Issuu on Google+

Grafisch Lyceum Rotterdam Heer Bokelweg 255 – 3032 AD Rotterdam – Tel. (010) 880 25 00 De afstuderende Grafisch vormgevers en Multimedia vormgevers van het Grafisch Lyceum Rotterdam wel! Zij staan in de startblokken om met hun creatieve talent het universum te veroveren. Maar niet voordat zij hun meest waardevolle ontwerpen van de afgelopen jaren hebben geëxposeerd aan u: het eindexamenwerk.

Op woensdag 23 april 2008 is het zover: van 17.00 tot 20.00 uur presenteren ruim 300 afstuderende studenten Grafisch vormgeven en Multimedia vormgeven hun eindexamenwerk aan alle bedrijven uit de wereld van grafisch ontwerp, reclame, webdesign, interactieve media, games, film en video. Hierbij nodigen wij u van harte uit om de Eindexamenexpositie van het Grafisch Lyceum Rotterdam te bezoeken. Bent u ook benieuwd naar de ideeën en ontwerpstijlen van de nieuwe generatie vormgevers en hun kijk op kunst, design en nieuwe media? Dan mag u de expositie niet missen! Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u het creatieve werk bekijken en met de studenten van gedachten wisselen. De bedrijfscontactfunctionarissen van het GLR zullen aanwezig zijn om u rond te leiden.

Eén ding is zeker, het zal een gevarieerde expositie zijn. In ruim 20 lokalen treft u werk aan van jonge creatieven die afstuderen in de richtingen: Grafisch vormgeven Art & Design Visualiseren Mode & Trends Packaging Design Fotografie Digital Media Design Design & Technology Animatie Gamedesign Film & Video

Routebeschrijving Per auto Vanuit alle richtingen: u verlaat op het Schieplein de A20 (afrit 14) en volgt de borden ‘centrum’ over de Schieweg/kade. Bij de derde gelegenheid op de Schiekade slaat u linksaf de Heer Bokelweg op. De ingang bevindt zich aan uw linkerzijde. Per openbaar vervoer: Het Grafisch Lyceum Rotterdam ligt op ca. 7 wandelminuten van het Centraal Station en is uitstekend bereikbaar met alle vormen van openbaar vervoer. Voor algemene informatie over de mogelijkheden: www.9292ov.nl of 0900-9292. Let op: in Rotterdam kunt u alleen met uw chipknip betalen bij de parkeerautomaten.


Uitnodiging Eindexamenexpositie