Page 1

WWW.VAKANTIEWEEK.NL ZATERDAG 11 AUGUSTUS

59e

WvW

Autocentrum Van Vliet Hollandse Hitsfestival

Ook dit jaar zal het Hollandse Hitsfestival worden gehouden op de eerste zaterdag van de Woerdense VakantieWeek. Deze avond brengt altijd een unieke sfeer met zich mee. Er wordt luidruchtig meegezongen op de gezelligste Nederlandstalige nummers.

Arie Ribbens’ Polonaise Ook de polonaise zal ongetwijfeld weer worden ingezet. Zeker als Arie Ribbens het podium betreedt. Met zijn grootste hit “Polonaise Hollandaise” is hier geen ontkomen meer aan.

Feestje De Zware Jongens zullen het publiek nog verder opzwepen met hun aanstekelijke liedjes zoals bijvoorbeeld “De Poes van Tante Loes”. Ras artieste Jolanda Zoomer staat bekend om haar geweldige stemgeluid. Op 6 jarige leeftijd wist zij al dat zij artiest wilde worden en dat is te horen. Kom in Oostenrijkse sferen met het duo De Alpenzusjes. Dit vrolijke duo in lederhosen brengt gezellige hits ten gehore zoals bijvoorbeeld “Hutje op de Hei” en “De Jungledans”. One Two Trio Om het rijtje nog completer te maken zal ook One Two Trio een optreden verzorgen. De leukste feestband van Nederland, live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Het is duidelijk, deze avond draait uit op

een heerlijk feestje. Zorg dat je erbij bent en koop zo snel mogelijk een fel begeerd kaartje voor deze topavond.

9

Kinderdisco met Kidz-DJ Een spannende, interactieve, snelle en hippe Discoshow. Leuk voor de kids, maar ook erg leuk voor de ouders! Dat is de Kidz-DJ. De Kidz-DJ is een cross-mediaal muziekconcept, waarbij de grootste wereldhits zijn voorzien van eigentijdse teksten. De teksten gaan over de belevingswereld van kinderen en de oude hits van weleer zorgen voor een feest van herkenning bij de ouders. Kortom, win-win voor ouders en kind! Het concept is bedacht door twee jonge vaders, die wel eens wat anders wilden dan K3. In november 2011 brak de Kidz-DJ definitief door, toen hij AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest van RTL4. De Kidz-DJ Discoshow is dan ook een knotsgekke show waar veel hilariteit en vaart in zit. De Kidz-DJ draait zijn leukste hits waarop de kinderen uit hun dak kunnen gaan. Het staat garant voor een interactief (dans)feest voor kinderen en natuurlijk ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s… ie-

dereen mag, nee: moet wel meedoen met dit feest! Samen met jullie zal de Kidz-DJ er een onvergetelijke Kinderdisco van maken. In de show zitten veel interactieve elementen. Wie heeft de coolste papa of de zwoelste mama? Winnen de jongens of de meisjes? De winnaars van de verschillende wedstrijden ontvangen een leuke prijs.

Pannenkoeken versieren en eten

Nick & Simon Naast Arie Ribbens hebben wij dit jaar een aantal populaire volkszangers naar Woerden kunnen halen. Wat te denken van Nick & Simon. Alle nummers die zij uitbrengen worden direct als klassiekers bestempeld. Dat wordt meezingen geblazen. Woerdens Talent Daarnaast zijn wij trots om het Woerdense talent Marco Mark op het podium te hebben staan. Na zijn doorbraak op het Groene Hartfestival staat hij wekelijks met grote namen op de bühne en nu mag hij optreden voor zijn “eigen” publiek.

Kinderbingo – Win een Playstation 3! We starten om 9.30 uur met de verkoop van de bingoboekjes in de grote consumptietent. Met een bingoboekje kun je meedoen aan de vier ronden plus de superronde. De bingoboekjes kosten 5 euro per stuk. Dit is dus inclusief de superronde. Losse kaartjes voor de gewone ronden kosten 75 cent per stuk. Een kaartje voor de superronde kost 2 euro. Om 10.00 uur gaan we van start. De nummers worden rustig opgenoemd en herhaald door onze Jos Derks. Gaat het te snel, meld dit en Jos houdt daar rekening mee. De kinderbingo is rond 12.00 uur afgelopen. Het is algemeen bekend dat er prachtige prijzen te winnen zijn bij de kinderbingo. De prijzen, speelgoed, spelletjes etcetera, zijn afgestemd op het publiek. Ga jij naar huis met de Nintendo Wii, Nintendo DS of de iPod? Als je mee-

speelt maak je er in ieder geval kans op. Er worden 4 ronden gespeeld en in elke ronde maak je driemaal kans op een mooie prijs. In de afsluitende superronde zullen de hoofdprijzen worden verdeeld.

Direct na afloop van de kinderbingo om 12.00 kun je aanschuiven aan de grote tafels voor een heerlijke traktatie. We hebben voor ieder kind een gratis versgebakken pannenkoek. Je krijgt er ook iets te drinken bij. Er zijn spullen om je pannenkoek te versieren maar gewoon opeten mag natuurlijk ook.

gebakken door onze chef Van der Klaauw en zijn sous-chef René den Daas. Het pannenkoeken eten is om 12.30 uur afgelopen. Ben je klaar met eten? Dan verzoeken wij je vriendelijk om je bord en bestek in de daarvoor bestemde afvalbakken te gooien. Even terug naar huis om je te verkleden voor de kinderdisco en dan zien we je graag terug op het veld tijdens de kinderdisco.

De pannenkoeken worden live op het veld

Jij en Woerdy Iedere dag rond 10.30 uur loopt Woerdy op het veld. Voor de fans is dit dé gelegenheid voor een ontmoeting met hun idool. Uiteraard is er de mogelijkheid om met Woerdy op de foto te gaan. Alle foto’s worden nog dezelfde dag op onze website gepubliceerd. Hier kun je de foto ook downloaden. Een mooie herinnering aan de leukste week van het jaar.

9  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you