__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Clear Proof 速

THE RESULTS ARE CLEAR PROOF速 Se resultater etter bare tre dager med Clear Proof 速-serien!

MEET YOUR MULTITASKING MASK Clear Proof 速 Deep-Cleansing Charcoal Mask

1


2


When It Comes to Acne Solutions, the Results Are Clear. Clear Proof® er et system med fem produkter utviklet for å holde porene fri for smuss og urenheter. Clear Proof® Clarifying Cleanser, Clear Proof® Pore-Purifying Serum og Clear Proof® Spot Solution inneholder salisylsyre 2 %, en effektiv ingrediens som forebygger forekomsten av kviser. Den trenger inn i porene og tar kontrollen over overflødig talg og urenheter, samt får huden til å se friskere ut. De tre produktene inneholder også kanadisk geitrams, lyng og borrerot – botaniske ekstrakter som har vist seg å bidra til å redusere rødhet i forbindelse med kviseutbrudd. Serien inneholder også fuktighetskremen Clear Proof® Oil-Free Moisturizer, som roer ned huden og fyller på med viktig fuktighet, samt Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, en virkningsfull maske med blant annet aktivt kull som trekker urenheter ut av huden.

4

Produktene

6

Masken

8

Ingrediensene

10 Resultatene 12 x Tilleggsproduktene 14 Dekningen

3


Clear Proof ® Acne System Set Clear Proof® Acne System Set inneholder fire effektive produkter: Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum, Spot S ­ olution og Oil-Free Moisturizer. Sammen er disse produktene en hudpleieserie som har en klar og tydelig effekt på uren hud. På kun tre dager fikk testpersoner som brukte Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum og Spot Solution en merkbar reduksjon av forekomsten av urenheter og kviser.

1 Clear Proof ® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin Fjærlett ansiktsrens som absorberer overflødig talg og stimulerer cellefornyelsen i det øverste hudlaget.

2

3

Clear Proof ® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin

Clear Proof ® Spot Solution for Acne-Prone Skin

Silkeglatt serum med beroligende planteekstrakter som hjelper til med å redusere det synlige inntrykket av porer samt motvirke blankhet.

Effektiv sammensetning med botaniske ingredienser som motvirker og forebygger kviser.

4 Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin Avslutt med en oljefri ansiktskrem som gjør huden balansert uten å bli blank eller fet.

4

Tilleggsprodukt Clear Proof ® Deep-Cleansing Charcoal Mask Trippelvirkende maske som påføres i ansiktet etter ansiktsrens. Den inneholder aktivt kull som trekker urenheter ut av porene, absorberer overflødig talg og gjør huden mindre blank.


1

4

3

2

FORNØYDHETSGARANTI Det er viktig for oss at du er fornøyd med produktene dine! Vi står bak produktene våre, og vi holder det vi lover.

Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum og Spot Solution inneholder 2 % salisylsyre for å rengjøre og forebygge forekomsten av kviser og urenheter. De tre produktene inneholder blant annet kanadisk geitrams, lyng og borrerot, ingredienser som har vist seg å bidra til å redusere rødhet** i forbindelse med kviser.

*Resultatene er basert på en klinisk 12-ukersstudie der 40 personer brukte ansiktsrensen og serumet to ganger om dagen, samt Spot Solution ved behov. Testene ble utført under tilsyn av hudlege i et uavhengig laboratorium. **Basert på in vitro-tester.

5


Magnetic Attraction Deep-Cleansing Charcoal Mask renser i dybden og gjør huden vakrere enn noensinne. Denne effektive ansiktsmasken er myk og kremete, og har en herlig duft av rosmarin og peppermynte. Brukes på ren hud 2–3 ganger i uken. La virke i 10–20 minutter før du skyller av og tørker ansiktet.

6


TIPS Påfør masken i T-sonen for å fjerne urenheter fra talgrike områder, eller bruk den i hele ansiktet for å få ekstra rengjøring.

• Inneholder aktivt kull som hjelper til med å tømme porene. • Kaolin- og bentonittleire absorberer overflødig talg og reduserer blankhet. • Ekstrakter fra kaprifol og hagebønner bidrar til å redusere misfarging.*

Clear Proof ® Deep-Cleansing Charcoal Mask

7 *Basert på in vitro-tester.


Clearly Smart. Clearly Powerful. Det er innsiden som teller! Vi har valgt ingrediensene i Clear Proof® på grunn av deres velgjørende egenskaper.

OH O

OH

SALISYLSYRE Hovedingrediensen i Clear Proof®-serien er to prosent salisylsyre, som reduserer eksisterende akne og motvirker fremtidige kviseutbrudd.

KANADISK GEITRAMS

BORREROT

LYNG

Disse plantene påvirker faktorer* som kan hjelpe til med å redusere rødhet rundt kviser.* INGREDIENSER I CLARIFYING CLEANSER, PORE-PURIFYING SERUM OG SPOT SOLUTION 8


AKTIVT KULL

KAOLIN- OG BENTONITTLEIRE

EKSTRAKTER FRA KAPRIFOL OG HAGEBØNNER

Kraftfull ingrediens som fjerner smuss og urenheter i porene.

Absorberende leiremineraler minsker overflødig talg og motvirker blankhet.

Kombinasjonen av kaprifol og hagebønner hjelper til med å redusere misfarging.

INGREDIENSER I CHARCOAL MASK

9 *Basert på in vitro-tester


The Results Are In! Oppdag forskjellen med Clear Proof® Acne System. Se resultatet til høyre.*

SMARTE HUDPLEIEVANER “When styling hair, keep it off your face. Hair oils can sit on skin and contribute to breakouts.” — Dr. Michelle Hines, Director, Skin & Clinical Research, Consumer Product Insights

10


FØR

ETTER 4 UKER

ETTER 12 UKER

Gjennomsnittlig resultat etter 12 uker.

FØR

ETTER 4 UKER

ETTER 12 UKER

Gjennomsnittlig resultat på kinnområdet etter 12 uker.

FØR

ETTER 4 UKER

ETTER 12 UKER

Gjennomsnittlig resultat etter 12 uker.

Clear Proof ® Acne System inneholder Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum og Spot Solution.

11 *Resultatene er basert på en klinisk 12-ukersstudie der 40 personer brukte ansiktsrensen og serumet to ganger om dagen, samt Spot Solution ved behov. Testene ble utført under tilsyn av en dermatolog i et uavhengig laboratorium. Resultatene kan variere.


Essential Skin Care Extras Vedlikehold finishen med noen Mary Kay ®-favoritter. Disse gode følgesvennene motvirker blankhet, lysner huden og absorberer overflødig talg.

Motvirker blankhet og produksjon av overflødig talg i opptil 8 timer. Mary Kay® Oil Mattifier

Absorberer overflødig talg, reduserer blankhet og gjør at sminken sitter bra. Kommer i 75-pk. Beauty Blotters® Oil-Absorbing Tissues

12


13


The Complete Cover-Up Guide ”Less is more” er en god regel når man skal skjule akne og ujevnheter. Mary Kay Global Beauty Ambassador Luis Casco har innsidetipsene som hjelper deg med å vise deg fra din beste side.

”Påfør concealer etter foundation for å korrigere mindre ujevnheter. Målet er å bruke så lite av produktene som mulig. Dus ut kanter med fingertuppene, og avslutt med pudder for å fiksere sminken.” Mary Kay® Perfecting Concealer Tilgjengelig i nyansene Light Ivory, Deep Ivory, Light Beige, Deep Beige, Light Bronze og Deep Bronze.

”Får du lett kviser, bør du stort sett la huden 'puste' så mye som mulig, og vær sparsom med makeup på kviser og urenheter. Prøv å bytte ut det transparente ­pudderet med mineralfoundation i pudderform for å få jevn, naturlig dekning.” Mary Kay® Mineral Powder Foundation 14


”Jeg begynner med å påføre et tynt lag foundation – gjerne matt hvis huden er veldig fet. Etter det følger jeg opp med concealer. Jeg anbefaler alltid at man har to concealers; en lys for å lysne området under øynene, og en som går i ett med hudtonen for å skjule kviser og ujevnheter.” TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation

”Øynene får alltid litt ekstra oppmerksomhet. Bruk dramatisk øyesminke for å ta fokus fra kviser og andre ujevnheter. “ Mary Kay® Mineral Eye Color Lash Intensity® Mascara

15


Let’s be clear: Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent på marykaynorway.no. Hun kan hjelpe deg med alt du trenger for å få enda vakrere hud!

• Enkel i bruk og trekker raskt inn i huden. • Forebygger fremtidige urenheter. • Reduserer porenes synlighet og forebygger blankhet. Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin

FORNØYDHETSGARANTI Det er viktig for oss at du er fornøyd med produktene dine! Vi står bak produktene våre, og vi holder det vi lover.

Profile for Lesley Cosmetics AB

Clearproof® 2017 Norsk  

Clearproof® 2017 Norsk  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded