkeglatt resultat og perfekt dekningsgrad! Pudderne våre er mineralbaserte, og de har en fjærlett sammensetning som verken tetter til porene eller legger seg i folder og fine linjer. Vi har også et ufarget pudder som fikserer sminken, motvirker blankhet og reflekterer lyset.

CONTOUR OG HIGHLIGHTER Gi ansiktet varme, dybde og glød ved hjelp av noen produkter som fremhever ansiktstrekkene du er mest fornøyd med. Chromafusion® Highlighter og Chromafusion® Contour gir fantastisk farge og glød, er enkle i bruk og gir en naturlig stil som passer like bra på dagtid som på kvelden.

ROUGE Rouge som gir glød og naturlige roser i kinnene. Den kommer i flere vakre matte og skimrende nyanser som sitter hele dagen.

9


10


EYES ØYENSKYGGE Mary Kays øyenskygger kommer i en rekke intense og stilsikre nyanser, og teksturen varierer fra skimrende til matt. De gir et langvarig resultat og legger seg ikke i folder og fine linjer.

ØYENBRYNSPRODUKTER Velstelte øyenbryn som rammer inn ansiktet og fremhever øynene, er en viktig del av motebildet akkurat nå. Øyenbrynsproduktene våre dekker selv de minste hårstråene, og gir veldefinerte øyenbryn som holder seg på plass.Har du allerede fyldige øyenbryn? Da kan du bytte ut blyanten mot en øyenskygge som påføres med Eyebrow/Eyeliner Brush.

EYELINER Kraftig eller tynn? Naturlig eller dramatisk? Alle kler eyeliner, og den får dessuten vippene til å se tettere ut. Mary Kay har både kremete kajaler og flytende eyelinere som er enkle i bruk, og som sitter på hele dagen. Du kan også lage eyelinereffekter med øyenskyggene våre.

MASCARA Velg mascara basert på hvilken effekt du vil ha. Mary Kay har et antall mascaraer som gir alt fra naturlig definisjon og lengde til firedoblet fylde. Samtlige mascaraer har en pleiende sammensetning og passer for sensitive øyne.

11


12


LIPS SATIN LIPS ® Gi leppene en vitaliserende skrubb og en leppebalsam som både beskytter og hjelper til med å forebygge og redusere aldringstegn. Produktene inneholder blant annet sheasmør og jojobasmør, og resultatet er silkeglatte, myke og fuktede lepper som stråler av liv!

LEPPESTIFT Leppestift handler mer om personlighet enn om perfeksjon. Prøv noen nye nyanser, og bytt ofte for å matche humør eller situasjon! Mary Kay har en rekke leppestifter som gir alt fra matt til høyblank finish. Samtlige er pleiende og inneholder blant annet velgjørende jojoba, som tilfører fuktighet.

LEPPEGLANS Skjem bort leppene dine med fantastisk glans og velgjørende, styrkende ekstrakter fra granateple og aloe vera. Med en pleiende, fuktighetsgivende leppeglans med sterke pigmenter blir leppene både sunne og helt uimotståelige!

LEPPEBLYANT Uunnværlig for den som vil ha veldefinerte og velformede lepper som føles myke, glatte og herlig fuktede. Den holder leppestiften på plass og gir inntrykk av tynnere eller fyldigere lepper når den påføres enten utenfor eller innenfor leppenes konturer.

13


14


MAKEUP LOOKS La deg bli inspirert av de siste stilene fra makeupartistene våre. Klikk på bildene for å komme videre!

15


16


ONLINE Finn din Frittstående Hudpleiekonsulent Vil du begynne å jobbe som Frittstående Hudpleiekonsulent, bli med på hudpleiekurs eller kjøpe produkter i verdensklasse? Bruk søkefunksjonen her for å finne en Frittstående Hudpleiekonsulent i ditt nærområde.

E-kataloger Vi oppdaterer stadig nettsiden vår og appen MK eCatalog med nye, inspirerende kataloger som blant annet byr på produktinformasjon, aktuelle trender og nye lanseringer.

Følg oss på sosiale medier Facebook Følg oss på facebook.com/ marykaynorge for å få siste nytt.

Instagram

YouTube

På @marykaynordic finner du inspirerende bilder og filmer.

Se en rekke spennende filmer og tutorials på youtube.com/ mklesley, og del dem med vennene dine på sosiale medier.

17


Shop Your Way. E-POST Har du spørsmål eller vil bestille produkter? Send en e-post til din Frittstående Hudpleiekonsulent.

PÅ NETTET Les og lær om Mary Kays produkter, og bestill det du vil ha akkurat når det passer deg. Du kan handle av din Frittstående Hudpleiekonsulent døgnet rundt!

TELEFON Ring eller send henne en melding når du vil ha personlige skjønnhetsråd eller gavetips.

ANSIKT TIL ANSIKT Treff din Frittstående Hudpleie-konsulent akkurat når det passer deg. Du kan også bli vertinne for et hudpleiekurs med venninnegjengen din hjemme hos deg, og få en gave eller rabatt som takk for hjelpen.

Profile for Lesley Cosmetics AB

My Makeup Norsk  

Bli inspirert av nye, trendy stiler, les om vitenskapen bak Mary Kays hudpleieserier, utforsk makeup-produkter, gaveforslag, skjønnhetstips...

My Makeup Norsk  

Bli inspirert av nye, trendy stiler, les om vitenskapen bak Mary Kays hudpleieserier, utforsk makeup-produkter, gaveforslag, skjønnhetstips...