Page 1

discover the

possibilities Love What You Do. Do What You Love.


In good

company

Haluatko olla osa yritystä, johon voit uskoa, jolla on hyvät arvot, jonka vision tunnet omaksesi, jonka tuotteisiin voit luottaa ja jonka konsepti sallii sinun kehittyä omassa tahdissasi? Mary Kay -toiminnassa kaikki on mahdollista.

Kultainen sääntö ”Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.” Tämä toimiva ajatus on arvojemme kulmakivi. Go Give -henki Mary Kay Ash loi tämän käsitteen. Yksinkertaistettuna se tarkoittaa, että kun autat muita, kun siihen tarjoutuu tilaisuus, saat itsekin apua, kun sitä kipeimmin kaipaat. Make Me Feel Important Itsenäisessä Mary Kay -liiketoiminnassa saat tunnustusta hyvästä työstä ja siitä, että osoitat aitoa kiinnostusta asiakkaitasi kohtaan.  Tasapainoinen tärkeysjärjestys Tasapainon löytäminen elämässä on tärkeä asia, jonka merkitystä ei pidä vähätellä. Siitä ”I Can” -liikkeessä on kyse. Menestyvä liiketoiminta on vain yksi tasapainoisen elämän osa.


How it

works!

MITÄ TUOTTEITA?

Ihonhoitotuotteet

Meikkituotteet

Tuoksut

Vartalonhoitotuotteet

KENELLE?

Ystävät ja sukulaiset

Naapurit ja muu lähipiiri

Kaverit sosiaalisessa mediassa

On the go

Omassa verkkokaupassasi

Työkaverit

MISSÄ JA MILLOIN? Ihonhoitotilaisuuksissa ja teemailloissa

Sosiaalisessa mediassa


Your

potential income

Itsenäisen Ihonhoitokonsultin työ perustuu Mary Kay® -tuotteiden myyntiin. Ansaitset jopa 50 prosenttia myymiesi tuotteiden hinnasta. Se on suoramyyntialan avokätisimpiä prosenttiosuuksia. Jos haluat edetä itsenäisellä uralla, tarjolla on monenlaisia kehittäviä mahdollisuuksia. Tahdista ja suunnasta päätät sinä itse.

tapaa 3hankkia tuloja 1. Myy tuotteita Ansaitse jopa 50 % myymiesi tuotteiden hinnasta.

2. Rakenna tiimiä Hanki omaan tiimiisi Itsenäisiä Ihonhoitokonsultteja ja auta heitä menestymään. Tiiminrakennus parantaa ansaintamahdollisuuksia.

3. Etene itsenäisellä uralla Etene Itsenäiseksi Sales Directoriksi ja pätevöidy bonuksiin ja palkintoihin, kuten matkoihin, autoohjelmaan ja upeisiin koruihin.


beginnings

Beautiful are in the bag

Mary Kayn Starter Kit on ainutlaatuisen matkan alku. Itsenäinen Ihonhoitokonsulttisi auttaa sinua ostamaan Starter Kitin. Saat peruskivet liiketoimintaasi varten, ennen kuin huomaatkaan.

Ihonhoitotilaisuuksien pitämiseen tarvittavat tuotteet. Ammattimaista ja inspiroivaa markkinointimateriaalia. Tietoa, koulutusta ja tukea myyntityöhön.


adventure

Let the begin!

2017-02 © Lesley Cosmetics AB, Mary Kay Art.nro: 75-201468

Lue lisää tuotteista ja yrityksestä osoitteesta marykay.fi. Sivustossa on myös e-katalogi Start Your Business, jossa paneudutaan itsenäiseen uramahdollisuuteen tarkemmin.

Discover the possibilities suomi