Page 1

WWW.VAKANTIEWEEK.NL ZONDAG 12 AUGUSTUS

59e

WvW

Fiets- en wandelpuzzeltocht voor jong en oud Voor de puzzelliefhebbers hebben we op de zondagmiddag de keuze uit een fietsof een wandelpuzzeltocht. Inschrijven kan vanaf 13.00 uur in de muziektent. Uiterlijk om 17.00 uur moeten alle deelnemers weer binnen zijn. Deelname aan de tochten is gratis.

Fietspuzzeltocht Ook dit jaar hebben we weer een mooie fietsroute gevonden door het Groene Hart. De Fietspuzzeltocht brengt ons allereerst naar Kamerik. Vanuit daar fietsen we langs de Wetering door naar Kanis. We gaan Kanis voorbij en fietsen dan richting Woerdense Verlaat. Vanuit daar fietsen we via Zegveld terug naar Woerden. De lengte van de route is ongeveer 20 kilometer en je bent zo’n 2 uur onderweg. Onderweg zijn er mogelijkheden in Kamerik, Kanis, Woerdens Verlaat en Zegveld om even te stoppen voor een verfrissend drankje. En uiteraard is het onderweg opletten geblazen. Laat geen opmerkelijke zaken aan je aandacht ontsnappen en fiets zeker de controleposten niet voorbij. Tijdens de tocht zullen er verschillende vragen beantwoord moeten worden. En wat nu als het antwoord op die vraag tien kilometer terug te vinden is? En aangezien Woerdy zijn 10e verjaardag viert, zullen er ook vragen in de puzzeltocht over Woerdy voorbij komen. Dus probeer ook deze vragen goed te beantwoorden!

Wandelpuzzeltocht Voor de derde achtereenvolgende keer wordt er ook een wandelpuzzeltocht georganiseerd. De wandelroute brengt je langs Snel & Po-

Gospelmiddag De zondagmiddag staat sinds enige jaren in het teken van gospel. Vanaf 14.00 ben je welkom in de grote consumptietent voor een gratis gospelconcert. Er zijn voldoende zitplaatsen aanwezig. Optredens van:

Alive Gospel Choir 14.00-14.40 en 15.20-16.00 uur Alive Gospel Choir is een Black Gospel koor uit Nieuwegein. Het bestaat uit 65 leden. Op het repertoire staan Black American Gospels. De muzikale leiding heeft Edith Casteleyn. Zij heeft als koordirigent/pianiste voor de United States Airforce jarenlange ervaring opgedaan met Afro American choirs. Daarmee heeft zij in Europa en Amerika gewerkt en opgetreden. Nog steeds geeft ze workshops in Europa, Amerika en zelfs in Nigeria en Kameroen. Hieruit is een aantal koren ontstaan met in totaal 400 leden. Martijn Vlaardingerbroek (14.40 u.) In de pauze treedt Martijn Vlaardingerbroek op met zijn buikspreekpop. Met verhalen, trucs en buikspreken brengt hij een serieuze boodschap, maar met humor, afwisseling en illusies. Hij wil mensen in beweging zetten, samen op weg om te ontdekken wat het betekent een volgeling van Jezus te zijn.

lanen richting de snelweg maar daar ben je weer snel weg... Want via de Kromwijkerdijk en een stukje van sportpark Cromwijck loop je via de Bomen-en Bloemenbuurt en de Singel weer richting het Exercitieveld. De lengte is ongeveer 9 kilometer. Ook

bij de Wandelpuzzeltocht zullen weer leuke vragen gesteld wor- den over al het opmerkelijks wat je onder- we g tegen komt. En net als bij de Fietspuzzeltocht, zullen er ook vragen gesteld worden over de jarige Woerdy!

11

11_  
Advertisement