__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Clear Proof ®

THE RESULTS ARE CLEAR PROOF® Se resultat inom tre dagar!

MEET YOUR MULTITASKING MASK Clear Proof ® Deep-Cleansing Charcoal Mask

1


2


When It Comes to Acne Solutions, the Results Are Clear Clear Proof® är ett system med fem produkter som är skapade för att hålla porerna rena och fria från smuts. Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution innehåller 2 % salicylsyra, en effektiv ingrediens som motverkar uppkomsten av blemmor. Formulan penetrerar porerna och tar kontroll över överflödiga oljor och orenheter samtidigt som de får hyn att se mer välmående ut. Samma tre produkter innehåller även kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot, botaniska extrakt som har visat sig reducera rodnad som kan uppkomma i samband med blemmor. I serien finns dessutom fuktkrämen Oil-Free Moisturizer som lugnar och fyller på med viktig fukt utan att hyn blir glansig, samt Deep-Cleansing Charcoal Mask, en kraftfull ansiktsmask med bland annat aktivt kol som drar ut orenheter ur hyn.

4

Produkterna

6

Masken

8

Ingredienserna

10 Resultaten 12 x Tilläggsprodukterna 14 Täckningsguiden

3


Clear Proof ® Acne System Set I Clear Proof® Acne System Set ingår fyra effektiva produkter; Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum, Spot Solution och Oil-Free Moisturizer. Tillsammans med tilläggsprodukten Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask är serien en komplett hudvårdsserie som tydligt förbättrar hy med blemmor. På bara tre dagar fick testpersoner som använde Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution en signifikant minskning av den totala svårighetsgraden på orenheter och blemmor.*

1 Clear Proof ® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin Rengöring som avlägsnar överflödiga oljor och stimulerar cellförnyelsen i hyns övre lager.

2

3

Clear Proof ® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin

Clear Proof ® Spot Solution for Acne-Prone Skin

Med ingredienser från lugnande växter som hjälper till att minska det synliga intrycket av porer och glansiga partier.

Effektiv formula som appliceras på orena områden och befintliga blemmor för att motverka och lugna.

4 Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin Lätt och oljefri formula som lugnar och hjälper till att kontrollera glans. Produkten fyller på med viktig fukt och lämnar hyn balanserad och mjuk utan att den ser blank ut.

4

Tilläggsprodukt Clear Proof ® Deep-Cleansing Charcoal Mask Ansiktsmask som används två till tre gånger i vecka på ren och torr hy. Produkten rengör porer, absorberar överflödiga oljor och minskar uppkomsten av glansiga partier.


1

4

3

2

NÖJDHETSGARANTI Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp! Vi står bakom våra produkter och håller vad vi lovar!

Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution innehåller 2 % salicylsyra som rengör och förebygger uppkomsten av blemmor och orenheter. Samma tre produkter innehåller även extrakt från kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot, ingredienser som har visat sig minska rodnad i samband med blemmor.**

* Resultaten är baserade på en klinisk studie över en period på 12 veckor där 40 personer med oren hy använde rengöring och serum två gånger dagligen och spot solution så ofta det behövdes. Testerna utfördes i ett oberoende laboratorium under observation av en hudläkare. **Baserat på in-vitro-tester.

5


Magnetic Attraction Deep-Cleansing Charcoal Mask rengör din hy så att den ser vackrare och ut än någonsin! Den effektiva ansiktsmasken är mjuk och krämig, ger en härligt kylande känsla och har en frisk doft av rosmarin och pepparmint. Använd på torr och ren hy två till tre gånger i veckan och låt verka i 10 till 20 minuter. Skölj sedan noga och badda torrt.

6


TIPS Applicera kolmasken på T-zonen för att dra ut orenheter från de oljigaste partierna eller använd produkten över hela ansiktet för extra rengöring.

• Aktivit kol rensar porerna och gör hyn klar och ren. • Kaolin- och bentonitleror absorberar överflödig olja och minskar glans. • Extrakt från kaprifol och trädgårdsböna förbättrar det synliga intrycket av missfärgningar.* Clear Proof ® Deep-Cleansing Charcoal Mask

7 *Baserat på in-vitro-tester.


Clearly Smart. Clearly Powerful. Det är insidan som räknas! De effektfulla ingredienserna som finns i Clear Proof® är utvalda på grund av sina kraftfulla egenskaper.

OH O

OH

SALICYLSYRA 2 % salicylsyra bidrar till att reducera existerande orenheter och motverka blemmor.

KANADENSISK MJÖLKE

KARDBORREROT

Växter som kan bidra till att minska rodnad i samband med blemmor.* INGREDIENSER I CLARIFYING CLEANSER, PORE-PURIFYING SERUM OCH SPOT SOLUTION 8

LJUNG


AKTIVT KOL

KAOLIN- OCH BENTONITLEROR

EXTRAKT FRÅN KAPRIFOL OCH TRÄDGÅRDSBÖNA

Kraftfull ingrediens som drar ut orenheter ur porerna.

Absorberande lermineraler reducerar överflödig olja och motverkar glansiga partier.

Tillsammans verkar trädgårdsböna och lugnande kaprifol för att reducera synligheten av missfärgningar.

INGREDIENSER I CHARCOAL MASK

9 *Baserat på in-vitro-tester.


The Results Are In! Upptäck skillnaden med Clear Proof®! Se resultaten till höger.*

SMARTA HUDVÅRDSVANOR ”When styling hair, keep it off your face. Hair oils can sit on skin and contribute to breakouts.” — Dr. Michelle Hines, Director, Skin & Clinical Research, Consumer Product Insights

10


FÖRE

EFTER VECKA 4

EFTER VECKA 12

Testpersonens hy visar genomsnittligt resultat efter tolv veckor.

FÖRE

EFTER VECKA 4

EFTER VECKA 12

Testpersonens hy visar genomsnittligt resultat på kindpartiet efter tolv veckor.

FÖRE

EFTER VECKA 4

EFTER VECKA 12

Testpersonens hy visar genomsnittligt resultat efter tolv veckor.

Resultaten är baserade på användning av Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution.

11 *Resultaten är baserade på en klinisk studie över en period på 12 veckor där 40 personer med oren hy använde rengöring och serum två gånger dagligen och spot solution så ofta det behövdes. Testerna utfördes i ett oberoende laboratorium under observation av en hudläkare. Resultaten kan variera.


Essential Skin Care Extras Boosta din rutin med måsten från Mary Kay ®! Dessa skönhetsfavoriter motverkar glansighet, absorberar överflödiga oljor och ljusar upp hyn.

Produkt som omedelbart kontrollerar oljiga och glansiga partier i upp till 8 timmar. Mary Kay® Oil Mattifier

12

Servetter som absorberar överbliven olja, reducerar glans och får din makeup att hålla sig fräsch länge! 75 servetter/paket.

Ljusa upp hyn med Perfectly BrightTM Complex. Produkten ger känslan av en jämnare hudton.

Beauty Blotters® Oil-Absorbing Tissues

TimeWise® Tone-Correcting Serum


13


The Complete Cover-Up Guide Less is more är en bra riktlinje att gå efter när det kommer till att täcka över ojämnheter. Mary Kay Global Beauty Ambassador Luis Casco har tipsen som tar fram ditt vackraste jag!

”Applicera concealer efter foundation för att korrigera ojämnheter. Målet är att använda så lite produkt som möjligt. Använd fingrarna för att tona ut och avsluta med puder för få din look att hålla längre.” Mary Kay® Perfecting Concealer Finns i Light Ivory, Deep Ivory, Light Beige, Deep Beige, Light Bronze och Deep Bronze.

”Om du har blemmor är det bra att låta huden andas så mycket som möjligt. Använd makeup sparsamt över orena områden. Du kan välja mineralfoundation i puderform istället för genomskinligt löspuder för ett jämt och naturligt resultat.” Mary Kay® Mineral Powder Foundation 14


”Jag börjar med att applicera ett tunt lager matt foundation. Efter det följer jag upp med concealer. Att ha två consealers är en bra idé, en som är lite ljusare för området under ögonen och en i samma ton som din hy för att täcka blemmor och ojämnheter.” TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation

”Ögonen får alltid lite extra uppmärksamhet. En stark ögonmakeup riktar fokus från ojämnheter och blemmor.” Mary Kay® Mineral Eye Color Lash Intensity® Mascara

15


Let’s be clear Hitta din Fristående Hudvårdskonsult på www.marykay.se. Hon hjälper dig med allt du behöver för att uppnå en vackrare hy.

• Innehåller salicylsyra och lugnande ingredienser från växtriket. • Reducerar det synliga intrycket av porer. • Tas snabbt upp av hyn. • Motverkar glansighet. • Effektivt rengörande serum som förebygger blemmor. Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone skin

NÖJDHETSGARANTI Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp! Vi står bakom våra produkter och håller vad vi lovar!

Profile for Lesley Cosmetics AB

Clear Proof® Svensk  

Clear Proof® Svensk  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded