__MAIN_TEXT__

Page 1

MARY KAY® MAKEUP


Mary Kay tekee yhteistyötä kansainvälisten trendianalyytikkojen, kuten The Doneger Groupin, kanssa tuottaakseen viimeisimpien trendien mukaisia meikkituotteita.

Makeup is fun! Oletko varannut meikkineuvonnan? Mieti etukäteen, mitä haluat korostaa, mistä väreistä pidät ja mitä odotat meikkineuvonnalta. Kokeile rohkeasti uusia tuotteita ja sävyjä. Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa löytämään oikeat tuotteet ja sopivat sävyt.

5min 2

10min

15min


3

ONLINE

FLAWLESS FACE

EYES

LIPS

MAKEUP LOOKS

BRUSHES

PREPARE


4


PREPARE IHONHOITO Täydellinen look alkaa laadukkaista, omiin tarpeisiin sopivista ihonhoitotuotteista. Oletko löytänyt suosikkisi, jotka sopivat omalle ihollesi ja ihonhoitotarpeisiisi? Mary Kaylla on laadukkaita ihonhoitotuotteita kaikenikäisille naisille ja kaikille ihotyypeille. Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa löytämään oikeat tuotteet.

ERITYISTUOTTEET Mary Kayn valikoimassa on myös erityistarpeisiin suunniteltuja tuotteita, kuten tehokkaita seerumeita ja kuorintatuotteita. The Look -kuvasto esittelee kaikki ihonhoidon tehotuotteet.

PRIMER Haluatko, että meikkisi näyttää mahdollisimman pitkään yhtä upealta kuin vasta laitettuna? Aloita meikin teko primertuotteilla. Ne pohjustavat kasvot tasaiseksi ja parantavat meikin kestoa. Valikoimassa on primereita eri tarkoituksiin.

5


6


BRUSHES Ammattilaistason siveltimet ovat välttämättömyys: niillä tuotteiden levittäminen on helppoa ja lopputuloksesta tulee sädehtivä. Kunkin siveltimen muotoilussa on otettu huomioon siveltimen käyttötarkoitus parhaan tuloksen saamiseksi.

7


ITSENÄINEN IHONHOITOKONSULTTI NEUVOO, MITEN MEIKKEJÄ KÄYTETÄÄN, JA ANTAA VINKKEJÄ SINULLE SOPIVISTA MEIKKAUSTAVOISTA.

8


FLAWLESS FACE FOUNDATION Tasoittaa ihon pinnan ja häivyttää ihohuokosten ja hienojen juonteiden erottuvuutta ja ihonsävyn epätasaisuuksia. Mary Kayn nestemäiset foundationit sisältävät vitamiineja ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta vaikutuksilta. Puuterifoundation pitää ihon pinnan samettisena jopa 12 tuntia.

CONCEALER Peittää tummia kohtia ja häivyttää epätasaisuuksia. Mary Kayn peitetuotteet heijastavat valoa ja häivyttävät näppylöiden ja hienojen juonteiden erottuvuutta. Ne sisältävät antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Valikoimassa on myös oma tuotteensa tummien silmänalusten peittämiseen.

PUUTERI Antaa ihanteellisen peittävyyden ja tekee ihon pinnasta tasaisen ja luonnollisen silkkisen! Mineraalipuutereiden kevyt koostumus ei tuki ihohuokosia eikä keräänny ihopoimuihin ja juonteisiin. Valikoimassa on myös läpikuultava puuteri, joka kiinnittää meikin, torjuu kiiltoa ja heijastaa valoa.

CONTOUR JA HIGHLIGHTER Antavat kasvoille lämpöä, syvyyttä ja valoa. Tuotteet korostavat ja varjostavat kasvonpiirteitä ja tuovat kasvoille auringon hehkua. Ne levittyvät helposti ja saavat aikaan heleän ja luonnollisen ilmeen, joka sopii sekä päivään että iltaan.

POSKIPUNA Antaa kasvoille hehkua ja heleyttä. Vain yksi sipaisu riittää! Runsaspigmenttiset värit ovat kestäviä, ja saatavana on matta- ja helmiäissävyjä.

9


10


EYES LUOMIVÄRI Mary Kayn luomivärit ovat runsaspigmenttisiä ja tyylikkäitä. Kestävä koostumus ei keräänny ihopoimuihin. Valikoimassa on helmiäis- ja mattasävyjä klassisissa ja trendiväreissä.

KULMATUOTTEET Kulmat ovat tämän hetkin kuumin trendi! Kulmakarvat ovat kasvojen kehys, ja huolitellut kulmakarvat korostavat silmiä. Mary Kayn tuotteet kestävät kasvoilla ja niillä onnistuu ohuimpienkin kulmakarvojen täydentäminen ja muotoilu. Täyteläisille kulmakarvoille voi antaa hienovaraista väriä luomivärillä. Käytä levittämiseen Eyebrow/Eyeliner Brushia.

SILMIEN RAJAUS Ohut vai paksu? Luonnollinen vai näyttävä? Eyeliner sopii kaikille! Silmien rajaaminen saa myös ripset näyttämään tuuheammilta. Rajauskynän koostumus on täyteläinen ja pehmeä. Nestemäisellä rajauskynällä syntyy puolestaan tarkka ja kestävä rajaus. Myös luomivärillä voi tehdä upean rajauksen.

RIPSIVÄRI Valitse ripsiväri sen mukaan, millaisen tuloksen haluat. Tarjolla on esimerkiksi luonnollista erottuvuutta, nelinkertaista tuuheutta tai mahtavaa pituutta! Ripsivärien hoitava koostumus sopii myös herkille silmille.

11


12


LIPS SATIN LIPS ® Kuori huulet kuorinta-aineella ja kosteuta huulivoiteella, joka ehkäisee ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Tuotteet sisältävät shea- ja jojobavoita, ja ne tekevät huulista silkkiset ja sädehtivät.

HUULIPUNA Huulipunissa kyse on tyylistä ja tunnelmasta, ei täydellisyyden tavoittelusta. Kokeile uusia sävyjä ja vaihtele huulipunaa tilanteen mukaan! Valikoimassa on mattapintaisia ja kiiltäviä punia sekä harsomaista ja täyteläistä väriä. Hoitava koostumus sisältää hyvää tekeviä ainesosia, kuten kosteuttavaa jojobaa.

HUULIKIILTO Hemmottele huulia fantastisella kiillolla ja granaattiomenan sekä aloe veran vahvistavilla uutteilla. Käytä hoitavaa ja kosteuttavaa huulikiiltoa ja nauti vastustamattomista – ja hyvinvoivista – huulista. Tarjolla on monta intensiivistä sävyä.

HUULIKYNÄ Välttämätön apuväline kaikille, jotka haluavat pehmeät, sileät ja kosteutetut huulet. Paranna huulipunan kestoa ja muokkaa huulista ohuemmat tai paksummat taitavalla rajauksella huulirajan ulko- tai sisäpuolella.

13


14


MAKEUP LOOKS Anna meikkitaiteilijoiden uusimpien lookien inspiroida. Napsauta kuvaa ja tutustu tarkemmin!

15


16


ONLINE Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin Haluatko aloittaa Itsenäisenä Ihonhoitokonsulttina, tulla ihonhoitotilaisuuteen tai ostaa tuotteita? Hae lähialueellasi toimiva Itsenäinen Ihonhoitokonsultti täältä.

E-katalogit Julkaisemme verkkosivustossa ja MK eCatalog -sovelluksessa säännöllisesti uusimmat verkkokuvastot, joissa on tietoa tuotteista, trendeistä ja kausilanseerauksista.

Seuraa Mary Kayta sosiaalisessa mediassa Facebook

Instagram

YouTube

Lue uusimmat päivitykset sivulta facebook.com/ marykaysuomi.

Selaa inspiroivaa kuvavirtaa tilillä @marykaynordic.

Katso tuotevideoita ja tutoriaaleja kanavalta mklesley ja jaa videot sosiaalisessa mediassa.

17


Shop Your Way. E-MAIL Lähetä sähköpostia Itsenäiselle Ihonhoitokonsultille, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tilata tuotteita.

ONLINE Tutustu tuotevalikoimaan ja tee ostoksia verkossa. Itsenäinen Ihonhoitokonsulttisi on lähellä!

PHONE Soita tai lähetä tekstiviesti Itsenäiselle Ihonhoitokonsultille, kun tarvitset vinkkejä tai lahjaideoita.

IN PERSON Sovi tapaaminen Itsenäisen Ihonhoitokonsulttisi kanssa. Kutsu kavereita kylään ja emännöi ihonhoitotilaisuutta, niin voit saada lahjan.

Profile for Lesley Cosmetics AB

My Makeup Suomi  

Hae inspiraatiota trendilookeista, perehdy Mary Kayn ihonhoitosarjojen tieteelliseen taustaan, tutustu meikkituotteisiin, lahjaehdotuksiin,...

My Makeup Suomi  

Hae inspiraatiota trendilookeista, perehdy Mary Kayn ihonhoitosarjojen tieteelliseen taustaan, tutustu meikkituotteisiin, lahjaehdotuksiin,...