Page 1

discover the

possibilities Love What You Do. Do What You Love.


In good

company

Vill du vara en del av ett företag som du kan tro på och som grundar sig på goda värderingar, en vision att stå för, produkter att lita på och ett koncept som låter dig utvecklas i din egen takt? Med Mary Kay är allt möjligt.

Den Gyllene regeln ”Behandla andra som du själv vill bli behandlad.” Den här beprövade och sanna meningen är en hörnsten i våra värderingar. Go Give-andan Mary Kay Ash myntade den här termen. Enkelt sagt; om du hjälper andra när du har möjlighet, så blir du hjälpt när du själv behöver det som mest. Make Me Feel Important Med din fristående Mary Kay-verksamhet kan du njuta av att bli sedd när du gör ett bra jobb, och när du visar genuint intresse för dina kunder.  Prioriteringar i balans Vikten av att bygga upp ett balanserat liv ska inte underskattas. Det är det som ”the I Can movement” handlar om. En lyckad verksamhet är bara en del i ett balanserat liv.


How it

works!

VILKA PRODUKTER?

Hudvård

Makeup

Dofter

Grannar och andra i din omgivning

Kontakter i sociala medier

Kroppsvård

TILL VEM?

Vänner och familj

Kollegor

HUR OCH VAR? På hudvårdsklasser och temakvällar

On the go

I din personliga webbshop

Via sociala medier


Your

potential income

Som Fristående Hudvårdskonsult inleder du ditt arbete genom att sälja Mary Kayprodukter. Du kan tjäna upp till 50 procent på din produktförsäljning, vilket är en av de högsta inkomstbringande procentsatserna i direktförsäljningsbranschen. Vill du gå vidare i din fristående karriär flinns många utvecklande steg att ta. Bara du sätter gränserna!

sätt att 3tjäna pengar 1. Sälj produkter Du kan tjäna upp till 50 % på din produktförsäljning.

2. Skapa ett team Hitta andra som också vill jobba som Fristående Hudvårdskonsulter och hjälp dem till framgång. Bilda ett team och utveckla dina intäktsmöjligheter.

3. Klättra på den fristående karriärstegen Som Fristående Sales Director kan du kvalificera dig i utmaningar och bli belönad när du når dina mål. Delta på resor, nyttja bilprogrammet och ta del av priser som till exempel vackra smycken.


beginnings

Beautiful are in the bag

Ditt Mary Kay Starter Kit är början på någonting unikt. Kontakta din Fristående Hudvårdskonsult för att köpa ditt Starter Kit så hjälper hon dig. De första fantastiska byggstenarna i ditt företag anländer innan du vet ordet av.

Produkterna du behöver för att hålla hudvårdsklasser. Professionellt och inspirerande marknadsföringsmaterial. Information, utbildning och säljsupport.


adventure

Let the begin!

2017-02 © Lesley Cosmetics AB, Mary Kay Art.nr: 75-201466

På marykay.se kan du läsa mer om produkterna och företaget. Där finns även e-katalogen Start Your Business med ytterligare information om den fristående karriärmöjligheten.

Discover the possibilities svensk  
Discover the possibilities svensk