Page 1

WWW.VAKANTIEWEEK.NL WOENSDAG 15 AUGUSTUS

59e

WvW

Volvo Hooftman Comedy Night Woensdagavond is Volvo Hooftman Comedy Night. De Comedy Night staat garant voor licht amusement tegen een betaalbare prijs. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 5 euro. Aan de kassa kosten de kaarten 7,50 euro. Tijdens het programma zullen er één of twee korte pauzes worden ingelast. De onderstaande artiesten en aanvangstijden zijn onder voorbehoud. Voor het actuele overzicht van artiesten en aanvangstijden verwijzen wij je naar onze website of onze iPhone & Android App.

Rob & Emiel 20.30 uur – 21.30 uur Het afgelopen seizoen hebben Rob & Emiel

deel genomen aan het programma Holland’s Got Talent. Het grote publiek heeft voor het eerst kennis gemaakt met Rob & Emiel in het programma De Nieuwe Uri Geller waarin mentalisme centraal stond. Maar dat is niet het enige dat zij hebben gedaan. Al jaren verweven zij magie, cabaret, verwondering en humor in hun acts. Hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden werden met goud beloond. Zij zijn in het verleden Nederlands kampioen goochelen geweest en tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009 werden zij uitgeroepen tot beste mentalisten ter wereld. Vanavond te zien op het Exercitieveld!

ABN Amro Junior Amateurshow

Enge buren 21.30 – 22.30 uur Achter Enge Buren gaan drie multi-instrumentalisten schuil, die prachtig driestemmig zingen en uitblinken in persiflages en karikaturen. Naast eigen composities lenen ze bekende popnummers en geven daar met absurdistische teksten en arrangementen een eigen draai aan. Het

Comedy Café 22.30 – 0.00 uur De beste comedians uit binnen- en buitenland staan wekelijks in Neerlands oudste Stand-up Comedy Café. De term stand-up comedy wordt gebruikt als een artiest een humoristische dialoog opzet met het publiek. Geen geforceerde verhalen of morele zedenpreken, maar een optreden waarbij de comedian rechtstreeks contact heeft met zijn publiek. Hij verrast, confronteert, grapt en zet te kijk. Wie zullen er woensdagavond op het podium staan in Woerden?

Het verleden heeft het al bewezen: Woerden barst van het talent en dat kun je vanmiddag zelf op het veld komen bekijken. Er wordt in twee categorieën, live en playback, gestreden om de prijzen. De winnaar van de categorie live zal het optreden mogen herhalen voor 8.000 mensen op de Familieavond tussen artiesten als Blöf en Jan Smit. Alle kandidaten worden beoordeeld door een vakkundige jury. Wie zitten er in de

jury dit jaar? De organisatie is in onderhandeling met diverse gegadigden voor een plekje in de jury. Het laatste nieuws over de juryleden kun je vinden op onze website (www.vakantieweek.nl) en onze iPhone en Android App. De kaarten voor de ABN Amro Junior Amateurshow zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa op het veld; er is dus geen voorverkoop. De kaarten kosten 2 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. De kassa gaat om 13.00 uur open. Het programma start om 14.00 uur en zal naar verwachting rond 16.30 uur zijn afgelopen.

Ouderenmiddag Vanaf 14.00 uur vindt in Careyn Weddesteyn de jaarlijkse ouderenmiddag plaats. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en een lekker gebakje. Let op: in verband met een verbouwing is de ingang dit jaar bij de kapel van Weddesteyn.

Bus Er zal weer een bus door Woerden rijden om u op te halen. De route van de bus is als volgt: 12.30 uur Huize Zandwijk, 12.40 uur bushalte Kruiskerk (Jozef Israelslaan) 12.55 uur Molenvliet (seniorenwoningen bij winkelcentrum) en om 13.30 Park Oudeland. Na afloop van het programma worden de mensen die met de bus zijn gekomen weer thuis gebracht. Voor de mensen die op eigen gelegenheid komen is de ingang bij de kapel dit in verband met een verbouwing. Sherman Sherman is al ruim tien jaar actief als professioneel zanger in Nederland, België en Duitsland. Hij bezit een uitgebreid

Gevaert sportief en creatief Deze woensdagochtend, mede mogelijk gemaakt door Gevaert Makelaars, zijn er van 9.30 tot en met 11.30 uur diverse gratis activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

De Junior Amateurshow is terug op de vertrouwde woensdagmiddag. Er hebben zich voldoende talenten aangemeld om goede en gevarieerde show neer te kunnen zetten.

publiek wordt meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de (pop)muziek en beleeft samen met Enge Buren hilarische en soms ontroerende momenten. Naast humoristische nummers staan er ook aangrijpende en scherpe liedjes op hun repertoire. Een deel van hun repertoire is vanavond te beluisteren op het veld.

21

Vossenjacht Op woensdagochtend worden er vossen losgelaten in de binnenstad van Woerden. Het zijn geen echte vossen maar WvWmedewerkers die verkleed door de stad lopen. En jij mag op ze jagen. Verzamel de letters van de vossen en los de puzzel op door van alle letters een woord te maken. Vanaf 9.00 uur kun je je inschrijven. Je ontvangt dan een deelnameformulier waarop de letters worden geschreven. Luister goed naar de instructies van de medewerkers van de WvW en kijk goed uit met oversteken. Denk eraan het is geen wedstrijd. Uit de goede oplossingen worden een aantal prijswinnaars getrokken. De prijsuitreiking is rond 11.30 uur op het grote podium. Creatief Wordt het knippen, plakken, schilderen of misschien iets heel anders?? Op maandagen woensdagochtend wordt er natuurlijk

weer iets creatiefs gedaan in de grote tent.

Penaltyschieten om de Gevaert bokaal Ook dit jaar zal er gestreden worden om de Gevaert bokaal. De deelnemers worden verdeeld over drie leeftijdscategorieën: t/m 8 jaar, 9 t/m 11 jaar en 12 jaar en ouder. Voor de nummers een, twee en drie zijn er bekers beschikbaar gesteld door Golden Cup Sportprijzen. In de eerste ronde mogen alle deelnemers drie penalty’s nemen op een keeper uit de selectie van de drie Woerdense voetbalclubs. Scoor je drie keer dan ga je door naar de tweede ronde. Uiteindelijk blijven in iedere leeftijdscategorie vijf deelnemers over. Deze mogen in de finale drie penalty’s nemen.

repertoire, van Frans Bauer tot en met de BeeGees.

Ronnie Tober Ronnie Tober is al bijna 50 jaar een bekend en succesvol zanger. Hij maakte vele platen waaronder enkele grote hits zoals

De naam van deze keeper wordt later bekend gemaakt op onze website (www. vakantieweek.nl) en op onze iPhone en Android App. De prijsuitreiking zal direct na afloop van de finale plaatsvinden door de naamgever van de bokaal, Anton Gevaert.

Jij en Woerdy Iedere dag rond 10.30 uur loopt Woerdy op het veld. Voor de fans is dit dé gelegenheid voor een ontmoeting met hun idool. Uiteraard is er de mogelijkheid om met Woerdy op de foto te gaan. Alle foto’s worden nog dezelfde dag op onze website gepubliceerd. Hier kun je de foto ook downloaden. Een mooie herinnering aan de leukste week van het jaar.

“Rosemarie”, “Arrivederci Ans”, “Naar de kermis”, en zijn bekendste hit “Rozen voor Sandra”.

21_  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you