__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Mesterbygg AS

Kvalitetsh책ndverk & service

www.mesterbygg.no


Totalleverandør av kvalitet Mesterbygg AS er en solid bedrift som består av kvalitets­ bevisste ansatte som innehar stor kunnskap og erfaring. Våre ansatte er verdifulle kompetanssedyktige håndverkere som utfører godt gammelt tradisjonsrikt håndverk på en verdig måte. Vår målsettning er at kunden og kvaliteten på utførte arbeider skal ha den største fokus. Vi leverer tjenester til privatpersoner, bedrifter og offentlige virksomheter. Med en komplett utstyrspark, dyktige hånd­ verkere med svennebrev samt et kompetanserikt kontor hvor byggeledelse, kalkulasjoner og prosjekteringer utføres daglig møter vi seriøse kunder som ønsker kvalitet i opp­ drag som bestilles. Vårt leverandørområde er primært bygningsmessige ­arbeider som tømrer og murerarbeider, sistnevnte da ­gjennom vårt eget murerfirma Mestermur AS. Men vi har også ansatte som innehar kompetanse på mange andre praktiske oppgaver som må løses som f.eks. rivearbeider/ stillasarbeider etc. dette inngår da i vår serviceavdeling som påtar seg alle typer mindre oppdrag på rask responstid.

Mesterbygg fremtrer først og fremst som en totalentre­ prenør og ønsker primært å ha ansvaret for hele gjennom­ føringen under en byggeprosess, vår erfaring viser at det er ryddigere og kvalitetssikrende for prosjektene. I alle årene vi har eksistert har vi jobbet for å utvikle et godt samar­ beid med våre underleverandører og vi tilknytter oss kun leverandører med høy kompetanse innen sin faggruppe og samme kvalitetsholding til sitt fag. Vi er lokalisert til ærverdige Damvokterboligen på ­Hafslundsøy hvor vi har utviklet et praktisk og strukturert utgangspunkt for driften av selskapene. Damvokterboligen ble ferdigstilt i 1903 for Hafslund AS og denne bygningen viser i seg selv hvor viktig kvalitetsmessig håndverk betyr for varigheten. Mesterbygg er stolte over å kunne være eiere av dette flotte stedet. Vi hjelper deg og påtar oss store og små oppdrag i Østfold og Akershus ! Ta kontakt med oss. Se www.mesterbygg.no eller tlf 69158040 / mail@mesterbygg.no.

DRØMMEN OM ET GODT HJEM. S a t t i s y s t e m.

Mesterbygg Sarpsborg er forhandler av Systemhus


Referansebygg av alle slag


Mesterbygg Sarpsborg AS

Vi prosjekterer, tegner og fører opp alle slags boliger, tilbygg og næringsbygg.

Vi leverer og utfører tjenester Mesterbygg AS har en seriøs og mangfoldig fast kunde­ • Prosjektering, byggeledelse og søknadsbehandling. gruppe så som borettslaget, privatpersoner, eiendoms­ • Totalentrepriser av næringsbygg og større o ­ mbygging/ forvaltere, og offentlige instanser. Vi påtar oss murer­ rehabiliteringsprosjekter. oppdrag i felleskap med Mestermur AS som Mesterbygg • Serviceoppdrag v vår egen serviceavdeling. Mesterbygg Sarpsborg AS er en byggmester- og entreprenørbedrift som er godt innarbeidet og veletablert med lang erfaring har en eierandel i og vi driver fra samme lokalitet. Begge • Mur og pussarbeider samt mindre betongarbeider. i bransjen. Vårt byggefirma satser på kvalitet i håndverket som utføres og ønsker at våre kunder skal stå i fokus for våre leveranser. Vi har gode referanser på utførte arbeider opererer med konkurransedyktige priser. Markedetsom for våreforhandler tjenester har Østfold selskapene er godkjente lærebedrifter og har bidratt til • ogTotalleverandør av eneboliger av som nedslagsfelt. Mesterbygg Sarpsborg AS påtar seg både små og store oppdrag som en totalleverandør. mangt et svennebrev her hos oss. ­Systemhus eller arkitekttegnede boliger. Vi tilbyr

Vi har gode referanser på utførte arbeider og opererer Sertifiseringer og godkjenninger l Totalentrepriser – næringsbygg – større rehabiliteringsprosjekter med konkurransedyktige priser. Vi påtar også alt av ­mindre Vi er godkjent for ansvarsrett og har sentral god­kjenning. l Serviceoppdrag ved vår egen serviceavdeling Prosjektering av og byggeledelse ­arbeider gjennom vår serviceavdeling f.ekslomlegging Godkjent lærebedrift og godkjent våtromsbedrift. Hos våre l Murtak, utskifting av vinduer etc. Under samme del og såpussarbeider har ansatte finnes det høy kompetanse og lang erfaring fra l Totalleverandør av eneboliger som forhandler av Systemhus eller arkitekttegnede boliger. vi rammeavtaler med kjøpesentre og bedrifter om rask bransjen, svennebrev – mesterbrev og teknisk fagskole. utrykking ved behov.

Ta kontakt og vi bistår DEG

Ta kontakt for uforpliktende prat med våre hyggelige kontormedarbeidere: Leif Rangøy Ronny Mathisen Christer Lunde

BVN

tlf 905 69 009 tlf 415 40 602 tlf 994 44 703

BYGGEBRANSJENS

VÅTROMSNORM

GODKJENT VÅTROMSBEDRIFT

Tlf 69 15 80 40 | www.mesterbygg.no | mail@mesterbygg.no


Alt innen: Beslag • Pipebeslag • Takhatter • Bånntekking Taksikring • Brannstiger

Oldtidsveien 3, 1747 Skjeberg • Tlf. 977 61 155 www.skjebergblikk.no

BYENS FARGEHANDEL -Vår forretning kan tilby det meste innen gulv-, vegg- og takprodukter samt rådgivning og utførende håndverkstjenester.

Vi har bred kompetanse innenfor boligmarkedet og kan imøtekomme de fleste av våre kunders ønsker og behov.

-Velkommen inn for en hyggelig handel

Borggt 8, 1721 Sarpsborg Tlf 69 14 83 60 - E-post: butikken@e-p.as

Borggt. 8 Tlf.: 69 14 83 60 - www.fargerike.no

Torggata 6, 1707 Sarpsborg Tlf: 997 77 091 • E-post: jorn@mester-vvs.no


Mesterbygg Sarpsborg AS

For noen kan regnskap kan være kjedelig - men vi hos Flexi gleder oss hver dag med regnskap. Selv om vi tar jobben vår seriøst er det naturlig at latter og smil sitter løst hos oss.

Flexi legger stor vekt på å være: - en samtalepartner og problemløser - tilgjengelig og yte høy servicegrad - fleksible og tilpasser oss hver enkelt av våre kunders ønsker og behov

Tlf. 69 13 69 30 Holmegil 2, 1740 Borgenhaugen www.flexi.no

Kvalitet og elsikkerhet er en selvfølge for oss og en trygghet for våre kunder.

Tuneveien 27, 1710 Sarpsborg • Tlf. 69 13 68 00 • Faks 69 13 68 09 www.stormelektro.no

Mesterbygg Sarpsborg AS er en byggmester- og entreprenørbedrift som er godt innarbeidet og veletablert med lang erfaring i bransjen. Vårt byggefirma satser på kvalitet i håndverket som utføres og ønsker at våre kunder skal stå i fokus for våre leveranser. Vi har gode referanser på utførte arbeider og opererer med konkurransedyktige priser. Markedet for våre tjenester har Østfold Park & Anlegg AS utfører grunnarbeider som nedslagsfelt. Mesterbygg Sarpsborg AS påtar seg både små og store oppdrag som en totalleverandør.

Park & Anlegg AS har en ledende posisjon i markedssegmentene: Vi tilbyr Kommunaltekniske anlegg, Grunnarbeider, Vei og bane, Eiendom, Vi skaper varige verdier for våre kunder l Totalentrepriser – næringsbygg – større Utemiljø, rehabiliteringsprosjekter Bruer og konstruksjoner, Vedlikehold og Ytre Miljø. 145 medarbeidere vil i 2014 skape varige verdier for over 400 mill kr. l Serviceoppdrag ved vår egenVåre serviceavdeling Park & Anlegg AS samarbeider med skoler og Ungt Entreprenørskap. l Prosjektering og byggeledelse Vi setter kunnskap, yrkesstolthet, HMS og kundetilfredshet svært høyt. Grunnarbeid ny parkeringsplass for Mesterbygg 2014 l Mur- og pussarbeider Vi hjelper deg! Ta kontakt med oss. l Totalleverandør av eneboliger som forhandler av Systemhus boliger. Hasle Trafo 35, 1734 Hafslundsøy •eller Tlf: 69arkitekttegnede 13 03 90

Park & Anlegg AS

E-post: post@park-anlegg.no • www.park-anlegg.no

Ta kontakt for uforpliktende prat Ta kontakt for uforpliktende prat med våre hyggelige kontormedarbeidere: med våre hyggelige kontormedarbeidere: Leif tlf905 90569 69009 009 Leif Rangøy Rangøy tlf Ronny Mathisen Ronny Mathisen tlf tlf415 41540 40602 602 Christer Lunde Christer Lunde tlf tlf994 99444 44703 703

BVN

BYGGEBRANSJENS

VÅTROMSNORM

GODKJENT VÅTROMSBEDRIFT

Tlf 69 15 80 80 40 40 | www.mesterbygg.no www.mesterbygg.no | mail@mesterbygg.no mail@mesterbygg.no

• Concept: JS Media Tools A/S • 100577 • www.jsnorge.no

for Mesterbygg og andre ledende entreprenører i Østfold-Akershus-Oslo

Profile for Leonberg Reklamebyrå

Mesterbygg AS  

Presentasjonsbrosjyre for Mesterbygg AS. Kvalitetshåndverk og service

Mesterbygg AS  

Presentasjonsbrosjyre for Mesterbygg AS. Kvalitetshåndverk og service