Page 1

HOLIDAY GIFT GUIDE LOKAKUU 2016 | SUOMI

BE

DELIGHTED!


’TIS THE SEASON TO

BE DELIGHTED!

IT’S TIME FOR SOFT SMILES AND WARM BLISS. Mary Kayn Holiday Gift Guide vie jouluun! Näiltä sivuilta löytyvät herkulliset hemmottelupaketit, kimaltavat pikku­ joululahjat, iloiset yllätykset, hurmaavat ylellisyydet ja armaat aarteet moneen juhlaan. Itsenäisen Ihonhoitokonsultin avulla löydät ilahduttavat lahjat sopivasta hintaluokasta jokaiselle muistettavalle.

2


WHAT’S INSIDE Delightful Surprises

4

Holiday Beauty

6

Makeup Artist Looks

10

Stocking Stuffers

14

Dream Skin 16

Jaa Mary Kay -vinkit sosiaalisessa mediassa.

Spa Lovers

20

Scents for the Season

22

Grooming Tools

28

Budget Beautifully

30

Hae innoitusta verkkokuvas­ toista.

Lue meikkivinkit ja -ohjeet sivustosta marykay.fi.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin.

3 MARYKAY.FI


DELIGHTFUL SURPRISES

NEW! Limited Edition Be Delighted™ Body Treats

Be Delighted™ -tuotteiden suloinen tuoksu herättelee aisteja, ja miellyttävät vartalonhoitotuotteet hemmottelevat ihoa. 4


SWEET SET:

Kokoa Be Delighted™ -lahjakori: ota mukaan ilahduttavat tuotteet ja koristele lahjakori värikkäällä konfetilla.

NEW! Limited Edition Mary Kay® Be Delighted™ Body Wash 29,90 € Tuo suihkugeelillä iloa arkeen ja nautiskele lumoavista ja leikkisistä hetkistä.

NEW! Limited Edition Mary Kay® Be Delighted™ Shimmer Mist 33,50 € Suihkauta iholle ilahduttavaa hohdetta ja katso, miten maailma muuttuu ihmeelliseksi paikaksi, jossa kaikki unelmat toteutuvat.

NEW! Limited Edition Mary Kay® Be Delighted™ Body Mousse 33,50 € Vaahdotettu vartalovoide on joulunajan erityisnautinto. Se on ylellisyys, jota iho rakastaa, ja ihana tapa tarttua taianomaiseen talveen – mikäpä sen mukavampaa.

5 Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

MARYKAY.FI


OH WHAT

WONDROUS EYES! Kun kulmat ovat kunnossa ja silmät upeassa meikissä, on helppo haaveilla riemukkaista pikkujouluista ja rusetein koristelluista lahja­ pakkauksista.

Mary Kay® Brush Collection, 76,90 € Laadukkaassa sivellin­ setissä on viisi sivellintä ja kätevä meikkilaukku. Hyvä lahja myös teiniikäisille.

6

Mary Kay® Oil-Free Eye Makeup Remover, 27,60 € Tämä bestseller poistaa hellävaraisesti myös vedenkestävän silmämeikin.


MASCARA WARDROBE

Hemmottele naista ripsiväri­ kokoelmalla, josta löytyy sopiva joka tyyliin ja tunteeseen! PITUUTTA, PITUUTTA: Mary Kay® Lash Love® Lengthening Mascara, 30,30 € Kohottaa, taivuttaa ja erottelee. Hoitaa ja vahvistaa.

RUNSAUTTA JA NÄYTTÄVYYTTÄ: Mary Kay® Ultimate Mascara™, 30,30 € Runsaasti tuuheuttava ja paakkuuntumaton ripsiväri ripsistä kauniit ja tiheät. Näyttävä tulos, joka kestää koko päivän!

INTENSIIVISTÄ TUUHEUTTA JA PITUUTTA: Mary Kay® Lash Intensity™ Mascara, 32,00 € Vastustamatonta volyymia ja mullistavaa pituutta! Innovatiivisen Double Impact™ Brushin lyhyet harjakset tuuheuttavat ja jakavat värin jokaisen ripsen ympärille. Pitkät harjakset puolestaan erottelevat ja pidentävät levittämällä väriä tyvestä ripsien kärkeen. 200 % enemmän volyymia ja 84 % pidemmät ripset!

TERÄVYYTTÄ KATSEESEEN JOKA PÄIVÄ: Mary Kay® Lash Love® Mascara, 30,30 € Neljä kertaa tuuheammat, vahvat ja erotellut ripset! Muotoileva harja ulottuu lyhyimpiinkin ripsiin luoden täydellisen, paakkuuntumattoman tuloksen. Saatavilla myös vedenkestävä Lash Love® Waterproof Mascara, joka kestää hien, kyyneleet, sateen, kosteuden ja veden. brunette

Mary Kay® Compact Mini, 22,60 € Kerää päivän meikkisävyt samaan rasiaan, joka mahtuu helposti mukaan käsilaukkuun. Rasia myydään ilman tuotteita.

Mary Kay® Mineral Eye Color, 12,20 €/kpl Kuvassa: Mary Kay ® Mineral Eye Color Sweet Cream, Honey Spice, Crystalline, Driftwood, Rosegold ja Espresso.

soft black

Mary Kay® Brow Definer Pencil, 22,90 € Nyt kulmat on tarkoitus huomata, ja siihen paras apuväline on Mary Kayn® kulmakynä.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

7 MARYKAY.FI


HOLIDAY KISSES!

Tänä jouluna suukkosuu voi olla puolimatta, hohtavan kiiltävä tai jotakin siltä väliltä.

START WITH: Mary Kay® Satin Lips® Shea Set, 42,20 € Kaksivaiheinen hemmotteluhoito on onni ja autuus huulille. Sisältö: Shea Sugar Scrub ja Shea Butter Balm. 8


GET IN LINE: Mary Kay® Lip Liner, 28,40 € Rajaa huulet tarkasti pehmeällä ja kestävällä värillä.

GIVE LIP-CUSHIONING KISSES: Mary Kay® Gel SemiMatte Lipstick, 26,70 € Geeliteknologiaa hyödyntävän huulipunan väri on kestävä ja täyteläinen. Huulipuna levittyy pehmeästi huulille ja ehkäisee kuivumista.

SPARKLE AND SHINE: Mary Kay® NouriShine Plus® Lip Gloss, 23,70 € Kiilto vie värin astetta pidemmälle! Hyvää tekevä ja runsaasti kosteuttava koostumus, joka suojaa huulia.

GLIDE ON KISS CONFIDENCE: Mary Kay® True Dimensions® Lipstick, 32,60 € Ylellinen, runsaasti kosteuttava koostumus on kuin intensiivisen värinen nuoruuden lähde huulille. 9

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

MARYKAY.FI


DELIGHTFUL MOMENTS

Aina valmiina juhlakauden ikimuistoisiin hetkiin! SILMÄT

• Levitä luomelle Mineral Eye Color Crystallinea. • Painele luomivakoon Honey Spicea ja häivytä sävy Crystallineen. • Levitä luomivaon yläpuolelle French Roastia. Häivytä hyvin. • Rajaa yläripset Eyeliner Blackilla. Jatka viivaa ylös- ja ulospäin. Tee alaripsiin ohut rajaus. • Levitä yläripsiin kaksi kerrosta ja alaripsiin yksi kerros Lash Intensity™ Mascaraa.

POSKET

• Levitä Mineral Cheek Color Shy Blushia poskipäille. Korosta poskien muotoa sipaisemalla Bronzing Powderia poskiluun alle ja kohti ohimoa.

HUULET

• Punaa huulet True Dimensions® Lipstick Sassy Fuchsialla.

10


HOLIDAY

ROMANCE Pehmeän hienostunut utuinen silmämeikki sopii kahdenkeskisiin juhlahetkiin. SILMÄT

• Rajaa yläripset Eyeliner Blackilla. • Levitä kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan Mineral Eye Color Crystallinea. • Levitä luomivakoon Granitea. • Häivytä Coalia silmän ulkokulmaan ja alaripsien tyveen. • Levitä ylä- ja alaripsiin runsaasti Ultimate Mascara™ Blackia.

POSKET

• Sipaise poskipäille Mineral Cheek Color Sunny Spicea.

HUULET

• Rajaa huulet Lip Liner Light Nudella. • Levitä huuliin True Dimensions® Lipstick Natural Beautéeta. 11

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

MARYKAY.FI


MODERN

CHARM

Sininen väriläiskä yllättää ja tekee meikistä leikkisän. Se vie oikeaan tunnelmaan pikkujouluissa bestisten kanssa. SILMÄT

• Levitä luomelle Mineral Eye Color Crystallinea. • Levitä silmän sisänurkkaan ja ripsirajaan Azurea. • Levitä luomivakoon, silmän ulkokulmaan ja alaripsien tyveen Coalia. • Rajaa ylä- ja alaripset Eyeliner Blackilla. • Levitä ripsiin Lash Love® Mascara Blackia.

POSKET

• Sipaise poskipäille Mineral Cheek Color Duo Juicy Guavan poskipunaa.

HUULET

• Rajaa huulet Lip Liner Light Nudella. • Viimeistele Gel Semi-Matte Lipstick Bashful Youlla.

12


ELEGANT

ASPIRATIONS

Itsevarma ja naisellinen meikki heijastelee sydämen tuntemaa totuutta: tällä kaudella unelmista tulee totta. SILMÄT

• Levitä Mineral Eye Color Crystallinea luomelle kauttaaltaan. • Levitä Rosegoldia luomivakoon ja silmän ulkokulmaan. • Sipaise Espressolla luomelle ulospäin kaareutuva siipi. • Rajaa ylä- ja alaripset Eyeliner Blackilla. Levitä sen jälkeen Espressoa luomelle ja häivytä hyvin. • Harjaa ylä- ja alaripsiin Ultimate Mascara™ Blackia.

POSKET

• Sipaise poskipäille Mineral Cheek Color Shy Blushia ja korosta Bronzing Powderilla.

HUULET

• Rajaa huulet Lip Liner Berryllä. • Punaa huulet Gel SemiMatte Lipstick Crushed Berryllä. 13

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

MARYKAY.FI


LITTLE JOYS

BRING SOFT SMILES. Anna lahjaksi joulu­ mieltä näillä iloisilla, käytännöllisillä ja piristävillä pikku­ aarteilla.

14

For more colors to fill your compact, go to marykay.xx.


Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 €

Mary Kay® Mineral Cheek Color Duo, 35,70 €

Geeliteknologiaa hyödyntävän huulipunan väri on kestävä ja täyteläinen. Huulipuna levittyy pehmeästi huulille ja ehkäisee kuivumista.

Sipaise luonnollinen punerrus poskille tai kerrosta näyttäväksi iltameikiksi. Sisältää poskipunan ja korostussävyn.

Mary Kay® NouriShine Plus® Lip Gloss, 23,70 € Mary Kay® Translucent Loose Powder, 35,90 €

Häivähdys kiiltoa kruunaa juhlahetket.

Viimeistele meikki värittömällä, valoa heijastavalla irtopuuterilla, joka hillitsee kiiltoa.

NEW Limited Edition Mary Kay® Be Delighted™ Body Wash, 29,90 € Leikkisä suihkugeeli tuo iloa arkeen.

Mary Kay® Satin Lips® Shea Set, 42,20 € Kaksivaiheinen hemmot­telu­hoito on onni ja autuus huulille. Sisältö: Shea Sugar Scrub ja Shea Butter Balm.

Forever Diamonds® EdP, 60,40 € Romanttinen kukkais­ tuoksu naiselle, joka tarttuu hetkeen ja arvos­ taa elämän säkenöiviä silmänräpäyksiä.

15 Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

MARYKAY.FI


FLAWLESS SKIN IS ON EVERY WOMAN’S LIST.

Tehokkailla, hyvää tekevillä TimeWise®-tuotteilla syntyy ihme toisensa perään. Niitä riittää ihasteltaviksi pitkälle kevääseen. 16


TimeWise® Microdermabrasion Plus Set, 92,60 € Iho näyttää välittömästi nuorekkaammalta ja ihohuokoset pienemmiltä. Parantaa ihon rakennetta huomattavasti ja häivyttää hienoja juonteita. Sisältö:

• Microdermabrasion Refine, 51,50 € • Pore Minimizer, 51,50 €

TimeWise® Miracle Set®, 195,90 € 11 ikääntymistä ehkäisevää etua! Ei ihme, että suosittu TimeWise® Miracle Set® pitää monen lahjalistan kärkeä. Sisältö:

• 3-in-1 Cleanser, 39,40 € • Age-Fighting Moisturizer, 42,90 € • Day Solution SPF 30, 60,10 € • Night Solution, 60,10 € 17 Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

MARYKAY.FI


THE GIFT OF

YOUNGERLOOKING SKIN RESTORE WHAT WAS LOST, AND LIFT AWAY THE YEARS.  imeWise Repair® Volu-Firm® T Set, 301,20 € Sisältö:

• Night Treatment With Retinol, 67,80 € • Eye Renewal Cream, 56,50 € • Lifting Serum, 90,50 € • Foaming Cleanser, 45,30 € • Day Cream SPF 30, 67,80 €

RADIANCE REVEALED! NEW! TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel, 83,95 €

18

Glykolihappokuorinta paljastaa ihon sädehtivän heleyden, parantaa ihon rakennetta ja häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä. Kliinisesti todistetut tulokset kahdessa viikossa!


BOTANICAL EFFECTS® DELIVERS A WEALTH OF ESSENTIAL BENEFITS. Superhedelmä pitaijan uute ja vuosisatoja tunnettu aloe vera kyllästävät sarjan tuotteet antioksidanteilla.

Botanical Effects® Set, 101,00 € Sisältö:

• Cleansing Gel, 27,90 € • Invigorating Scrub, 27,90 €

SO FRESH AND

SIMPLE

• Refreshing Toner, 26,90 € • Moisturizing Gel, 29,50 € Saatavilla myös:

Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30, 29,50 €

FEELS LIKE A SPA FACIAL TREATMENT! Mary Kay® Skinvigorate™ Cleansing Brush, 75,20 € Parantaa ihon ulkonäköä ja poistaa epäpuhtaudet 85 % paremmin kuin tavallinen puhdistus käsin.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

19 MARYKAY.FI


SPA LOVERS REJOICE!

N채ill채 ylellisill채 tuotteilla voit nauttia kylpyl채n rentouttavasta tunnelmasta kodin rauhassa.

20


Satin Body™ Pampering Set, 83,70 €

Pehmentävä sheavoide ja sheakuorinta saavat voimansa sheavoista, joka tunnetusti rauhoittaa kuivaa ja rohtunutta ihoa.

Sisältö: Buffing Cream, 2-in-1 Body Wash & Shave ja Hydrating Lotion.

Mary Kay® Satin Lips® Shea Set, 42,20 € Mary Kay® Satin Lips® Shea Sugar Scrub, 23,40 € Mary Kay® Satin Lips® Shea Butter Balm, 23,40 €

Satin Hands® Pampering Set Peach, 74,60 € Täydellinen käsisetti, joka hoitaa, suojaa ja antaa uutta eloa. Sisältö: Hand Softener (hajusteeton), Hand Scrub ja Hand Cream lahjapussissa.

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion, 59,10 € Kiinteyttää ja silottaa sekä kosteuttaa ihoa.

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask, 43,30 € 10 minuuttia hellivää hoitoa. 10 ihoa uudistavaa ominai­ suutta.

Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

21

MARYKAY.FI


SO

ENCHANTING Tämä lumoava ja hedelmäinen kukkaistuoksu innoittaa löytämään hetken taian ja näkyvillä piilottele­ van onnen, kun jokainen toive on toteutettavissa. 22


”There is something special about the power of imagination. I wanted to create a fragrance for women that would awaken their dreams and bring enchantment to the everyday.” – Oliver Gillotin, Perfumer and Creator of Enchanted Wish™ Eau de Toilette

INTENSIFY AND PROLONG THE MAGIC. NEW! Limited Edition Enchanted Wish™ Body Lotion, 34,30 € NEW! Limited Edition Enchanted Wish™ Shower Gel, 30,90 €

SWEET ALLURE. NEW! Limited Edition Be Delighted™ Body Wash, 29,90 € NEW! Limited Edition Be Delighted™ Shimmer Mist, 33,50 €

NEW! Limited Edition Be Delighted™ Body Mousse, 33,50 €

NEW! Enchanted Wish™ Eau de Toilette, 55,50 €

23 Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

MARYKAY.FI


FANCIFUL

1. Forever Diamonds® Eau de Parfum, 60,40 € Pirskahteleva persikka ja orkidea juhlistavat naisen sisäistä kipinää ja iloa.

NOTES

2. NEW! Enchanted Wish™ Eau de Toilette, 55,50 €

Suloiset aromit yhdistyvät Mary Kayn® hajuvesissä ylellisiksi tuoksuiksi, jotka ovat yhtä ainutkertaisia kuin kantajansakin.

Hedelmäinen ja kukkainen tuoksu on saanut innoituksensa naisesta, joka antaa arjen lumon viedä mennessään.

3. Elige® Eau de Parfum, 64,30 € Harsomaisen kevyt itämainen tuoksu, jossa on eksoottisia puun häivähdyksiä.

4. Upbeat™ Eau de Toilette, 51,10 € Festaritunnelmasta innoituksensa saanut flirttailevan hedelmäinen tuoksu avautuu pirskahtelevan energisesti ja kietoutuu lämpimäksi syliksi.

1

3

2

4

24


5. Journey® Eau de Parfum, 52,90 € Villi freesia ja lumme kiusoittelevat tässä raikkaassa, kukkaisessa tuulahduksessa.

6. Thinking of You® Eau de Parfum, 40,30 €

6

Hedelmäisen kukkaisessa tuoksussa on häivähdys itämaisuutta ja pullossa koristeellinen yllätys: siinä roikkuu irrotettava riipus, jonka voi kiinnittää rannekoruun.

7

7. Thinking of Love® Eau de Parfum, 44,70 € Ruusu on rakkauden symboli. Roseepippurin, turkkilaisten ruusunlehtien ja damaskonruusun yhdistelmä tekee tästä tuoksusta raikkaan ja modernin. Pullossa roikkuu irrotettava sydänriipus, jonka voi kiinnittää rannekoruun. 5

8

9

10

8. Cityscape® Eau de Parfum, 70,90 € Orkidea ja pioni nousevat esiin tässä vaivattomansofistikoituneessa tuoksussa.

9. Velocity® Eau de Parfum, 47,40 € Hedelmäinen ja eksoottinen tuoksu energiselle naiselle.

10. Belara® Eau de Parfum, 59,40 € Lumikello ja akasiankukka herättävät jokaisen naisen sisäisen kauneuden. 25 Kaikki hinnat ovat suositeltuja kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

MARYKAY.FI


INTENSELY

IRRESISTIBLE Tuoksut, jotka tekevät hänestä vastustamattoman.

26


MK High Intensity® Sport Cologne Spray, 50,90 € Seikkailullinen tuoksu, jossa puhuttelevat katajanmarja, murskattu minttu ja tuohi.

MK High Intensity Ocean® Cologne Spray, 49,70 € Huumaava, merellinen sitrustuoksu aktiiviselle miehelle, joka rakastaa aavaa ulappaa.

MK High Intensity® Cologne Spray, 47,50 € Meripihkaisessa, itämaisessa tuoksussa kiehtovat viilentävä fenkoli ja salvia.

Limited Edition MK High Intensity® Gift Set, 47,50 € Tämä moniajosetti ilahduttaa lahjansaajaa: mukana suihkusampoo kahdessa eri tuoksussa.

Sisältö: • Limited Edition MK High Intensity® Hair and Body Wash • Limited Edition MK High Intensity® Sport Hair and Body Wash.

27 MARYKAY.FI


FOR THE

WELL-GROOMED MAN Ihonhoidon ja parranajon perustuotteet pitävät kasvot komeina koko vuoden. 28


MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30, 42,60 € Kosteuttaa ihoa ja suojaa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.

MKMen® Shave Foam, 20,40 € Muodostaa parran­ ajoa helpottavan, suojaavan kerroksen höylän ja ihon väliin.

MKMen® Cooling After-Shave Gel, 29,30 € Lievittää ihoärsytystä parranajon jälkeen, kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen.

MKMen® Advanced Eye Cream, 41,80 € Kosteuttaa välittömästi ja auttaa kiinteyttämään silmänympärysihoa, mikä häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä.

29 MARYKAY.FI


THE

PERFECT GIFTS

AT THE PERFECT PRICES!

HYVÄ

Mary Kay® Lash Love® Mascara, 30,30 € Neljä kertaa tuuheammat, vahvat ja erotellut ripset.

MKMen® Cooling After-Shave Gel, 29,30 € Lievittää ihoärsytystä parran­ ajon jälkeen, kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen.

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Collection Nail Lacquer, 21,90 €/kpl Tyylikkäänä sormenpäitä myöten trendikokoelman uusilla sävyillä Blue Debut ja Rosy Encore.

Mary Kay® Oil-Free Eye Makeup Remover, 27,60 € Tämä bestseller on hyvä lahjaidea jokaiselle meikkaajalle.

Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick, 26,70 € Geeliteknologiaa hyödyntävän huuli­ punan väri on kestävä ja täyteläinen. Huuli­puna levittyy pehmeästi ja ehkäisee kuivumista. 30


PAREMPI

NEW! Limited Edition Mary Kay® Be Delighted™ Shimmer Mist, 33,50 € Suihkauta iholle ilahduttavaa hohdetta ja katso, kaikki unelmat voivat toteutua. NEW! Limited Edition Mary Kay® Be Delighted™ Body Mousse, 33,50 €

PARAS

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion, 59,10 € Innovatiivinen emulsio kiinteyttää, silottaa ja kosteuttaa ihoa.

Vaahdotettu vartalovoide on joulunajan erityis­ nautinto ja ylellisyys, jota iho rakastaa.

Satin Hands® Pampering Set Peach, 74,60 €

NEW! Limited Edition MK High Intensity® Gift Set, 47,50 € Setissä on kaksi suihkusampoota ja näppärä verkkopussi. Sisältö: Limited Edition MK High Intensity® Hair and Body Wash Limited Edition MK High Intensity® Sport Hair and Body Wash

Enchanted Wish™ Eau de Toilette, 55,50 €

Täydellinen spa-setti, jossa on pehmentävä voide, kuorinta ja käsivoide lahjapussissa.

Mary Kay® Brush Collection, 76,90 € Viisi laadukasta, luonnon­ harjaista meikkisivellintä, joilla onnistuvat ihanat päivä- ja iltameikit upeissa väreissä.

Uusi kukkainen ja hedelmäinen tuoksu on saanut innoituksensa naisesta, joka näkee elämän lumouksen.

Limited Edition Mary Kay® Runway Bold Collection Eye Color Palette, 37,90 €

Forever Diamonds® Eau de Parfum, 60,40 €

Kulta, pronssi, hopea ja kaksi sinistä samassa paletissa. Yhdistele mielesi mukaan!

Pirskahteleva persikka ja orkidea juhlistavat naisen sisäistä kipinää ja iloa.

MARYKAY.FI


SHOP

YOUR WAY.

SEURAA MEITÄ!

SÄHKÖPOSTI Lähetä tilaus tai kysymykset sähköpostilla.

VERKKOKAUPPA Osta tuotteet suoraan Itsenäisen Ihonhoitokonsulttisi verkkokaupasta.

PUHELIN Soita tai lähetä tekstiviesti.

TAPAAMINEN Varaa ihonhoitotilaisuus tai meikkineuvonta sinulle sopivaan aikaan.

Haluatko shoppailemaan? Ota yhteyttä Mary Kayn Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin. FIND YOURS NOW! www.marykay.fi

Lesley Cosmetics Oy – Mary Kay

marykaynordic

youtube.com/mklesley

Holiday Gift Guide Lokakuu 2016 Suomi  
Holiday Gift Guide Lokakuu 2016 Suomi