Page 1

Opdrachten ISSUU Je profielnaam bij ISSUU is …………………………….. Je URL is http://www.issuu.com/................................... 1. Maak een PowerpointPresentatie met de volgende 7 dia’s. a. b. c. d. e. f. g.

Eerste dia, de titeldia met als titel – ISSUU ondertitel – Naam en Voornaam. De tweede dia heeft als titel - Walls ondertitel – www.wallwisher.com De derde dia is een printscreen van één van de prikborden/walls. De vierde dia heeft als titel - Dropbox ondertitel – www.dropbox.com De vijfde dia is een printscreen van je Dropbox. De zesde dia heeft als titel - ISSUU ondertitel – www.issuu.com De zevende dia is een printscreen van je ‘liberary’ bij ISSUU.

2. Verklein de printscreens in de presentatie via de mogelijkheid van PowerPoint. 3. Bewaar nu deze presentatie op je Bureaublad als PDF-document onder de bestandsnaam X Y wall dropbox issuu (X Y naam en voornaam) 4. Upload dit document naar ISSUU en zorg ervoor dat het ‘publiekelijk’ wordt gesteld en ook ‘downloadbaar’ is . 5. Zet het document ook nog in een nieuw aan te maken folder Internet 2 bis. 6. Zoek nu naar enkele nederlandstalige publicaties over de Web 2.0 onderwerpen. Mogelijke onderwerpen: Youtube, Skype, Spotify, Albelli, Prezi. Deel/email de, volgens jou, beste 2 publicaties met: leraarnternet1@gmail.com 7. Download het publiek gestelde bestand Basics Windows 7 van leraarinternet 1 te vinden op http://issuu.com/leraarinternet1/docs/basics_windows_7_lk_pdf-versie Doe anders een zoektocht naar de gebruiker (leraarinternet1 of naar het document). 8. Mail het bestand XY wall dropbox issuu ook naar leraarinternet1@gmail.com Onderwerp van deze mail: Opdrachten ISSUU door X Y ---------------------------------------------------------------------------------------------------Heb je nog tijd én interesse, maak dan een groep over een onderwerp dat je interesseert. Nodig iemand uit voor deze groep. Hij/zij moet wel lid zijn van ISSUU of het worden…..

Opdrachten ISSUU  

Opdrachten met de 3 behandelde onderwerpen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you