Tribunen Trinn 2 - Prospekt

Page 1

1tribunen.no TRIBUNEN SENTRALE LEILIGHETER MED UNIK BELIGGENHET PÅ MELLØS 55 LEILIGHETER – 11 MED EGEN HYBEL SALGSTRINN 2
2 Tårnhuset Tribunen 2
E D Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen

Langhuset Tribunen 2

3tribunen.no
11 leiligheter med egen hybel
4
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen

God beliggenhet med den beste utsikten

Av alle uttrykk som benyttes i boligtekster er sannsynligvis «god beliggenhet» ett av de som dukker opp oftest. Uten at det reflekteres noe mer om hva dette faktisk innebærer. For god beliggenhet betyr ikke ekstremt kort avstand til én kvalitet – det betyr akkurat kort nok avstand til alt. Både havet, innsjøer og skog. Like ved en akkurat passe stor by, og ikke langt unna tilbudene bare en veldig stor by kan gi. Urbant nok til at butikker og servicetilbud er i gå-avstand, og langt nok fra sentrum til at stillhet er med på å forme lydbildet. Flatt nok til at sykkel blir både trygt og praktisk, høyt nok til at både sol og utsikt kan sette preg på hverdagen.

5tribunen.no

Innhold

6
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen

Tribunen

7tribunen.no Om
Hvor er Tribunen Beliggenheten Arkitekten forteller Langhusene Tårnhusene Kontaktinfo Utbygger 8 18 22 28 30 64 92 93

Bo på en av de flotteste tomtene i byen

Tribunen er et spennende tilskudd til Moss. Boligene ligger på Melløs, rett ovenfor Ørejordet, et veletablert boligstrøk med perfekt avstand til sentrum. Området rundt var tidligere preget av industri og lagerbygg, dette er i ferd med å bli gjort om til et spennende, urbant område med boliger og servicetilbud. Her vil Tribunen stille med kvaliteter få andre prosjekter kan matche; boligene vender inn mot

Tribunen ligger vestvendt og solrikt på den høyeste tomten i Moss. Busstopp er rett utenfor og det er 50 meter til nærmeste matbutikk.

8
Melløs stadion og treningsfeltene foran. Dette gir grønne, fine omgivelser – som også vil fortsette å være det.
9tribunen.no
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen
10
11tribunen.no
Illustrasjonsbilde.
Innholdet kan avvike fra leveransen OPPHOLDSROM/KJØKKEN – TÅRNBYGGET LEILIGHET E-H0602
12
13tribunen.no
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen
14 SOVEROM MED WALK-IN CLOSET– TÅRNBYGGET LEILIGHET E-H0602
15tribunen.no
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen
16
17tribunen.no
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen
18
Tribunen – med kort avstand til det meste

Sport

Melløs stadion og b... 0.4 km

Spenst Moss 0.9 km

Øre idrettspark 1.1 km Family Sports Club ... 1.3 km

Transport

Flyplass: Oslo Gardermo... 105.4 km Sandefjord lufth... 51.2 km

Jernbanestasjon: Moss stasjon 1.6 km

Bussholdeplass: Melløs 0.1 km

Varer og tjenester

Rygge Storsenter 1.1 km

Amfi Moss 1.9 km

Rygge Vinmonopol 1.1 km Moss Vinmonopol 1.9 km

Barnehage og skole

Kiwi Melløs 0.2 km Kiwi Høyden 0.6 km

Vitusapotek Varnave... 1 km Boots apotek Rygge 1.1 km

1-7 kl. Melløs skole 0.6 km

1-10 kl. Bytårnet skole 1.4 km

1-7 kl. Krapfoss skole 1.5 km

Vgs. Malakoff videregående skole 0.8 km Vgs. Kirkeparken videregående skole 1.8 km Bhg. Ørejordet barnehage (0-5 år) 0.4 km

Bhg. Melløsparken barnehage (0-6 år) 0.4 km Bhg. Øreåsen barnehage (0-6 år) 1.2 km

Demografi

Er gift

Er barnefamilier

Oslo i dag Oslo S i 2024 Moss

Har høgskoleutdanning

Har inntekt over 300.000,-

40 min Sarpsborg

39 min

27 min

Fredrikstad 25 min

19tribunen.no
38% 18% 57% 35%
20
Melløs stadion har fire gressbaner: én hovedarena der Moss FK spiller og tre treningsbaner. Kunstgressbanen ligger vis-à-vis Melløs stadion i retning nordøst, ble tatt i bruk høsten 2005 og oppgradert i 2013. Dette bildet er fra 1935 og er lånt fra Nasjonalbiblioteket.
21tribunen.no

Moss

Moss er en by kjent for sitt rike kulturliv, hvor kulturhuset har tett program med konserter, revyer, musikaler og teater. Galleri F15 på Jeløya er et av landets eldste og mest kjente gallerier for samtidskunst i Norge. Her ligger det også en trivelig Café, og fine turområder i nærheten. På Jeløya finner du også Refsnes Gods, oppført i 1767. Menyen her er vel verdt et besøk. Moss har også svært mye å by på når det gjelder sport og friluftsliv. På den ene siden ligger Oslofjorden, på den andre siden ligger

Vansjø og skogsområdet Mossemarka. Dette gir et sant eldorado av trenings-, sports- og aktivitetstilbud. Seiling, padling, sykling, løping, ski, fotball, fiske og jakt – blir du sittende uten noe å finne på i Moss, er det ikke byens skyld. Og ønsker du å strekke litt på vingene, er Oslo en kort togreise unna. I 2024 vil det være dobbeltspor langs hele strekningen, da er du på Jernbane-torget på 27 minutter. For å sette avstander litt i perspektiv, er det omtrent samme tid det tar med T-banen fra Kolsås til Oslo sentrum.

En by med valg overalt

22

Alt du trenger, rett i nærheten

Bor du på Tribunen, kan mye av dagens gjøremål tas til fots. Du har to dagligvarebutikker noen hundre meter hjemmefra. Det samme gjelder apotek. På Rygge storsenter finner du bortimot alt du trenger. Butikker, legekontor, café og vinmonopol. Du har også flere treningssentre like ved. Det ligger flere barnehager i nærheten, det samme gjelder skoler i alle trinn fra første til videregående. Og skal du ta toget, er stasjonen få minutters sykkeltur unna.

23tribunen.no
24

Leilighet med hybel

11 av leilighetene i blokk D leveres med egen hybelleilighet. Har du behov for flere soverom eller større plass, kan hybelen integreres som en del av leiligheten. Ekstra inntekter fra en hybelleilighet kan komme godt med ved finansieringen av din nye bolig.

Se etter nøkkelmerket ved leiligheter som tilbyr egen hybel.

Et hjem for enhver smak

I Tribunen II finner du 54 leiligheter fra i alle størrelser fra 50 – 138 kvadratmeter, med eller uten hybelleilighet hvis du ønsker en ekstra leieboer. Innredningen kan du selv påvirke med valg av materialer, farger og utstyr.

Be om vår komplette tilvalgskatalog med gode priser på kjente kvalitetsmerkevarer

25tribunen.no

Et lunt og trygt atrium

Tribunen er bygget med et lunt og trivelig atrium som skaper gode rom for lek og hygge i trygge omgivelser. Alle hageanlegg og fellesområder vil bli oppabeidet, og det vil bli opparbeidet flere lekeplasser og grillplasser på egnede områder.

Grønne omgivelser

Tribunen er nærmeste nabo til treningsbanen til Moss FK som utgjør en grønn lunge i omgivelsene.

26
Illustrasjonsbilder. Innholdet kan avvike fra leveransen
27tribunen.no

Arkitektene forteller

28

Tribunen er utformet med lav bebyggelse mot Ryggeveien og Rabekkgata. Bygningene er med 4 og delvis 5 etasjer og forsterker gateløpene. Innenfor disse bygningene dannes et gårdsrom som utformes parkmessig og her er det 3 frittstående tårn. Disse ligger på området mot vest mot gangvei med allé og Melløs Stadion. Vår intensjon har vært å skape en park og indre uterom avgrenset mot de travle gatene, mens det åpnes mot en grønn park. Alle innganger, terrasser og balkonger er på innsiden av gårdsrommet slik at alle beboere har direkte kontakt med det grønne området.

Vi har utformet moderne og funksjonelle leiligheter som forholder seg til og er i dialog med gårdsrommet, Melløs stadion og utsikten. Alle leiligheter i Tribunen har kontakt med parken i gårdsrommet. Fra tårnene ser man ut over fjorden, byen og idrettsparken.

Parken/Gårdsrommet

Den indre parken/gårdsrommet er løftet litt over terrengnivået på Ryggeveien og Rabekkgata.

Leilighetene i 1. etasje blir løftet litt over gangvei på gatenivå.

Den indre parken blir skjermet fra omgivelsene. Dette gir begrenset innsyn og et trygt område for barna, familie og alle beboere. I parken er det grøntområder med varierte lekeplasser og aktivitetsområder med møteplasser for alle aldre.

Parkering på bakkeplan er redusert til et minimum. Parkering for gjester med bil og sykkel er på bakkeplan. All annen parkering for bil og sykkel, samt boder er under terreng.

Fasader

Fasader og materialbruk er viktig for Tribunen. Materialvalg for fasadene spenner fra robust tegl mot tunge ytre omgivelser, via puss til lett trekledning for private områder på uteplasser og balkonger.

De lave bygninger med fasader mot Ryggeveien og Rabekkgata har bevegelse i fasadelivet. Volumene mot gatene er brutt opp for å unngå en monoton gate uten aktivitet. Bebyggelsen er også delt i flere bygninger med innsyn til parken. Mot gatene har bygningene en sterk

og robust karakter med tegl. Tegl er et taktilt og røft materiale som står mot støy og forurensing fra gatene. Innsiden av lavblokkene har fått materialbruk som samspiller med de andre bygningene i parken.

Tårnene er forskjøvet og plassert strategisk slik at de ikke står rett overfor hverandre og blokkerer utsikten for hverandre. Fasadene trekks inn i hjørnet og balkongene skyves ut. Mot innsiden av parken skifter fasadene til en mykere overflate – hvit puss, varme trestruktur.

Alle balkonger er plassert mot det indre gårdsrommet. Balkongene spiller på et funksjonelt og estetisk uttrykk for bygningene. De runde formene skaper et organisk utrykk og gir liv til bygningen.

29tribunen.no
LINK ARKITEKTUR Anton Riadi Zoltan Gyure Stian André Johnsen Jon-Erling Johannessen Foto: Sixfootfour Studio

Langhusene

I langhusene på fem etasjer ligger det spennende, gjen nomgående leiligheter på hver ende av bygget.

Badene blir flislagte, med nedsenket dusjssone med fliser på 10x10 cm og dusjhjørne. Dette gir en lekker, privat sone. Kjøkkeninteriøret leveres av en anerkjent leverandør med muligheter for individeull tilpasning i tilvalgsprosessen.

De aller fleste leilighetene får også egen bod med flislagt gulv, her får du mulighet til å plassere en vaske- og tørke-

søyle. Å få muligheten til å sette dette et annet sted enn på badet, er en sjelden kvalitet.

Fra 2 etasje og opp har alle en solrik, vestvendt balkong, mens leilighetene i førsteetasjene får egen platting. Gulvene leveres med lys eikeparkett og vannbåren varme, og leilighetene får fint inneklima med balansert ventilasjon. Heisen går direkte ned til parkeringskjeller, hvor det også ligger en bod til hver leilighet.

30
Oppgang A Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen
31tribunen.no
Byggetrinn 2 består av Langhuset med 32 leiligheter og Tårnhuset med 23 leiligheter. Se Tårnhuset fra side 64. Byggetrinn 2 Byggetrinn 1Byggetrinn 3 D Oppgang AD Oppgang B E Oppgang B

El-skap Vannskap

wc 2,1 m 2

Terrasse 17 m2

Bad 4,9 m2

Entre 7, 2 m2

Sov 1 12 , 9 m2 Sov 2 9, 7 m2

Opphold /kjøkken

35, 8 m2

Leilighet D1-H0101 BRA 87 m² P-ROM 85 m² TERRASSE 17 m²

Sov 3 8, 7 m2

32
V //T
Etasje 14 Langhuset ROMS

Terrasse 19 m 2

Terrasse 19 m 2

Opphold / kjøkken

33, 2 m2

Gang 4, 5 m2

Bad 6, 4 m2

v

Entre 4 m2

Opphold /kjøkken

Sov 12 , 5 m2 23 m2

Bad 4 5 m2

Sov 1 12, 5 m2

Opphold / kjøkken 33, 2 m 2

Bad 6, 4 m2

v

El-skap Vannskap

Sov 3 7, 3 m 2

Gang 11 , 5 m 2 Sov 2 11, 3 m 2

Bad 5, 3 m 2

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

Etasje

BRA 95 m²

92 m²

33tribunen.no
V //T V // T
V // T Leilighet D1-H0102
P-ROM
TERRASSE 19
13 ROMS
3-roms leilighet med hybel
34 v 31 , 3 m 2 Terrasse 20 m 2 Entre 5, 7 m2 Sov 11 m 2 Bad 4, 8 m2 V // T Opphold / kjøkken Leilighet D1-H0103 BRA 56 m² P-ROM 55 m² TERRASSE 20 m² Etasje 12 Langhuset ROMS El-skap Vannskap
35tribunen.no v Opphold / kjøkken 30 m2 Terrasse 18 m 2 Bad 6 m2 Entre 5, 6 m2 Sov 10 , 3 m2 V //T Leilighet D2-H0101 BRA 56 m² P-ROM 55 m² TERRASSE 18 m² Etasje 12 ROMS El-skap Vannskap

Terrasse

Terrasse

Sov

1

Bad 1

Opphold / kjøkken

Entre

Opphold /kjøkken

Bad

Opphold / kjøkken

Entre

Bad

Bad 2

Sov 3

Sov 2 11, 2 m2

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

36 v 33 m2
6, 4 m 2
20 m 2
12, 5 m 2
4, 6 m2 22, 6 m2
4 m2 Gang 4, 5 m2 V //T V // T
v
33, 2 m 2
20 m2
6, 4 m 2
7 3 m 2 Sov
12, 5 m 2
5, 2 m 2
11, 5 m 2
V // T Langhuset ROMS El-skap Vannskap Leilighet D2-H0102 BRA 95 m² P-ROM 92 m² TERRASSE 20 m² Etasje 13
3-roms leilighet med hybel
37tribunen.no v Sov 15 , 1 m2 Entre 4, 8 m 2 Balkong 7 m2 Bad 4 ,7 m2 26 m 2 V // T Opphold / kjøkken Leilighet D2-H0103 BRA 53 m² P-ROM 52 m² TERRASSE 7 m² Etasje 12 ROMS El-skap Vannskap 27,9083 cm
38 v Opphold /kjøkken 28, 2 m2 Bad 4, 9 m2 Terrasse 20 m 2 Entre 4, 6 m2 Sov 13 , 5 m 2 V//T Leilighet D2-H0104 BRA 55 m² P-ROM 53 m² TERRASSE 20 m² Etasje 12 Langhuset ROMS El-skap Vannskap

Sov 12 , 5 m2

Balkong 9 m2

Opphold / kjøkken 33, 2 m2

Bad 6, 4 m2

Gang 4, 5 m2

v

Entre 4 m2

Opphold / kjøkken 33, 2 m 2

Opphold /kjøkken 23 m2

Balkong 9 m 2 Bad 4, 6 m2

Sov 2 11 , 3 m 2

Sov 3 7, 3 m 2

El-skap Vannskap

D1-H0201

BRA 95 m² P-ROM 92 m²

9 m²

Bad 6, 4 m2

v

Sov 1 12 , 5 m2 Gang 11 , 5 m 2

Bad 5, 3 m 2

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

Etasje

39tribunen.no
V //T V // T
V // T Leilighet
BALKONG
23 ROMS
3-roms leilighet med hybel

El-skap Vannskap

Sov 2 8 m2

Balkong 10 m 2

Sov 1 12 , 6 m2

Opphold /kjøkken

Bad 5 m2 Entre 5, 6 m2

32, 3 m2

T

Walk inn 3, 4 m2

v

Leilighet D1-H0202

BRA 76 m²

P-ROM 70 m² BALKONG 10 m²

Bod/vask 3, 7 m2

V

40
Etasje 23 Langhuset ROMS

Bad

Sov

Balkong 9 m2

Bad 4,

Opphold / kjøkken

33, 5

Sov 1 12 , 5 m2

Balkong 9 m 2

Opphold /kjøkken

4, 7 m2

Bad 3, 3 m

Bad 4, 9 m2

Opphold/ kjøkken 34, 9 m2

Sov 2 10 , 9 m 2

Sov 3 8, 9 m2

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

41tribunen.no v
m
9 m2
3, 3 m2
12 , 5 m2 20, 2 m2 Entre 6, 4 m2 V //T V //T
v
2
Entre
V //T Leilighet D1-H0203 BRA 87 m² P-ROM 84 m² BALKONG 9 m² Etasje 23 ROMS El-skap Vannskap
3-roms leilighet med hybel
42 v Sov 12 6 m 2 Entre 4, 8 m2 Balkong 7 m2 Opphold / kjøkken 26 m2 Bad 4, 6 m2 V // T Leilighet D2-H0201 BRA 51 m² P-ROM 49 m² BALKONG 7 m² Etasje 22 Langhuset ROMS El-skap Vannskap
43tribunen.no v Opphold / kjøkken 26 9 m2 Balkong 9 m 2 Entre 10 , 7 m 2 Sov 2 6, 9 m2 Sov 1 10 m2 Bad 5, 7 m2 V //T Leilighet D2-H0202 BRA 64 m² P-ROM 63 m² BALKONG 9 m² Etasje 23 ROMS El-skap Vannskap
44 v Opphold / kjøkken 31 , 5 m2 Balkong 11 m2 Sov 1 14 m2 Bad 5, 2 m 2 Entre 5, 4 m 2 Sov 2 7, 8 m 2 V //T Leilighet D2-H0203 BRA 69 m² P-ROM 67 m² BALKONG 11 m² Etasje 23 Langhuset ROMS El-skap Vannskap

/kjøkken

Opphold/ kjøkken

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

45tribunen.no v Opphold/kjøkken 33, 2 m2 Bad 6, 4 m2 Balkong 10 m 2 Sov 12 , 5 m2 Gang 4, 5 m2 Bad 4, 6 m2 Opphold
22, 6 m2 Entre 4 m2 V // T V //T Leilighet D2-H0204 BRA 95 m² P-ROM 92 m² BALKONG 10 m² Etasje 23 ROMS El-skap Vannskap v
33, 2 m 2 Bad 6, 4 m 2 Balkong 10 m 2 Sov 3 7, 3 m 2 Sov 1 12 , 5 m2 Bad 5, 2 m2 Entre 11 , 5 m 2 Sov 2 11 2 m 2 V // T
3-roms leilighet med hybel

Balkong 9 m 2

El-skap Vannskap

Opphold / kjøkken 33, 2 m2

Sov 12 , 5 m2

Balkong 9 m2

Bad 6, 4 m2

Gang 4, 5 m2

v

Entre 4 m2

Opphold / kjøkken 33, 2 m 2

Sov 1 12 , 5 m2

//

Bad 6, 4 m2

v

Gang 11 , 5 m 2

Opphold /kjøkken 23 m2

Bad 4, 6 m2

Sov 2 11 , 3 m 2

Sov 3 7, 3 m 2

Bad 5, 3 m 2

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

92 m²

46
V //T V // T
V
T Leilighet D1-H0301 BRA 95
P-ROM
BALKONG 9
Etasje 33 Langhuset ROMS
3-roms leilighet med hybel

El-skap Vannskap

v

Opphold /kjøkken

Balkong 10 m 2 Walk inn 3, 4 m2

Sov 2 8 m2 V

32 3 m2

T

Sov 1 12 , 6 m2 Bad 5 m2 Entre 5, 6 m2

Bod/vask 3, 7 m2

Leilighet D1-H0302

BRA 76 m² P-ROM 70 m²

10 m²

47tribunen.no
BALKONG
Etasje 33 ROMS

6, 4

Sov 12

Balkong 9 m 2

Bad 3, 3

Bad 4, 9 m2

v

Opphold / kjøkken

33, 5 m

Opphold /kjøkken

20,

v

Sov 1 12 , 5 m2

Balkong 9 m 2

4, 7 m2

Bad 3, 3 m

Bad 4, 9 m2

Opphold/ kjøkken 34, 9 m2

Sov 2 10 , 9 m 2

Sov 3 8, 9 m2

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom

i god tid før byggestart.

megler for mer informasjon.

48
m2
, 5 m2
2 m2 Entre
m2 V //T V //T
2
Entre
V //T Leilighet D1-H0303 BRA 87 m² P-ROM 84 m² BALKONG 9 m² Etasje 33 Langhuset ROMS El-skap Vannskap
dette avtales
Kontakt
3-roms leilighet med hybel
49tribunen.no v Sov 12 , 6 m 2 Balkong 7 m 2 Entre 4, 8 m 2 Opphold / kjøkken 26 m 2 Bad 4, 6 m 2 V // T Leilighet D2-H0301 BRA 51 m² P-ROM 49 m² BALKONG 7 m² Etasje 32 ROMS El-skap Vannskap
50 v Opphold / kjøkken 26, 9 m2 Balkong 9 m 2 Entre 10 , 7 m 2 Sov 2 6 9 m2 Sov 1 10 m2 Bad 5, 7 m2 V //T Leilighet D2-H0302 BRA 64 m² P-ROM 63 m² BALKONG 9 m² Etasje 33 Langhuset ROMS El-skap Vannskap
51tribunen.no v Opphold / kjøkken 31 , 5 m2 Balkong 11 m2 Sov 1 14 m2 Bad 5, 2 m 2 Entre 5, 4 m 2 Sov 2 7, 8 m 2 V //T Leilighet D2-H0303 BRA 69 m² P-ROM 67 m² BALKONG 11 m² Etasje 33 ROMS El-skap Vannskap

Bad 6, 4 m2

Opphold/kjøkken 33, 2 m2

Sov 1 12 , 5 m2

Entre 4 m2

Bad 4, 6 m2

v

Balkong 10 m 2 Sov 12 , 5 m2 Gang 4, 5 m2

Opphold /kjøkken 22, 6 m2

Bad 6, 4 m 2

El-skap Vannskap

3-roms leilighet med hybel

Bad 5, 2 m2

Leilighet D2-H0304

BRA 95 m² P-ROM 92 m² BALKONG 10 m²

v

V // T

Opphold/ kjøkken 33 2 m 2

Entre 11 , 5 m 2 Sov 2 11, 2 m 2

Balkong 10 m 2 Sov 3 7, 3 m 2

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

52
Etasje 33 Langhuset ROMS
V // T V //T

Opphold / kjøkken 33, 2 m2

Bad 6, 4 m2

Gang 4, 5 m2

Balkong 9 m 2 Bad 4, 6 m2

Sov 12 , 5 m2 Opphold /kjøkken 23 m2

El-skap Vannskap

v

Entre 4 m2

leilighet med

Leilighet D1-H0401

Balkong 9 m2 Sov 3 7, 3 m 2

BRA 95 m² P-ROM 92 m² BALKONG 9 m²

Opphold / kjøkken 33, 2 m 2

Bad 6, 4 m2

v

Sov 1 12 5 m2 Gang 11 , 5 m 2 Sov 2 11 , 3 m 2

Bad 5, 3 m 2

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

4

53tribunen.no
Etasje
3 ROMS
V //T V // T
V // T
3-roms
hybel

El-skap Vannskap

Opphold /kjøkken

Bad 5 m2 Entre 5, 6 m2

32, 3 m2

Balkong 10 m 2 Walk inn 3, 4 m2

Sov 2 8 m2 V

T

Sov 1 12 , 6 m2

v

Leilighet D1-H0402

BRA 76 m²

P-ROM 70 m²

10 m²

Bod/vask 3, 7 m2

54
BALKONG
Etasje 43 Langhuset ROMS

6,

Bad 3,

Sov 12

Balkong 9 m2

4,

Opphold / kjøkken

33,

Sov 1 12 , 5 m2 Entre 4, 7 m2

Bad 4, 9 m2

Balkong 9 m 2

Opphold/ kjøkken 34, 9 m2

Sov 2 10 , 9 m 2

Opphold /kjøkken

Bad 3, 3 m 2

Sov 3 8, 9 m2

leilighet

Leilighet

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

87

55tribunen.no
D1-H0403 BRA
m² P-ROM 84 m² BALKONG 9 m² Etasje 43 ROMS El-skap Vannskap v
5 m
Bad
9 m2
3 m2
, 5 m2 20, 2 m2 Entre
4 m2 V //T V //T
v
V //T
3-roms
med hybel
56 v Sov 12 , 6 m 2 Entre 4, 8 m2 Balkong 7 m2 Opphold / kjøkken 26 m2 Bad 4, 6 m2 V // T Leilighet D2-H0401 BRA 51 m² P-ROM 49 m² BALKONG 7 m² Etasje 42 Langhuset ROMS El-skap Vannskap
57tribunen.no v Opphold / kjøkken 26, 9 m2 Balkong 9 m 2 Entre 10 , 7 m 2 Sov 2 6 9 m2 Sov 1 10 m2 Bad 5, 7 m2 V //T Leilighet D2-H0402 BRA 64 m² P-ROM 63 m² BALKONG 9 m² Etasje 43 ROMS El-skap Vannskap
58 v Opphold / kjøkken 31 , 5 m2 Balkong 11 m2 Sov 1 14 m2 Bad 5 2 m 2 Entre 5, 4 m 2 Sov 2 7, 8 m 2 V //T Leilighet D2-H0403 BRA 69 m² P-ROM 67 m² BALKONG 11 m² Etasje 43 Langhuset ROMS El-skap Vannskap

Balkong 10

Sov 12

Opphold/kjøkken 33, 2 m2 Bad 6, 4

Gang 4, 5

Entre 4

Bad 4, 6

Opphold /kjøkken 22, 6 m2

Balkong 10

El-skap Vannskap

Leilighet D2-H0404

Sov 1 12 , 5 m2

Bad 6, 4

Opphold/ kjøkken 33, 2 m

Entre 11

Bad 5, 2 m2

Sov 3 7, 3

Sov 2 11 2

Leiligheten kan leveres uten hybel dersom dette avtales i god tid før byggestart. Kontakt megler for mer informasjon.

95 m²

92

10

59tribunen.no
BRA
P-ROM
m² BALKONG
m² Etasje 43 ROMS
v
m2
m 2
, 5 m2
m2
m2
m2 V // T V //T v
2
m 2
m 2
m 2
, 5 m 2
m 2 V // T
3-roms leilighet med hybel
60 v Sov 3 11 m 2 Sov 1 13 , 9 m 2 Entre 6 m 2 Bad 6, 6 m 2 Opphold / kjøkken 52, 7 m 2 wc 2, 6 m2 Sov 2 12 , 5 m 2 Takterrasse 27 m 2 Takterrasse 6 m 2 V //T Leilighet D1-H0501 BRA 111 m² P-ROM 111 m² BALKONG 27+6 m² Etasje 54 Langhuset ROMS El-skap Vannskap
61tribunen.no v Sov 1 12 , 5 m2 Entre 7, 6 m 2 Opphold / kjøkken 45,3 m 2 Sov 2 11, 3 m 2 wc 1 7 m 2 Bad 5, 4 m 2 Tvakterrasse 14 m 2 Takterrasse 7 m 2 V // T Leilighet D1-H0502 BRA 87 m² P-ROM 87 m² BALKONG 14+7 m² Etasje 53 ROMS El-skap Vannskap
62 v Sov 2 17 , 2 m 2 Entre 6 m 2 Gang 6 8 m 2 Opphold / kjøkken 62, 7 m 2 Sov 1 16 , 6 m 2 Sov 3/ kontor 8, 5 m 2 Bad 6, 3 m 2 Bod/v. 4, 1 m 2 Bad 3, 9 m 2 Takterrasse 37 m 2 Takterrasse 18 m 2 TV Leilighet D2-H0501 BRA 139 m² P-ROM 134 m² BALKONG 37+18 m² Etasje 54 Langhuset ROMS El-skap Vannskap

Takterrasse

2/

Opphold/ kjøkken 34,

Takterrasse

63tribunen.no v Sov 1 13 , 2 m 2 Bad 5, 7 m 2 Sov
kontor 6, 4 m 2
4 m 2 Entre 6 m 2
13 m 2
6 m 2 V // T Leilighet D2-H0502 BRA 69 m² P-ROM 69 m² BALKONG 13+6 m² Etasje 53 ROMS El-skap Vannskap

Tårnhusene

Tribunen ligger på den høyeste tomten i Moss, og dette får du virkelig glede av hvis du velger en av leilighetene i tårnet. Flere solrike leiligheter fra tredje etasje og oppover. Fra fjerde etasje får du flott utsikt og fra sjette og oppover tar den pusten fra deg. Herfra vil du se både Færder fyr og Holmenkollen, hav og himmel vil skape et evig skiftende landskapsmaleri.

Tårnet gir også unike kvaliteter til mennesker med pasjon for fotball – her kan alle hjemmekampene til Mossekråkene sees fra egen balkong. En slik utsikt fortjener noe spesielt, og i 8. etasje ligger én leilighet på 128 kvadratmeter.

Leilighetene i tårnet får meget god standard med énstavs-

parkett og store vindusflater uten gerikter. Dette skaper et rent, lekkert uttrykk. Badene blir flislagte med nedsenket dusjssone med 10x10 cm fliser og dusjhjørne. De aller fleste leilighetene får også egen bod med flislagt gulv, den samme løsningen som leveres i langhusene.

Å kunne plassere en vaske- og tørkesøyle et annet sted enn badet, er en fin kvalitet.

I tårnet blir det også downlights både i gangen og på badet, vannbåren varme i gulvet og balansert ventilasjon. Kjøkkeninnredningen blir levert av en anerkjent leverandør. Det blir heis rett ned i parkeringskjelleren, hvor alle leilighetene får en bod.

64
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen
65tribunen.no
Byggetrinn 2 består av Tårnhuset med 23 leiligheter og Langhuset med 32 leiligheter. Se Langhuset fra side 30. Byggetrinn 2 Byggetrinn 1Byggetrinn 3 D Oppgang AD Oppgang B E

Soverom 1 kan fjernes for å lage større oppholdsrom.

Terrasse 20 m 2

Sov 1 7, 2 m2 Bad 4, 8 m2 Sov 2 10 , 2 m2

Opphold/kjøkken 29, 1 m2

Entre 5, 3 m2

Walk-in closet 5 m2

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0101 BRA 69 m² P-ROM 65 m² BALKONG 20 m²

V T v

Bod /vask med Aquast 2 , 4 m 2

66
Etasje 13
Tårnhuset ROMS

Terrasse 18 m 2

El-skap Vannskap

V T v

Sov 2 12, 9 m2 Bad 4, 3 m 2 Sov 1 9, 6 m 2

Bod/vask med Aquast 2 4 m 2

Opphold/ kjøkken 30,9 m2 Entre 7, 5 m2

Leilighet

BRA

67tribunen.no
E-H0102
72
P-ROM 67
BALKONG 18 m² Etasje 13 ROMS
68 V v Opphold /kjøkken 25 m2 Terrasse 12 m 2 Sov 1 10 5 m2 Bad/ vask 7 m2 Entre 7, 3 m2 Leilighet E-H0103 BRA 53 m² P-ROM 52 m² BALKONG 12 m² Etasje 12 Tårnhuset ROMS El-skap Vannskap

Sov 8, 4 m2 Bad 5 3 m2

Entre 4, 9 m2 Opphold/ kjøkken 28, 8 m2

Balkong type 3a 14 m2

El-skap

Leilighet

69tribunen.no v
V
E-H0201 BRA 51
P-ROM 50
BALKONG 14
Etasje 22 ROMS
Vannskap

Balkong type 6 20 m 2

Soverom 1 kan fjernes for å lage større oppholdsrom.

Sov 1 7, 2 m2

Opphold / kjøkken 29, 1 m2

Bod/vask med Aquast 2 4 m 2

V T

Sov 2 10 , 2 m2

Bad 4, 8 m2

Entre 5, 3 m2

v

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0202

BRA

70
Tårnhuset
64
P-ROM 60
BALKONG 20
Etasje 23
ROMS

Balkong type 1 18 m2

Opphold/ kjøkken 30,

v

Sov 2 9, 6 m2

71tribunen.no
9 m2
Entre 7, 5 m2 Bad 4, 3 m2 Sov 1 12 , 9 m2
V T Bod /vask med Aquast 2 , 4 m 2 Leilighet E-H0203 BRA 72 m² P-ROM 67 m² BALKONG 18 m² Etasje 23 ROMS El-skap Vannskap
72 Leilighet E-H0204 BRA 53 m² P-ROM 52 m² BALKONG 15 m² Etasje 22 Tårnhuset v Opphold/kjøkken 25 m2 Sov 10 , 5 m2 Bad / vask 7 m2 Entre 6, 4 m2 V Balkong type 4 15 m 2 ROMS El-skap Vannskap

V

Sov 8, 4 m2 Bad 5, 3 m2

El-skap Vannskap

Balkong type 3a 14 m2

Entre 4, 9 m2 Opphold / kjøkken 28, 8 m2

BRA 51 m² P-ROM 50 m²

14 m²

v

73tribunen.no Leilighet E-H0301
BALKONG
Etasje 32
ROMS

Soverom 1 kan fjernes for å lage større oppholdsrom.

Balkong type 6 21 m2

Sov 1 7, 2 m2

Opphold/ kjøkken 29, 1 m2

Bod/vask med Aquast 2 , 4 m 2

Sov 2 10 , 2 m2

Bad 4, 8 m2

Entre 5, 3 m2

v

V T

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0302

BRA 64 m²

P-ROM 60 m² BALKONG 21 m²

74
Etasje 33
Tårnhuset
ROMS

Balkong type 1 18 m2

,

V

1

Bad 4 3 m2

Opphold/kjøkken 30, 9 m2

v

m2 Sov 2 9, 6 m2

Entre 7, 5 m2

75tribunen.no Leilighet E-H0303 BRA 72 m² P-ROM 67 m² BALKONG 18 m² Etasje 33
Sov
12
9
T Bod/vask med Aquast 2 , 4 m 2 ROMS El-skap Vannskap
76 Leilighet E-H0304 BRA 53 m² P-ROM 52 m² BALKONG 14 m² Etasje 32 Tårnhuset v Opphold /kjøkken 25 m2 Sov 10 , 5 m2 Bad / vask 7 m2 Entre 6, 4 m2 V Balkong type 4 14 m 2 ROMS El-skap Vannskap

Balkong type

Opphold / kjøkken 41 , 4 m2

wc 2 1 m2

Entre 4, 1 m2

Sov 1 7, 3 m2 Sov 2 13 , 1 m2 Sov 3 12 , 1 m2

V

Bad/ vask 6, 4 m2

Balkongtype 4a 15 m2

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0401

BRA 92 m² P-ROM 91 m² BALKONG 21+15 m²

77tribunen.no
Etasje 44
T v
2 21 m 2
ROMS

Sov 8, 8 m2Sov 12 , 4 m2

El-skap Vannskap

Bad/ vask 5 1 m2 Gang 7, 1 m2

V Bad/ vask

Balkong type 2 18 m2 4, 3 m2

Entre 7 5 m2

Opphold / kjøkken 34 m2

v

Leilighet E-H0402

BRA 86 m² P-ROM 83 m² BALKONG 18 m²

78
Etasje 43 Tårnhuset
ROMS

Sov 2 8, 9 m2 Entre 6, 4

Bad/ vask 7

V

Sov 1 10

Opphold/ kjøkken 25, 2 m2 Balkong type 4 15

El-skap

Leilighet

BRA

Etasje

79tribunen.no
E-H0403
62 m² P-ROM 61 m² BALKONG 15 m²
43
v
m 2
m2
5 m
m2 ROMS
Vannskap

Balkong type 2 20 m2

Opphold/ kjøkken/gang 46,3 m2

wc 2, 1 m2

Entre 4, 1 m2

v

Sov 1 7, 6 m2 Sov 2 9 m2

Balkong type 3a 14 m2

V T

Bad / vask 6, 4 m2

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0501

BRA 92 m²

P-ROM 91 m² BALKONG 20+14 m²

Sov 3 11 4 m2

5

80
Etasje
4 Tårnhuset
ROMS

Sov 1 12 , 4 m2

Sov 2 8, 8 m2

V

Bad/vask 5, 1 m2 Gang 7, 1 m2 Bad 4, 3 m2 Entre 7, 5 m2

Balkong type 2 18 m2

v

Opphold / kjøkken 34 m2

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0502

BRA 86 m² P-ROM 83 m² BALKONG 18 m²

Etasje

81tribunen.no
53
ROMS

Sov 2 8, 9 m2

Entre 6, 4 m2

v

Bad / vask 7 m2 Sov 1 10 , 5 Vm2

Opphold /kjøkken 25, 2 m2 Balkong type 4 15 m2

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0503

BRA 62 m²

P-ROM 61 m² BALKONG 15 m²

Etasje 5

82
3 Tårnhuset
ROMS

Balkong type 6 20 m2

Kjøkkenøy (180 x 120)

Opphold / kjøkken/gang 61 , 2 m2

wc 3 2 m2

v

Entre 6, 4 m2

Soverom 1 kan fjernes for å lage større oppholdsrom.

Sov 1 7, 3 m2 Sov 2 13 , 1 m2

V T

Bad / vask 6, 4 m2 Sov 3 11 , 4 m2

Dør til soverom 3 kan fjernes for å lage oppholdsrom.

Balkong type 4a 15 m2

El-skap Vannskap

BRA 117 m²

114 m²

83tribunen.no
Leilighet E-H0601
P-ROM
BALKONG 20+15
Etasje 64
ROMS

Balkong type 1

Bad 4, 3 m2

Opphold/kjøkken 48 m2

Kjøkkenøy (180 x 120)

El-skap

v

Entre/ gang 13 3 m2

Sov 4 9, 5 m2

Sov 3 9, 2 m2

Bad/ vask 6, 4 m2 Sov 2 9, 1 m2

Sov 1 + walk-in closet 19 4 m2

Balkong type 3 14 m2

128 m²

125 m²

84 Leilighet E-H0602 BRA
P-ROM
BALKONG 18+14 m² Etasje 65 Tårnhuset
18 m 2
TV
ROMS
Vannskap

Balkong type 5 21 m2

Kjøkkenøy (180 x 120)

Opphold / kjøkken/gang 61 , 3 m 2

wc 3, 2 m 2

v

Entre 6, 4 m2

Soverom 1 kan fjernes for å lage større oppholdsrom.

Sov 1 7, 3 m2

V T

Bad/ vask 6, 4 m2

Sov 2 13 , 1 m2 Sov 3 11 , 4 m2

Balkong type 4a 15 m2

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0701

BRA 117 m² P-ROM 114 m² BALKONG 21+15 m²

Dør til soverom 3 kan fjernes for å lage oppholdsrom.

Etasje 7

85tribunen.no
4
ROMS

Bad 4, 3 m2

Opphold/ kjøkken 46, 4 m2

Balkong type 2 18 m2

Entre/gang 15 , 6 m2

Kjøkkenøy (180 x 120)

Bad/ vask 6, 4 m2

Sov 2 10 , 1 m2

Sov 1 + walk-in closet 18 , 1 m2

Opphold 2 19 , 4 m2

El-skap Vannskap

Leilighet

BRA 128 m²

P-ROM 125 m² BALKONG 18+15 m²

Balkong type 4 15 m2

86
E-H0702
Etasje 74 Tårnhuset
TV t e hg i u m r o f r o t s v o s 3 d o hp p o 2 v
ROMS

Balkong type 6 20 m2

Kjøkkenøy (180 x 120)

Opphold / kjøkken/gang 61 , 3 m 2 wc 3, 2 m 2

Entre 6 4 m 2

v

Soverom 1 kan fjernes for å lage større oppholdsrom.

Sov 1 7, 3 m 2

V T

Bad/ vask 6, 4 m 2

Sov 2 13 , 1 m 2

Sov 3 11 , 4 m 2

Balkong type 3a 14 m2

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0801

BRA 117 m² P-ROM 114 m² BALKONG 20+14 m²

Dør til soverom 3 kan fjernes for å lage oppholdsrom.

87tribunen.no
Etasje 84
ROMS

Opphold / kjøkken 53, 8 m 2

Balkong type 1 18 m2

Bad 4, 3 m 2

Kjøkkenøy (180 x 120)

v

Entre/ gang 16 , 9 m 2

TV

Bad/ vask 6, 4 m 2

Sov 3 9, 2 m 2

Sov 2 9, 1 m 2

Sov 1 + walk-in closet 19 , 5 m 2

Balkong type 3 14 m2

El-skap Vannskap

Leilighet E-H0802

BRA 128 m²

P-ROM 125 m² BALKONG 18+14 m²

8

88
Etasje
4 Tårnhuset
ROMS
89tribunen.no
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen
90
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen
91tribunen.no

Ta gjerne kontakt med oss!

Egil Andre Horgmo

Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil.Horgmo@krogsveen.no 984 14 174

Knut Dahl

Eiendomsmegler MNEF & Partner

Knut.Dahl@krogsveen.no 982 39 672

Det tas forbehold om evt. endringer og trykkfeil. 3D-illustrasjoner er veiledende og kan avvike fra Virkeligheten.

92 TRIBUNEN

Vi gjør moderne boliger tilgjengelige for alle

Frigaard Property Group (FPG) er en del av Frigaardgruppen. FPG er eier av Tribunen og utbygger av prosjektet. Dette sikrer deg som kjøper ved at det står en stor og solid aktør bak prosjektet. Vi arbeider fra uregulert tomt og frem til nøkkelferdige boliger. Vi bygger boliger

Forretningsområder 1. Entreprenørtotalentreprise; Hovedfokus på Østlandet. 2. Boligutvikling; Hovedfokus på Østlandet.

som holder god standard i samsvar med lokalmarkedets etterspørsel og arbeider med faste samarbeids-partnere for å sikre kvalitet og gjennomføring. FPG har som ambisjon å bli en ledende entreprenør- og boligutvikler gjennom å kombinere det industrielle og det finansielle.

Metacon

Metacon AS er en entreprenørbedrift heleid av Frigaard Property Group AS. Kundefokus i form av gjensidig tillit og trygghet for leveranse kombinert med faglig kompetanse og drivende ressurser kjennetegner bedriften.

Metacon som totalentreprenør er leverandør av komplette totalentrepriser i det offentlige og private markedet i Østfold. Satsningsområder er offentlige bygg, som skoler og flerbrukshaller,

samt prosjekter i det private marked med lagerbygg, kontor-/ næringsbygg og boliger.

Metacon er også totalleverandør av stålkonstruksjoner og komplette stålbygg i hele landet med over 20 års erfaring.

Administrasjonen, prosjekt- og salgsavdeling har kontorlokaler i Sarpsborg, og stålproduksjonen foregår i Rakkestad kommune i Østfold.

93tribunen.no
Illustrasjonsbilde. Innholdet kan avvike fra leveransen
96 TRIBUNEN.NO