__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Clear Proof ®

THE RESULTS ARE CLEAR PROOF® Tuloksia vain kolmessa päivässä!

MEET YOUR MULTITASKING MASK Clear Proof ® Deep-Cleansing Charcoal Mask

1


2


When It Comes to Acne Solutions, the Results Are Clear Clear Proof® -sarja sisältää viisi tuotetta, jotka on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ihohuokosista. Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum ja Spot Solution sisältävät 2-prosenttista salisyylihappoa, joka torjuu tehokkaasti finnien muodostumista. Koostumus tunkeutuu ihohuokosiin, poistaa liiallista talia ja epäpuhtauksia ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta. Nämä tuotteet sisältävät myös maitohorsmaa, kanervaa ja takiaisjuurta, jotka hillitsevät näppylöiden punoitusta. Sarjaan kuuluva Oil-Free Moisturizer rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tekemättä siitä kiiltäväpintaista. Lisäksi sarjaan kuuluu Deep-Cleansing Charcoal Mask. Tämä tehokas aktiivihiilinaamio poistaa epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista.

4

Tuotteet

6

Naamio

8

Ainesosat

10 Tulokset 12 x Erityistuotteet 14 Pohjustusopas

3


Clear Proof ® Acne System Set Clear Proof® Acne System Set sisältää neljä tuotetta: Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum, Spot Solution ja Oil-Free Moisturizer. Kun settiin yhdistetään vielä Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, Clear Proof® -sarja muodostaa täydellisen ihonhoitosarjan finneihin ja epä­puhtauksiin taipuvaiselle iholle. Puolueettomassa tutkimuksessa todettiin vain kolmessa päivässä merkittävää epäpuhtauksien ja finnien vähentymistä koehenkilöillä, jotka käyttivät Clarifying Cleanseria, ­PorePurifying Serumia ja Spot Solutionia.*

1 Clear Proof ® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin Puhdistusgeeli, joka poistaa liiallista talia ja kiihdyttää solujen uusiutumista ihon pintakerroksessa.

2

3

Clear Proof ® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin

Clear Proof ® Spot Solution for Acne-Prone Skin

Rauhoittavia kasviuutteita sisältävä seerumi, joka häivyttää ihohuokosia ja ehkäisee kiiltoa.

Paikallisesti käytettävä, rauhoittava täsmätuote, joka poistaa epäpuhtauksia ja finnejä sekä torjuu niiden muodostumista.

4 Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin Kevyt ja öljytön kosteusvoide rauhoittaa ja torjuu kiiltoa. Tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa tekemättä siitä kiiltäväpintaista.

4

Erityistuote Clear Proof ® Deep-Cleansing Charcoal Mask Kasvonaamio, jota käytetään 2–3 kertaa viikossa. Levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle. Puhdistaa ihohuokosia, sitoo liiallista talia ja torjuu kiiltoa.


1

4

3

2

TYYTYVÄISYYSTAKUU Tiedämme, että tuotteemme lunastavat lupauksensa, siksi tarjoamme niille tyytyväisyystakuun. Haluamme, että voit olla tyytyväinen ostoksiisi!

Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum ja Spot Solution sisältävät 2-prosenttista salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa ja torjuu epäpuhtauksia ja finnien muodostumista. Nämä tuotteet sisältävät myös maitohorsmaa, kanervaa ja takiaisjuurta, joiden on osoitettu hillitsevän näppylöiden punoitusta.**

* Kliinisessä tutkimuksessa 40 henkilöä, joilla on finneihin taipuvainen iho, käytti puhdistusgeeliä ja seerumia kaksi kertaa päivässä ja täsmätuotetta tarpeen mukaan 12 viikon ajan. Riippumaton laboratorio suoritti tutkimuksen ihotautilääkärin valvonnassa. ** Perustuu in vitro -kokeisiin.

5


Magnetic Attraction Deep-Cleansing Charcoal Mask puhdistaa ihon ja saa sen näyttämään kauniimmalta kuin koskaan. Kasvonaamio on koostumukseltaan pehmeä ja notkea. Se viilentää kasvoja ja tuoksuu raikkaasti rosmariinilta ja piparmintulta. Käytä 2–3 kertaa viikossa. Levitä naamio puhtaalle ja kuivalle iholle ja anna vaikuttaa 10–20 minuuttia. Huuhtele huolellisesti pois ja taputtele iho kuivaksi.

6


VINKKI Levitä naamio T-alueelle, jos haluat poistaa epäpuhtauksia kasvojen rasvoittuvilta alueilta, tai käytä kasvoilla kauttaaltaan.

• Aktiivihiili puhdistaa ihohuokoset ja kirkastaa ihoa. • Bentoniitti- ja valkosavi sitovat liiallista talia ja torjuvat kiiltoa. • Kuusama- ja tarhapapu-uutteet häivyttävät ihonsävyn epätasaisuuksia.* Clear Proof ® Deep-Cleansing Charcoal Mask

7 * Perustuu in vitro -kokeisiin.


Clearly Smart. Clearly Powerful. Sisäinen vahvuus ratkaisee! Clear Proof® -tuotteiden vaikuttavat ainesosat on valittu tehokkaiden ominaisuuksiensa ansiosta.

OH O

OH

SALISYYLIHAPPO 2-prosenttinen salisyylihappo poistaa epäpuhtauksia ja torjuu finnien muodostumista.

MAITOHORSMA

TAKIAISJUURI Auttavat vähentämään näppylöiden punoitusta.* CLARIFYING CLEANSERIN, PORE-PURIFYING SERUMIN JA SPOT SOLUTIONIN AINESOSIA

8

KANERVA


AKTIIVIHIILI

BENTONIITTISAVI JA VALKOSAVI

KUUSAMAUUTE JA TARHAPAPU-UUTE

Imee tehokkaasti epäpuhtauksia syvältä ihohuokosista.

Imukykyiset savimineraalit hillitsevät rasvoittumista ja torjuvat kiiltoa.

Tarhapapu ja rauhoittava kuusama häivyttävät värjäytymien erottuvuutta.

DEEP-CLEANSING CHARCOAL MASKIN AINESOSIA

9 * Perustuu in vitro -kokeisiin.


The Results Are In! Clear Proof® antaa tuloksia! Katso kuvat viereiseltä sivulta.*

FIKSUJA IHONHOITOVINKKEJÄ ”When styling hair, keep it off your face. Hair oils can sit on skin and contribute to breakouts.” — Dr. Michelle Hines, Director, Skin & Clinical Research, Consumer Product Insights

10


ENNEN

4 VIIKON JÄLKEEN

12 VIIKON JÄLKEEN

Kuvat osoittavat keskimääräisen tuloksen 12 viikon aikana.

ENNEN

4 VIIKON JÄLKEEN

12 VIIKON JÄLKEEN

Kuvat osoittavat keskimääräisen tuloksen 12 viikon aikana.

ENNEN

4 VIIKON JÄLKEEN

12 VIIKON JÄLKEEN

Kuvat osoittavat keskimääräisen tuloksen 12 viikon aikana.

Kuvat esittelevät Clarifying Cleanserin, Pore-Purifying Serumin ja Spot Solutionin käytöstä saatuja tuloksia.

11 * Kliinisessä tutkimuksessa 40 henkilöä, joilla on finneihin taipuvainen iho, käytti puhdistusgeeliä ja seerumia kaksi kertaa päivässä ja täsmätuotetta tarpeen mukaan 12 viikon ajan. Riippumaton laboratorio suoritti tutkimuksen ihotautilääkärin valvonnassa. Tulokset vaihtelevat yksilöllisesti.


Essential Skin Care Extras Tehosta ihonhoitorutiinia Mary Kay ® -suosikeilla! Tuotteet torjuvat kiiltoa, sitovat liiallista talia ja kirkastavat ihoa.

Rasvoittumista ja kiiltoa torjuva voide vaikuttaa jopa 8 tuntia. Mary Kay® Oil Mattifier

Puuteripaperi poistaa rasvaisuutta ja kiiltoa ja saa meikin näyttämään raikkaalta. 75 kpl/pkt. Beauty Blotters Oil-Absorbing Tissues ®

12

Seerumin Perfectly BrightTM Complex kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä. TimeWise® Tone-Correcting Serum


13


The Complete Cover-Up Guide Less is more on hyvä ohje epätasaisuuksien peittämiseen. Näillä Mary Kay Global Beauty Ambassador Luis Cascon vinkeillä saat esiin kauneimmat puolesi.

”Levitä ensin meikkivoide ja peitä epätasaisuudet sen jälkeen concealerilla. Käytä tuotetta mahdollisimman vähän. Häivytä sormin ja viimeistele look kestäväksi sipaisemalla päälle puuteria.” Mary Kay® Perfecting Concealer Sävyt: Light Ivory, Deep Ivory, Light Beige, Deep Beige, Light Bronze ja Deep Bronze.

”Jos ihossa on finnejä ja näppylöitä, sen on hyvä antaa hengittää mahdollisimman paljon. Levitä kosmetiikkaa säästeliäästi epäpuhtauksien päälle. Käytä esimerkiksi mineraali-irtopuuteria läpinäkyvän irtopuuterin sijasta. Sillä saat tasaisen ja luonnollisen pinnan.” Mary Kay® Mineral Powder Foundation 14


”Aloita levittämällä iholle ohuet kerros mattapintaista foundationia. Peitä sen jälkeen epätasaisuudet concealerilla. Kannattaa hankkia kaksi erisävyistä concealeria: vaaleampi silmien alle ja tummempi näppylöiden ja epätasaisuuksien peittämiseen.” TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation

”Silmät ansaitsevat aina ylimääräistä huomiota. Vahva silmämeikki siirtää huomiota epätasai­ suuksista ja näppylöistä.” Mary Kay® Mineral Eye Color Lash Intensity® Mascara

15


Let’s be clear Etsi lähialueella toimiva Itsenäinen Ihonhoitokonsultti osoitteesta www.marykay.fi. Hän auttaa sinua saamaan kauniin ja sädehtivän ihon!

• Sisältää salisyylihappoa ja rauhoittavia kasviuutteita. • Häivyttää ihohuokosten erottuvuutta. • Imeytyy nopeasti. • Ehkäisee kiiltoa. • Tehokas puhdistusseerumi torjuu finnejä. Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin

TYYTYVÄISYYSTAKUU Tiedämme, että tuotteemme lunastavat lupauksensa, siksi tarjoamme niille tyytyväisyystakuun. Haluamme, että voit olla tyytyväinen ostoksiisi!

Profile for Lesley Cosmetics AB

Clear Proof® Suomi  

Clear Proof® Suomi  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded