Page 1

discover the

possibilities Love What You Do. Do What You Love.


In good

company

Vil du bli en del av et selskap med lang erfaring og dype røtter, og som har en forretningsstrategi som er basert på gode verdier, et mål du kan være stolt av og et konsept som lar deg avansere i din egen takt? Med Mary Kay er alt mulig.

Den Gylne Regelen ”Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg.” Dette velkjente – og sanne – prinsippet er en hjørnestein i Mary Kays verdigrunnlag. Go Give-ånden Hvis man hjelper andre når man kan, vil man få hjelp når man trenger det som mest. Make Me Feel Important Med en egen frittstående Mary Kay-virksomhet vil du bli sett når du gjør en god jobb, og når du viser oppriktig interesse for kundene dine.  Balanserte prioriteringer Det er så viktig å ha et liv i balanse, og det er det "I Can"-bevegelsen handler om. En god karriere er bare én av bestanddelene i en balansert hverdag.


How it

works!

PRODUKTENE DINE

Hudpleie

Makeup

Dufter

Kroppspleie

KUNDENE DINE

Familie og venner

Naboer og bekjente

Kontakter på sosiale medier

Kolleger

HVORDAN OG HVOR

På hudpleiekurs og temakvelder

On the Go

I din personlige Mary Kaynettbutikk

Via sosiale medier


Your

potential income

Som Frittstående Hudpleiekonsulent begynner du å tjene penger ved å selge Mary Kay-produkter. Du kan tjene opptil 50 % på alt du selger. Dette er en av bransjens mest inntektsgivende prosentsatser. Hvis du velger å gå videre med din Mary Kay-karrieren din, har du mange nivåer du kan jobbe etter. Mulighetene er uendelige!

måter å 3tjene penger på 1. Selge produkter Du kan tjene opptil 50 % på produktene du selger. 

2. Sette sammen et team Finn andre som også vil bli Frittstående Hudpleiekonsulenter, og hjelp dem med å lykkes. Gjør dem til ditt eget team, så vil inntektsmulighetene dine øke.

3. Avansere på den frittstående karrierestigen Som Frittstående Sales Director kan du kvalifisere deg til utfordringer, og bli belønnet når du oppnår målene dine. Bli med på reiser, kjør en egen Mary Kay-bil og få vakre smykker og andre belønninger!


beginnings

Beautiful are in the bag

Starter Kitet fra Mary Kay er begynnelsen på noe helt unikt. Ta kontakt med din Frittstående Hudpleiekonsulent for å kjøpe ditt eget Starter Kit! De første byggesteinene i den nye virksomheten din kommer før du vet ordet av det.

Produktene du trenger for å holde hudpleiekurs. Profesjonelt og inspirerende markedsføringsmateriell. Praktisk informasjon, veiledning og salgsmateriell.


adventure

Let the begin!

2017-02 © Lesley Cosmetics AB, Mary Kay Art.nr: 75-201467

På marykaynorway.no kan du lese mer om produktene og selskapet. Der finner du også e-katalogen Start Your Business, som inneholder mer detaljert informasjon om den frittstående karrieremuligheten.

Discover the possibilities norsk  
Discover the possibilities norsk