Page 1

KATALOG IZDANJA / 2013 zima proleće

KUPUJTE POVOLJNIJE na: www.leo.rs


Moj tajni jednorog

a?! Lorinin Znaš št konjić je, u stvari, čarobni jednorog! Zamisli da jašeš na leđima snežnobelog jednoroga! Zamisli da letiš visoko u nebo dok ti vetar mrsi kosu! Zamisli da imaš jednoroga, da ga maziš i voliš zauvek! Za Lorin Foster ovaj san postao je stvarnost. Danju jaše Sutona, običnog sivog konjića, ali čim padne noć i Lorin kaže čarobne reči, Suton se pretvara u jednoroga magičnih moći! Samo Lorin zna Sutonovu tajnu. Zajedno, njih dvoje upustiće se u mnoge avanture! moj tajni jednorog / Čarolija – Linda Čapman Lorin Foster oduvek je želela konja. Kad joj se porodica preselila na selo, konačno joj se ostvario san. Dobila je nežnog, sivog ponija po imenu Suton. Zatim je pročitala knjigu o sivom konjiću koji se pretvara u snežnobelog jednoroga. Zapitala se da li bi Suton mogao biti čaroban konj. Možda... Format 130mm x 200mm, Obim 100 str. Povez broš, Cena 450 din.

moj tajni jednorog / Snovi se ostvaruju – Linda Čapman Kada Lorin kaže čarobne reči, njen poni Suton pretvara se u divnog jednoroga. Senka je plašljiv, mlad konj koji ne sme da skače, a samo Suton može da mu ulije hrabrost svojom čarolijom. Jedne olujne noći Senka će morati da se suoči s opasnošću potpuno sam... Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 450 din.

2

LEO COMMERCE 2013


Moj tajni jednorog

moj tajni jednorog / Let iznad oblaka – Linda Čapman Lorin krije tajnu – kad šapne čarobne reči, njen poni Sumrak pretvara se u divnog snežnobelog jednoroga. Lorinina drugarica Džesika ne želi da joj se otac ponovo oženi. Na dan tatinog venčanja, Džesika je bila toliko tužna da je pobegla od kuće. Lorin i Suton mogli bi da joj pomognu čarolijom, ali nisu sigurni da li će tako ugroziti svoju magiju... Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 450 din.

moj tajni jednorog / Zvezdano iznenaĐenje – Linda Čapman Lorin ne veruje u duhove, ali nešto čudno dešava se kod potoka. Jedne noći, dok su leteli iznad jezive kućice na drvetu usred šume, otkrili su nešto strašno... Format 130mm x 200mm, Obim 124 str. Povez broš, Cena 450 din.

moj tajni jednorog / Jače od magije –Linda Čapman Lorin i Suton pomogli su mnogim prijateljima zahvaljujući svojim čarolijama, ali sada se Suton razboleo. Lorin je zabrinuta za svog jednoroga. Kako da mu pomogne da ozdravi? Format 130mm x 200mm, Obim 116 str. Povez broš, Cena 450 din.

moj tajni jednorog / Neobičan prijatelj – Linda Čapman Pssssst, to je tajna – Lorinin poni, Suton, u stvari je čarobni jednorog... Lorin zna da je mali poni, po imenu Mesečina, jednorog. Ali, Mesečini treba poseban prijatelj koji će pokrenuti magiju. Kako će mu Lorin i Suton pomoći? Format 130mm x 200mm. Obim 120 str. Povez broš, Cena 450 din.

moj tajni jednorog / Zimska želja – Linda Čapman Prijatelji ponekad mogu biti komplikovani... Lorin se toliko obradovala poseti starih drugarica da je zaboravila Melaninu žurku. Kako će Suton i Lorin izgladiti situaciju i sačuvati Sutonovu tajnu? Format 130mm x 200mm. Povez broš.

www.leo.rs

3


Moj tajni jednorog

moj tajni jednorog / Dodir magije – Linda Čapman Pssssst, to je tajna – Lorinin poni, Suton, u stvari je čarobni jednorog... Maks i njegovo štene u velikoj su nevolji. Kako im Lorin i Suton mogu pomoći? Format 130mm x 200mm. Povez broš.

moj tajni jednorog / Snežni snovi – Linda Čapman Kad se Sutonu učini da gubi svoje magične moći, Lorin postaje sigurna da nešto nije u redu... Format 130mm x 200mm. Povez broš.

moj tajni jednorog / Sutonova magija – Linda Čapman „Vau!“, uzviknula je Lorin. „Divan je!“ Lorinin poni, Suton, pretvara se u blistavog jednoroga kad ona izgovori čarobne reči. Uobražena Džejd Roberts ljubomorna je što se Lorin sprijateljila s novim ždrebetom u štali, pa je odlučila da joj zagorča život. Ipak, kad se Džejd nađe u nevolji samo će Lorin moći da joj pomogne... Format 130mm x 200mm. Povez broš.

moj tajni jednorog / Prijatelji zauvek – Linda Čapman „Nedelju dana nema magije...!“ Lorin jedva čeka da sa svojom najboljom drugaricom, Mel, ode u poni kamp. Sjajno će se zabavljati deleći kućicu, jašući ponije i praveći izlete. Čim stigne u kamp, shvatiće da ništa nije onako kako treba da bude... Format 130mm x 200mm. Povez broš.

moj tajni jednorog / Zvezda u usponu – Linda Čapman „Mislim da nam je plan uspeo!“ Grožđica, novo ždrebe u štali otkriva da nije lako biti jednorog, naročito kad je reč o letenju. Srećom, Lorin i Suton mogu da pomognu, ali kako će Grožđica da prevaziđe sopstvene strahove? Format 130mm x 200mm. Povez broš.

4

LEO COMMERCE 2013


Moj tajni jednorog

moj tajni jednorog / Putovanje po mesečini – Linda Čapman Kad se Senka razboleo od tajanstvenog virusa, čak ni Sutonova magija nije mogla da pomogne. Lorin i Suton moraju na opasno putovanje do Arkadije da donesu lek. Da li će stići na vreme? Format 130mm x 200mm. Povez broš.

moj tajni jednorog / Čuvar magije – Linda Čapman Kladim se da to ima veze s jednorozima... Lorin jedva čeka da vidi šta je u tajnoj drvenoj škrinji, ali gospođa Fontana zabranila joj je da otvara „dok ne dođe pravo vreme.“ Lorin i Suton brinu da se iza reči gospođe Fontane nešto krije... Format 130mm x 200mm. Povez broš.

moj tajni jednorog / Zvezdano nebo – Linda Čapman Lorin i Suton izabrani su da pomažu ostalim jednorozima i njihovim prijateljima kad se nađu u nevolji. Taj zadatak nije lak kao što izgleda, ali, uz pomoć magije, Lorin i Suton otkriće način da priskoče u pomoć. Format 130mm x 200mm. Povez broš.

Prijavite se za

Leo Newsletter Leo commerce na:

www.leo.rs

5


škola za jednoroge

Dobrodošli u Školu

za jednoroge – gde je svaki jednorog podjednako važan

Svi mladi jednorozi idu u školu za jednoroge da uče posebne veštine koje su im potrebne da bi postali zaštitnici čarobne zemlje Arkadije. Od časova letenja, do lečenja i pravljenja amajlija, mala Vrba i njeni drugari jednorozi jako se zabavljaju i imaju puno uzbudljivih pustolovina dok se privikavaju na školski život. Osim što otkrivaju nove stvari, takođe počinju da shvataju koliko su važni odanost, iskrenost i, iznad svega, prijateljstvo.

škola za jednoroge / Prvorazredni drugari – Linda Čapman Dobrodošli u školu za jednoroge – neka magija počne! Prvi je dan polugodišta u školi za jednoroge i mala Vrba veoma je nervozna i uzbuđena, ali ubrzo će se smestiti i upoznati nove drugare. Život u školi pun je zabave i avanture, ali jednog dana jedan stariji jednorog prevari Oluju i uvali ga u veliku nevolju. Vrba je odlučna da pomogne svom prijatelju, makar to značilo i da će se naći u opasnosti – ipak, za šta služe prijatelji? Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 450 din.

škola za jednoroge / Žurka iznenađenja – Linda Čapman Malo je ostalo do Safirinog rođendana i njeni drugari spremaju čarobnu žurku. Međutim, Troj se u zadnje vreme čudno ponaša – da li možda krije nešto od ostalih? I da li Vrba može da dokaže koliko je prijateljstvo važno i da ga natera da dođe na najbolju rođendansku proslavu ikada!? Format 130mm x 200mm, Obim 116 str. Povez broš, Cena 450 din.

6

LEO COMMERCE 2013


škola za jednoroge škola za jednoroge / Lov na blago – Linda Čapman Vrba i njeni drugari odlaze na uzbudljiv lov na blago i puno se zabavljaju pokušavajući da odgonetnu tragove – sve dok Troj sve ne pokvari tako što počne svima da komanduje. Kako Vrba može da mu pokaže da je važnije biti dobar drug nego pobediti? Format 130mm x 200mm, Obim 116 str. Povez broš, Cena 450 din.

škola za jednoroge / školska predstava – Linda Čapman Svi su uzbuđeni pred školsku predstavu i Vrba mašta da bude zvezda večeri. Ali kada se Safira takođe prijavi za audiciju za glavnu ulogu, Vrba mora da donese tešku odluku. Hoće li naći hrabrosti da pomogne svojoj najboljoj drugarici kao i da ostvari i svoje i njene snove? Format 130mm x 200mm, Obim 128 str. Povez broš, Cena 450 din.

škola za jednoroge / Izložba kućnih ljubimaca – Linda Čapman Vrba i njeni drugari uvek se zabavljaju u školi za jednoroge i sve će izgleda postati još uzbudljivije kada direktor najavi izložbu kućnih ljubimaca! Vrba jedva čeka, ali Oluja se ponaša veoma čudno. Vrba je sigurna da to ima neke veze s izložbom. U čemu li je problem? Format 130mm x 200mm, Obim 128 str. Povez broš, Cena 450 din.

Škola za jednoroge / Timaska magija – Linda Čapman Skoro je kraj polugodišta i svi vredno uče za finalne ispite – svi osim Trojanca. On ima mnogo bolji plan. Ali kada Vrba otkrije šta je naumio, sigurna je da će njen drug upasti u veliku nevolju. Da li može da pomogne Trojancu pre nego što bude prekasno. Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 450 din.

www.leo.rs

7


ne sasvim sirena

По

одни све в тм д

уре т н агије и ава

Elektra se razlikuje od ostalih sirena samo zato što ima noge umesto repa i sa svojim prijateljem delfinom Kapljicom uvek upada u nevolje u potrazi za avanturom! ne sasvim sirena / Ostrvo sirena – Linda Čapman Podvodni svet magije i avanture! Elektra se razlikuje od ostalih sirena. Ima noge umesto repa - i uvek upada u nevolje u potrazi za avanturom! Ali kada Elektra, njeni drugari sirene i njen novi prijatelj delfin Kapljica, otplivaju daleko od kuće da bi pronašli morske vile, iznenada će se naći u opasnosti. Može li Elektra sve da ih spase? Format 130mm x 200mm, Obim 90 str. Povez broš, Cena 370 din.

ne sasvim sirena / Vatra sirena –Linda Čapman Ne treba vam rep da biste mogli da prskate! Elektra je nekada bila ljudsko biće – ali sada je sirena i uvek upada u nezgode! Elektra želi da sakupi više čarobne sirenske vatre od svih u svom razredu! Ali ona i njen drugar delfin, Kapljica, moraju da zarone do samog dna tamnog i jezivog mora da bi je pronašli. Možda ima puno vatre, ali ima i opasnosti na sve strane! Format 130mm x 200mm, Obim 92 str. Povez broš, Cena 370 din.

8

LEO COMMERCE 2013


Elektra s nestrpljenjem iščekuje novogodišnju žurku sirena. Žarko želi da postane krunisana Kraljica sirena! Ali kada Elektra i njen drugar delfin, Kapljica, naprave lom od ukrasa za žurku, Elektra je u VELIKOJ nevolji. Sada nikada neće biti kraljica! Format 130mm x 200mm, Obim 92 str. Povez broš, Cena 370 din.

ne sasvim sirena / Sirenini drugari –Linda Čapman Elektra obožava da istražuje – i neće je sprečiti to što je jedina sirena koja ima noge umesto repa! Međutim, tokom školskog izleta dve starije sirene zadirkuju Elektru i njoj iznenada nije više do pustolovina s prijateljima. Da li je Elektrina zabava zauvek prestala? Format 130mm x 200mm, Obim 92 str. Povez broš, Cena 370 din.

ne sasvim sirena / Sirenino blago –Linda Čapman Elektra je veoma uzbuđena kada joj mama ispriča o skrivenom blagu u pećinama u blizini Ostrva sirena. Elektra i njeni prijatelji prave klub da vide da li mogu da ga pronađu! Počinje lov na blago! Format 130mm x 200mm, Obim 92 str. Povez broš, Cena 370 din.

ne sasvim sirena / Sirenina želja –Linda Čapman Elektra žarko želi da istraži potonulu olupinu blizu Ostrva sirena. Ali olupina je suviše opasna i Elektri brane da ide! Međutim, za jednu radoznalu sirenu kao što je Elektra, takvoj avanturi teško je odoleti... Format 130mm x 200mm, Obim 92 str. Povez broš, Cena 370 din.

ne sasvim sirena / Sirenino iznenađenje –Linda Čapman Elektra je jako uzbuđena zbog bakine rođendanske proslave. Zna tačno koji je savršeni poklon za nju – beba morskog miša! Ali strašna zmija primećena je u pećinama gde žive bebe morskih miševa. Samo bi superhrabra sirena odmah otplivala tamo! Format 130mm x 200mm, Obim 92 str. Povez broš, Cena 370 din.

Knjige iz serijala Ne sasvim sirena u pripremi: Sirenini trikovi, Sirenino spasavanje, Sirenino obećanje www.leo.rs

9

ne sasvim sirena

ne sasvim sirena / Sirenina žurka –Linda Čapman


škola klizanja

Dobro došli u čaroban svet pirueta na ledu u kojem se svi snovi ostvaruju! Da li želiš da ideš u školu za klizanje? Gde te ujutru bude vile mraza i gde su ti mali ledeni zmajevi prijatelji?

Ljudi koji žive u zemlji Leda i Zime imaju problem, a samo devojčica koja voli klizanje na ledu može da im pomogne. Pridruži se Emiliji i drugim devojčicama koje su otišle daleko u Magičnu ledenu akademiju za klizanje u kojoj su svi časovi zabavni. Pored klizanja, devojčice se zabavljaju i na slalomu, vožnji sa haskijima, sankanju i kampovanju u šumi. Nakon šest nedelja provedenih u Magičnoj ledenoj akademiju za klizanje jedna od devojčica će postati ledena princeza. Ali koja će to devojčica biti? Škola klizanja / Bele klizaljke – Želje – Linda Čapman Dobro došli u čarobni svet u kojem se svi snovi ostvaruju! U čarobni svet pirueta na ledu! Emili obožava da kliza. Nije mogla da veruje da su je stvarno primili u Čarobnu školu klizanja. Neke devojčice nisu baš prijateljski raspoložene prema novoj klizačici. Emili se našla u neugodnoj situaciji. Da li je dovoljno hrabra da prokrči sebi put do prave nagrade i osvoji divne bele klizaljke? Format 130mm x 200mm, Obim 118 str. Povez broš, Cena 370 din.

Škola klizanja / Ljubičaste klizaljke – Prijatelji –Linda Čapman Emili je oduševljena što su je primili u školu klizanja – obožava da vežba opasne pokrete i piruete. Svaka devojčica priželjkuje da osvoji prvo mesto i prelepe ljubičaste klizaljke. Problemi počinju kad treba da vežbaju u parovima. Da li će Emili uspeti da im dokaže da su prijateljstvo i zajednički rad vredniji od svake nagrade? Format 130mm x 200mm, Obim 118 str. Povez broš, Cena 370 din.

10

LEO COMMERCE 2013


Emili i njene drugarice iz škole klizanja jedva čekaju da počne novo, dvodnevno takmičenje. Devojčice moraju da ulože zajednički trud ako žele da osvoje crvene klizaljke. Da li će shvatiti da je timski rad važniji od pobede? Format 130mm x 200mm, Obim 122 str. Povez broš, Cena 370 din.

Škola klizanja / Roze klizaljke – Žurka –Linda Čapman Emili obožava da kliza uz muziku. Ove nedelje devojke treba same da osmisle koreografije i kostime. Ubrzo, Emili će se potpuno posvetiti treninzima i zaboraviće drugarice. Da li će shvatiti da su pravi prijatelji vredniji od divnih roze klizaljki? Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 370 din.

Škola klizanja / Plave klizaljke – Snovi –Linda Čapman Emili i njene drugarice jedva čekaju novi izazov u školi klizanja – štafetnu trku tročlanih ekipa. Toliko su nestrpljive da odmah počinju pripreme! Emili primećuje da je Heder tužna i želi da joj pomogne. Ta odluka ugroziće Emilinu ekipu u trci. Šta je važnije – drugarstvo ili predivne plave klizaljke? Format 130mm x 200mm, Obim 120 str. Povez broš, Cena 370 din.

Škola klizanja / Srebrne klizaljke – Iznenađenje –Linda Čapman Emili ne može da veruje da se približila poslednja nedelja u školi klizanja – želela je da traje zauvek. U poslednjem takmičenju devojčice treba da otklizaju čarobni ples-uspavanku. Emili zna da će to biti težak zadatak. Emili će dati sve od sebe jer pobednika čeka velika nagrada – mnogo veća od srebrnih klizaljki – pravo ostvarenje sna! Format 130mm x 200mm, Obim 120 str. Povez broš, Cena 370 din.

Škola klizanja / Safirne klizaljke – Zabava –Linda Čapman Izi najviše voli da kliza. Kad se našla u čarobnoj školi klizanja, shvatila je da se našla u svetu zabave! Izi je već promenila nekoliko škola. Teško joj je da upoznaje nove drugarice. Da li će se sprijateljiti s nekom devojčicom iz škole klizanja i osvojiti svetlucave, safirne klizaljke? Format 130mm x 200mm, Obim 120 str. Povez broš, Cena 370 din.

KNJIGE IZ SERIJALA Škola klizanja U PRIPREMI: Narandžaste klizaljke – Zvezda www.leo.rs

11

škola klizanja

Škola klizanja / Crvene klizaljke – Magija –Linda Čapman


alana

Zaplešite sa Alanom u čarobnim plesnim avanturama i naučite kako da postanite: zvezda sambe, zvezda uličnog plesa, zvezda balova, bolivudska zvezda, zvezda Brodveja, zvezda tanga. Pored plesnih avantura, koje ćete otplesati sa Alanom, u knjigama ćete pronaći i Alana lutkice sa plesnim kostimima a autorka Arlin Filips će vas naučiti osnovnim plesnim koracima. alana plesna zvezda – Spektakularna samba – Arlin Filips U plesnoj školi Iskorak, sprema se velika revija latino plesova. Alana nije uvežbala korake sambe, a mama je zaboravila da joj sašije plesnu haljinu... Format 130mm x 205mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 370 din.

alana plesna zvezda – Losanđeleski pokreti – Arlin Filips Alana i njena najbolja drugarica Mina vežbaju ples za školsku reviju. Međutim, njihovi drugovi iz razreda misle da je to dosadno. Šta će uraditi? Format 130mm x 205mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 370 din.

12

LEO COMMERCE 2013


alana

alana plesna zvezda – Bečki valcer – Arlin Filips Alana se sprema za takmičenje u balskoj dvorani Sreća. Ali, mama hoće da Alana čuva mlađu sestru, Abi. Povrh svega, izgubila je i svog partnera za ples... Format 130mm x 205mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 370 din.

alana plesna zvezda – Bolivudski snovi – Arlin Filips Alana želi da pomogne svojoj najboljoj drugarici Mini oko audicije za novi bolivudski šou – ali ne umeju da usavrše korake... Format 130mm x 205mm, Obim 126 str. Povez broš, Cena 370 din.

alana plesna zvezda – Senzacija na sceni – Arlin Filips Alana i njeni prijatelji uzbuđeni su što će nastupati u fantastičnom novom mjuziklu. Svi žele da budu izvanredni, ali plesne tačke veoma su teške... Format 130mm x 205mm, Obim 114 str. Povez broš, Cena 370 din.

alana plesna zvezda – Večernji tango – Arlin Filips Alana i njeni prijatelji se suočavaju sa najvećim izazovom do sad – treba da usavrše zahtevni tango pre priredbe u Gala dvorani... Format 130mm x 205mm, Obim 114 str. Povez broš, Cena 370 din.

KOmplet ALANA

Ovaj čarobni svetlucavi komplet sadrži 6 predivnih dečijih naslova proslavljene Arlin Filips, čuvena režiserka i koreografa, dobitnice Ordena britanskog carstva, poznate po svom radu na mjuziklima, video-ostvarenjima, filmovima, televizijskim emisijama i spektaklima. Njene inventivne koreografije mogu se videti u mjuziklima: Briljantin, We Will Rock You, Flešdens, Starlajt ekspres, Zvuk muzike i Čarobnjak iz Oza. Komplet šest knjiga + kutija Cena 2000 din.

www.leo.rs

13


sajmon svetski putnik

Četiri knjige za četiri strane sveta! Sajmon je običan, povučeni dečak čiji se svet menja kada otkrije Udruženje svetskih putnika i svoj neobični kompas. Uz njegovu pomoć, on kreće na putovanja u udaljene i misteriozne krajeve planete. Svet više nije samo njegov gradić i ono što vidi s prozora – sada su granice nestale i mašta je postala stvarnost. Uz malo magije, Sajmon upoznaje nove kulture, običaje, ljude i životinje, nailazi na peripetije, spasava ugrožene i sklapa nova, neprocenjiva prijateljstva. Neka Sajmonov kompas i tebe povede u neistražene predele pune avantura.

sajmon svetski putnik – Polarna pustolovina – Ajrin Torn Put oko sveta počinje od Severnog pola! Kada Sajmon dobije tajanstveni kompas, prebacuje se iz svoje sumorne svakodnevice pod bleštavo sunce ledom okovanih predela. Tamo upoznaje drugačije običaje i ljude, otkriva talente koje nije ni znao da poseduje, radost iskrenog prijateljstva kao i jedno specijalno iznenađenje. Gde li će Sajmona kompas dalje odvesti, saznajte u nastavcima ove snežne avanture. Format 130mm x 200mm, Obim 110 str. Povez broš, Cena 333 din.

14

LEO COMMERCE 2013


sajmon svetski putnik sajmon svetski putnik – Meksička misija – Ajrin Torn

Druga stanica na putu oko sveta! Nakon ledenih prostora Antarktika, čarobni kompas zavrteće se u pravcu jugozapada. Dedu posećuje neobični gost iz Meksika i Sajmon saznaje da je jedini koji može da spase njegovog unuka. Krišom od svih, naš mali junak polazi u spasilačku misiju gde ga čekaju opasnosti i žitelji meksičke tropske šume, opaki kradljivci zakopanog blaga i drevna magija majanskih vračeva. Sajmon je u trci s vremenom - svaki minut je važan. Format 130mm x 200mm, Obim 110 str. Povez broš, Cena 333 din.

sajmon svetski putnik – Okeanska olupina – Ajrin Torn

U Sajmonov grad došao je veliki akvarijum pun raznovrsnih morskih stvorenja, a u kuću do njegove doselila se devojčica iz Japana kojoj je potrebna njegova pomoć. Vreme je za novo magično putovanje. Ovoga puta kompas ga vodi na daleki istok, ka olupini duboko ispod okeanskog plavetnila i on dobija priliku da pliva s kitovima, ajkulama, hobotnicama i čudnovatim bićima koja nastanjuju zonu sumraka. Opasnosti vrebaju dok dečak uz svog novog drugara savladava neotrkivena prostranstva ispod površine mora. Ako ovde sve protekne kako treba, našem junaku predstoji još jedna destinacija – otkrijte koja, u sledećem nastavku! Format 130mm x 200mm. Povez broš.

www.leo.rs

15


zvezdani prah

J

rujem u z e vezd av

ani prah!

Lusi je samo normalna devetogodišnja devojčica, ili bar tako misli. Zajedno sa svojim najboljim prijateljima mora da nauči kako da koristi svoju magiju. Kada sazna da je ona duh zvezdanog praha njen život postaje sve uzbudljiviji! ZVEZDANI PRAH / Magija pod sjajem mesečine – Linda Čapman Devetogodišnja Lusi oduševljena je što se Alegra Grinvud doselila u komšiluk, i dve devojčice vrlo brzo postaju prijateljice. Ali, nakon što joj je Alegra rekla da je ’vila zvezdanog praha’, Lusi otkriva čitav svet magije koji prevazilazi njenu maštu... Format 130mm x 200mm, Obim 148 str. Povez broš, Cena 460 din.

ZVEZDANI PRAH / Veruj u magiju – Linda Čapman Lusi je čarobna ’vila zvezdanog praha’. Noću, ona leti u šumu gde se sastaje sa svojim drugaricama vilama. Došlo je i vreme da mlade vile uvežbavaju primenu posebnih moći koje poseduju, tako da će ovo leto postati još čarobnije za Lusi... Format 130mm x 200mm, Obim 148 str. Povez broš, Cena 460 din.

16

LEO COMMERCE 2013


Lusi i njene drugarice vile zvezdanog praha svake večeri vežbaju primenu magijskih moći koje imaju. Ali, kada se četiri devojčice budu posvađale, zaboraviće na to da je magija zvezdanog praha najsnažnija kada su udružene. A ovog leta će im magija koju poseduju biti potrebnija više nego ikada... Format 130mm x 200mm, Obim 148 str. Povez broš, Cena 460 din.

ZVEZDANI PRAH / Ukradena magija – Linda Čapman Lusina magija zvezdanog praha postaje snažnija iz dana u dan, i uveče, kada se nađe sa svojim drugaricama vilama zvezdanog praha, rado pokazuje šta sve može da uradi! Međutim, čak ni moći koje poseduje ne mogu da pripreme Lusi za opasnost sa kojom će morati da se suoči. Da bi se spasila, biće joj potrebna magija snažnija od magije zvezdanog praha... Format 130mm x 200mm, Obim 148 str. Povez broš, Cena 460 din.

ZVEZDANI PRAH / Senke magije – Linda Čapman Moći zvezdanog praha koje Lusi poseduje postaju sve snažnije! Njene drugarice vile zvezdanog praha obožavaju da gledaju šta sve ona može da uradi. Međutim, na odmoru na koji je otišla sa najboljom drugaricom Alegrom, neke stvari nisu baš onakve kakvim se čine. Lusi će morati da bude oprezna. Njene drugarice nisu jedine vile zvezdanog praha koje znaju za njene moći... Format 130mm x 200mm, Obim 148 str. Povez broš, Cena 460 din.

KNJIGE IZ SERIJALA Zvezdani prah U PRIPREMI: Magične tajne Magija ponoći Lusin magični dnevnik

www.leo.rs

17

zvezdani prah

ZVEZDANI PRAH / Magija je u vazduhu – Linda Čapman


Čarli

PONOĆ ZA ČARLIJA BOUNA – Dženi Nimo Prva od osam knjiga o dečaku Čarliju koji otkriva da može da čuje glasove ljudi sa fotografija. On potom odlazi u Blurovu akademiju – školu za decu poput njega – i tu otkriva da potiče od Crvenog kralja, čarobnjaka iz daleke prošlosti. Format 130mm x 200mm, Obim 334 str. Povez broš, Cena 600 din.

ČARLI BOUN I VREMENSKI TVISTER – Dženi Nimo Avantura Čarlija Bouna se nastavlja. Na tavanu Blurove akademije se krije posetilac iz prošlosti. Dok njegove tetke vrebaju kao sokoli, dok se porodica Blur trudi da mu što više zagorča život i između svojih putovanja kroz slike, Čarli pokušava da pomogne izgubljenom dečaku ali i da pronađe nekoga za kim odavno čezne. Format 130mm x 200mm, Obim 337 str. Povez broš, Cena 650 din.

ČARLI BOUN I PLAVA BOA – Dženi Nimo Treći nastavak serijala o Čarliju Bounu donosi nova čudesna stvorenja i nove dogodovštine za Čarlija. Bendžamin je otišao u Hong Kong, ujka Paton je nestao i Čarli je ostao sam protiv svojih zlih tetaka. Uz pomoć svojih drugova i njihovih neobičnih talenata on pokušava da sredi haos koji stalno izbija oko njega. Nevidljivi dečak, veštica Jolanda i odbegli čarobnjak su prvi na listi prioriteta. Format 130mm x 200mm, Obim 340 str. Povez broš, Cena 650 din.

ČARLI BOUN I ZAMAK OGLEDALA – Dženi Nimo Ako ste mislili da je boa bila jeziva, šta biste tek rekli za sablasnog belog konja koji divlje juri oko Blurove akademije? U četvrtoj knjizi o Čarliju Bounu uzbuđenja dostižu vrhunac. Bilija će konačno usvojiti, ali ne onakvi roditelji kakve je on oduvek želeo, Olivija otkriva svoju moćnu obdarenost a Čarli odlazi u Zamak ogledala gde će se suočiti sa svojom najvećom željom, i shvatiti da stvari nisu uvek onakve kao što izgledaju. Format 130mm x 200mm, Obim 342 str. Povez broš, Cena 650 din.

ČARLI BOUN I SKRIVENI KRALJ – Dženi Nimo Misterija se razotkriva i Čarli, uz pomoć prijatelja, rođaka i magije kreće u konačnu borbu protiv mračnih sila i prevara. Čarli će upoznati novu obdarenu decu, u Blurovoj akademiji će se održati veliki bal, senka sa kraljevog portreta će krenuti u akciju i Čarli će doznati znamenitu čaroliju koja će promeniti mnoge živote. Nikada prepreke nisu bile teže, nikada zadaci nisu bili opasniji, nikada nije imao toliko neprijatelja... Format 130mm x 200mm, Obim 342 str. Povez broš, Cena 650 din.

18

LEO COMMERCE 2013


Čitajući šestu knjigu o Čarliju Bounu, dečaku koji ima magičan talenat da putuje kroz slike, upoznaćeš čudnog novog učenika od kog će te hvatati jeza, nerviraće te baka Boun i njene zle sestre, grickaćeš nokte od napetosti dok glavni junak stalno upada u nove avanture. Ovog puta je opasnost veća nego ikada. Šta to novo Čarli mora da otkrije da bi konačno mogao da živi spokojno? Format 130mm x 200mm, Obim 342 str. Povez broš, Cena 650 din.

ČARLI BOUN I SENKA BEDLOKA – Dženi Nimo Čarlijev predak, džin Otus, u velikoj je nevolji – zarobio ga je zli grof Harken u Bedloku gde ga čuva armija trolova. Čarli ulazi u sliku Bedloka da ga spasi. Za to vreme, u školi vlada strašna borba između dva obdarena đaka. Samo jedan će uzmaći... Format 130mm x 200mm, Obim 400 str. Cena 750 din.

ČARLI BOUN I CRVENI VITEZ – Dženi Nimo Zla porodica Blur oko sebe ponovo okuplja saveznike, ovoga puta sa još većim magijskim moćima. Njihove siledžije preuzimaju grad i rasteruju ljude iz njega. Čarli je rešen da ih zaustavi. Ali pošto je Kafe za kućne ljubimce zatvoren, Bili zarobljen u Bedloku, a jedan drugi prijatelj u dosluhu s Blurovima, čini se da je Čarlijeva jedina nada misteriozni Crveni vitez... Format 130mm x 200mm, Obim 370 str. Cena 750 din.

KOMPLET ČARLI BOUN I-IV Komplet prve četiri knjige iz serijala o neverovatnom dečaku Čarliju Bounu koji ima magične moći. Ponoć za Čarlija Bouna, Čarli Boun i vremenski tvister, Čarli Boun i plava boa i Čarli Boun i zamak ogledala. Komplet četiri knjige + kutija Cena 2400 din.

KOMPLET ČARLI V-VIII Komplet poslednje četiri knjige iz serijala o neverovatnom dečaku Čarliju Bounu koji ima magične moći. Čarli Boun i skriveni kralj, Čarli Boun i vuk iz divljine, Čarli Boun i senka Bedloka i Čarli Boun i crveni vitez. Komplet četiri knjige + kutija Cena 2700 din.

www.leo.rs

19

čarli

ČARLI BOUN I VUK IZ DIVLJINE – Dženi Nimo


ČARLI

HRONIKE CRVENOG KRALJA / TAJNO KRALJEVSTVO H kknjiga I – Dženi Nimo PPriča o Crvenom kralju, slavnom pretku Čarlija Bouna. Otkrijte moć crvenog plašta i pođite u pustolovinu s prognanim kraljem Timokenom, njegovom sestrom magičnog dodira, ZZobejdom, pričljivom kamilom i drugim neobičnim prijateljima koje će oni sresti na svom ddugogodišnjem putovanju u potrazi za novim domom. Pod stalnom pretnjom vojske zzelenih, ljigavih stvorenja ova družina neustrašivo ze ide id d ka svom cilju. Format FFo o 135mm x 205mm, Obim 228 str. Povez broš, Cena 550 din.

H HRONIKE CRVENOG KRALJA / KAMENJE REJVENGLASA kknjiga II – Dženi Nimo T Timoken, dečak – čarobnjak, pobegao je iz svog doma u Tajnom kraljevstvu i otputovao u Britaniju. Ali nove opasnosti vrebaju ispod drveća, i novi neprijatelji žele njegov čarobni mesečev plašt. Zajedno sa svojom vernom kamilom Gabarom i strogim čarobnjakom m EErijem, Timoken mora da pronađe mesto koje mu je sudbina odredila da na njemu izgradi vveliki zamak. Ali vladari Britanije nisu spremni da dele svoje kraljevstvo. Ako Timoken želi dda tu osnuje svoj dom, moraće za to da se bori... Format 135mm x 205mm, Obim 244 str. Povez broš, Cena 650 din. Fo

VILINA SONATA - Obmana vilinske kraljice – Megi Stifvater Delimično pustolovna, delimično izmaštana ljubavna priča koja potpuno zaokuplja pažnju čitaoca, Vilina sonata će oduševiti gotovo sve kategorije čitalaca veštim preplitanjem magije i svakodnevnog života. Format 135mm x 205mm, Obim 324 str. Povez broš, Cena 700 din.

VILINA BALADA - Okupljanje vila – Megi Stifvater U ovom hipnotišućem nastavku Viline sonate, gotovo natprirodna muzička nadarenost Džejmsa Morgana privukla je Nualu, vilinsku muzu, kradljivicu duša, koja se hrani kreativnim energijama izuzetnih ljudskih bića sve dok ne umru... Format 135mm x 205mm, Obim 354 str. Povez broš, Cena 750 din.

20

LEO COMMERCE 2013


Dizina mama je otišla dok je ona bila još mala. Ali svake godine, na njen rođendan, nešto stigne poštom – poklon ili čestitka ispisana maminim kitnjastim rukopisom. Dizi je sve to sačuvala. Ove godine je drugačije. Ništa neće stići poštom, ali će se zato na Dizinom pragu naći nešto začuđujuće. Nešto što će je odneti – i ceo Dizin svet pretvoriti u vrtuljak. Format 130mm x 200mm, Obim 204 str. Povez broš, Cena 460 din.

INDIGO PLAVA – Keti Kesidi Indina mama voli plavu boju – to je boja svih njenih omiljenih stvari. Kada mama objavi da se sele – samo Indi, mama i mala Misti – Indi ne shvata. Čemu žurba? Kuda idu? Hoće li njena najbolja prijateljica Džo i dalje biti uz nju? Tek stari stan pun memle, džangrizava gazdarica, nedostatak grejanja i samo keks za jelo otvaraju Indi oči i ona počinje da shvata da njena mama nije pobegla bez razloga... Format 130mm x 200mm, Obim 179 str. Povez broš, Cena 460 din.

NAPLAVLJENO DRVO – Keti Kesidi Hana i Džoi su oduvek najbolje prijateljice – samo njih dve. Ali kada se pojavi Džoin novi, usvojeni brat, Pol, sve se menja. Prvo se Džoi zaljubi u Haninog brata Kita. Onda Pol zakomplikuje stvari nekim mačićima, čokoladicom i ružičastim biciklom na pruge. Hanin svet se okreće naglavačke. Može li se spasti prijateljstvo koje je počelo da tone? Možete li spasti prijatelja u nevolji ako on ne želi da bude spasen? Format 130mm x 200mm, Obim 198 str. Povez broš, Cena 460 din.

SKARLET – Keti Kesidi Skarlet je magnet za nevolje! Nije ona kriva što u školi uvek privlači POGREŠNU vrstu pažnje, ali to niko izgleda ne shvata. Mami je na kraju prekipelo.Poslavši je da živi sa tatom, uputila joj je jasnu poruku: nauči da se pristojno ponašaš ili ti ovo sleduje! Može li Skarlet da se popravi ili će umreti od dosade? Možda će predivni i tajanstveni lokalni dečko Kian da joj pruži neke od odgovora... Format 130mm x 200mm, Obim 228 str. Povez broš, Cena 500 din.

SRCE OD SLADOLEDA – Keti Kesidi Džud ima luckastu, uvrnutu i bizarnu porodicu. Mama joj neprekidno pravi probleme, a tata umišlja da je Elvis! Ona ne želi ništa drugo do da vodi spokojan život – ali to nije nimalo lako kada se suoči sa prekršenim obećanjima. Na prvi pogled, Džud ništa ne ide od ruke, sve dok ne shvati da bi jedan nespretni čupavko iz škole mogao da postane njen vitez na svetlucavim rolerima. Format 130mm x 200mm, Obim 226 str. Povez broš, Cena 470 din.

MEDENA – Keti Kesidi Prošli su dani kada je Džindžer bila autsajderka bez prave prijateljice. Višak kilograma i kikice zamenila je šminkom i figarom i nijednom se nije osvrnula za prošlošću... sve do sada. Džindžer i Šenon su najbolje prijateljice, ali sve će se to promeniti kada se združe s usamljenom Emili. Ne može da im pomogne čak ni dečko koji svira saksofon i nosi šešir uskog oboda, jer je i on deo problema... Format 130mm x 200mm, Obim 226 str. Povez broš, Cena 460 din.

www.leo.rs

21

keti kesidi

DIZI – Keti Kesidi


keti kesidi

SREĆNA ZVEZDA – Keti Kesidi Miš se svojski trudi da se NE UVALI u neku nevolju. Maca se svojski trudi da se UVALI u neku nevolju. Oboma im je prilično teško i zato oboje zahvaljuju svojim srećnim zvezdama kada se slučajno sretnu. Kada su zajedno, dešavaju im se čudne i divne stvari... ali koliko dugo to može da potraje? Format 130mm x 200mm, Obim 234 str. Povez broš, Cena 500 din.

ANĐEOSKA TORTA – Keti Kesidi Anja je nekada sanjala o tome da se preseli u Englesku i počne novi život. Ali dok sedi u školi u kojoj je niko ne razume, ona mašta o letnjem nebu u Poljskoj i mestu kome je nekada pripadala. A onda Anja upoznaje problematičnog dečaka Dena. On nije nikakav anđeo, ali je ona sigurna da u njemu postoji i lepša strana. Format 130mm x 200mm, Obim 206 str. Povez broš, Cena 460 din.

ZASIJAJ, DEJZI STAR – Keti Kesidi Ja sam Dejzi Star i mogu vam reći da sam u velikoj nevolji. U jednoj od onih nevolja zbog kojih imate košmare i zbog kojih vam se ceo život okrene naopačke... Da li ste ikada izrekli malu bezopasnu laž koja se izmetnula u veliku? Verujte mi, to može da postane dosta zapetljano... Zagrljaji, sreća i krofne sa glazurom od šećera... Format 130mm x 200mm, Obim 212 str. Povez broš, Cena 460 din.

LJUBAV, MIR I ČOKOLADA – Keti Kesidi Posvećeno prijateljstvu, čokoladi i zaljubljivanju u istog dečka. U pitanju je knjiga koja veliča prijateljstvo, a to je nešto za šta bi svi trebalo da nađemo vremena. Prijatelji su sjajni, zar ne? Ne daju nam da pokleknemo kada postane gusto i uvek su tu da se sa nama nasmeju, podele tajnu ili san. Format 130mm x 200mm, Obim 112 str. Povez broš, Cena 450 din.

POZIRAJ DEJZI STAR – Keti Kesidi Dejzi je konačno shvatila da će zasijati ako postane manekenka! Da li će tatina najnovija ludorija uspeti da joj pokvari nastup koji treba da je proslavi? Može li Dejzi da spase članove porodice kojima preti mogućnost da završe na udaljenom ostrvu... Format 130mm x 200mm, Obim 194 str. Povez broš, Cena 470 din.

DEJZI STAR I RUŽIČASTA GITARA – Keti Kesidi Dejzi se sprema da sve redom zadivi novom ružičistom gitarom – možda joj čak pođe za rukom da pronađe svoj potencijal da postane zvezda! Ali njenom tati je pala na pamet još jedna suluda ideja, da srećan porodični život zameni za mužu afričkih koza. Bljak! Dejzi će morati da smisli neki pametan plan... Format 130mm x 200mm, Obim 183 str. Povez broš, Cena 460 din.

22

LEO COMMERCE 2013


Život Čeri Kostelo našao se na velikoj prekretnici. S tatom se seli u Somerset, gde je čeka nova mama i bulumenta polusestara koje još nije upoznala. Prvoga dana u novom gradu Čeri upoznaje Šeja Flečera. Tako preplanuo i sa tim očima boje žada, on je tip mladića koji je veoma opasan po devojačko zdravlje... Format 130mm x 200mm, Obim 260 str. Povez broš, Cena 600 din.

ČOKOLADNO NEBO: Bombonjera za devojčice – Keti Kesidi SKAJ i SAMER TENBERI su identične bliznakinje. Njih dve sve rade zajedno, ali u poslednje vreme Skaj se oseća kao da je u senci svoje sestre... to je priča njenog života. A kada njen prijatelj Alfi prizna da nije zaljubljen u nju, već u Samer, to je zaboli... Format 130mm x 200mm, Obim 260 str. Povez broš, Cena 600 din.

Samerin san – BOMBONJERA ZA DEVOJČICE – Keti Kesidi Samer je oduvek želela da pleše, i kada se pojavi slobodno mesto u baletskoj školi ona ga strašno želi. Počinje školski raspust, ali za razliku od sestara, Samer nema vremena za lenčarenje i zabave na sunčanim plažama. Audicija postaje njena opsesija, i stvari počinju da izmiču kontroli... Samer se trudi da postigne savršenstvo, ali što više pokušava to postaje sve izgubljenija. Hoće li shvatiti - uz pomoć dečaka koji želi da joj bude nešto više od prijatelja – da postoje razni snovi? Format 130mm x 200mm, Obim 256 str. Povez broš, Cena 600 din.

DEJZI STAR - O LA LA! – Keti Kesidi Četvrta knjiga u fantastičnoj novoj seriji čija je zvezda Dejzi. Dejzi traži način da zasija. Da li bi ekskurzija u Francusku mogla da joj pomogne da pronađe svoj skriveni talenat? Barem će joj to biti bekstvo od blama zbog tatinog najnovijeg otkačenog posla – prerušavanja u džinovsku vevericu! Format 130mm x 200mm. Povez broš.

Komplet knjiga 1-6 + kutija magičnog serijala za tinejdžere: Dizi, Indigo plava, Naplavljeno drvo, Skarlet, Srce od sladoleda, Medena Komplet šest knjiga + kutija Cena 2600 din.

Komplet knjiga 7-12 + kutija magičnog serijala za tinejdžere: Srećna zvezda, Anđeoska torta, Zasijaj Dejzi Star, Ljubav, mir i čokolada, Slatkica, Dejzi star i ružičasta gitara Komplet šest knjiga + kutija Cena 2750 din.

www.leo.rs

23

keti kesidi

SLATKICA – BOMBONJERA ZA DEVOJČICE – Keti Kesidi


utočište za bajke

UTOČIŠTE ZA BAJKE / Utočište za bajke I – Brendon Mal Tražimo novog čuvara!!! Mora da bude odgovoran, prilagodljiv, i voljan da obavlja hitne zubarske operacije na maglovitom džinu. Neophodan otporan stomak. Da je prošao obuku. Obezbeđen deluks smeštaj. Penzija obezbeđena, pod uslovom da se ne udavite, da vas ne prožderu ili pretvore u kamen. Poznavanje gnomskih jezika je plus. Format 130mm x 200mm, Obim 370 str. Povez broš, Cena 740 din.

USPON ZVEZDE VEČERNJAČE / Utočište za bajke II – Brendon Mal Na kraju školske godine Kendra i njen brat Set brže bolje su se ponovo zaputili u Utočište za bajke, sklonište za mitska i magična stvorenja. Deda Sorenson poziva trojicu specijalista - gospodara napitaka, sakupljača magičnh relikvija i hvatača mitskih stvorenja - da mu pomognu da zaštiti imanje od Društva Večernja zvezda, drevne organizacije odlučne da ukrade skriveni artefakt velike moći. Vreme ističe. Format 130mm x 200mm, Obim 408 str. Povez broš, Cena 800 din.

IZMEĐU SVETLOSTI I TAME / Utočište za bajke III – Brendon Mal Neko ili nešto pustio je kugu koja pretvara bića svetlosti u bića tame. Set uspeva rano da otkrije dotični problem, ali dok se zaraza širi, postaje jasno da rezervat neće moći još dugo da izdrži. Sorensonovima je hitno potrebna pomoć, i oni se pitaju gde bi mogli da je potraže. Svinga je uvek davala mudre savete - ali da nije ona izdajica? Format 130mm x 200mm, Obim 446 str. Povez broš, Cena 830 din.

Tajne svetiliŠta zmajeva / Utočište za bajke IV – Brendon Mal Pronađena su dva skrivena artefakta. Novi rezervati suočeni su sa uništenjem dok Društvo Večernja zvezda neumorno traga za novim talismanima. U očajničkom nastojanju da ih zaustavi, Kendra u Patonovom Dnevniku tajni otkriva mesto gde se nalazi ključ grobnice u kojoj se nalazi jedan od artefakata. Ako žele da se domognu ključa, Vitezovi Zore moraju da uđu u smrtonosnu zamku. Format 130mm x 200mm, Obim 494 str. Povez broš, Cena 900 din.

KLJUČEVI tamnice ZA DEMONE / Utočište za bajke V – Brendon Mal Posle mnogo vekova zavera Svinga - vođa Društva Večernja Zvezda - kreće u potragu za poslednjim artefaktom koji mu je potreban da otvori veliki zatvor sa demonima. Zzyxx, Kendra, Set i Vitezovi Zore jure od jednog do drugog egzotičnog rezervata na zemlji pokušavajući da presretnu poslednji artefakt. Ulozi nikada nisu bili viši. Format 130mm x 200mm, Obim 558 str. Povez broš, Cena 1000 din.

24

LEO COMMERCE 2013


lori

Onostrani – Svet bez junaka – Brendon Mal Time što se pročitali ove reči, obavezni ste da otkrijete ključnu reč. Požurite. Zbog saznanja do kojeg ste došli, određeni ste za smaknuće po hitnom postupku. Reč počinje na A. Format 130mm x 200mm, Obim 448 str. Povez broš, Cena 1000 din.

PLAVA JE ZA KOŠMARE – Znam tvoju tajnu – Lori Feria Stolarc Stejsi Braun ima mnogo tajni – zaljubljena je u dečka svoje najbolje drugarice Dree, baca čini sanja košmare koji se ostvaruju. Sada sanja o Drei i poremećenom progonitelju. Da bi spasila Dreu, Stejsi će biti potrebna sva magija i hrabrost koju poseduje. I svačije tajne će morati da se razotkriju. Format 130mm x 200mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 650 din.

BELA JE ZA MAGIJU – Gledam te – Lori Feria Stolarc Ponovo je počelo. Stejsi Braun ima košmare – jezive snove progonjene duhovima ljudi koji su brutalno ubijeni. Sada je njena završna godina u internatu, i trebalo bi da se skoncentriše na časove i prijemni za fakultet – a da ne pominjem nizbrdicu kojom je njen ljubavni život u poslednje vreme krenuo. Format 130mm x 200mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 650 din.

CRVENA JE ZA SEĆANJE – Znam da si sama – Lori Feria Stolarc Ništa nije isto za osamnaestogodišnju Stejsi odkad je njen dečko Džejkob poginuo. Mesecima je boravila u kući na plaži koju su delili pre Džejkobove strašne nesreće, ne želeći da se okane nade da je negde, nekako, Džejkob još uvek živ. Format 130mm x 200mm, Obim 296 str. Povez broš, Cena 650 din.

SREBRNA JE ZA TAJNE – Platićeš mi – Lori Feria Stolarc Posle dve godine košmara, nadmudrivanja progonitelja, i spasavanja života, Stejsine uspomene na internat nisu baš tako ružičaste. Stejsi, njen dečko Džejkob, i njihov krug prijatelja iščekuju raspust pre nego što krenu na fakultet: šest dobrih prijatelja, kuća na plaži, i bez roditelja. Format 130mm x 200mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 650 din.

Lori Ferija Stolarc

Komplet četiri knjige: Plava je za košmare, Bela je za magiju, Crvena je za sećanje i Srebrna je za tajne. Za sve ljubitelje fenomenalne Lori Ferije Stolarc koji žele da ulepšaju svoju kućnu biblioteku. Komplet četiri knjige + kutija Cena 2400 din.

www.leo.rs

25


Čarolija

knjiga ZA ČAROBNJAKE – Vodič kroz tajne čarobnjačkog zanata – Kornelije Rumstakl 22 lekcije iz čarobnjaštva, plus šansa da postaneš član čarobnjačkog esnafa. Nikada se ranije nije pojavila nijedna knjiga slična ovoj! Prava čarobnjakova avantura za tebe! Ako dobro savladaš lekcije, možda će ti ponuditi članstvo u prestižnom esnafu čarobnjaka. Ovo nije mašta! Ovo je, konačno, prava stvar! Časove magije drži pravi pravcati čarobnjak, vešt u svim čarobnjačkim naukama. Format 135mm x 200mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 700 din.

KĆI ŠUMSKOG VILENJAKA – Trilogija o renesansnim vašarima – Džilijen Samers Nakon majčine smrti, petnaestogodišnja Kili Hartvud je prinuđena da napusti Kaliforniju, kako bi živela sa ocem, koji nomadski živi na Renesansnom festivalu u Koloradu. Kada Kili stekne sposobnost da vidi vilenjake i počne da komunicira sa drvećem, onda za nju biva sasvim jasno da joj otac duguje objašnjenje. Format 130mm x 200mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 600 din.

NA FESTIVALU VAJLDVUD – Džilijen Samers Nakon što je suzbila zlu spletku jedne pokvarene vile, Kili Hartvud je spremna za zabavu na predstojećem Renesansnom vašaru. Dok se vile pojavljuju na najčudnijim mogućim mestima, Kilini planovi da se dobro zabavi su uništeni. Za sada, život vile nije baš tako čaroban kao što se nadala. A onda se pojavljuje jednorog. Format 130mm x 200mm, Obim 350 str. Povez broš, Cena 650 din.

TAJNA ŠUME UŽASA – Džilijen Samers U trećem delu popularne trilogije Renesansni festivali, koja je dobila i brojne pohvale kritike, šesnaestogodišnja Kili Hartvud nevoljno se pridružuje svom ocu u Šumi Užasa. Iako je njena veza sa Šonom obećavala, sada se prekinula, „pravi“ prijatelji su otišli, a njen tata je isuviše okupiran obavezama koje ima kao gospodar šume... Format 130mm x 200mm, Obim 240 str. Povez broš, Cena 600 din.

SENKE REDVUDA – Trilogija Izdanci senke – Džilijen Samers Popularna i hvaljena saga o učesnicima renesansnih festivala dobija nastavak – novu, trilogiju Izdanci Senke, koja prati dogodovštine Kili Hartvud. Leto je stiglo i Kili želi da zaboravi da je poluvilenjakinja i da se pridruži svojoj drugarici Lori u šopingu u Los Anđelesu. Umesto toga, sa svojim mačorom Neom i bakom uputila se u Redvud, da pomogne u potrazi za nestalim zaštitnikom te šume... Format 135mm x 205mm, Obim 298 str. Povez broš, Cena 650 din.

FESTIVAL KVIKSILVER – Trilogija Izdanci senke II deo – Džilijen Samers Kili Hartvud veruje da je njena uloga u Kanadi da pronađe rešenje za sukob između v­ i­le­njaka i vila. Međutim, tokom boravka na zasenjujućem vilinskom Visokom dvoru – koji vrvi od čarolija i smicalica – vrlo brzo će shvatiti suprotno. Neuravnotežena magija stvorila je pukotinu koja može da dovede do uništenja sveta... Format 135mm x 205mm, Obim 308 str. Povez broš, Cena 650 din.

26

LEO COMMERCE 2013


posvećen je svima onima koji su voleli, koji vole ili će voleti... LJUBAVNI CITATI U ovoj prelepoj zbirci najlepših ljubavnih citata sigurno ćete pročitati neku misao koja će vam se posebno dopasti... Cena 550 din

LJUBAVNA PISMA Pisma lorda Bajrona, Balzaka, E. A. Poa, Viktora Igoa, Tolstoja, Turgenjeva, Čehova, Vuka Karadžića, Gustava Malera, Henrija Milera, Majakovskog, Alberta Ajnštajna, upućena intimnim prijateljicama, suprugama ili ljubavnicama... Cena 600 din

LJUBAVNE PORUKE U ovoj zanimljivoj zbirci ljubavnih poruka sigurno ćete pročitati neku koja će vam se posebno dopasti i kojom ćete nekoga obradovati... Cena 600 din

FENG ŠUI ZA LJUBAV Stranice koje se nalaze u ovoj knjizi usredsrediće se na pružanje saveta za privlačenje brojnih različitih vrsta veza – porodičnih, prijateljskih, romantičnih i strastvenih. Cena 600 din

Pririedila Slađana Perišić Format 220mm x 220mm, Povez broš, Obim 160 str www.leo.rs

27

knjige u obliku srca

Serijal knjiga u obliku srca


1984 – Džordž Orvel Roman govori o životu naizgled beznačajnog pojedinca Vinstona Smita koji u jednom ministarstvu totalitarne države Okeanije radi na lažiranju istorijskih činjenica. Smit postaje nezadovoljan svojim ništavnim životom, te vremenom postaje protivnik takvog sistema i na kraju bude uhapšen, mučen i prevaspitan. Roman opisuje ekstremno totalitarno društvo i pojedinca u životu nadziranom 24 časa svakodnevno. Format 120mm x 205mm, Obim 316 str. Povez broš, Cena 600 din.

ŽIVOTINJSKA FARMA – Džordž Orvel Na početku romana Stari Major svojim prijateljima s farme govori o velikoj pobuni i o tome kako će postojati svet bez ljudi. Životinje ga poslušaju i jedne noći napadnu Jonesa i preotmu farmu. Na vlast su došli Napoleon i Snoubol. Uvode reforme za bolji život i donose sedam zapovesti. Život je životinjama bio lep i ugodan. No ljudi su došli i počeli da se bore protiv životinja i izgubili. Nakon nekoliko dana Snoubol je proteran s farme i Napoleon je preuzeo vlast. Format 120mm x 205mm, Obim 144 str. Povez broš, Cena 400 din.

MI – Jevgenij Ivanovič Zamjatin Zamjatinova knjiga „MI“, koja opisuje hipotetično društvo budućnosti, u kojem je birokratski totalitarizam potpuno obezvredio individualne ljudske sudbine, klasično je delo savremene naučne fantastike. Format 120mm x 205mm, Obim 270 str. Povez broš, Cena 600 din.

VRLI NOVI SVET – Oldos Haksli Oldos Haksli je skeptični intelektualac, pronicljivog duha, pisac romana ideja i utopija. Obilje finih zapažanja, paradoksa i duhovitih izlaganja, a zapostavljanje fabule i likova, daju njegovim romanima i pričama esejistički karakter. Roman Vrli novi svet objavio je 1932. godine i po mnogima, to je njegovo najbolje delo. Format 120mm x 205mm, Obim 240 str. Povez broš, Cena 550 din.

NOĆNE PRIČE - izbor svetske fantastike – Grupa autora Priče iz ove knjige su dokaz da vas može proći jeza i dok sedite pored kamina! Jezovitost njihova je ono što će vašu pažnju držati dugo još pošto sklopite korice. Ova knjiga vam niukoliko neće pokvariti san, pogotovo ako je budete čitali u društvu. Format 120mm x 205mm, Obim 272 str. Povez broš, Cena 560 din.

MALA KNJIGA VELIKIH LJUBAVI – Priredio: Danilo Jokanović Koliko god da je svaka priča svet za sebe, snaga ljubavi ih veže i objedinjuje, a mi smo se potrudili da ih, vođeni tom vezom i osećanjem za lepo, smestimo među korice ove knjige. Ovakvi izbori podrazumevaju priče koje bi vam se svidele i onda kada bi iznad njih stajalo ime nekog drugog pisca - čak i nepoznatog. Format 120mm x 205mm, Obim 248 str. Povez tvrdokoričen, Cena 580 din.

28

LEO COMMERCE 2013


MALI REČNIK TRADICIONALNIH SIMBOLA – Grupa autora Bogato ilustrovana knjiga koja, na jednom mestu, po vrlo pristupačnoj ceni, daje presek značenja tadicionalnih simbola u najznačajnijim kulturama, mitologijama i religijama sveta. “Simbol je slika koja je u stanju da najbliže označi nejasno naslućenu prirodu Duha” (Karl Gustav Jung) Format 120mm x 205mm, Obim 176 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

MALA KNJIGA VELIKIH MISLI – priredila: Svetlana Stamenić Velike misli ne stare, premda se ponekad zaboravljaju; i da ne bismo uzaman trošili napore u iznalaženju novih definicija, neophodno je da, strpljivo i bez predrasuda, zaplovimo velikim okeanom ideja s kojima su se naši preci vekovima nosili. Knjige poput ove, koju čitalac ovog časa ima u rukama, dragocen su kompas na tom bezmernom moru, prepunom bogatih i plodnih ostrvaca. Format 120mm x 205mm, Obim 146 str. Povez tvrdokoričen, Cena 500 din.

LJUBAV JE KAO... antologija svetske i srpske ljubavne poezije – Grupa autora Ljubavna lirika je najpotpuniji izraz poetskog senzibiliteta; ona izrasta i uvire u samo vrelo života, vezuje se za suštinsku čovekovu potrebu za ljubavlju. Ljubav je univerzalna kao i sam život i misao ljudska, njeni su tokovi beskonačni, ona prati sve ljudske akcije i stalno postoji u jezgru svih moralnih i filozofskih dilema. Format 120mm x 205mm, Obim 260 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

ASTROLOŠKI TUMAČ – G. L. Dammar Na jednom mestu spojena esencija hiljadugodišnjeg iskustva generacija vrhunskih astrologa i rezultati najnovijih istraživanja u ovoj oblasti, izvršenih nakon otkrića ranije nepoznatih planeta. Veoma pregledan, pisan jasno i popularno, Astrološki tumač predstavlja temelje astrologije i pomoći će Vam da brzo i efikasno protumačite svoj ili tuđi horoskop. Format 125mm x 205mm, Obim 156 str. Povez broš, Cena 400 din.

PRODAVNICA TAJNI – Dino Bucati Zbirku priovedaka Prodavnica tajni Bucati je sam priredio dve godine pred smrt, u nadi, kako je rekao, da će ljude upoznati sa najboljim što je napisao. Ovo je, dakle, egzemplarni katalog Bucatijevih priča koje pokazuju do kakvog je savršenstva kao autor dospeo. Format 120mm x 205mm, Obim 202 str. Povez broš, Cena 500 din.

ŽIVOTI SLAVNIH SLIKARA, VAJARA I ARHITEKATA – Đorđo Vazari Mada je radio na mnogim građevinama, i naslikao veliki broj fresaka i slika po rimskim i firentinskim crkvama i palatama, najveći trag Vazari je ostavio upravo na polju istorije umetnosti Njegove biografije velikih italijanskih umetnika XIII i XIV veka, glavni su izvor za proučavanje italijanske umetnosti u doba renesanse. Format 120mm x 205mm, Obim 368 str. Povez trdokoričen, Cena 1250 din.

www.leo.rs

29


uspešan roditelj

Bebin kuvar zdrave hrane – NOVO IZDANJE – Slađana Perišić Neki od ovih recepata su pravi specijaliteti! Ishrana bebe u prvoj godini ima jači uticaj na njeno zdravlje od bilo kog drugog perioda u životu. Ovaj podatak dovoljno govori o tome koliko je bitno da se što ranije počne sa zdravo izbalansiranom ishranom. Uz ovaj kuvar, uživaćete sa svojim detetom u puno zajedničkih i zdravih obroka. Format 160mm x 160mm, Obim 250 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

POZITIVNA DISCIPLINA – Podižite svoju decu bez podizanja glasa – Sara Čejna Redklif Vaša sposobnost da decu vaspitate ne podižući glas, učiniće ovo putovanje prijatnim za vas i vašu porodicu. Roditeljstvo je predodređeno da izvuče ono najbolje iz vas i vaše dece. To se postiže prevazilaženjem ličnih ograničenja i razvijanjem nivoa stručnosti, znanja i emocionalne snage. Format 180mm x 230mm, Obim 300 str. Povez broš, Cena 1200 din.

POZITIVNA DISCIPLINA – Prve tri godine – Dr Džejn Nelsen, Mr. Čeril Irvin i Rozlin Dafi Meseci koji prethode rođenju deteta ispunjeni su radošću, snovima, planovima – i ponekom brigom. U ovoj knjizi ćete naći odgovore na pitanja kao što su: Kako da komuniciram sa odojčetom koje ne razume reči? Kako uspešno da naučim dete koje je tek prohodalo gde su granice? I još mnogo toga!. Format 180mm x 230mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 1200 din.

POZITIVNA DISCIPLINA – Za predškolce – Dr Džejn Nelsen, Mr. Čeril Irvin i Rozlin Dafi POZITIVNA DISCIPLINA će vam ponuditi efikasne, dopadljive načine da svoje dete vodite kroz ove aktivne, veoma izazovne godine. Bez obzira na to da li ste roditelj, nastavnik, ili vaspitač, pronaći ćete korisne ideje kako da svojoj deci pružite najbolji početak u životu. Format 180mm x 230mm, Obim 376 str. Povez broš, Cena 1400 din.

POZITIVNA DISCIPLINA – od A do Š – Dr Džejn Nelsen, Mr. Lin Lot i Dr H. Stiven Glen Svrha roditeljstva je da na duge staze pomogne deci da razviju zdrav osećaj samopoštovanja i usvoje potrebne veštine kako bi postali uspešni, srećni i poštovani članovi porodice i društva. Format 180mm x 230mm, Obim 446 str. Povez broš, Cena 1600 din.

30

LEO COMMERCE 2013


mini VUK I SEDAM JARIĆA – Slađana Perišić U lepoj kućici nadomak šume živela je koza sa svojih sedam jarića. Bili su beli kao sneg i jako nemirni. Kao svaka majka, volela ih je i brinula se o njima. S vremena na vreme morala je da ih ostavi same da bi otišla u selo po namirnice... Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 370 din.

mini PEPELJUGA – Slađana Perišić Bio jednom jedan bogati čovek koji je odnedavno bio udovac. Imao je jednu jako lepu i umiljatu ćerku koja je bila strašno tužna što je izgubila majku. Nadajući se da će je usrećiti, on se ponovo oženi jednom jako nadmenom i oholom ženom koja je imala dve vrlo ružne i zlobne ćerke… Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 370 din.

mini AZBUKA – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči sva slova azbuke od A do Š. Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 370 din.

mini DOMAĆE ŽIVOTINJE – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči sve vrste domaćih životinja. Format 80mm x 80mm, Obim 32 str. PPovez tvrdokoričen sa sunđerom, Cena 370 din.

www.leo.rs

31

mini pčelica i mimi pužić

Мини


pčelica

ABECEDA – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči sva slova abecede od A do Ž. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

BROJEVI – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči prve brojeve. Format 115mm x 150mm, Obim 24 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

NUMBERS – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči da broji na engleskom. Format 115mm x 150mm, Obim 24 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

ENGLISH ALPHABET – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči sva slova engleske abecede. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

HAJDE DA BROJIMO – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči da broji do 10. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 350 din.

LET’S COUNT – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči da broji na engleskom do 10. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 350 din.

32

LEO COMMERCE 2013


pčelica

DIVLJE ŽIVOTINJE – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči vrste divljih životinja. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

ZOOLOŠKI VRT – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči nazive životinja iz zoološkog vrta. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

U MORU – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči nazive morskih životinja. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

RIBE – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči nazive mnogih vrsta riba. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

INSEKTI – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči nazive mnogih insekata. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

PTICE – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči nazive mnogih ptica. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

www.leo.rs

33


pčelica

VOĆE I POVRĆE – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči nazive voća i povrća. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

IGRAČKE – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči sve prve pojmove sa kojima se svakodnevno susreće. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

INSTRUMENTI – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči nazive svih instrumenata. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

PREVOZNA SREDSTVA – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči sve vidove prevoza. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

ZANIMANJA – Nenad i Slađana Perišić Tvrdokoričena slikovnica koja će vašem detetu pomoći da na jednostavan način nauči mnoge vrste zanimanja. Format 115mm x 150mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

34

LEO COMMERCE 2013


Nekada davno, na rubu velike šume, u jednoj lepoj kućici, živela je dobra i umiljata devojčica koju su svi zvali Crvenkapa, jer je uvek nosila mali ogrtač sa crvenom kapuljačom koji joj je sašila njena baka. Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

TRI PRASETA – Slađana Perišić Jednom davno, duboko u šumi, živela su tri praseta, tri brata. Najstariji od njih bio je vredan i uvek se brinuo o mlađoj braći. Oni su to znali i vremenom su postali lenji i razmaženi. Živeli su oni tako srećno i veselo, okruženi drugim životinjama, svojim drugarima, sve dok… Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

BAMBI – Slađana Perišić Nekad davno, u jednoj dalekoj šumi, rodilo se preslatko lane. Mama je bila jako srećna i svom sinu dala je ime Bambi. Vest se brzo pročula i uskoro su sve životinje došle da vide malo lane… Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

SNEŽANA I SEDAM PATULJAKA – Slađana Perišić Nekada davno u jednoj dalekoj zemlji, živeli su kralj i kraljica koji su dobili ćerku rumenih usana i kože bele poput snega pa je nazvaše Snežana. Ne prođe dugo a kraljica umre. Kralj se ponovo oženi jednom zaista prelepom princezom koja je mislila da je najlepša žena na svetu… Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

RUŽNO PAČE – Slađana Perišić Živela jednom jedna patka. Ona je već odavno položila svoja jaja i već je došlo vreme da se njeni mladi izlegu iz njih. Našla je povoljno mesto, sela i čekala radosni događaj… Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

IVICA I MARICA – Slađana Perišić Nekad davno u jednoj mirnoj šumici živeli su drvoseča i njegova žena. Imali su dvoje veoma poslušne dece, dečaka i devojčicu. Dali su im imena Ivica i Marica. Njih dvoje su se veoma lepo slagali i igrali ali pošto su veoma skromno i teško živeli… Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

www.leo.rs 35

pužić

CRVENKAPA – Slađana Perišić


pužić

ALISA U ZEMLJI ČUDA – Slađana Perišić U lepoj kućici blizu šume živela je sa svojim roditeljima devojčica po imenu Alisa. Jednog dana krenula je u šumu da se prošeta. Ponela je svoju omiljenu knjigu. Kad je osetila da je umorna od tolikog šetanja, sela je pored nekog drveta da se odmori. Otvorila je knjigu i počela da čita… Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

PINOKIO – Slađana Perišić Jednom davno živeo je na kraju grada siromašni lutkar Đepeto. Bio je to starac koji je živeo sam i koji je u svojoj radionici stalno nešto pravio. Tu su se mogle videti neobične igračke za decu, životinje, ali i stolice, stolovi i klupice za tu veselu družinu. Gledao ih je tako Đepeto, kad mu najednom sine ideja da napravi lutka koji bi ličio na pravog dečaka… Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

USPAVANA LEPOTICA – Slađana Perišić Nekada davno, u jednoj dalekoj, dalekoj zemlji, u prelepom dvorcu, živeli su vrlo srećno kralj i kraljica. Mnogo su se voleli. Jednog dana rodila se njima ćerka. Niko nije bio srećniji od njih dvoje. Želeli su sa svima da podele tu radost... Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

PALČIĆ – Slađana Perišić Nekada davno, daleko u šumi živeli su siromašni šumar i njegova žena. Oni su imali sedmoro dece. Deca su im bila veoma dobra i poslušna. Uvek su pomagala roditeljima i veoma su ih poštovala... Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

KRALJ LAV – Slađana Perišić Nepregledna ravnica lagano se budila iz dubokog sna. Visoka trava počela je da se njiše pod naletom vetra, Sunce se polako pomaljalo iza visokih planina koje su se nazirale tamo negde, u daljini. Uskoro će Sunce zagrejati svo to prostranstvo i samo će poneki stanovnik šume uspeti da pronađe hlad pod granama zbijenog drveća... Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

KNJIGA O DŽUNGLI – Slađana Perišić Bilo je to jedno sasvim obično jutro u džungli. Mnogi stanovnici su još uvek spavali, neki samo dremali, a neki vredno tragali za obrokom. Ženka pantera, Bagira, krenula je u svoju uobičajenu šetnju. Volela je da uživa u tišini i samoć­i pre nego što se džungla pretvori u bučnu šumu... Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

36

LEO COMMERCE 2013


Nekada davno živeo je trgovac sa svoje tri ćerke. Živeli su u prelepoj kuć­ici u šumi složno njih četvoro. Kuća je bila lepo sređena, jer su sestre bile veoma vredne. Otac je voleo sve tri, mada mu je najmlađa bila naročito draga. Devojke su bile vrlo lepe, ali najmlađa, koju su svi u kući zvali Lepotica, bila je naročito umiljata i blaga... Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

PALČICA – Slađana Perišić Živela jednom jedna malena devojčica. Bila je tako ljupka da su je svi voleli.Pošto je bila majušna, ne veća od palca, nazvali su je Palčica. Imala je krevetić od orahove ljuske, u koji je samo ona mogla da stane. Jedne noći, dok je Palčica bezbrižno spavala uskoči kroz prozor jedna.... Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

MALA SIRENA – Slađana Perišić U davna vremena, u dubinama mora, postojalo je vrlo neobično morsko kraljevstvo koje su činila najraznovrsnija stvorenja. Kuće su im bile napravljene od sjajnog sedefa i korala. Malo dalje od svih kuća, na nekom uzvišenju, nalazio se ogroman dvorac, palata moćnog kralja Tritona... Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

POKAHONTAS – Slađana Perišić Nekada davno, pre veoma mnogo godina, u jednoj zemlji daleko od naše, živela su mnoga indijanska plemena. Neka plemena bila su miroljubiva, dok su druga bila ratoborna. Većina još uvek nije upoznala belog čoveka. Plemena su živela u šumi, u skladu sa netaknutom prirodom koja se nalazila svuda oko njih. Poštovala su prirodu, jer im je ona pružala i hranu i mesto za život. Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

PRINCEZA NA ZRNU GRAŠKA – Slađana Perišić Postojao je jednom davno, u nekoj dalekoj zemlji mladi princ. Živeo je sa roditeljima, kraljem i kraljicom, u prelepom dvorcu, okružen dvorjanima, ljudima koji su pazili na njega i brinuli se da mu nikad ništa ne pofali. Princ je najviše voleo da provodi vreme u parku dvorca, na nekoj klupici i da čita razne knjige. Bio je vrlo poslušno dete i roditelji su bili ponosni na njega... Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

ALADIN I ČAROBNA LAMPA – Slađana Perišić Nekada davno, u jednom prelepom arapskom gradiću, živeo je Aladin sa svojom majkom. Živeli su sami njih dvoje, jer je ona bila udovica. Aladin je bio vrlo poslušan momak, ponos svojoj majci. Uvek su se lepo slagali, a Aladin je sanjao da jednog dana obezbedi svojoj majci lepši i udobniji život... Format 160mm x 160mm, Obim 32 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

www.leo.rs 37

pužić

LEPOTICA I ZVER – Slađana Perišić


pužić

MOJE NAJDRAŽE BAJKE – Pririedila Slađana Perišić Ova obimna i prelepo ilustrovana riznica najlepših bajki za decu će vašim mališanima predstaviti dvadeset najinteresantnijih junaka i njihovih pustolovina, borbu dobra i zla.... Iz sadržaja: Aladin i čarobna lampa, Alisa u zemlji čuda, Bambi, Crvenkapa, Ivica i Marica, Knjiga o džungli, Kralj lav, Lepotica i zver, Mala sirena, Palčić, Palčica, Pepeljuga, Pinokio, Pokahontas, Princeza na zrnu graška, Ružno pače, Snežana i sedam patuljaka, Tri praseta, Uspavana lepotica, Vuk i sedam jarića. Format 210mm x 290mm, Obim 170 str. Povez tvrd sa sunđerom, Cena 1500 din.

priče Za malu i veliku decu – Grupa autora Velika zbirka zanimljivih, raznovrsnih i poučnih priča koje navode na razmišljanja o veoma važnim životnim poukama, kako male tako i velike čitaoce. Neke priče su vesele i smešne, neke dirljive i iznenađujuće a sve one imaju zadatak da pouče kojim vrlinama treba stremiti, koje životne vrednosti treba negovati i na koji način iskreno prijateljstvo i ljubav sačuvati. Vešto osmišljene ilustracije daju posebnu vizuelnu notu u kojoj će mališani uživati i još dugo razmišljati. Format 150mm x 230mm, Obim 160 str. Povez tvrd, Cena 925 din.

izabrane basne – Grupa autora Draga deco, neškodljivo je učiti se na tuđem primeru. Zato basne i postoje: da se vidi šta je u redu, a šta nije. O tim stvarima vam ovde sve lepo piše. Važno je, dakle, da rastete i da se lepo ponašate. Ostalo prepustite starijima. Autore koje ćete pronaći u ovoj prelepo ilustrovanoj zbirci su: Dositej Obradović, Ezop, Lav Tolstoj, Dušan Radović, Braća Grim, Hans Kristijan Andersen, Žan De La Fonten, Fedar, Romul, Mari d Frans, Miodrag Raičević, Hajnrih Štajnhevel, Džon Gej, Ulrih Megerle, Ignaci Krašicki, Florijan, Ivan Krilov, Konstantin Ušinski, Vladimir Dalj, Ludvig Behštajn, Aleksej Tolstoj, Milorad Mitrović, Milan Vukasović, Nikolaj Telešev, Džems Terber, Matej Bor, Ivan Dmitrijev... Format 165mm x 230mm, Obim 168 str. Povez tvrd, Cena 1000 din.

MOJA VELIKA KNJIGA NAJLEPŠIH BAJKI Bajke imaju veliku vrednost i nisu samo zabava za vaše mališane – one ih na prihvatljiv način uvode u stvaran svet i uče ih razlici između dobra i zla. Najlepše bajke u najvećoj knjizi kroz koje će mališani naučiti razliku između dobra i zla, važnost poverenja i značaj nesebičnog davanja… Format 470mm x 330mm. Obim 16 str. Povez broš. Cena 600 din.

38 38

LEO LEOCOMMERCE COMMERCE2013 2012/2013


Prelepo ilustrovane najomiljenije bajke za najmlađe čitaoce uvek su u modi. One su zlatno seme koje posejano rađa čitave svetove u dečijoj mašti, bez kojih detinjstvo ne može da se zamisli! Format 165mm x 235mm, Obim 10 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1000 din.

NAJLEPŠE BAJKE SA SLAGALICAMA – knjiga druga – Slađana Perišić Prelepo ilustrovane najomiljenije bajke za najmlađe čitaoce uvek su u modi. One su zlatno seme koje posejano rađa čitave svetove u dečijoj mašti, bez kojih detinjstvo ne može da se zamisli! Format 165mm x 235mm, Obim 10 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1000 din.

NAJLEPŠE BAJKE SA SLAGALICAMA – knjiga treća – Slađana Perišić Prelepo ilustrovane najomiljenije bajke za najmlađe čitaoce uvek su u modi. One su zlatno seme koje posejano rađa čitave svetove u dečijoj mašti, bez kojih detinjstvo ne može da se zamisli! Format 165mm x 235mm, Obim 10 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1000 din.

ŽIVOTINJE NA OBALAMA – Slađana Perišić

ŽIVOTINJE NA SELU – Slađana Perišić

Edukativna slikovnica koja će vašem detetu pomoći da upozna vrste životinja koje žive u blizini vode.

Edukativna slikovnica koja će vašem detetu pomoći da upozna vrste životinja koje žive na selu. Format 165mm x 150mm, Obim 22 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

Format 165mm x 150mm, Obim 22 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

ŽIVOTINJE U ŠUMAMA – Slađana Perišić Edukativna slikovnica koja će vašem detetu pomoći da upozna vrste životinja koje žive u šumskim staništima. Format 165mm x 150mm, Obim 22 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

3D

Predstavljamo vam ove fantastične trodimenzionalne knjige! Nudimo jedno čarobno putovanje kroz najlepše tradicionalne bajke u kojima svaka stranica podstiče maštu vašeg deteta. Format 225mm x 195mm, Obim 12 str. Povez tvrdokoričen, Cena 850 din.

www.leo.rs www.leo.rs 39 39

pužić i 3d

NAJLEPŠE BAJKE SA SLAGALICAMA – knjiga prva – Slađana Perišić


RIZNICA

MOJA PRVA KNJIGA – Slađana Perišić Ova prelepo ilustrovana i edukativna tvrdokoričena knjiga na najjednostavniji način oslikava prve pojmove koje svako dete treba da nauči: azbuku, brojeve, boje, domaće i divlje životinje, suprotnosti, oblike i tela... Format 210mm x 295mm, Obim 20 str. Povez tvrdokoričen, Cena 750 din.

MOJA PRVA KNJIGA O SEKSUALNOSTI – Slađana Perišić Ova knjiga treba da stvori prostor za razgovor o seksualnosti najpre unutar porodice. Tako se stvara povoljna klima u kojoj mladi mogu da priđu budućem seksualnom životu otvoreno i sa dovoljno korisnih informacija, a što je još bitnije – bez predrasuda i frustracija. Na taj način vi danas utičete na odnose koje će vaše dete imati prema sebi, kao i prema budućim partnerima u budućnosti. Format 210mm x 295mm, Obim 100 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1300 din.

SAVREMENA RIZNICA PESAMA – J. J. Zmaj Pred vama je stodvadeset najfundamentalnijih Zmajevih pesama. To su one pesme koje deca kod Srba nauče u dobu kad uče govor. Taši! Taši! Mali konjanik, Materina maza, Pačija škola, Mali Jova, Sadi drvo, Žaba čita novine… Format 210mm x 297mm. Obim 130 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1200 din.

SAVREMENA RIZNICA PESAMA – J. J. Zmaj Tvrdokoričena slikovnica sa 20 najlepših pesama za vaše dete Format 115mm x 150mm, Obim 30 str. Povez tvrdokoričen, Cena 400 din.

RIZNICA OMILJENIH DEČIJIH PESAMA – Jovan Jovanović Zmaj 105 ilustrovanih, najlepših pesama čika Jove Zmaja Format 120mm x 200mm, Obim 100 str. Povez broš, Cena 250 din.

40

LEO COMMERCE 2013


VELIKA ENCIKLOPEDIJA ŽIVOTINJA – Grupa autora

KINGFIŠER – ISTRAŽUJ / enciklopedija za decu od 7 do 12 godina

Najbolja i najsveobuhvatnija enciklopedija o životinjama. Od praživotinja do kičmenjaka, knjiga prikazuje bića iz svih zajednica u prirodi koja čine životinjski svet. Vrste su opisane jednostavno, uključujući i njihov fizički izgled, životnu sredinu i ponašanje. Većina vrsta ilustrovane su fotografijama ili crtežima u boji.

U jednoj jednoj enciklopediji, sveukupno znanje o svetu!

Format 170mm x 245mm, Obim 448 str. Povez tvrdokoričen, Cena 4444 din.

Savršena jednotomna knjiga znanja za decu u uzrastu od devet godina pa naviše. Veliki broj ilustracija u boji, postupno izloženih događaja i najnovijih fotografija. Deset tema od suštinske važnosti, tekst jezgrovito i jasno napisan, besprekoran i tačan i savršen za ovaj uzrast. Neprevaziđeno pomoćno sredstvo za kuću i školu. Format 235mm x 275mm, Obim 320 str. Povez tvrd, Cena 3500 din.

BONTON – KNJIGA O LEPOM PONAŠANJU – Svetlana Stamenić Bonton označava pravila lepog i pristojnog ponašanja u svakodnevnom životu. Lepo ponašanje ima svrhu da nam omogući da se prijatno osećamo u društvu, ali i da ne uznemiravamo druge nepristojnošću. Ne zaboravite na četiri osnovne reči koje možete da primenite u svakoj neprilici: hvala, oprostite, molim i izvolite i ubrzo ćete osetiti rezultate lepog ophođenja. Budite fini i dozvolite drugima da budu fini prema vama. Format 120mm x 205mm, Obim 178 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

MALI PRINC – Antoan de Sent Egziperi Bio jednom jedan mali princ i živeo je na jednoj planeti tek nešto malo većoj od njega samog i bio mu je potreban prijatelj... Format 100mm x 180mm Obim 128 str. Povez tvrdokoričen, Cena 270 din.

www.leo.rs

41


SLOVA I BROJEVI – Bojanka – Svetlana Stamenić Ova kreativna, edukativna i zanimljiva slovarica, pomoćiće vašem detetu da na lak i zabavan način nauči slova i prve brojeve. Uz mnogobrojne, vešto osmišljene ilustracije, dete će kroz igru razvijati sposobnosti opažanja, mišljenja i pamćenja. Bojenjem ilustracija i ispisivanjem zadatih pisanih i štampanih slova savladaće tehniku pisanja i steći sampouzdanje za buduće predškolske i školske obaveze koje ga očekuju. Format 210mm x 295mm, Obim 78 str. Povez broš, Cena 370 din.

BUKVAR – pisalica, crtalica, zagonetalica – Anka Marčeta Ilustrovani bukvar uz koji će se mališani lepo zabaviti vežbajući početno pisanje štampne i pisane ćirilice, bojeći zanimljive ilustracije i odgonetajući mnoštvo zagonetki. Format 210mm x 297mm, Obim 32 str. Povez broš, Cena 300 din.

ENGLESKI KROZ IGRU – Miodrag Grubišić Engleski kroz igru je nastavno pomagalo za decu iznad 8 godina, koje dopunjava nastavu engleskog jezika u školama, na kursevima ili pomaže u samostalnom učenju. Format 210mm x 280mm, Obim 63 str. Povez broš, Cena 400 din.

GRAMATIKA ENGLESKOG JEZIKA – Irina Vujičić Jednostavno napisana sa ilustrovanim primerima i tabelama Gramatika engleskog jezika namenjena je svima onima koji uče i koriste engleski jezik kao i studentima i učenicima osnovnih i srednjih škola. Pregledna, koncizna i moderna, Gramatika engleskog jezika nudi vam prikaz gramatičkih normi engleskog jezika kao i opsežan spisak nepravilnih glagola. Namenjena je početnicima, kao i svima onima koji uče i koriste engleski jezik od početnog do višeg nivoa. Format 165mm x 235mm, Obim 90 str. Povez broš sa spiralom, Cena 550 din

GRAMATIKA SRPSKOG JEZIKA – Milan Tasić i Radojko Gačević Cilj ove gramatike je upravo da pruži znanja neophodna obrazovanom odraslom čoveku u svakodnevnom životu. Zbog toga je ona lišena mnogih gramatičkih struktura koje se inače sreću u naučnim knjigama ovog tipa. Ipak, daleko od toga da autori nisu nastojali da u ovu knjigu ugrade najnovija naučna saznanja, nastojeći jedino da ih izlože na način koji će biti razumljiv i onima koji nemaju formalno lingvističko obrazovanje. Format 165 mm x 235mm, Obim 132 str. Povez broš, Cena 600 din.

42

LEO COMMERCE 2013


Ova pristupačna i zabavna knjiga pruža pravi spoj saveta, aktivnosti i odgovora za ovaj, često, zastrašujući zadatak. Ona je vodič za namučene roditelje koji žele da razgovaraju sa svojom decom o ’životnim činjenicama’ ali nisu sigurni čak ni kako da počnu. Format 150mm x 230mm, Obim 136 str. Povez broš, Cena 600 din.

PORODIČNE ČARKE I KAKO IH REŠITI – Lori Berkenkamp i Dr Stiven C. Etkins Porodične čarke i kako ih rešiti govori o uobičajenim stvarima oko kojih možete doći u sukob s decom – o svim svađama i iritirajućem ponašanju koje dovode roditelje do ludila – nudeći brze i praktične savete o tome kako da se postavite u ovakvim situacijama. Format 150mm x 230mm, Obim 110 str. Povez broš, Cena 400 din.

KAKO DA IZAĐETE NA KRAJ SA ŠKOLSKIM PROBLEMIMA – Karmela Van Vlit Od opštih informacija do konkretnih odgovora za roditeljske brige, ovaj priručnik je neprocenjivi izvor za svakog roditelja sa decom koja idu u školu. Obavezno štivo u svakoj biblioteci o roditeljstvu. Format 150mm x 230mm, Obim 150 str. Povez broš, Cena 450 din.

KAKO DA NAUČITE SVOJU DECU LEPIM MANIRIMA – Lori Berkenkamp i Dr Stiven C. Etkins Knjiga koja daje izbezumljenim roditeljima praktična sredstva koja su im potrebna da bi naučili svoju decu da se ophode prema drugima s poštovanjem i pristojnošću. Format 150mm x 230mm, Obim 136 str. Povez broš, Cena 600 din.

DEČIJI NESTAŠLUCI I KAKO IH PREŽIVETI – Lori Berkenkamp Svojevrsna zbirka saveta korisna za svakoga, a naročito za one koji žive sa decom. Puna vrcavih ilustracija sa dobrim savetima. Ova knjiga je pun pogodak. Format 150mm x 230mm, Obim 90 str. Povez broš, Cena 350 din.

www.leo.rs

43

koristan priručnik

KAKO DA RAZGOVARATE SA SVOJOM DECOM O SEKSU – Lori Berkenkamp i Dr Stiven C. Etkins


medikus

ATLAS NAMESTI – ATLASPROFILAX ® – Predrag Đorđević KONAČNO REŠENJE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA. NE LEČITE POSLEDICE, BOLJE OTKLONITE UZROK. Atlasprofilaks metod se primenjuje jednom u životu. Samo jednim tretmanom dobija se više nego sa stotinama drugih tretmana, lečenja, terapija, lekova... Format 148mm x 205mm, Obim 148 str. Povez broš, Cena 600 din.

LJUBAV, A NE PUŠENJE – URADI NEŠTO DRUGO – Keren Pajn i Ben Flečer Ostavljanje pušenja ne mora da bude pakao. Zaboravite volju i odustajanje, š­ estonedeljni program Ljubav, a ne pušenje pomoći će vam da zauvek prestanete da pušite i da povratite strast prema životu. Format 150mm x 230mm, Obim 288 str. Povez broš, Cena 850 din.

REKONEKCIJA – LEČI DRUGE, LEČI SEBE – Dr Erik Perl Zašto su vrhunski doktori i istraživači na polju medicine širom sveta zainteresovani za neverovatno lečenje o kojem govore pacijenti doktora Erika Perla? Šta znači kada ti pacijenti prijave iznenadno izlečenje od bolesti kao što su rak, oboljenja u vezi sa sidom, celebralna paraliza? I šta znači kada ljudi koji su bili u kontaktu sa doktorom Perlom prijavljuju da odjednom imaju pristup toj lekovitoj energiji? Format 150mm x 230mm, Obim 230 str. Povez broš, Cena 850 din.

ŽIVOT U ZONI – Dr Beri Sirs

Ova knjiga može biti sudbonosna za vaše zdravlje. Jedina knjiga koja vam je potrebna za dobro zdravlje i savršen izgled. Format 140mm x 195mm, Obim 383 str. Povez broš, Cena 700 din.

POTPUNO OČIŠĆENJE OD RAKA – Mr Čeri Kalbom, Mr Džon Kalbom, Majkl Mahafi „Potpuno očišćenje od raka“ predstavlja sveobuhvatni pristup koji vam daje apsolutno najbolju priliku da sprečite ili savladate rak. Najbolja odbrana od raka jeste zaštita i podržavanje prirodnih odbrana vašeg tela, a ova knjiga vam pruža tačne i precizne informacije uz pomoć kojih ćete postići taj cilj. Program koji dokazano detoksikuje i obnavlja telo, um i duh. Format 140mm x 195mm, Obim 356 str. Povez broš, Cena 850 din.

NEKOLIKO MINUTA MASAŽE – Grejs Vilson Ova izvanredna knjiga pruža vam sve blagodati, ali i još mnogo više. Diplomirani maser Grejs Vilson vodi vas kroz jednostavne, delotvorne tehnike masaže koje vam obilato koriste u svakom pogledu, fizičkom, psihičkom i emocionalnom, a za samo deset minuta na dan. Format 185mm x 230mm, Obim 146 str. Povez broš, Cena 850 din.

44

LEO COMMERCE 2013


Pronaći hrabrost i spremnost da oprostite nekome ko vas je povredio ili izdao može biti najteža stvar na svetu. Da li zaista možete da oprostite i onda kad vas nečija izdaja obori na kolena? A ako možete, koji su sve izazovi i dobiti kad se neka nama bolna situacija oprosti i otpusti? I kakav je život kad se nađete na drugoj strani? Praktična, topla, s obe noge čvrsto na zemlji, Dženis Bomon deli sa čitaocima svoje priče o povređenosti, kao i one drugih ljudi koji govore šta su učinili kad ih je neko povredio. Format 150mm x 230mm, Obim 184 str. Povez broš, Cena 750 din.

PROMENA – Dr Vejn V. Dajer Knjiga Promena govori o tome zašto i kako da ambiciju zamenimo smislom. Takva promena čini da ono osećanje otuđenosti nestane, razjašnjava duhovne veze koje postoje među nama i uključuje prelazak iz jutra, kojim rukovodi ego, u popodne života, gde se sve odvija pod uticajem smisla. Promena ne označava gubitak poleta – ona je znak da postoji nešto novo što nas pokreće. Time se obavezujemo da ćemo živeti životom u kom ćemo iskusiti smisao i da ćemo se osetiti korisnima, umesto da živimo životom obeleženim beskonačnim zahtevima i lažnim obećanjima koji su glavna karakteristika ega. Format 145mm x 165m, Obim 136 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

Sudbina i slobodna volja – Dejvid Hamilton Da li ste se ikada zapitali zašto se stvari događaju onako kako se događaju? Da li ste se pitali da li je nešto jednostavno moralo da se desi? U ovoj inovativnoj knjizi, dr Dejvid Hamilton nam otkriva naučne dokaze koji pokazuju: – na koji način planete i zvezde, svojim magnetskim privlačenjem i simbolički, utiču na naš život; – kako svojom slobodnom voljom možemo da nadvladamo svoje genetsko nasleđe; – da mi sami pre nego što se rodimo biramo u kojim okolnostima će se odvijati naš život. Format 150mm x 230mm, Obim 152 str. Povez broš , Cena 800 din.

KAKO UMOM IZLEČITI TELO – Dejvid Hamilton Veza koja postoji između uma i tela je bliska, dinamična i često predstavlja korisno oruđe ako želite da preuzmete kontrolu nad svojim životom i svojim težnjama. Moć misli je tolika da može da dovede do transformacije na veoma dubokom nivou, a pogotovu kad se radi o njihovom neverovatnom uticaju na zdravlje. To je tema koja je detaljno objašnjena na stranicama ove knjige. U ovoj upečatljivoj knjizi vrhunskog naučnika Dejvida Hamiltona istražuje se uticaj vizualizacije, uverenja i pozitivnog mišljenja na naše telo. Videćete kako se nauka i verovanje mogu spojiti tako da možete da iscelite sebe efikasnije nego ikada pre! Format 150mm x 230m, Obim 300 str. Povez broš, Cena 800 din.

www.leo.rs

45

buđenje-dejvid hamilton

MOĆ PRAŠTANJA /Zašto je dobro da oprostite svom prijatelju, svom šefu, svojoj porodici i svima onima koji su vas povredili i iznervirali – Dženis Bomon


buđeNje-lujza hej

ŽIVOT! – OSVRT NA PUT KOJIM STE KRENULI – Lujza L. Hej Ova istinski dirljiva i inspirativna knjiga Lujze L. Hej, ŽIVOT! Osvrt na put kojim ste krenuli, pomoći će Vam da prepoznate i zalečite brojne važne probleme sa kojima se susrećete na svom putu. Između ostalog, Lujza se bavi temama kao što su odrastanje, veze, posao, zdravlje, duhovnost, starenje, smrt... kao i brojnim problemima, strahovima, i izazovima koje ovakva putovanja donose. Format 150mm x 230mm, Obim 160 str. Povez broš, Cena 700 din.

MOĆ JE U VAMA – Lujza L. Hej Ljubav počinje u domu. Biblija kaže: „Ljubi bližnjeg svoga kao sebe samoga.“ Suviše često zaboravljamo onih nekoliko poslednjih reči – kao sebe samoga. A u suštini, ne možemo nikoga stvarno voleti ako ta ljubav ne počne u nama. Ljubav prema samom sebi je najznačajniji poklon koji možemo da damo sebi, jer kada volimo ono što smo, nećemo sebe povrediti i nećemo povrediti druge. Format 150mm x 230mm, Obim 232 str. Povez broš, Cena 700 din.

46

LEO COMMERCE 2012/2013


buđeNje-lujza hej

MOŽETE STVORITI IZUZETAN ŽIVOT – Lujza L. Hej i Šeril Ričardson Mnogim ljudima širom sveta reči Lujze Hej predstavljaju svetionik koji ih vodi iz tame očajanja do svetlosti boljeg života. Šeril Ričardson jedna je od mnogobrojnih na koje je Lujza uticala da i sama postane autor bestselera. Šta se dešava kad njih dve spoje svoje mudrosti u jednu knjigu? Plod tog zajedničkog rada je upravo ova knjiga... Format 150mm x 230mm, Obim 130 str. Povez broš, Cena 600 din.

ŽIVOTNE PREKRETNICE – Lujza L. Hej Istinita iskustva izneta u ovoj knjizi, odabrana iz književnih dela najčuvenijih pisaca i nastavnika na polju samo-pomoći, preobražaja, društvene svesti i duhovnosti. U ovim pričama izneta su razmišljanja o metafizičkim čudima, važnim prekretnicama, sećanjima koja su u stanju da razgale, ponekad duhovita, a ponekad srceparajuća. Ponekad su to, pak, izuzetno dirljivi iskazi. Mnoge pripovesti će vas naterati da uzviknete: “Vau!” Format 150mm x 230mm, Obim 284 str. Povez broš, Cena 800 din.

UNUTRAŠNJA MUDROST – Lujza L. Hej U svakom od nas nalazi se centar mudrosti, daleko dublji i veći nego što smo svesni. Meditacije predstavljene u ovoj knjizi stvorene su da nas povežu sa tim centrom i da uvećaju naše razumevanje života. Kada svojevoljno otvorimo sopstvenu svest za nove ideje i nove načine razmišljanja, tada naši životi počinju da se menjaju na bolje... Format 150mm x 230mm, Obim 130 str. Povez tvrdokoričen, Cena 600 din.

www.leo.rs

47


buđeNje

JA TO MOGU – Lujza L. Hej U ovoj sažetoj knjizi, koja pak, nudi pregršt informacija – koju možete čitati u slobodno vreme – autor bestseler knjiga LUJZA L. HEJ pokazuje vam da vi „to možete“ – odnosno, da možete da promenite i unapredite bukvalno svaki aspekt svog života – tako što ćete razumeti i koristiti afirmacije na pravi način... Format 145mm x 165mm, Obim 106 str. Povez tvrdokoričen, Cena 500 din.

ISKUSITE SVOJE DOBRO ODMAH! – Lujza L. Hej U ovoj divnoj knjizi, Lujza L. Hej govori o moći i značaju pozitivnih izjava i pokazuje vam kako da ih primenite odmah. Lujza objašnjava da kada izgovorite pozitivnu izjavu time u stvari poručujete sopstvenoj podsvesti: „Preuzimam odgovornost. Svestan sam da mogu da promenim nešto.“ Format 145mm x 165mm, Obim 116 str. Povez tvrdokoričen, Cena 460 din.

Put promene...i neće biti kraja čudesima – Siniša Ubović Ništa sem dobrobiti nije, niti je predodređeno da bude naše prirodno stanje, koliko god vam je teško da u to u ovom trenutku poverujete. Zato je jedna od prvih lekcija koju je važno da naučimo ta, da sve ono što smo usvojili ili prihvatili, isto tako možemo i da promenimo. Nije važno od koga smo te rečenice i stavove čuli, nije važno ko nas je i zbog čega povredio, nije istina da nam je suđeno da patimo i da su stvari nepromenjivo onakve kakvim ih u ovom trenutku vidimo. Sve je to samo misao a ništa kao misao nije tako podložno promeni. Nije naše da doživotno istražujemo ko nas je i zbog čega povredio ili ko nam je i zbog čega preneo svoja uverenja o životu i ljubavi. Naše je samo da donesemo ODLUKU da sve one stvari koje su nas do sada vodile u neželjenom pravcu jednostavno promenimo tako što ćemo svoju pažnju usmeriti na suprotnu stranu od problema zagledaćemo se u rešenje. Format 145mm x 165mm, Obim 160 str. Povez tvrdokoričen. Cena 600 din.

Afirmacije za Put promene – Siniša Ubović Ako prihvatamo ideju da naše misli kreiraju našu stvarnost, kakve bi to misli bilo korisno da posedujete da biste živeli upravo život kakav mislite da zaslužujete i da vam pripada. Tu na scenu stupaju afirmacije. Zapravo, sve što govorimo, izjavljujemo, slušamo i mislimo jeste afirmacija. Ako bismo obratili pažnju na reči koje najčešće izgovarmo lako bismo se uverili da upravo živimo baš to što izgovaramo. Format 145mm x 165mm, Obim 104 str. Povez tvrdokoričen. Cena 600 din.

48

LEO COMMERCE 2013


Knjiga Život, ljubav, smeh istražuje tri stvari koje nas čine čovečnim – našu želju da spoznamo svrhu života, sposobnost da volimo, i sposobnost da se smejemo. U ovoj zbirci misli, Oshove inspirativne i divne priče prevazilaze nivo one uobičajene potrage. U ovom umetničkom delu, Osho spaja zabavu i inspiraciju, drevne Zen priče i savremene šale kako bi nam pomogao da pronađemo ljubav, smeh, a povrh svega toga, sreću. Format 150mm x 230mm. Povez broš, Cena 850 din.

RADOST / SREĆA KOJA DOLAZI IZNUTRA – Osho U knjizi Radost, Osho proučava radost sa potpuno nove tačke gledišta. Majstorskom mešavinom saosećanja i humora, Osho nam pokazuje da je radost suština života. Čak je i nezadovoljstvo ukorenjeno u radosti. Osho nas podstiče da prihvatimo radost tako što ćemo biti zahvalni za sve izazove s kojima se srećemo u životu, umesto da određujemo uslove koji su nam potrebni za sreću. Prihvatanje radosti približava nas stanju istine, mira i harmonije. Format 150mm x 230mm, Obim 180, Povez broš, Cena 850 din.

SLOBODA / HRABROST DA BUDEŠ ONO ŠTO JESI – Osho U„Slobodi“, Osho prikazuje tri faze slobode. Prva je„sloboda od“, ona koja potiče od oslobađanja od restrikcija koje nameću spoljašnje sile kao što su roditelji, društvo ili religija. Sledeća faza je„sloboda za“, pozitivna sloboda koja potiče iz prihvatanja i stvaranja nečega – zadovoljavajuće veze, na primer, ili neke umetničke ili humanitarne vizije. I najzad, tu je„samo sloboda“, najviša i krajnja sloboda. Ova poslednja sloboda više je nego samo za ili protiv nečega; to je sloboda da prosto budeš ono što jesi i da iskreno reaguješ na svaki trenutak. Format 150mm x 230mm, Obim 194, Povez broš, Cena 850 din.

SLAVA, BOGATSTVO I AMBICIJA / Koje je pravo značenje uspeha? – Osho Osho ispituje simptome i psihologiju koja leži iza preokupiranošću novcem i slavom. Odakle potiče pohlepa? Da li vrednosti poput jake želje za takmičenjem i ambicije mogu da dovedu do inovacije i pozitivne promene? Zašto se čini da slavni i bogati ljudi imaju toliki uticaj u svetu? Da li je istina da se novcem ne može kupiti sreća? Ovim pitanjima prilazi se iz ugla koji tera na razmišljanje, koji je iznenađujuć i naročito bitan u ovom našem ekonomski problematičnom vremenu. Format 150mm x 230mm, Obim 190 str. Povez broš, Cena 750 din.

NEVINOST, ZNANJE I RADOZNALOST / Gde je nestala moja dečja radoznalost? – Osho Osho aktivira poslednji stadijum nevinosti svakog čoveka – detinjstvo – u cilju obnavljanja životnog pristupa kakav smo imali kao deca; pristupa punog radoznalosti i spontane radosti, umesto cinizma i beznađa koje oseća većina odraslih. Svaka religija sadrži ideju o vraćanju u raj, u jednostavnost kakvu smo nekad poznavali. U ovoj knjizi Osho objašnjava kako da povratimo ovaj „izgubljeni raj“ da bismo ponovo osetili radoznalost i nevinost detinjstva. Format 150mm x 230mm, Obim 170 str. Povez broš, Cena 650 din.

www.leo.rs

49

buđenje-osho

Život, ljubav, smeh / Slavljenje tvog postojanja – Osho


buđeNje-osho

HRABROST / Radost opasnog življenja – Osho Hrabrost nije odsustvo straha, kaže Osho. Štaviše, ona je potpuno prisustvo straha, uz hrabrost da se suoči s njime. Ova knjiga daje ptičju perspektivu nad celokupnim terenom – gde strahovi nastaju, kako ih razumeti, i kako pronaći hrabrost da se s njima izađe na kraj. Format 150mm x 230mm, Obim 182 str. Povez broš, Cena 750 din.

INTUICIJA / Znanje izvan logike – Osho Knjiga Intuicija bavi se razlikom između intelektualnog, logičkog uma i ­sveobuhvatnijeg sveta duhovnog. Logika je način na koji um poznaje realnost; intuicija je način na koji duh doživljava realnost. Način na koji Osho razmatra ova pitanja je lak za shvatanje, povremeno zabavan i takav da u potpunosti drži pažnju. Format 150mm x 230mm, Obim 198 str. Povez broš, Cena 850 din.

KREATIVNOST / Oslobađanje unutrašnjih sila – Osho Kreativan odgovor na nove izazove traži se od svih – od direktora do domaćice. Ljudi koji u svojim torbama za alat imaju samo iskustva sopstvenih roditelja i profesora u velikom su zaostatku kad je reč o vezama i karijerama. Prelazak sa imitatorskog obrasca ponašanja sputanog pravilima na kreativnu inovativnost i fleksibilnost zahteva korenitu promenu stava o sebi i sopstvenim mogućnostima... Format 150mm x 230mm, Obim 186 str. Povez broš, Cena 750 din.

SUDBINA, SLOBODA I DUŠA / Koji je smisao života? – Osho Prva knjiga dinamične i uzbudljive nove edicije Suština življenja duboko zalazi u istraživanje ljudskih pitanja, kao što su - Postoji li nešto što se može nazvati duša, i ako postoji, šta ona predstavlja? Kako se u to uklapa koncept karme? Ima li moj život neko posebno značenje ili smisao? Format 150mm x 230mm, Obim 178 str. Povez broš, Cena 750 din.

ZAVERA: BOG / Put od sujeverja do supersvesti – Osho Vekovni savez političara i sveštenika protiv ljudske slobode, radosti, zadovoljstva, utehe i luksuza. Političar ukazuje poštovanje svešteniku ne bi li ozakonio svoju moć, a sveštenik nameće pravila individualnog ponašanja – sve u ime Boga. Jedna je krajnost verovati u Boga; druga je krajnost ne verovati u Boga. Osho ne govori o „veri“, već o „iskustvu“ – tako u ideološkoj raspravi o postojanju višeg bića i ateizam i teizam postaju nevažni. Format 150mm x 230mm, Obim 276 str. Povez broš, Cena 850 din.

50

LEO COMMERCE 2013


U knjizi Čovek koji je voleo galebove Osho raspravlja o najvažnijim pričama i najmudrijim parabolama zena, taoizma, hrišćanstva i judaizma. Osho tumači predanja i primenjuje ih na probleme modernog načina života. Dragocene lekcije koje saopštava ostaju bezvremene i univerzalne. Ove priče podstiču na meditaciju; osmišljene su tako da se prepričavaju i proučavaju uvek iznova i da se, svakim novim čitanjem, otkrivaju njihova nova značenja. Format 150mm x 230mm, Obim 204 str. Povez broš, Cena 850 din.

KNJIGA O SPOZNAJI / Pronađi svoj put ka slobodi – Osho U ovom izuzetno inovativnom delu Osho ukazuje na čvorove straha i nesporazuma koji nas ograničavaju, olabavljuje ih i na kraju pomaže u njihovom odvezivanju - ostavljajući nam slobodu da pronađemo i stvorimo sopstveni put ka slobodi. Vi niste odgovorni nijednoj naciji, nijednoj crkvi, nijednom Bogu. Vi ste odgovorni samo za jednu stvar, a to je samo-spoznaju. Format 150mm x 230mm, Obim 233 str. Povez broš, Cena 650 din.

BITI ZALJUBLJEN / Kako voleti svesno i vezati se bez straha – Osho U ovom dubokoumnom, provokativnom delu, Osho – jedan od najrevolucionarnijih mislilaca našeg vremena – izaziva nas da dovedemo u pitanje ono što mislimo da znamo u vezi ljubavi i čini da se otvorimo pred mogućnošću postojanja ljubavi koja je prirodna, koja ispunjava, i koja je oslobođena od posesivnosti i ljubomore. Format 150mm x 230mm, Obim 233 str. Povez broš, Cena 750 din

ZDRAV EMOTIVNI ŽIVOT / Pretvorite strah, bes i ljubomoru u kreativnu energiju – Osho Kako da pomirimo potrebu da izrazimo svoja osećanja sa željom da zaštitimo druge? Isuviše često se nalazimo u zamci ove dileme: izražavanje ili potiskivanje. Plaši nas da ćemo ako izrazimo svoja prava osećanja povrediti bliske ljude i da ćemo se otuđiti. Ali ako potiskujemo emocije – čak i pod prijateljskom maskom „samokontrole“ – samo rizikujemo da povredimo sebe. Format 150mm x 230mm, Obim 233 str. Povez broš, Cena 700 din.

MOĆ, POLITIKA I PROMENA / Šta mogu da učinim da bih unapredio svet? – Osho Ošo traži otkuda potiče „želja za moći“ i kako se ispoljava, ne samo u političkim institucijama, već i u našim svakodnevnim odnosima. Uz to, nudi nam viziju međuljudskih odnosa i društva zasnovanih ne na moći nad drugima, već na prepoznavanju jedinstvenosti svake individue. Format 150mm x 230mm, Obim 188 str. Povez broš, Cena 750 din.

www.leo.rs

51

buđenje-osho

Čovek koji je voleo galebove – Osho


buđenje-ester i džeri hiks

TRAŽI I DOBIĆEŠ / Naučite da ostvarite svoje želje – Ester i Džeri Hiks Ova fascinantna knjiga Ester i Džerija Hiksa, koja prezentuje učenja nefizičkog entiteta po imenu Abraham, pomoći će vam da naučite kako da manifestujete svoje želje da biste mogli da živite radostan i ispunjavajući život kakav zaslužujete. Rođenjem ste stekli pravo na život ispunjen svim što je dobro - a ova knjiga će vam pomoći da to na svaki način ostvarite! Format 150mm x 230mm, Obim 290 str. Povez broš, Cena 850 din.

ZADIVLJUJUĆA MOĆ PROMIŠLJENE NAMERE / Kako živeti u skladu s Umećem dopuštanja – Ester i Džeri Hiks Ova knjiga, druga u okviru te serije, odvodi vas još dalje u same sebe. Naučićete da prestanete da se mučite, a umesto toga počećete da praktikujete Umeće dopuštanja. Takođe, oduševićete se kad spoznate koliko je lako živeti radosno, kao što ste oduvek želeli. Format 150mm x 230mm, Obim 294 str. Povez broš, Cena 980 din.

ZADIVLJUJUĆA MOĆ OSEĆANJA / Dozvolite osećanjima da vas vode – Ester i Džeri Hiks Naučite kako da prevaziđete osećanje da ste izgubili kontrolu i počnite da dovodite u ravnotežu svoja emocionalna iskustva. Spoznajte kako da ponaosob shvatite sva mnogobrojna osećanja sa kojima se svakodnevno srećete, šta ona znače, i kako možete svrsishodno da ih iskoristite. Svaka misao koju upijete pomoći će vam da bolje razumete vlastite vrednosti i pokazaće vam kako da otvorite vlastita vrata onome što želite da budete, da radite ili da imate.. Format 150mm x 230mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 850 din.

VRTLOG / U kome zakon privlačenja okuplja sve kooperativne odnose – Ester i Džeri Hiks Uspostavljanje odnosa sa nekim može da bude krajnje korisno i zabavno: svako partnerstvo sa onima koje volimo i želimo da volimo nudi neverovatna iskustva koja nigde drugde ne mogu da se nađu. Kroz tu ljubav možemo da saznamo o sebi i drugima više nego što smo ikada pomislili da je moguće. Ali šta se događa kada ti izazovi postanu preveliki... kada vam se učini da niste u stanju da uspostavite odnos i da uživate u njemu? Format 150mm x 230mm, Obim 250 str. Povez broš, Cena 850 din.

OSTVARI SVOJE ŽELJE / 365 načina da ostvariš svoje želje – Ester i Džeri Hiks Ova knjiga, prepuna raznih obaveštenja u kojoj su predstavljena učenja nefizičkog entiteta Abrahama, pomoći će vam da naučite da izražavate svoje želje kako bi vam život bio veseo i ispunjen, jer vi to zaslužujete. Iz dana u dan biće vam sve jasnije da na vaše odnose, zdravlje, finansije, karijeru, i još mnogo toga utiču univerzalni zakoni koji upravljaju vašom vremensko-prostornom stvarnošću; otkrićete i moćne procese koji će vam pomoći da se prepustite pozitivnom toku života. I zato počnite da ostvarujete svoje snove... ovog časa! Format 100mm x 150mm, Obim 370 str. Povez broš, Cena 1000.din

52

LEO COMMERCE 2013


Za­mi­sli­te da ste mo­gli Bo­gu da po­sta­vi­te naj­za­go­net­ni­ja pi­ta­nja o po­sto­ja­nju – pi­ta­nja o lju­ba­vi i ve­ri, do­ bru i zlu, ži­vo­tu i smr­ti. Pret­po­sta­vi­te da je Bog dao ra­zu­mlji­ve i ja­sne od­go­vo­re. To se de­si­lo Ni­lu Do­nal­du Vol­šu. Mo­že se de­si­ti i va­ma. Format 150mm x 230mm, Obim 163 str. Povez broš, Cena 650 din.

RAZGOVORI S BOGOM / KNJIGA II – Nil Donald Volš Ova knjiga je stvarni razgovor s Bogom. To je druga u nizu od tri knjige razgovora s Bogom, koji je trajao više od pet godina i nastavlja se do današnjeg dana.

buđenje-nil donald volš

RAZGOVORI S BOGOM / KNJIGA I – Nil Donald Volš

Format 150mm x 230mm, Obim 216 str. Povez broš, Cena 850 din.

RAZGOVORI S BOGOM / KNJIGA III – Nil Donald Volš Treća u nizu od tri knjige razgovora s Bogom. Ona će mnoge čitaoce dirnuti svojom pronicljivošću i istinom, kao i svojom toplinom i ljubavlju. Format 150mm x 230mm, Obim 297 str. Povez broš, Cena 950 din.

RAZGOVORI S BOGOM ZA TINEJDŽERE – Nil Donald Volš Format 150mm x 230mm, Obim 215 str. Povez broš, Cena 700 din.

KURS MRŠAVLJENJA - 21 duhovna lekcija o tome kako da trajno izgubite višak kilograma – Merijen Vilijamson Korak po korak, naučićete kako da promenite odnos sa samom sobom i svojim telom, da krenete od straha ka ljubavi. Počećete da uklapate različite delove sebe, um, telo i duh, kako biste ponovo postali celoviti i u svakom pogledu prelepa i smirena osoba kakva ste bili na početku. Kao što Merijen Vilijamson kaže: „Kada je u pitanju vaše uživanje u jelu, najbolji dani nisu za vama, već su pred vama. “ Spremite se za uspostavljanje novog odnosa prema hrani i novog odnosa prema sebi. Format 150mm x 230mm, Obim 256 str. Povez broš, Cena 850 din.

www.leo.rs

53

buđenje-merijen vilijamson

Razgovor koji nadahnjuje da svakog dana živite svoju unutrašnju mudrost i istinu.


buđenje

USPOSTAVITE RAVNOTEŽU – Dr Vejn V. Dajer U ovom inspirativnom delu, najprodavaniji autor i predavač Dr Vejn V. Dajer pokazuje vam kako da povratite ravnotežu u svom životu nudeći vam 9 principa uz pomoć kojih ćete dovesti u red svoje misli da biste mogli da budete u kontaktu sa svojim najvećim željama. Format 150mm x 230mm, Obim 118 str. Povez broš, Cena 400 din.

TAJNA OPRAŠTANJA – Gaj Finli Vekovne mudrosti u podučavanju čitalaca kako da izleče bolne tačke u sopstvenim umovima, tamo odakle potiču psihološki problemi. Ova knjiga će vam pomoći ako ste voljni da sledite instrukcije. Otkrićete da vaše osećanje sreće ne mora da zavisi od nekoga ili nečega; da svaki psihički stres – bes, depresija, anksioznost – nastaju zbog nedostatka razumevanja. Format 135mm x 205mm, Obim 282 str. Povez broš, Cena 600.din.

RADOST ŽIVLJENJA – Jongi Mingjur Rinpoš Autor ove knjige je tibetanski učitelj budizma koji kombinuje drevnu mudrost sa najnovijim otkrićima u zapadnoj medicini kako bi otkrio na koji način možete živeti zdravijim, srećnijim životom baveći se meditacijom. Suština budističke prakse nije napor da se promene vaš način mišljenja kako biste postali bolja osoba već shvatanje da ste bez obzira šta mislite o okolnostima u vašem životu vi već dobri, potpuni i kompletni. Format 150mm x 230mm, Obim 255 str. Povez broš, Cena 850 din.

PREISPITAJTE SEBE, PROMENITE SVET – Bajron Keti U ovoj snažnoj knjizi Bajron Keti govori o najbitnijim pitanjima sa kojima se svi suočavamo- ljubavi, seksu i vezama; zdravlju, bolesti i smrti; roditeljima i deci; radu i novcu; i samoostvarenju. Mudrost koja je jednim dubokoumnim, ali ipak veselim stilom utkana u ovu knjigu nije preterana; ona je potpuno autentična. Format 150mm x 230mm, Obim 172 str. Povez broš, Cena 450 din.

DUHOVNE LEKCIJE, DUHOVNA SVRHA / Kanalisani vodič za pitanje - “Zašto smo ovde?” – Sonja Čoket Duhovni vodiči kažu da je Zemlja „škola za dušu“ i da smo mi na njoj kako bismo savladali izvesna učenja s ciljem ispunjavanja sopstvene svrhe. Ne samo da treba da naučimo ove osnovne 22 lekcije već vodiči dalje objašnjavaju da napredujemo u četiri stepena: učenik, šegrt, putnik i, najzad, majstor. Svaka lekcija je tako izložena da svako – na bilo kojem nivou – može da prati uputstva. Format 150mm x 230mm, Obim 237 str. Povez broš, Cena 500 din.

54

LEO COMMERCE 2013


U ovom najboljem, najnovijem i najobimnijem izdanju večitog kalendara pronaćićete: sanovnik – horoskop života – planetar – ljubavni susreti – roždanik – trepetnik – gledanje u šolju – bacanje karata – gatanja – o sudbini iz dlana, plećke, kobilice, slezine, pasulja, sveće, arapskog kruga – srećni brojevi i dani – predskazivanje događaja – znameniti istorijski događaji – predskazivanje vremena – kalendarske tablice. Format 135mm x 205mm, Obim 350 str. Povez broš, 700 din.

MOĆ DUŠE – Džon Holand Ova fantastična knjiga oprema vas nekim od oruđa koje će vam pomoći da prodrete u jednu od najsnažnijih sila Univerzuma – svoju dušu! Korak po korak, vodiće vas ka tome da sledite iskonski put svoje duše i pomoćiće vam da se ponovo povežete sa svojim prirodnim duhovnim sposobnostima. Razvićete sposobnost svesnog razumevanja duhovnih zakona koji oblikuju vaš život. Format 150mm x 230mm, Obim 230 str. Povez broš, Cena 750 din.

VAŠ DUHOVNI KOMPAS / Šta je duhovno vođstvo? – Dr Džoan Borisenko i Dr Gordon Dvirin Ispunjenje i radost prirodno proističu iz sposobnosti da se bude prisutan u životu, u njegovom odvijanju, i da se spozna najbolja mogućnost i tako pokrene prosvetljena, saosećajna akcija. Džoan i Gordon se nadaju da će vam Vaš duhovni kompas pomoći da odete još dalje od konvencionalnih načina primanja saznanja i otvorite beskrajnu evolucionu inteligenciju koja je neophodna da bi se načinio skok ka samoostvarenju. Format 150mm x 230mm, Obim 245 str. Povez broš, Cena 900 din.

OSNOVE METAFIZIČKIH NAČINA ISCELJIVANJA – Dajen Stajn Ovo je vodič kroz osnove meditacije, vizualizacije, kundalini energije, čakri i aura. Naučićete da koristite duhovne vodiče, anđele, isceliteljske kristale, metode lečenja rukama, emotivno oslobađanje i lečenje na daljinu. Napredniji program bavi se isceliteljskom karmom, prethodnim životima, povratkom duše, duhovnim dodacima, razumevanjem procesa umiranja i pomoći pri tom procesu. Format 185mm x 230mm, Obim 350 str. Povez broš, Cena 925 din.

ENCIKLOPEDIJA PRAZNOVERJA – Ričard Vebster Iako, naizgled, jezički simplifikovana, ova Enciklopedija je suština primenjene etnologije. Izrazom koji privlači i tematikom koja golica radoznalost, Enciklopedija praznoverja je štivo za sve generacije, puna pouke, zasnovana na temeljnom istraživanju i iskustvu. Format 180mm x 230mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 1200 din.

www.leo.rs

55

buđenje

VELIKI VEČITI KALENDAR


minijaturica

korisni FENG ŠUI saveti ZA ZDRAVLJE – Grupa autora Smesta u svoj život privucite zdravlje i blagostanje pomoću više stotina saveta koje sadrži ova knjiga! Format 140mm x 165mm, Obim 168 str. Povez tvrdokoričen, Cena 650 din.

korisni FENG ŠUI saveti ZA FINANSIJSKI USPEH – Grupa autora Smesta privucite bogatstvo i prosperitet u svoj život pomoću ovih 300 i više saveta! Format 140mm x 165mm, Obim 136 str. Povez tvrdokoričen, Cena 650 din.

POVOLJNE I NEPOVOLJNE FENG ŠUI FORMULE ZA LJUBAV – Angi Ma Vong Smesta u svoj život privucite ljubav, romantiku i uspešne veze pomoću ovih više stotina saveta! Format 108mm x 108mm, Obim 368 str. Povez broš, Cena 500 din.

101 NAČIN DA POKRENETE SVOJU INTUICIJU – Džon Holand Na ovim stranicama on nam nudi kratke savete o tome kako da na lak način razvijemo svoju intuiciju. Koristeći je svakodnevno, steći ćemo jasan pravac u životu; postaćemo mudri, pronicljivi i ispunjeni unutrašnjim mirom. Svaku od mini-lekcija upotpunjuje po jedna afirmativna rečenica koja nam daje inspiraciju da bolje upravljamo svojim životima. Format 108mm x 108mm, Obim 222 str. Povez broš, Cena 400 din.

SVAKODNEVNA MUDROST ZA POSTIZANJE USPEHA – Dr Vejn V. Dajer U ovoj divnoj knjižici, doktor Vejn V. Dajer nudi izobilje informacija koje će vas nadahnuti da postižete uspeh na svakom planu – ličnom, profesionalnom i duhovnom. Primenjujući ove pozitivne misli na svoj svakodnevni život, otkrićete napredak ne samo u sebi, već ćete, takođe, biti i inspiracija ljudima oko vas. Okrenite bilo koju stranicu... i upijte mudrost za uspeh – i to svaki dan! Format 108mm x 108mm, Obim 228 str. Povez broš, Cena 450 din.

56

LEO COMMERCE 2013


Od davnina su ljudi želeli da znaju kako se sreća “zadržava” kada se jednom nađe i kako se vraća kada se izgubi. Sreća je konstantna misterija (koja izluđuje!). Dok listate njene stranice, videćete na koje sve načine svet odaje počast sreći. Uz malo sreće, “očešaćete se” o ovu knjigu. Ako je sreća zaista prelazna, ova knjiga će to postići za vas! Format 100mm x 150mm, Obim 380 str. Povez broš, Cena 500 din.

GODINE NISU VAŽNE OSIM AKO STE SIR – Katrin i Ros Petras Od tajne dugovečnosti Džulije Čajld – „Crveno meso i džin“ – do jednačine za sreću Alberta Ajnštajna, u ovoj knjizi se nalaze najmudrije izjave muškaraca i žena, koji su navršili šezdesetu. Format 100mm x 150mm, Obim 418 str. Povez broš, Cena 550 din.

8.789 REČI MUDROSTI – Barbara En Kifer Brušene tokom dugotrajne upotrebe, ovde se nalazi na hiljade izreka koje su i danas isto tako istinite kao i na dan kada su stvorene. Format 100mm x 150mm, Obim 642 str. Povez broš, Cena 650 din.

Samostalna meditacija 3.299 mantri, saveta, citata i koana za mir i spokoj – Barbara En Kifer Sa hiljadama inspirativnih misli, tehnika, mantri i mudri uzetih iz najrazličitijih spiritualnih praksi, ova knjiga, čuvar života, će vam sigurno pomoći da povratite svoj unutrašnji dah i da nađete blagostanje i zadovoljstva koja pruža svesnost u svakom trenutku. Format 100mm x 150mm, Obim 446 str. Povez broš, Cena 600 din.

14000 STVARI KOJE NAS ČINE SREĆNIM – Barbara En Kifer Ne smete propustiti ovu luckastu, neodoljivu listu sitnica koje nas čine srećnim. Stvari, mesta, kaprici, razmišljanja, proslave i hleb naš nasušni. 125 ilustracija Format 100mm x 150mm, Obim 386 str. Povez broš, Cena 550 din.

www.leo.rs

57

duhovne mudrosti

Knjiga za vaŠu sreću – Grupa autora


Riznica | Istinite zivotne sudbine

BLAGO CARA RADOVANA – Jovan Dučić

U ovom delu Jovana Dučića je sabrano iskustvo čovečanstva, iskristalisana refleksija pisca, formiran pogled na svet, život i čoveka. Vrhovno načelo Dučićeve poezije jeste naći najsavršeniji izražaj. On je zaista nadmašio sve što je do njega stvarno u našoj lirici, toliko je on jak u izrazu, otmen, diskretan, duhovit i ljubak. Njegova poezija blešti slikovitošću i melodičnim ritmom. Format 120 mm x 200 mm, Obim 328 str. Povez tvrdokoričen, Cena 500 din.

SABRANA DELA – NOVO IZDANJE – Jovan Dučić Jovan Dučić je izuzetna pojava u srpskoj književnosti i kulturi. On je liričar i u pesmi i u prozi. Spada u red onih pisaca koji su čitavog života pisali jednu knjigu. U početku svoga pesničkog stvaranja bio je pod uticajem Vojislava Ilića; ali se kasnije toga uticaja sasvim oslobodio i izgradio svoju individualnu liriku. Njegova je poezija zaista značila novinu i osveženje, i u motivima i u izražaju. On otkriva sasvim nove motive u našoj poeziji, retka osećanja, bizarna, prefinjena. Snaga i lepota njegove poezije je u izražaju. On je pesnika shvatio kao „kabinetskog radnika i učenog zanatliju na teškom poslu rime i ritma“. Format 170mm x 240mm, Obim 1172 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1850 din.

IZABRANA DELA – NOVO IZDANJE – VLADIKA NIKOLAJ VELIMIROVIĆ Izabrana dela Svetog vladike Nikolaja Velimirovića sadrže sledeća dela: Omilije, Reči o svečoveku, Niče i Dostojevski, Religija Njegoševa i Šekspir Svečovek. Nikolaj Velimirović objavio je veliki broj književnih dela duhovne sadržine. Ostao je nedokučiva veličina, duhovni stub i uporište, najgenijalniji srpski besednik i bogoslov, najveći srpski crkveni pisac i mislilac. Zbog izuzetne duhovne snage, rečitosti i velike mudrosti nazvan je “najplemnitijim vladikom XX veka”. Posle smrti, mošti vladike Nikolaja prenete su u manastir Lelić kod Valjeva. Format 170mm x 240mm, Obim 796 str. Povez tvrdokoričen, Cena 1850 din.

ČE GEVARA: REVOLUCIONARAN ŽIVOT – Džon Li Anderson Džon Li Anderson dobio je jedinstveni pristup arhivi kubanske vlade i pristanak na potpunu saradnju Čeove udovice Aleide, koja u knjizi prvi put javno govori o svom pokojnom suprugu. Autor je takođe dobio odobrenje da objavi tajna dokumenta, među kojima je i nekoliko Čeovih ličnih dnevnika. Osim toga, za vreme istraživanja, razotkrio je misteriju staru dvadeset osam godina… Format 150mm x 230mm, Obim 820 str. Povez tvrdokoričen, Cena 925 din.

58

LEO COMMERCE 2013


Sveobuhavtni vodič kroz istoriju srba od prodiranja Slovena na Balkan, do perioda između dva svetska rata. Ovo delo predstavlja celoviti sintetički pregled srpske prošlosti koja iz pera ovog našeg darovitog i marljivog istoričara biva sasvim razumljiva i manje upućenim čitaocima. Format 160mm x 240mm, Obim 925 str. Povez tvrdokoričen, Cena 2300 din.

VELIKA SRBIJA – Vladimir Ćorović Sudbina srba kroz sve mene, toliko mnogobrojne i raznovrsne, i dodir i veze srba sa ostalim državama i narodima na balkanu. Sudbina triju velikih sila, u tri perioda srpske prošlosti, vezana je za Srbe i srpski narod: Vizantije, Turske i Austrije; Mleci, Mađarska, Bugarska, Albanija imaju čitave vekove svoje istorije u dodiru sa nama... Format 220mm x 295mm, Obim 306 str. Povez tvrdokoričen, Cena 4800 din.

SUDIJA SMRTI / istina o suĐenju Draži Mihailoviću i njegovoj likvidaciji – Miroslav Todorović Posle saznanja dobijenog iz dokumentovane i znalački sačinjene knjige, Miroslava Todorovića “Sudija smrti”, na kakav je način ovaj cilj ostvaren, knjigu koju će bez svake sumnje čitati desetine hiljada ljudi sigurno je da će legenda o Draži prerasti u legendu o uzaludnosti i mučeništvu čitavog jednog naroda. Nasleđe prošlosti i prilike u kojima se nalazimo najbolje kazuju koliko je ova knjiga vredna pažnje kao opomena i pouka da nijedan čovek i nijedna ideologija ne mogu biti vredniji od našeg života i budućnosti naraštaja koji dolaze. Format 140mm x 210mm, Obim 330 str. Povez broš, Cena 640 din.

JEDAN PROCENAT DOKTRINE – Ron Zuskind Novinar, dobitnik Pulicerove nagrade i autor bestselera Ron Zuskind uvodi nas u stvarne američke bitke sa nasilnim, nemilosrdnim teroristima – u igru „ubij ili budi ubijen“, koja se vodi od Ovalnog kabineta sve do ulica Karačija. Možda mislite da znate šta je „rat protiv terorizma“. Međutim, da biste to zaista saznali, morate pročitati ovu knjigu. Format 150mm x 230mm, Obim 412 str. Povez broš, Cena 185 din.

RAZOTKRIVANJE MASONSKIH TAJNI – Robert L.D. Kuper Ovu izvanrednu knjigu napisao je mason koji je imao pristup retkom arhivskom materijalu. U njoj je, pored istorije i strukture slobodnog zidarstva, razjasnio simboliku, etos i uverenja masona; obelodanio je skrivene identitete slavnih članova bratstva, kao i lokacije od značaja, posebno ističući uticaj Škotske na razvoj slobodnog zidarstva. Format 150mm x 230mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 700 din.

www.leo.rs

59

Istinite životne sudbine | Novi svetski poredak

ISTORIJA SRBA – NOVO IZDANJE – Vladimir Ćorović


Istinite životne Riznica | Istinitesudbine zivotne| sudbine Lavirinti

Iskre ljubavi – Mile Erak Roman koji gaji nadu, veru i ljubav za naše bolje sutra. U ratnom vrtlogu rađa se neobična ljubav. Na sudbinu ljubavne priče, čiji je početak u Zagrebu, nastavak u Beogradu, utiču dramatične okolnosti, nastale raspadom Jugoslavije. Ova istinita priča pokazuje šta sve doživljava devojka, doktorka Elenora, koja se smrtno zaljubljuje u oženjenog kolegu. Razvoj događaja utiče da se rađaju nove ljubavi koje obećavaju svetliju budućnost. Format 150mm x 230mm, Obim 220 str. Povez broš, Cena 600 din.

LJUBAV U PERSIJI – NOVO IZDANJE – Mile Erak Ljubavna priča prelepe Makšid i diplomate Miše počela je na diplomatskom prijemu u Teheranu i za posledicu imala rođenje ćerke Azize. Ovu zabranjenu ljubav ne dozvoljava Kuran, osuđuju roditelji. Ona ceo život posvećuje ćerki. On ne zna da ima ćerku, punih dvadeset godina... Aziza dolazi u Beograd. Pronalazi oca. Dolazi i Makšid, još verujući u njihovu ljubav. Aziza se zaljubljuje u Marijinog rođaka i postaje centar duhovnog zemlj­o­tresa. Ovo komplikuje već tešku situaciju. Kraj priče obiluje burnim događanjima. Format 150mm x 230mm, Obim 406 str. Povez broš, Cena 720 din.

KRIMI PRIČE / SPLET MISTERIJE I IMAGINACIJE / IZBOR NAJBOLJIH SVETSKIH KRIMI PRIČA – Grupa autora Zbirka krimi priča koje je pred vama povezuje pisce različitih narodnosti, doba i vrednosti jednom zajedničkom temom - kriminalom. Krimi priče su najprivlačniji književni rod jer zadovoljavaju iskonsku žudnju čitaoca za izazovom, saznanjem, mitom, avanturom, neizvesnošću, uzbuđenjem, tajanstvenošću, neponovljivim doživljajem, i to na način na koji nijedan drugi književni oblik ne uspeva. Format 120mm x 205mm, Obim 240 str. Povez tvrd, Cena 600 din.

PRIVATNI ŽIVOTI PIPE LI – Rebeka Miler Prelep slojevit i suptilan roman o identitetu, u kome dolazi do izražaja autorkino neverovatno živo osećanje za mesto i karakter. Napisan je oprezno i mudro u svakom pogledu, i u toj meri vešto osmišljen da vam ne dozvoljava da ga odložite. Knjiga po kojoj je snimljen film u produkciji Bred Pita u kojem glume: Vinona Rajder, Monika Beluči, Kijanu Rivs… Format 135mm x 205mm, Obim 290 str. Povez broš, Cena 550 din.

POSLEDNJI OBREDI – Jursa Zigurdardotir Islandski roman o tajnim simbolima, srednjevekovnim vradžbinama i modernom ubistvu. Protagonista ovog očaravajućeg prvenca koji je izazvao međunarodnu senzaciju i objavljen u trideset zemalja je Tora Gudmundsdotir, pametna, seksi advokat i istraživač čija potraga za modernim ubicom otkriva krajnje neobično – i izopačeno – poglavlje islandske prošlosti. Format 135mm x 205mm, Obim 360 str. Povez broš, Cena 640 din.

60

LEO COMMERCE 2013 2012/2013


U ovoj knjizi autor vam predstavlja način kako da prodate svoj proizvod ili svoju uslugu u roku od TRI SEKUNDE ili kraće... Format 125mm x 210mm, Obim 216 str. Povez broš, Cena 550 din.

VELIKA FORMULA – Mark Džojner Velika formula počinje tamo gde se Neodoljiva ponuda završava: ponudom kojoj nema ravne, koja prosto čeka da bude prodata. Ovaj nastavak prihvata tu ponudu i pokazuje kako da je prezentujete kupcima, da je prodate i onda ponovo prodate. Format 125mm x 210mm, Obim 248 str. Povez broš, Cena 600 din.

VREMENSKE ZAMKE – Tod Dankan Vreme može biti surov gospodar obaveza ako to dopustite. Ova knjiga vas uči da izbalansirate svoje vreme, a njegovo efektivno korišćenje vam može doneti slobodu koju tražite. Ova praktična i moćna knjiga uči vas kako da postavite ciljeve, izaberete prioritete i udvostručite ili utrostručite svoju prodaju – skoro preko noći! Format 155mm x 230mm, Obim 210 str. Povez broš, Cena 650 din.

PRODAJA OD POVERENJA – Tod Dankan Istinski uspeh u prodaji ne počinje sa onim što je spolja – koga ste ubedili prošle nedelje, koliko ste prodali prošlog meseca, koliko ste zaradili prošle godine ili koliko ćete moći da kupite ove godine. Dugotrajan uspeh se izgrađuje onim što je unutra – ko ste vi i kakvi želite da postanete, zbog čega se bavite prodajom i kakvo zaveštanje želite da ostavite. Format 155mm x 230mm, Obim 250 str. Povez broš, Cena 700 din.

NAPOLEON O PROJEKTNOM MENADŽMENTU – Džeri Manas Nemojte propustiti ovu knjigu! Poređenje Napoleona i projektnog menadžmenta može biti jedinstveno; i zar to nije ono što tražimo – nove i sveže činjenice? Ova knjiga poseduje bitan sadržaj za sve vas koji ste u „industriji“. Pročitajte je i vidite kako ovaj tekst može biti koristan za vašu karijeru u projektnom menadžmentu. Format 140mm x 200mm, Obim 273 str. Povez broš, Cena 550 din.

JEDNOSTAVNOLOGIJA Jednostavna nauka uz pomoć koje možete da dobijete sve što poželite – Mark Džojner Najbrži način da ostvarite svoje ciljeve je da idete pravolinijski, ali se to, iz različitih razloga, retko dešava. Jednostavno•logija vam predstavlja sistem koji će vam pomoći da sagledate svet, i naučite kako da se ponašate u njemu, na način koji će vam omogućiti da postignete sve što želite. Format 125mm x 210mm, Obim 300 str. Povez broš, Cena 185 din.

www.leo.rs

61

Menadžer

NEODOLJIVA PONUDA – Mark Džojner


brzog ritma

VITKA KUČKA – Kim Barnuin i Rori Fridmen Ovo nije tipična, dosadna knjiga o dijeti, ovo je oštrokonđasti poziv svim ženama koje žele da budu vitke. Ovo je povik na okupljanje svim razumnim ženama da počnu da jedu zdravo i da izgledaju sjajno. Format 135mm x 200mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 500 din.

PRIRUČNIK ZA RUKOVANJE BIVŠIM MOMCIMA – Roven Dejvis Da li je vaš bivši momak zaista prošlost? Ponekad ostaci veze opstaju još dugo, poput jake prehlade. I dalje padate na šarm jednog Blizanca? Ne uspeva vam da isterate Bika iz kuće? Zavirite u njegov astrološki profil i pronađite rešenja. Imaćete na dlanu sve njegove dobre i loše strane, kao i načine da ga izbacite iz svog života ili ( ako to zaista želite) da ga vratite. Format 160 x 160mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 185 din.

DOSIJE BIVŠE – Roven Dejvis Kako izlazite na kraj sa ostacima njegove bivše veze koji se provlače kroz vašu sadašnju? Znanje koje možete da steknete proučavajući astrološki znak njegove „bivše“, otkriće vam njenu ličnost, karakter i vrstu „hemije“ između vas dve. Nudimo vam jasne i upotrebljive savete za rešavanje problema sa svim vrstama „bivših“. Format 160 x 160mm, Obim 200 str. Povez broš, Cena 185 din.

DOSIJE SEKS – astrološki vodič kroz ljubav i požudu – Roven Dejvis Verovatno će prva pomisao kada ugledate ovu simpatičnu knjižicu biti „Evo još jedne astrološke analize pune već toliko puta „prežvakanih“ stvari“, ali ćete posle pročitanih prvih par stranica ostati vezani za nju i nećete je ispuštati iz ruku do kraja. I tek tada ćete shvati da je ona već postala vaš najbolji savetnik po pitanju ljudske seksualnosti viđene s astrološke tačke gledišta. Format 160 x 160mm, Obim 340 str. Povez broš, Cena 185 din.

KAKO DA OPČINITE MUŠKARCA – Elen Dugan Strast. Romantika. Večna ljubav Možete imati sve ovo pomoću magije koja se nalazi u prirodi - i božanske ženske moći koja se nalazi u vama. Bilo da želite da ponovo probudite romantiku u vašoj vezi ili da zavedete čoveka svojih snova, ova knjiga čini će vam pokazati kako da pronađete i zadržite pravu ljubav. Format 160mm x 160mm, Obim 280 str. Povez broš, Cena 600 din.

62

LEO COMMERCE 2013


Postoje precizna pravila koja valja poštovati kod gledanja u talog kafe. Važno je da osoba koja namerava da se bavi takvim proricanjem sledi ova pravila koja potiču još iz drevnih vremena. Format 145mm x 205mm, Obim 140 str. Povez broš, Cena 450 din.

SENZUALNE LJUBAVNE TAJNE ZA PAROVE – 4 SLOBODE TELA, UMA, SRCA I DUŠE – Pala Kopland i Al Link Obradujte svoje telo, probudite svoj um, otvorite svoje srce i oslobodite svoju dušu Senzualni vodič uz pomoć kog ćete stvoriti izvanredne veze. Senzualni ljubavni vodič za parove će učiniti da vi i vaš partner prevaziđete sebe i do­sti­­gnete ekstazu tako što ćete probuditi svoje četiri slobode: telo, um, srce i dušu. Format 160mm x 160mm, Obim 250 str. Povez broš, Cena 185 din.

28 DANA DO EKSTAZE ZA PAROVE – Pala Kopland i Al Link Želite li da iskusite erotični seks kao nikada do sada? Da odete iza zadovoljstva kako biste pronašli istinsko blaženstvo? Povežite se sa svojim ljubavnikom/com kako biste dostigli nove nivoe spirtualne ekstaze. Uživajte u svemu ovome, ili idite još dalje, dok budete otkrivali dubine tantričkog seksa. Format 160mm x 160mm, Obim 250 str. Povez broš, Cena 185 din.

VRAGOLASTI VUDU SEKS – Ketlin Šarlot Ova knjiga o seksu i ljubavnim vezama je posebna. Ona je u isto vreme i šaljiva i ozbiljna. Ona se na šaljiv način bavi ljubavnim činima, seksualnom magijom i informacijama o seksualnoj slobodi. Hajde da posmatramo sebe onakvima kakvi zaista jesmo. Hajde da otkrijemo tajnu koju svet pokušava da sakrije od nas. Mi smo seksualna bića, pa bi to mogli i da priznamo. Format 160mm x 160mm, Obim 326 str. Povez broš, Cena 185 din.

VA-VA-VUDU – Ketlin Šarlot Možda je došao trenutak da svoju potragu za vatrenom ljubavnom avanturom ili za trajnom ljubavnom vezom začinite sa malo vudu moći. Ističući ljubav i slobodu u prvi plan, strastvena duhovna praksa vudua ima puno toga da ponudi onima koji tragaju za ljubavlju. Va-Va-Vudu sadrži niz praktičnih saveta u vezi komunikacije, samopoštovanja, intimnosti, seksa, raskida i opraštanja. Format 160mm x 160mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 185 din.

DIJETETSKI VODIČ ZA MRŠAVLJENJE PRE, ZA VREME I POSLE SEKSA – Ričard Smit Zašto biste sate provodili na beskrajnoj traci kada možete jednostavno da otkopčate brushalter (dok vam drhte ruke) i sagorite 67 kalorija? Ili 753, ako vam ona ne pomaže. Naučite kako da skidate kilograme dok se pripremate za seks. Format 100mm x 150mm, Obim 320 str. Povez broš, Cena 185 din.

www.leo.rs

63

brzog ritma

GLEDANJE U ŠOLJU – Anka Marčeta


ID Leo commerce, Beograd Mihajla Bandura 36, 11185 Zemun, Plavi horizonti 011/375-26-25; 011/375-26-26; 011/375-26-27; 063/517-874 E-mail: info@leo.rs www.leo.rs

Zrenjanin Knjižara “Riznica knjiga” Subotićeva br.1 lok. 2 023/512-812, 063/517-874 Zlatibor Knjižara “Riznica knjiga br. 1” Tržni centar bb, kod hotela “Konak” 031/846-296, 063/517-874 Zrenjanin Knjižara “Riznica knjiga br. 3” TC Bagljaš Bulevar Veljka Vlahovića bb 063/517-874

Beograd Knjižara “Riznica knjiga br. 4” U holu Doma sindikata Dečanska 14, lokal br. 30 011/3235-221, 063/517-874 Kikinda Knjižara “Riznica knjiga br. 5” Trg srpskih dobrovoljaca 19 0230/29-917, 063/517-874 Zrenjanin Knjižara “Riznica knjiga br. 6” Gimnazijska 17 023/510-783, 063/517-874

Android Market

eKnjizara Leo commerce je prvi izdavač iz Srbije koji knjige plasira i u digitalnoj, eBook formi. Spisak naslova koje možete da čitate preko tablet računara ili Android mobilnih telefona dostupan je na sajtovima www.leo.rs i www.digitalneknjige.com, kao i u vidu besplatne aplikacije eKnjizara na iBookStore i GooglePlay marketima.

Leo commerce katalog knjiga zima/proleće 2013  

Predstavljamo Vam novi katalog knjiga Leo commerca - zima/proleće 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you