Page 1

59e

WvW

WWW.VAKANTIEWEEK.NL MAANDAG 13 AUGUSTUS

13

Eru Kids Middag De Eru Kids Middag, weer terug op de maandagmiddag, kent dit jaar een topbezetting met Ernst & Bobbie en X-Mix. Deze middag begint om 14.00 uur en zal rond 16.00 zijn afgelopen. Kaarten kosten 1,50 euro in de voorverkoop en 2 euro aan de kassa. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. De kassa aan het veld opent om 13.00 uur.

Ernst, Bobbie en de Rest Ze zijn niet meer weg te slaan bij de VakantieWeek: Ernst & Bobbie, twee vrolijke vrienden. Ernst is een wat serieuze jongen en Bobbie is een vrolijke levensgenieter die overal grappen in ziet en geen kans zal laten liggen

om Ernst een beetje te plagen. Ze maken samen veel avonturen mee die altijd beginnen bij de ‘Boink’. Een bericht uit de rugzak van Bobbie waar het probleem van het verhaal uitgelegd wordt; een weggelopen kat, een tentoonstelling op de camping, een opening van nieuwe loketten in de dierentuin, de kap van een bos, etcetera. Maar wie is nu ‘De rest’ van Ernst, Bobbie en de Rest? De Rest zijn alle mensen die meewerken en meespelen in de tv-serie, maar het zijn ook alle kinderen die meezingen tijdens de theatershow. Ernst en Bobbie vinden namelijk dat ze altijd deze mensen nodig hebben en met z’n allen maken ze lol tijdens hun optreden op de VakantieWeek!

gezonden op Z@ppelin, waarin Xena, Exel en Dax de hoofdrollen spelen. Politieman Anton roept vaak de hulp in van de helden uit zijn favoriete computerspelletje X-MIX. Hoewel Xena, Exel en Dax super sterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld

van mensen niet altijd even goed. Dat leidt wel eens tot grappige situaties. De 3 helden beleven al de meest spannende avonturen op TV maar nu dus ook op het podium van de VakantieWeek! In een show vol grappen en liedjes beleven de X-en een avontuur; Anton, de politieagent geeft ze een opdracht mee die zij samen met jullie moeten uitvoeren. Zullen ze ook hun tophits ‘Hart gestolen’ en ‘We winnen altijd’ zingen?

X-Mix X-MIX is een tv-programma dat wordt uit-

Creatief, Sport en Spel Op maandagochtend zijn er van 9.30 tot en met 11.30 uur diverse gratis activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Jij en Woerdy Iedere dag rond 10.30 uur loopt Woerdy op het veld. Voor de fans is dit dé gelegenheid voor een ontmoeting met hun idool. Uiteraard is er de mogelijkheid om met Woerdy op de foto te gaan. Alle foto’s worden nog dezelfde dag op onze website gepubliceerd. Hier kun je de foto ook downloaden. Een mooie herinnering aan de leukste week van het jaar.

Creatief Woerdy viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Dus het thema is dit jaar feest. Vandaag kun je onder andere een verjaardag slinger maken. Ook kun je een feestelijke kleurplaat inkleuren die is gemaakt door Petra Vermeulen. Sport en spel Is creatief zijn niet jouw ding maar ben je wel sportief aangelegd, kies dan voor het onderdeel sport en spel. Hier kun je kennis maken met diverse sporten en spellen.

Prijzen winnen bij de Super Bingo Bingotainment Deze term wordt vaak in een adem genoemd met de Super Bingo. En is misschien wel de enige juiste term voor één van de gezelligste avonden tijdens de Woerdense VakantieWeek. Vanavond zijn er dan ook weer geweldige prijzen te winnen, wat dacht je van een iPod, Laptop, Xbox 360, PS3, Samsung Galaxy Tablet, Home Cinema Set, TV, Fietscheques, dinercheques etcetera. Dit is slechts een kleine greep uit het grote prijzenarsenaal.

Volgens Wikipedia is Bingo “een spel voor meerdere spelers, waarbij iedere speler een formulier met getallen heeft, die kunnen worden weggestreept wanneer het getal, dat wordt getrokken door de spelleider, op dit formulier staat.” Bingo wordt, volgens Wikipedia, tegenwoordig veel gespeeld in bejaardentehuizen ter ontspanning. Dat dit niet opgaat voor de Super Bingo bij de Woerdense VakantieWeek is je waarschijnlijk wel bekend. Het spelletje is in de laatste jaren uitgegroeid tot een waar spektakel. En niet in de laatste plaats door de prijzen die ook dit jaar weer groter, duurder en spectaculairder zijn.

Superronde En alsof dit allemaal nog niet genoeg is wordt de avond ook dit jaar weer afgesloten met de spectaculaire SUPERRONDE. In deze ronde maak je kans op de volgende prijzen: iPad3, een vakantiecheque ter waarde van 500 euro beschikbaar gesteld door Uniglobe Smart Travel en een heuse Scooter ter waarde van 1.500 euro beschikbaar gesteld door Van Mouwerik Tweewielers. De aanvang is 20.00 uur. In verband met de grote toeloop wordt al om 19.00 uur gestart met de verkoop van de bingokaarten. Voor 10 ronden super bingo plus super ronde betaal je 17,50 euro. Wil je niet lang in de rij staan? Bingokaarten kun je ook online bestellen.

13_  
Advertisement