Page 1

WWW.VAKANTIEWEEK.NL

Woerdense

59

e

Courant

WvW Zaterdag Hollandse Hitsavond:

Nick & Simon

Maandag

Woensdag

Kids: Ernst en Bobbie & de Rest

Junior Amateur Show

Vrijdag

Zaterdag

Popavond:

Familieavond:

Mooi Wark

Bløf

Leukste week! De leukste week van het jaar staat weer voor de deur. Het is niet alleen de leukste maar ook de best gevulde week van het jaar geworden. In deze krant vind je informatie over ons programma. Voor aanvullende informatie kun je ook terecht op onze website: www.vakantieweek.nl. Op onze website vind je altijd het laatste nieuws over de komende Woerdense VakantieWeek. Het thema van 2012 is feest. Onze mascotte Woerdy viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Dit thema zal als rode draad door de programmering lopen.

Woerdy games Ook dit jaar hebben we op de website van de Woerdense VakantieWeek, in samenwerking met het Grafisch Lyceum Utrecht, een aantal Woerdy games geplaatst. Nieuwsgierig geworden? Ga dan

snel naar www.vakantieweek.nl.

Voorverkoopadressen De officiële start van de voorverkoop is op 30 juni van start gegaan. Tickets voor de Woerdense VakantieWeek zijn verkrijgbaar bij: • Viva la Fun, Nieuwstraat 19 • Rabobank, Voorstraat 70 • Intersport Twinsport, Jaap Bijzerweg 3 • Primera Kwakkenbos Harmelen, Kalverstraat 6 • Woerdy Shop, Exercitieveld (vanaf 10 augustus) • Online via de ticketshop op onze website, en via Facebook en de VakantieWeek App Social Media De Woerdense VakantieWeek blijft met zijn tijd meegaan. Waren we al actief op

Voorwoord We staan aan de vooravond van de 59e Woerdense VakantieWeek. We hebben binnen de Woerdense VakantieWeek familie het afgelopen jaar verdriet en vreugde met elkaar gedeeld. Alle medewerkers zijn dan ook extra hard bezig geweest met de voorbereidingen voor de komende VakantieWeek. We gaan er weer een groots Woerdens feest van maken!

Facebook, Hyves en Twitter, dit jaar is de iPhone & Android App beschikbaar gekomen. Je kunt deze gratis downloaden. Met de App heb je het laatste nieuws over de vakantieweek altijd bij de hand.

Passe-partout De passe-partout (ppt) van de Woerdense VakantieWeek geeft je toegang tot alle betaalde evenementen, uitgezonderd de (kinder)bingo. De ppt is niet persoonsgebonden. Let op: de ppt is alleen verkrijgbaar in de ticketshop op onze website.

Je zult verderop in deze krant zien hoe we er met z’n allen weer in geslaagd zijn om een fantastisch programma neer te zetten voor jong en oud. Daarnaast hebben we ook op social media gebied een aantal stappen gezet. Zo hebben we een eigen VakantieWeek App maar ook op Twitter, Facebook en Hyves kun je het laatste VakantieWeek nieuws vinden en volgen.

Interview met Woerdy en voorzitter Thorgerd Woerdy is jarig. En dat mag dit jaar iedereen weten. Woerdy is de mascotte van de VakantieWeek. Hij is stoer, herkenbaar en vooral knuffelbaar.

Voorzitter Thorgerd van Veldhuijzen van de Woerdense VakantieWeek schoof daarom samen met Woerdy aan tafel bij de redactie van de Woerdense Courant om te praten over de populariteit van deze Woerdense vakantieweekfeesteend. “Iedereen heeft iets met Woerdy”, aldus Thorgerd. “En Woerdy heeft iets met iedereen. Sommige kinderen en volwassenen komen speciaal voor onze mascotte naar het Exercitieveld toe. Geweldig gewoon.” Woerdy zelf vindt het heel erg leuk om door veel bezoekers van de VakantieWeek geknuffeld en gegroet te worden. “Ontelbare handen heb ik geschud. Wel

een paar honderdduizend inmiddels, denk ik. Ik heb er soms slappe vleugels van. En steeds moet ik mijn veren weer opschudden. Ik moet er namelijk wel op mijn best uit blijven zien, want ik ben net als de voorzitter ook een beetje gastheer.” Thorgerd prijst Woerdy vanwege zijn uithoudingsvermogen, constante opgewektheid en tomeloze inzet. “Ga er maar eens aanstaan: welke medewerker kan 24 uur per dag, de gehele vakantieweekperiode lang, altijd met een glimlach op de snavel zijn vrijwilligerswerk blijven doen. Nou, vertel het me eens? Dat kan alleen Woerdy toch? Nou, dan moet dat zeker

bij een verjaardag een leuk feestje gaan worden. We gaan Woerdy eens lekker in het zonnetje zetten.”

Langs deze weg wil ik ook alle vrienden, sponsoren en iedereen die ons steunt ontzettend bedanken voor alle toezeggingen die ze dit jaar weer hebben gedaan. Zonder jullie steun zouden wij niet in staat zijn om zo’n compleet programma voor jong en oud neer te zetten. Heel veel plezier tijdens de 59e Woerdense VakantieWeek.

Woerdy is reuze benieuwd. “Misschien krijg ik wel kadootjes. Dan kan ik daar net als met mijn veren mee pronken!” Wil jij met de jarige Woerdy op de foto? Kijk dan verderop in deze Woerdense VakantieWeek krant wanneer dát allemaal kan! Of lees het programma door op www. vakantieweek.nl. Egbert Egberts, eindredacteur Woerdense Courant.

Thorgerd van Veldhuijzen Voorzitter Stichting Woerdense VakantieWeek

1  
1  
Advertisement